Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez chce literki! Brakuje mi tylko literek w pokoiku ale lekarz nie potwierdza płci;/ Niby jest Majeczka raz tam zobaczył w 5 miesiacu a teraz za kazdym razem mowi ze nie potwierdzi nam w 100%. Ale by był szok oczywiscie dla mnie płec nie ma znaczenia ale sie przyzwyczailismy:)
A u nas dzidzia ma swój pokoik juz skonczony taki słodziutki i tam stoi narożnik i z nia bedziemy spac, choc wiekszosc czasu spedzamy w duzym pokoju i ja juz mam rozkmine czy nie bedziemy tu łóżeczka przenosic zebym miala ja w dzien ciagle przy sobie ale to czas pokaze wyjdzie w praniu:) -
nick nieaktualnyEvik wrote:ja tez chce literki! Brakuje mi tylko literek w pokoiku ale lekarz nie potwierdza płci;/ Niby jest Majeczka raz tam zobaczył w 5 miesiacu a teraz za kazdym razem mowi ze nie potwierdzi nam w 100%. Ale by był szok oczywiscie dla mnie płec nie ma znaczenia ale sie przyzwyczailismy:)
A u nas dzidzia ma swój pokoik juz skonczony taki słodziutki i tam stoi narożnik i z nia bedziemy spac, choc wiekszosc czasu spedzamy w duzym pokoju i ja juz mam rozkmine czy nie bedziemy tu łóżeczka przenosic zebym miala ja w dzien ciagle przy sobie ale to czas pokaze wyjdzie w praniu:)
ja mam kacik dla malej u nas w sypialni , mamy dosc duze 3 sypialnie ale narazie nie robie jej osobnego pokoju bo moze bedziemy sie przeprowadzac w przeciagu roku(chcielismy cos z ogrodkiem i garazem wynajac),a mieszkanie wynajmowane wiec szkoda mi kasy wywalac na pokoj dla Niny jak potem musze to wszytsko zamalowac zeby dostac kaucje ...a i tak wiem ze do pol roku chcialam miec ja blisko ,bo na 100 proc bede siedziec nad jej lozeczkiem i na nia patrzec i sprawdzac czy oddycha ...normalka
jak dzis skoncze to wrzuce fotke,nie wystraszcie sie bedzie duuzo czaszek dookola haWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:47
Maga31, Fidelissa, ap1526 lubią tę wiadomość
-
Agatko a dzisiaj ostatni dzien 38tyg masz to juz nawet według ginow będzie do noszona
hehe jutro 39 tydzień zaczynasz ,wiec jazda
kurde a jeszcze bym w ciąży chodziła a tu juz 2 tyg nie wierze, a ta Ninja mała to uparciucha
miała z Nelka wyjść ;P
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Agatko a dzisiaj ostatni dzien 38tyg masz to juz nawet według ginow będzie do noszona
hehe jutro 39 tydzień zaczynasz ,wiec jazda
kurde a jeszcze bym w ciąży chodziła a tu juz 2 tyg nie wierze, a ta Ninja mała to uparciucha
miała z Nelka wyjść ;P
mowie Ci Pati Ninja chyba czeka na halloweenwszystko przez te czachy pewnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:48
blue00, Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
no tak w wynajmowanym to i ja nie wiem czy bym tak szykowala tym bardziej z mysla ze niedlugo moze znajdziemy cos nowego. My kupilismy nowe wiec nie miałam serca nie przygotowac pokoiku dla niej to mi taka radosc sprawilo i teraz moglabym sama w nim zamieszkac:D Ale z tym siedzeniem przy łóżeczku i wgapianiem sie masz całkowita racje i własnie nie wiem jak to sie u nas sprawdzi:D
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w planowaniu dobra nie jestem... ale ja bym na Twoim miejscu wywalila szafki nocne, lozko przysunela do okna ale z mozliwoscia wyjscia, a pilkarzyka dala jak sie zmiesci od strony szafy tak zeby tez byl do niej dostep. przy takiej duzej szafie to jeszcze moze sie da przelozyc te bardziej potrzebne rzeczy na ta strone gdzie nie bedzie lozeczka..
nie wiadomo ile tam masz faktycznie miejsca.. jakie sa wymiary szafy, lozka i lozeczka..ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyOptimus aj law ju
ołrajt juz alles wiemmasz talent do schematów powiem Ci
lkc to co? umawiamy sie na Halloween
Nastka literki sa z drewna.podaje Ci linka do ebaya do tych ktore kupilam,tylko moje nie sa pomalowane bo ja sobie je sama pomaluje zeby do sciany w pokoju pasowaly http://www.ebay.ie/itm/331269173058?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648
a to te ktore na allegro chcialam zamowic http://allegro.pl/literki-drewniane-na-sciane-3d-20cm-imie-dziecka-i4694788974.html
Evik gdybym byla pewna ze zostaniemy na tym mieszkaniu to bym szalala z pokoikiemale jednak ogordek by sie przydal jak mala podrosnie wiec narazie sie wstrzymalam.Zreszta zawsze inaczej na swoim a inaczej na wynajmowanym niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:00
ÓptimusPrime, xpatiiix3, natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvik wrote:no i ja nie rozumiem Optimusku czemu macie spac oddzielnie?Przeciez łóżko się nie zmniejsza, wciąż są tam dwa miejsca do spania...?Nie kumam?
edit: szafki nocne beda wywalone,a przy oknie nie zmieszcze lozka,bo mam potezny kaloryfer taki z PRLu,przez co nie zmieszcze lozkaJuz rozne uklady przerobialismy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:01
-
ÓptimusPrime wrote:No bo moj odmawia spania ze mna z brzuchem w takim ukladzie,a pozniej odmawia spania bo dziecko w nocy placze,bede wstawac do karmienia,a on musi do pracy byc wyspanym....Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Pani zdrowa,
Zamieniłabym komodę z łóżkiem piłkarzyka, .jego łóżko pod ścianę. A jak sie da to przytulone do waszego a komodę obok i masz srodek pusty. Nie znam wymiarów , ale moze sie zmieści?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:04
-
ÓptimusPrime wrote:No bo moj odmawia spania ze mna z brzuchem w takim ukladzie,a pozniej odmawia spania bo dziecko w nocy placze,bede wstawac do karmienia,a on musi do pracy byc wyspanym....
edit: szafki nocne beda wywalone,a przy oknie nie zmieszcze lozka,bo mam potezny kaloryfer taki z PRLu,przez co nie zmieszcze lozkaJuz rozne uklady przerobialismy...
a ten drugi pokoj co macie? moze tam sie zainstaluj z Malym a SR niech sobie spi w sypialni ...?
a imie juz ustalilas z Nim??? czy dalej wojna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:05
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019