Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ma ma zapuchniete jeszcze ,ale z czasem zajdzie ona i na powiekach aż ma plamki takie czerwone i miała nosek przygnieciony przy porodzie i z takim przyplaszczonym ciut się urodziła śmiesznie wyglądało ale juz się uwypukla kulfonek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 19:45
Eve, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
santoocha wrote:A teraz być może ktoś z Twojego otoczenia myśli sobie: "czemu ona a nie ja?".
Dobra, dość pracy na dziś, spadam do domu.
Aaaaa, mam wynik- GBS ujemny
Santoocha dlatego ja nie wklejam na facebooku żadnych infomacji, zdjęć z brzuszkiem, usg itp. Owszem chciałabym całemu swiatu obwieścić, ale sądzę, ze trzeba zachowac trochę prywatnosci.
A jak słyszę od koleżanek, że jeszcze chcą zaczekac z dzieckiem to je namawiam, oj namawiamżeby nie czekaly.
lkc, Mag.1990, Agusia ;), Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylkc wrote:Agata a moze Ty daruj sobie cwiczenia - bo widac, ze nie dzialaja wcale na Ciebie, odpusc i przestan myslec o tym ze chcesz urodzic.. moze to na Ciebie zadziala??
Boze nie wiem czy tak umiem,chyba bym oszalala bez jakiegos ruchu...ale moze sprobuje jutro...postaram sie przynajmniej....powiem Wam sie napocilam,nameczylam,popierdzielam ostro i ...nic...nawet jednego skurcza...kawaleczka czopa...echhhh moze faktycznie jeden dzien poleze i sie nie bede ruszac...moze na mnie to podziala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:05
xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prawda, że cudna jest? mój mąż się śmieje, że ja mam fioła na punkcie stópek dziecięcych. Po prostu bym je zjadła
Jak zobaczyłam swojego maluszka na genetycznym to najbardziej byłam zachwycona stópkami
:D:D Moje najsłodsze, kochane
lkc, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
my juz w domciu
jest cudownoe
anusiaa90, Agata92, Mag.1990, sisiiii, ÓptimusPrime, xpatiiix3, misiaczk25, karmelek, lkc, Rybka Nemo, AgataP, Agusia ;), Milaszka, Nata, Isia14, santoocha, KasiaKa, zupaztytki, blue00, Madlen222, Dotty84, Ninusia, Paju, natasza82, Marzena27, Goplana, Fidelissa, Lavendula, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMada_lenka,dawaj swe Malenstwo usmiechniete
Lezalam z 2 babkami,co w pon urodzily cory...no przeniesamowite!
Sliczne,kochane stworzonka!Znowu jakos mi sie cory zachcialo,ale moj Synus jednak mi daje tyyyyyle radochy w brzuchu,ze na pewno bede w Nim za!ochhana po uszy! Dzis wypychal mi przy pepku swoja stopke wieczorkiem,bylam zachwycona,juz nawet trnksztalt namacalam
cudna....i wiecie co?Pierwszy raz na moje radosne okrzyki przylecial Sr i zalapal wzrokiem i reka Nasza stopke i strasznie byl zaangazowany,chcial nagrywwac,latal,ale...wlaczyl swiatlo,i stopka sie schowala
buuu
ale i tak bylo przemile
Kocham mojego Synusia:-*
xpatiiix3, anusiaa90, lkc, Rybka Nemo, AgataP, Agata92, scindapsus, Madlen222, Fidelissa, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Pati Nelcia Jest urocza:)
Madalenka dawaj zdjęcia:) Super, że jesteście w domku:)
Optiumus Pani Zdrowa to Pani w domku:) Super
Blue ja nie mam pojęcia gdzie o takie odszkodowanie można iść, ale może Nasza Marzenka coś Wie,bo z tego co koajrzę to ona troszkę oblatana w różnych tematach:).
xpatiiix3, blue00 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatka, mysle ze powinnaś odpuścić troche to wywoływanie.. Widocznie Ninja nie jest jeszcze gotowa do wyjścia.. A zbytnim przesilaniem mozesz zrobic sobie bądź Wam krzywdę.. Odklejenia łożyska albo jeszcze jakies cos.. Każda z nas juz marzy o tym zeby zobaczyć swoje maleństwo, ale niestety trzeba cierpliwości.. Szczególnie w końcówce. Ja sie nie nastawiam na poród przed terminem, chociaz juz mam donoszona ale wiem se tez wszystko sie moze zdarzyć
zobaczysz ze zleci szybko nim sie obejrzysz bedziesz miała córę w ramionach
jak sie maja te 2/3 tygodnie w stosunku do tych poprzednich 8 miesięcy
ja wykorzystuje ten czas dla siebie i męża. Chodzimy na spacery, oglądamy filmy, w każdy weekend chodzimy na rożne śniadania, kolacje, spotykamy sie ze znajomymi.. I jakos leci.
Trzymam kciuki za Twoja cierpliwość!
lkc, ChciałabymJuż, Madlen222, Dotty84, Marzena27, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
My po kąpieli karmimy się na noc
Heheh a z kolei potem ciężko minki złapać bo tez przestaje
Madalenka super, ze juz w domkudawaj foteczki ;**
Optimus a co z sr się stało.?? Cieszę się ogromnie z jego zmiany chyba dojrzewalkc, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Sliczne zdjecia Patu, Madalenka ale macie fajnie jestescie w kompleie i w domu. Wstaw jakas fotke
my wlasnie pieczemy karkowke do kanapek, lepsze to niz wedlina ze sklepu. W sobote idziemy do moich rodzicow na swiateczna zupe grzybowa mmmmm nie moge sie doczekac.u
-
nick nieaktualnyMilaszka krzywdy raczej sobie nie zrobie bo ze sztanga cwicze dlugo jedynie lekko zwiekszylam intensywnosc ,ale sadze ze ruch nie zadziala skoro jest na porzadku dziennym w ciazy,raczej moze poleze jutro i zobacze co z tego wyniknie(watpie czy wyleze:P) i tak pewnie nie pomoze,chodzi o to ze juz serio mam dosc kulania sie ,wolalabym sie nie wysypiac przez nocne karmienia
te hormony pod koniec daja o sobie znac po prostu
mialm dzisiaj pomidorowke robic na jutro ale tak mi sie nie chcialo przy kuchni stac ze kosmosbede jutro plakac ze nie zrobilam dzisiaj,jutro planowalam pojezdzic po miescie spozywke dokupic w razie bym rodzila na weekend a hippis chcialby pepkowe zorganizowac,bo on to same glupoty nakupuje
no i co by mial co jesc jak ja w spzitalu bede ...zreszta i tak bedzie musial mi moje jedzenie przywozic watpie czy w szpitalu maja menu dla wegan i wegetraian...bardzo watpie.Musze sobie przygotowac i zamrozic zeby mi tylko odmrazal i przywozil.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:47
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata Juz myslalm ze moze jakies sztangi po 20kg dzwigasz zeby wycisnac Małą
ale i tak uwazaj na siebie! Kiedy urodzimy, to nawet najstarsi górale nie wiedza..
Doskonale Cie rozumiem, bo ja bym tez zrobila wszystko zeby juz urodzic, ale wiem ze nic nie moge zrobico! Pije herbatke z lisci malin
mnie denerwuje strasznie to ze w rodzinie wszyscy mowia ze szybciej urodze.. Niz 5listopada. Nie wiem za cholere czemu tak sadza.. Skoro nic na to nie wskazuje.. Moja szyjka twarda, zamknieta, skurczow brak.. Czuje sie dobrze, zadnych problemow podczas ciazy.. A oni mi kurde nadzieje robia. Nawet sobie zaklady porobili
mysle ze sami by chcieli zobaczyc wczesniej Mała.. Wiec stad te przypuszczenia
Nagotuj Hipisowi zapasow, namroź na pewno sie ucieszyja wlasnie musze sie zabrac za ugotowanie i zamrozenie paru rzeczy ale jakos mi sie strasznie nie chce..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:06
AgataP, lkc, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość