Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj chyba mój mąż odczuł co znaczą wahania nastrojów u ciężarnej... Byłam tak fosiasta, fochy strzelałam przez cąły wieczór, byłam obrażona, miałam pretensje, coś chciałam, ale sama nie wiedziałam co...
A poza tym potrzebuję pomocy, bo mam pokropne zaparcia... Co można stosowac bezpiecznie? Najlepiej coś naturalnego, poza sokiem z kapusty kwaszonej, bo już mi przeszła ochota na kapuchę. -
LISTOPAD 2014 wrote:Hej ja też mam na koniec listopada termin czekam na zarodek mam na razie 9 mm pęcherzyk i strasznie mnie mdli was też?
Pozdrawiam
witaj i uwierz że też mdli.. łeee
a dla rozluźnienia dziewczyny właśnie zobaczyłam jak małysz woził wczoraj taksówką ludzi - fajne można się pośmiać w przerwach między mdłościami..
http://www.redbull.com/pl/pl/motorsports/offroad/stories/1331642814472/adam-malysz-w-roli-taksowkarza -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki:) KIlka dni mnie nie było, czasami staram się wejśc i Was podczytywać. JA zdycham! Mam straszne mdłości zawroty głowy, nie moge nic przełknąć, staram się na siłę ale słabo mi to wychodzi, nawet jak czytam Was jak piszecie o jedzeniu to musze szybko przelatywać bo nie daję rady.Niech te mdłości już pójdą precz!;/
-
A już myślałam, że tylko ja mam takie problemy z cerą... zawsze miałam, ale teraz to bije wszystko. Nie dość, że wielkie bąble to jeszcze strasznie sucha skóra, a z początku to nie umiałam się nadziwić, że tak mi się skóra poprawiła i chyba wykrakałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 13:23
-
anusiaa90 wrote:A już myślałam, że tylko ja mam takie problemy z cerą... zawsze miałam, ale teraz to bije wszystko. Nie dość, że wielkie bąble to jeszcze strasznie sucha skóra, a z początku to nie umiałam się nadziwić, że tak mi się skóra poprawiła i chyba wykrakałam
no dobrze że ja mam grzywkę bo też mi takie wielkie urosło na czole.. -
Kochana trudno powiedzieć co pomaga na mdłości, ja piłam herbatkę z imbirem, ale nie wiem w końcu, czy ten imbir można. Po prostu jak miałam na coś cokolwiek ochotę to to jem, u mnie mdłości jeden dzień silne, drugi słabsze, to chociaż dziś trochę lepiej.
Po zjedzeniu się połóż, mi pomagało, albo szłam na drzemkę to zdązyło się strawić. Jedz częściej, a małe porcje. -
Gosia_1987 wrote:Witajcie. Rany, wieczorem to miałam taki wzdęty brzuch i do tego bolał. Teraz też nie mam najlepszego nastroju i i kondycji. W piątek rano badania krwi, których boje się jak diabli.
Ooo nie jesteś sama z tym lękiem, ja nienawidzę kombinowania przy moich żyłach, szukania, oklepywania, posapywania "nic nie widzę, a drugą rączkę pani da". Wrrrrr. Na szczęście dziś się obyło bez scen, dobra była kobita, fiku miku i po sprawie.
Aha, EMLA to podstawa ;P
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
anusiaa90 wrote:Dzień dobry
Fajnie wejść na forum i przeczytać dobre wieści, gratulacje dziewczyny. Ja jutro mam zamiar odwiedzić mojego maluszka
Swan bardzo się ciesze !! 3-majcie się zdrowo :*
Ja mam takie pytanko. Jak się nazywał ten zestaw dla kobiet w ciąży na przeziębienie? jestem zmuszona zainwestować w niego
Uważaj tylko na te tabletki, są z propolisem i jak jesteś uczuleniowa, to możesz spuchnąć
Ja się męczyłam z badziewiem parę dni. Od tego momentu mam uraz:D
izia wrote:dziewczyny a mam pytanie jak wasza cera itd? bo u mnie jakaś masakra - wysuszona, pełno jakiś kropek, niedoskonałości itd - wyglądam jak nastolatka..
U mnie jak poprzednio, kwitnąca cera
Nie mam jakiś problemów z nią, wiadomo przy PMS coś wyskakiwało, a jak wyskoczyło to Mount Everest, ale od czasu ciąży spokój.
Używam BB tylko i pudru ryżowego na koniec, wszystko ładnie oddycha i nic się nie pojawia
Za to AZS daje mi się w kość, same krostki, zaczerwienienia na rękach, dłoniach, dekolcie..masakra. Swędzi dziadostwo, a maści sterydowych nie mogę wziąć
nick nieaktualnyRewolucjaSięDzieje wrote:Ooo nie jesteś sama z tym lękiem, ja nienawidzę kombinowania przy moich żyłach, szukania, oklepywania, posapywania "nic nie widzę, a drugą rączkę pani da". Wrrrrr. Na szczęście dziś się obyło bez scen, dobra była kobita, fiku miku i po sprawie.
Aha, EMLA to podstawa ;P
Jak pomyśle o tych badaniach i machaniem igłą, to mi gorzej. Co to jest EMLA ? -
Viviana wrote:Kochana trudno powiedzieć co pomaga na mdłości, ja piłam herbatkę z imbirem, ale nie wiem w końcu, czy ten imbir można. Po prostu jak miałam na coś cokolwiek ochotę to to jem, u mnie mdłości jeden dzień silne, drugi słabsze, to chociaż dziś trochę lepiej.
Po zjedzeniu się połóż, mi pomagało, albo szłam na drzemkę to zdązyło się strawić. Jedz częściej, a małe porcje.
Vivianna podziwiam z tą drzemką, ja się czuję na leżąco jak na koi w rozchuśtanej przez sztorm łajbieViviana lubi tę wiadomość
Mysz86 wrote:Wczoraj chyba mój mąż odczuł co znaczą wahania nastrojów u ciężarnej... Byłam tak fosiasta, fochy strzelałam przez cąły wieczór, byłam obrażona, miałam pretensje, coś chciałam, ale sama nie wiedziałam co...
A poza tym potrzebuję pomocy, bo mam pokropne zaparcia... Co można stosowac bezpiecznie? Najlepiej coś naturalnego, poza sokiem z kapusty kwaszonej, bo już mi przeszła ochota na kapuchę.
Spróbuj jogurtu naturalnego, na mnie działa bez zarzutu
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.