X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Evik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus co sie dzieje kochana?

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus ale jak osobno? musisz mi to narysowac,bo w ciazy ciezko kojarze,jak to bedzie wygladac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:40

• Evik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce literki! Brakuje mi tylko literek w pokoiku ale lekarz nie potwierdza płci;/ Niby jest Majeczka raz tam zobaczył w 5 miesiacu a teraz za kazdym razem mowi ze nie potwierdzi nam w 100%. Ale by był szok oczywiscie dla mnie płec nie ma znaczenia ale sie przyzwyczailismy:)
    A u nas dzidzia ma swój pokoik juz skonczony taki słodziutki i tam stoi narożnik i z nia bedziemy spac, choc wiekszosc czasu spedzamy w duzym pokoju i ja juz mam rozkmine czy nie bedziemy tu łóżeczka przenosic zebym miala ja w dzien ciagle przy sobie ale to czas pokaze wyjdzie w praniu:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    ja tez chce literki! Brakuje mi tylko literek w pokoiku ale lekarz nie potwierdza płci;/ Niby jest Majeczka raz tam zobaczył w 5 miesiacu a teraz za kazdym razem mowi ze nie potwierdzi nam w 100%. Ale by był szok oczywiscie dla mnie płec nie ma znaczenia ale sie przyzwyczailismy:)
    A u nas dzidzia ma swój pokoik juz skonczony taki słodziutki i tam stoi narożnik i z nia bedziemy spac, choc wiekszosc czasu spedzamy w duzym pokoju i ja juz mam rozkmine czy nie bedziemy tu łóżeczka przenosic zebym miala ja w dzien ciagle przy sobie ale to czas pokaze wyjdzie w praniu:)

ja mam kacik dla malej u nas w sypialni , mamy dosc duze 3 sypialnie ale narazie nie robie jej osobnego pokoju bo moze bedziemy sie przeprowadzac w przeciagu roku(chcielismy cos z ogrodkiem i garazem wynajac),a mieszkanie wynajmowane wiec szkoda mi kasy wywalac na pokoj dla Niny jak potem musze to wszytsko zamalowac zeby dostac kaucje ...a i tak wiem ze do pol roku chcialam miec ja blisko ,bo na 100 proc bede siedziec nad jej lozeczkiem i na nia patrzec i sprawdzac czy oddycha ...normalka

jak dzis skoncze to wrzuce fotke,nie wystraszcie sie bedzie duuzo czaszek dookola ha :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:47

Maga31, Fidelissa, ap1526 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko a dzisiaj ostatni dzien 38tyg masz to juz nawet według ginow będzie do noszona ;) hehe jutro 39 tydzień zaczynasz ,wiec jazda ;) kurde a jeszcze bym w ciąży chodziła a tu juz 2 tyg nie wierze, a ta Ninja mała to uparciucha ;) miała z Nelka wyjść ;P

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Agatko a dzisiaj ostatni dzien 38tyg masz to juz nawet według ginow będzie do noszona ;) hehe jutro 39 tydzień zaczynasz ,wiec jazda ;) kurde a jeszcze bym w ciąży chodziła a tu juz 2 tyg nie wierze, a ta Ninja mała to uparciucha ;) miała z Nelka wyjść ;P

mowie Ci Pati Ninja chyba czeka na halloween :P wszystko przez te czachy pewnie ... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:48

blue00, Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP z jakiego tworzywa są te literki??

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Evik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak w wynajmowanym to i ja nie wiem czy bym tak szykowala tym bardziej z mysla ze niedlugo moze znajdziemy cos nowego. My kupilismy nowe wiec nie miałam serca nie przygotowac pokoiku dla niej to mi taka radosc sprawilo i teraz moglabym sama w nim zamieszkac:D Ale z tym siedzeniem przy łóżeczku i wgapianiem sie masz całkowita racje i własnie nie wiem jak to sie u nas sprawdzi:D

AgataP lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko,tak to wyglada

bpri7sjwmx0x_t.jpg

Tak by to wygladalo

7rheoaw8cka4_t.jpg

o moim problemie zaraz zaczne pisac

AgataP, Fidelissa, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja to od dluzszego czasu mowie, ze halloween to idealny wieczor na wyjscie mojej Malej :))

AgataP lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Evik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja nie rozumiem Optimusku czemu macie spac oddzielnie?Przeciez łóżko się nie zmniejsza, wciąż są tam dwa miejsca do spania...?Nie kumam?

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w planowaniu dobra nie jestem... ale ja bym na Twoim miejscu wywalila szafki nocne, lozko przysunela do okna ale z mozliwoscia wyjscia, a pilkarzyka dala jak sie zmiesci od strony szafy tak zeby tez byl do niej dostep. przy takiej duzej szafie to jeszcze moze sie da przelozyc te bardziej potrzebne rzeczy na ta strone gdzie nie bedzie lozeczka..
    nie wiadomo ile tam masz faktycznie miejsca.. jakie sa wymiary szafy, lozka i lozeczka..

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus aj law ju :)
    ołrajt juz alles wiem :) masz talent do schematów powiem Ci :)

lkc to co? umawiamy sie na Halloween :P

Nastka literki sa z drewna.podaje Ci linka do ebaya do tych ktore kupilam,tylko moje nie sa pomalowane bo ja sobie je sama pomaluje zeby do sciany w pokoju pasowaly http://www.ebay.ie/itm/331269173058?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648

a to te ktore na allegro chcialam zamowic http://allegro.pl/literki-drewniane-na-sciane-3d-20cm-imie-dziecka-i4694788974.html

Evik gdybym byla pewna ze zostaniemy na tym mieszkaniu to bym szalala z pokoikiem :) ale jednak ogordek by sie przydal jak mala podrosnie wiec narazie sie wstrzymalam.Zreszta zawsze inaczej na swoim a inaczej na wynajmowanym niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:00

ÓptimusPrime, xpatiiix3, natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    no i ja nie rozumiem Optimusku czemu macie spac oddzielnie?Przeciez łóżko się nie zmniejsza, wciąż są tam dwa miejsca do spania...?Nie kumam?
    No bo moj odmawia spania ze mna z brzuchem w takim ukladzie,a pozniej odmawia spania bo dziecko w nocy placze,bede wstawac do karmienia,a on musi do pracy byc wyspanym....

edit: szafki nocne beda wywalone,a przy oknie nie zmieszcze lozka,bo mam potezny kaloryfer taki z PRLu,przez co nie zmieszcze lozka :-( Juz rozne uklady przerobialismy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:01

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    No bo moj odmawia spania ze mna z brzuchem w takim ukladzie,a pozniej odmawia spania bo dziecko w nocy placze,bede wstawac do karmienia,a on musi do pracy byc wyspanym....
    yyyyyyy to tym bardziej jak sie zmiesci... tyle ze lozko na maksa pod okno Twoje i juz

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata moze byc :) mi termin jak najbardziej odpowiada:) tylko zeby Tobie sie za bardzo nie ciagnelo do 31 :)

AgataP lubi tę wiadomość

• Evik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko coś dla Twojej niuni mi w oko wpadło:)
    http://allegro.pl/opaska-kokardka-gothic-czaszka-halloween-i4695359661.html

AgataP lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agatko,tak to wyglada

bpri7sjwmx0x_t.jpg

Tak by to wygladalo

7rheoaw8cka4_t.jpg

o moim problemie zaraz zaczne pisac
    Pani zdrowa,
    Zamieniłabym komodę z łóżkiem piłkarzyka, .jego łóżko pod ścianę. A jak sie da to przytulone do waszego a komodę obok i masz srodek pusty. Nie znam wymiarów , ale moze sie zmieści?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:04

qq87j44jhto0od0f.png

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:

edit: szafki nocne beda wywalone,a przy oknie nie zmieszcze lozka,bo mam potezny kaloryfer taki z PRLu,przez co nie zmieszcze lozka :-( Juz rozne uklady przerobialismy...
    to tak czy siak chujo....niefajnie. najlepiej by bylo rozkrecic lozko, wyniesc do piwnicy lub bog wie gdzie i postawic cos mniejszego ale wygodnego do spania.
    a ten drugi pokoj co macie? moze tam sie zainstaluj z Malym a SR niech sobie spi w sypialni ...?
    a imie juz ustalilas z Nim??? czy dalej wojna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:05

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Evik ja tez nie?

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 1644 1645 1646 1647 1648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ