Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Ja nie lubię kanapek, więc robię różne inne kombinacje, piekę pikantne bułeczki, robię tortille, sałatki...
a do pracy prawie codziennie robię kurczaka z curry i mix sałat.. dzisiaj natomiast zamiast tego walnęłyśmy sobie w pracy fast fooda ja tortille z mięchemxpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
mnie się dopiero teraz przytrafiają dolegliwości ciążowe, zmęczona jestem, non stop bym spała, sama sie przed tym powstrzymuje. cycki jak bolały tak bolą tylko jeszcze mocniej. no śmierdzą mi żonkile sikami a złoty deszcz .. no lepiej może nie napiszę
-
Ja am taki objaw że ciągle sikam, nawet nie możemy się daleko przejść nigdzie, bo ja muszę mieć w pobliżu toaletę. Jak pokonywaliśmy trasę trająca 15 minut to zahaczyłam o toaletę w galerii (5 minut od domu) i toaletę w McDonaldzie (8 minut od galerii), a potem u znajomej (5 minut od McDonaldu).
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
jest ciężko bo sale sprzedaży mamy na parterze a socjalne na 3cim piętrze, w dodatku zawsze ktos musi nas wypuszczac bo drzwi sa otwierane elektrycznie co prawda awansowałam i mam mozliwosc samodzielnego wyjscia ale zawsze musze powiadomic o tym kogos z biura. czasami niestety jest tylu klientow ze nie da rady bo kazdy cos chce a nie moge powiedziec nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 00:26
-
Cześć dziewczynki
Swan - dobra wiadomość, nie martw się wielkością pęcherzyka, ja byłam w 22dpo, był pęcherzyk, nawet gin mi go nie zmierzył
Okti super, że podejrzałaś swoją Dzidzię
Izia muszę Ci powiedzieć, że wczoraj mąż musiał iść mi po ten sok pomarańczowy z kawałkami owoców, bo mnie się zachciało mhhhhh
Poza tym trochę źle spałam, jutro wizyta serduszkowa, chyba lekki stres mnie bierze. Wieczorem też Was tak wzdyma? U mnie brzusio wieczorem pokaźnych rozmiarów. -
Miłego dzionka:)
Brzuszek mi wywaliło...
Jestem w trakcie szukania jeansów z pasem.
Chyba kupie z tym krótkim bo będzie lato
Najlepiej mi w getrach, szkoda ze na botki juz za ciepło
Dzisiaj mam nadzieje do 14.30
Muszę trochę odpocząć. Wczoraj wróciliśmy po 20 i trochę brzuch bolał...
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
miłego dnia życzę.
Viviana, ja miałam takie wzdęcia na samym początku. Teraz na szczęście przeszło. Zato męczą mnie mdłości okropnie i chodzę wściekła na cały świat. Wczoraj zrobiłam w domu koszmarną awanturę, ale chyba odniosła skutek, sądząc po porannym zachowaniu M.
Wizytę u gina mam dopiero w poniedziałek. Ale jak wydaje mi się, że miałaby być częściej, to sobie przypominam poprzednie ciąże, gdy pod koniec już mnie do szału doprowadzały cotygodniowe wizyty u gina. -
nick nieaktualny