X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • caśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale oczeta ma podpuchniete :P

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ma zapuchniete jeszcze ,ale z czasem zajdzie ona i na powiekach aż ma plamki takie czerwone i miała nosek przygnieciony przy porodzie i z takim przyplaszczonym ciut się urodziła śmiesznie wyglądało ale juz się uwypukla kulfonek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:45

Eve, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    A teraz być może ktoś z Twojego otoczenia myśli sobie: "czemu ona a nie ja?". ;)

Dobra, dość pracy na dziś, spadam do domu.

Aaaaa, mam wynik- GBS ujemny :)

Santoocha dlatego ja nie wklejam na facebooku żadnych infomacji, zdjęć z brzuszkiem, usg itp. Owszem chciałabym całemu swiatu obwieścić, ale sądzę, ze trzeba zachowac trochę prywatnosci.
    A jak słyszę od koleżanek, że jeszcze chcą zaczekac z dzieckiem to je namawiam, oj namawiam :P żeby nie czekaly.

lkc, Mag.1990, Agusia ;), Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png

Wysłany: 16 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudna Nela :) Tylko taką całować :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Agata a moze Ty daruj sobie cwiczenia - bo widac, ze nie dzialaja wcale na Ciebie, odpusc i przestan myslec o tym ze chcesz urodzic.. moze to na Ciebie zadziala??:)

Boze nie wiem czy tak umiem,chyba bym oszalala bez jakiegos ruchu...ale moze sprobuje jutro...postaram sie przynajmniej....powiem Wam sie napocilam,nameczylam,popierdzielam ostro i ...nic...nawet jednego skurcza...kawaleczka czopa...echhhh moze faktycznie jeden dzien poleze i sie nie bede ruszac...moze na mnie to podziala...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:05

xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia pieknaaaaa jest!!! cudowniasta normalnie!

Wysłany: 16 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda, że cudna jest? mój mąż się śmieje, że ja mam fioła na punkcie stópek dziecięcych. Po prostu bym je zjadła :P Jak zobaczyłam swojego maluszka na genetycznym to najbardziej byłam zachwycona stópkami :D:D:D Moje najsłodsze, kochane :D

lkc, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my juz w domciu :) jest cudownoe :) <3

anusiaa90, Agata92, Mag.1990, sisiiii, ÓptimusPrime, xpatiiix3, misiaczk25, karmelek, lkc, Rybka Nemo, AgataP, Agusia ;), Milaszka, Nata, Isia14, santoocha, KasiaKa, zupaztytki, blue00, Madlen222, Dotty84, Ninusia, Paju, natasza82, Marzena27, Goplana, Fidelissa, Lavendula, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jakie ona ma oczyska fajne :)

Magdalena to cudownie. W takim razie czekamy na kolejne zdjęcia :) a jak się czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:25

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada_lenka,dawaj swe Malenstwo usmiechniete :-D Lezalam z 2 babkami,co w pon urodzily cory...no przeniesamowite! :-) Sliczne,kochane stworzonka!Znowu jakos mi sie cory zachcialo,ale moj Synus jednak mi daje tyyyyyle radochy w brzuchu,ze na pewno bede w Nim za!ochhana po uszy! Dzis wypychal mi przy pepku swoja stopke wieczorkiem,bylam zachwycona,juz nawet trnksztalt namacalam :-D cudna....i wiecie co?Pierwszy raz na moje radosne okrzyki przylecial Sr i zalapal wzrokiem i reka Nasza stopke i strasznie byl zaangazowany,chcial nagrywwac,latal,ale...wlaczyl swiatlo,i stopka sie schowala :-( buuu
    ale i tak bylo przemile ;-)
    Kocham mojego Synusia <3 <3 <3 :-* <3 <3 <3

xpatiiix3, anusiaa90, lkc, Rybka Nemo, AgataP, Agata92, scindapsus, Madlen222, Fidelissa, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Nelcia Jest urocza:)

Madalenka dawaj zdjęcia:) Super, że jesteście w domku:)

Optiumus Pani Zdrowa to Pani w domku:) Super

Blue ja nie mam pojęcia gdzie o takie odszkodowanie można iść, ale może Nasza Marzenka coś Wie,bo z tego co koajrzę to ona troszkę oblatana w różnych tematach:).

xpatiiix3, blue00 lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena to cudownie ze jest cudownie :)

Optimus moja zawsze tak robi ze napierdziela aliena wsyztsko widac stopy kolana,a jak tylko wezme telefon i nagrywam....ciszaaaa...nicccc...

lkc, xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe bo dzieciaczki są strasznie mądre i nie dadzą się tak łatwo nagrywać :P spryciarze mali :P u mnie też maluch często się bawi w kotka i myszkę :D

xpatiiix3, Agusia ;), lkc lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, mysle ze powinnaś odpuścić troche to wywoływanie.. Widocznie Ninja nie jest jeszcze gotowa do wyjścia.. A zbytnim przesilaniem mozesz zrobic sobie bądź Wam krzywdę.. Odklejenia łożyska albo jeszcze jakies cos.. Każda z nas juz marzy o tym zeby zobaczyć swoje maleństwo, ale niestety trzeba cierpliwości.. Szczególnie w końcówce. Ja sie nie nastawiam na poród przed terminem, chociaz juz mam donoszona ale wiem se tez wszystko sie moze zdarzyć :) zobaczysz ze zleci szybko nim sie obejrzysz bedziesz miała córę w ramionach :) :) jak sie maja te 2/3 tygodnie w stosunku do tych poprzednich 8 miesięcy ;) ja wykorzystuje ten czas dla siebie i męża. Chodzimy na spacery, oglądamy filmy, w każdy weekend chodzimy na rożne śniadania, kolacje, spotykamy sie ze znajomymi.. I jakos leci.
    Trzymam kciuki za Twoja cierpliwość :)!

lkc, ChciałabymJuż, Madlen222, Dotty84, Marzena27, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po kąpieli karmimy się na noc ;)

Heheh a z kolei potem ciężko minki złapać bo tez przestaje ;)

Madalenka super, ze juz w domku ;) dawaj foteczki ;**

Optimus a co z sr się stało.?? Cieszę się ogromnie z jego zmiany chyba dojrzewa ;)

lkc, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne zdjecia Patu, Madalenka ale macie fajnie jestescie w kompleie i w domu. Wstaw jakas fotke :-) my wlasnie pieczemy karkowke do kanapek, lepsze to niz wedlina ze sklepu. W sobote idziemy do moich rodzicow na swiateczna zupe grzybowa mmmmm nie moge sie doczekac.u

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka krzywdy raczej sobie nie zrobie bo ze sztanga cwicze dlugo jedynie lekko zwiekszylam intensywnosc ,ale sadze ze ruch nie zadziala skoro jest na porzadku dziennym w ciazy,raczej moze poleze jutro i zobacze co z tego wyniknie(watpie czy wyleze:P) i tak pewnie nie pomoze,chodzi o to ze juz serio mam dosc kulania sie ,wolalabym sie nie wysypiac przez nocne karmienia :) te hormony pod koniec daja o sobie znac po prostu :)

mialm dzisiaj pomidorowke robic na jutro ale tak mi sie nie chcialo przy kuchni stac ze kosmos :P bede jutro plakac ze nie zrobilam dzisiaj,jutro planowalam pojezdzic po miescie spozywke dokupic w razie bym rodzila na weekend a hippis chcialby pepkowe zorganizowac,bo on to same glupoty nakupuje :P no i co by mial co jesc jak ja w spzitalu bede ...zreszta i tak bedzie musial mi moje jedzenie przywozic watpie czy w szpitalu maja menu dla wegan i wegetraian...bardzo watpie.Musze sobie przygotowac i zamrozic zeby mi tylko odmrazal i przywozil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:47

Madlen222 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii,Nelcia bosko wyglada z tymi minkami heheh,no i bardziej okragla na buzi sie zrobila,niezle sobie podjada :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,a was tez moze bola zebra tu pod mostkiem?jestem tak obolala jak po intensywnych cwiczeniach,na dodatek brzuch tak naciagniety,ze mam wrazenie,ze zaraz eksploduje,nie jest to przyjemne

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata Juz myslalm ze moze jakies sztangi po 20kg dzwigasz zeby wycisnac Małą ;) ale i tak uwazaj na siebie! Kiedy urodzimy, to nawet najstarsi górale nie wiedza..
    Doskonale Cie rozumiem, bo ja bym tez zrobila wszystko zeby juz urodzic, ale wiem ze nic nie moge zrobic :P o! Pije herbatke z lisci malin :P mnie denerwuje strasznie to ze w rodzinie wszyscy mowia ze szybciej urodze.. Niz 5listopada. Nie wiem za cholere czemu tak sadza.. Skoro nic na to nie wskazuje.. Moja szyjka twarda, zamknieta, skurczow brak.. Czuje sie dobrze, zadnych problemow podczas ciazy.. A oni mi kurde nadzieje robia. Nawet sobie zaklady porobili ;) mysle ze sami by chcieli zobaczyc wczesniej Mała.. Wiec stad te przypuszczenia ;)
    Nagotuj Hipisowi zapasow, namroź na pewno sie ucieszy ;) ja wlasnie musze sie zabrac za ugotowanie i zamrozenie paru rzeczy ale jakos mi sie strasznie nie chce.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:06

AgataP, lkc, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

‹‹ 1636 1637 1638 1639 1640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ