SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko ja Ci przepowiadam, że to cisza przed burza :**

Ninjo wyskakuj od matki z brzucha Nelka czeka ciągle, spozniasz się..;)

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko juz niedługo :) Ale rozumiem Cię w 100%. Mi było strasznie głupio jeszcze przed ciążą. Bo staraliśmy się z mężem i nic i nic.. a tu na facebooku któraś wkleiła wiadomość, że zaszła, a tu sms od koleżanki, a tu telefon od innej.. Aż czara się przelała i ryczałam jak bóbr i nawtykałam Panu Bogu, ze tak się nie robi, gdy się dowiedziałam, że moja szwagierka (którą bardzo lubię) zaszła i to tak po prostu, bez przeszkód. A z kilka tygodni wczesniej nawet teściowa mówiła, że się pomodli za nas.. a tu proszę. Nie ja, tylko znów ktoś inny :( Mimo tego, ze życzyłam jej duuuużo szczęścia to byłam zazdrosna, zła i w ogóle. Na szczęście chyba mieliśmy mocne wsparcie tam u góry, bo po 3 m-ach i nam się udało :)

AgataP, Agusia ;), Mag.1990, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się jakoś cicho tu zrobiło.. albo takie mam wrażenie dziwne.. w kazdym razie ja dziś padłam :P Przed chwilą wstałam z łóżka :P Może inne też popadały :P

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no mamy kolejnego sponsora do konkursu zapowiada sie ciekawie. Poczekam az sie rozpakujemy troszke i wkleje na bloga zasady temat i jakie sa nagrody.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabymjuż wiem dokładnie o czym mówisz, po poronieniu staraliśmy się równo rok, badania, monitoringi, częste wizyty, zastrzyki, płacz itp., a do tego informacje z każdej strony o kolejnych zaciążonych (łącznie 8 par) i to w najbliższym gronie, więc jeszcze większy ryk, lament i się udało równo po 12 miesiącach, teraz nie mogę się doczekać kiedy miną ostatnie tygodnie :)

ps. może rodzą, ze tak poznikały :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:45

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia jak z tym odszkodowaniem, moze rzecznik praw pacjenta by pomogl?? Agatko niunia sama wie kiedy ma wyjsc, jak jej odpuscisz to wyskoczy sama zobaczysz :-) pani zdrowa fajnie ze Cie wypuscili, smacznej pizzy :-) chyba sobie zjem lody. Mam ochote na te z maca ale nie chce mi sie jechac wiec zjem wiśniowo-waniliowe z zamrazalnika.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Agatko juz niedługo :) Ale rozumiem Cię w 100%. Mi było strasznie głupio jeszcze przed ciążą. Bo staraliśmy się z mężem i nic i nic.. a tu na facebooku któraś wkleiła wiadomość, że zaszła, a tu sms od koleżanki, a tu telefon od innej.. Aż czara się przelała i ryczałam jak bóbr i nawtykałam Panu Bogu, ze tak się nie robi, gdy się dowiedziałam, że moja szwagierka (którą bardzo lubię) zaszła i to tak po prostu, bez przeszkód. A z kilka tygodni wczesniej nawet teściowa mówiła, że się pomodli za nas.. a tu proszę. Nie ja, tylko znów ktoś inny :( Mimo tego, ze życzyłam jej duuuużo szczęścia to byłam zazdrosna, zła i w ogóle. Na szczęście chyba mieliśmy mocne wsparcie tam u góry, bo po 3 m-ach i nam się udało :)
    A teraz być może ktoś z Twojego otoczenia myśli sobie: "czemu ona a nie ja?". ;)

Dobra, dość pracy na dziś, spadam do domu.

Aaaaa, mam wynik- GBS ujemny :)

Mag.1990, Agata92, natasza82, Lavendula, Rybka Nemo, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już okna umyłam, ćwiczenia z mężem zaliczone teraz zostało tylko czekać aż się zacznie ;) jakoś w to nie wierze no ale trzeba mieć nadzieję ;)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

njr11rs.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawy artykul - na ile mozna sobie pozwolic jadac z rodzaca do szpitala :)
    http://www.mamytatytematy.pl/marek-konkolewski-droga-do-porodu/

Agata92, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny oby oby ta Ninja juz wyskakiwala bo oszaleje...Pati moze twoj apel do niej podziala :)

ja pojadlam obiad,wypilam kawe,odpoczne i pocwicze,moze dzis zrobie wiecej powtorzen i serii to sie cos ruszy... oj,ale dzisiaj dzien mam.

xpatiiix3, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Lenka od porodu przybrała jakieś 550gr , a minęło dokładnie 23 dni. Nie wiem czy to dużo czy nie ale lekarz mówi ze ok i ze szybko. To jest glodomorek mały, ciągle chce jeść. ..heh. ..

AgataP ale TY laska jesteś! Nie wiem dlaczego masz jakieś compleins.

Jadę do Julka, dziewczyny trzymajcie kciuki żeby się okazało ze w sobotę wyjdzie do domu.

Buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:00

AgataP, Agata92, lkc, Mag.1990, natasza82, xpatiiix3, Isia14, Rybka Nemo, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Madlen ucaluj malego i utul go od nas :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to " Mesio " Nataszki :)
    117y0kz.jpg

lkc, Agata92, misiaczk25, xpatiiix3, AgataP, anusiaa90, Rybka Nemo, Agusia ;), karmelek, santoocha, Madlen222, Fidelissa, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata a moze Ty daruj sobie cwiczenia - bo widac, ze nie dzialaja wcale na Ciebie, odpusc i przestan myslec o tym ze chcesz urodzic.. moze to na Ciebie zadziala??:)

AgataP lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen - kciuki kciuki:)

A ja wzięłam dłuugą kąpiel - może razem z nią zatopi się mój dzisiejszy "cudowny" humor.

Madlen222 lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe pomoze Agatko ;*

A ja wrzucam znowu milion fotków właśnie siedzi przy cycusiu ;) to mam wolne ręce hehe

Pobudka ;)

2qst8g0.jpg

I wstałyśmy, tak się przeciągały i minki strzelamy do mamy ;)

2940588.jpg

ra1b85.jpg

natasza82, Mag.1990, Goplana, Agata92, misiaczk25, ÓptimusPrime, Strupka, AgataP, Eve, Isia14, mada_lena, Nata, anusiaa90, sisiiii, Rybka Nemo, doti24, Milaszka, Mamadomina, santoocha, blue00, Papi, scindapsus, Madlen222, Ninusia, Marzena27, maaartinka, Dotty84, Fidelissa, Lavendula, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaaaa zarąbista jest!!!!!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowna Nela!:)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak z ciekawości chciałam porównać mi powiedzieli ze satysfakcjonuje ich 200g tygodniowo ale ze 150 minimum też jest do zaakceptowania ;) no to póki co w 4dni od wypisu 120g powinno być ok dzięki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:27

AgataP, Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati 2 ostatnie fotki wymiataja:)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
‹‹ 1635 1636 1637 1638 1639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ