Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatko juz niedługo
Ale rozumiem Cię w 100%. Mi było strasznie głupio jeszcze przed ciążą. Bo staraliśmy się z mężem i nic i nic.. a tu na facebooku któraś wkleiła wiadomość, że zaszła, a tu sms od koleżanki, a tu telefon od innej.. Aż czara się przelała i ryczałam jak bóbr i nawtykałam Panu Bogu, ze tak się nie robi, gdy się dowiedziałam, że moja szwagierka (którą bardzo lubię) zaszła i to tak po prostu, bez przeszkód. A z kilka tygodni wczesniej nawet teściowa mówiła, że się pomodli za nas.. a tu proszę. Nie ja, tylko znów ktoś inny
Mimo tego, ze życzyłam jej duuuużo szczęścia to byłam zazdrosna, zła i w ogóle. Na szczęście chyba mieliśmy mocne wsparcie tam u góry, bo po 3 m-ach i nam się udało
AgataP, Agusia ;), Mag.1990, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Chciałabymjuż wiem dokładnie o czym mówisz, po poronieniu staraliśmy się równo rok, badania, monitoringi, częste wizyty, zastrzyki, płacz itp., a do tego informacje z każdej strony o kolejnych zaciążonych (łącznie 8 par) i to w najbliższym gronie, więc jeszcze większy ryk, lament i się udało równo po 12 miesiącach, teraz nie mogę się doczekać kiedy miną ostatnie tygodnie
ps. może rodzą, ze tak poznikałyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:45
-
Nie mam pojecia jak z tym odszkodowaniem, moze rzecznik praw pacjenta by pomogl?? Agatko niunia sama wie kiedy ma wyjsc, jak jej odpuscisz to wyskoczy sama zobaczysz
pani zdrowa fajnie ze Cie wypuscili, smacznej pizzy
chyba sobie zjem lody. Mam ochote na te z maca ale nie chce mi sie jechac wiec zjem wiśniowo-waniliowe z zamrazalnika.
-
ChciałabymJuż wrote:Agatko juz niedługo
Ale rozumiem Cię w 100%. Mi było strasznie głupio jeszcze przed ciążą. Bo staraliśmy się z mężem i nic i nic.. a tu na facebooku któraś wkleiła wiadomość, że zaszła, a tu sms od koleżanki, a tu telefon od innej.. Aż czara się przelała i ryczałam jak bóbr i nawtykałam Panu Bogu, ze tak się nie robi, gdy się dowiedziałam, że moja szwagierka (którą bardzo lubię) zaszła i to tak po prostu, bez przeszkód. A z kilka tygodni wczesniej nawet teściowa mówiła, że się pomodli za nas.. a tu proszę. Nie ja, tylko znów ktoś inny
Mimo tego, ze życzyłam jej duuuużo szczęścia to byłam zazdrosna, zła i w ogóle. Na szczęście chyba mieliśmy mocne wsparcie tam u góry, bo po 3 m-ach i nam się udało
Dobra, dość pracy na dziś, spadam do domu.
Aaaaa, mam wynik- GBS ujemnyMag.1990, Agata92, natasza82, Lavendula, Rybka Nemo, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ciekawy artykul - na ile mozna sobie pozwolic jadac z rodzaca do szpitala
http://www.mamytatytematy.pl/marek-konkolewski-droga-do-porodu/Agata92, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj dziewczyny oby oby ta Ninja juz wyskakiwala bo oszaleje...Pati moze twoj apel do niej podziala
ja pojadlam obiad,wypilam kawe,odpoczne i pocwicze,moze dzis zrobie wiecej powtorzen i serii to sie cos ruszy... oj,ale dzisiaj dzien mam.xpatiiix3, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Pati Lenka od porodu przybrała jakieś 550gr , a minęło dokładnie 23 dni. Nie wiem czy to dużo czy nie ale lekarz mówi ze ok i ze szybko. To jest glodomorek mały, ciągle chce jeść. ..heh. ..
AgataP ale TY laska jesteś! Nie wiem dlaczego masz jakieś compleins.
Jadę do Julka, dziewczyny trzymajcie kciuki żeby się okazało ze w sobotę wyjdzie do domu.
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:00
AgataP, Agata92, lkc, Mag.1990, natasza82, xpatiiix3, Isia14, Rybka Nemo, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata a moze Ty daruj sobie cwiczenia - bo widac, ze nie dzialaja wcale na Ciebie, odpusc i przestan myslec o tym ze chcesz urodzic.. moze to na Ciebie zadziala??
AgataP lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Hehe pomoze Agatko ;*
A ja wrzucam znowu milion fotków właśnie siedzi przy cycusiuto mam wolne ręce hehe
Pobudka
I wstałyśmy, tak się przeciągały i minki strzelamy do mamy
natasza82, Mag.1990, Goplana, Agata92, misiaczk25, ÓptimusPrime, Strupka, AgataP, Eve, Isia14, mada_lena, Nata, anusiaa90, sisiiii, Rybka Nemo, doti24, Milaszka, Mamadomina, santoocha, blue00, Papi, scindapsus, Madlen222, Ninusia, Marzena27, maaartinka, Dotty84, Fidelissa, Lavendula, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Bo tak z ciekawości chciałam porównać mi powiedzieli ze satysfakcjonuje ich 200g tygodniowo ale ze 150 minimum też jest do zaakceptowania
no to póki co w 4dni od wypisu 120g powinno być ok dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:27
AgataP, Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel