Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez! Ja tez! Tzn ja tez jestem z koncowki listopada i licze na wsparcie jak już nadejdzie moj czas
no i modle się, zeby to nie byl grudzień, a niestety takie ryzyko jest...
Także ChcialabymJuz, Maartinka - bedziemy najwyzej we trzy ze soba pisac i wypatrywac czopaAgataP, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, maaartinka, Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maaartinka, Dotty dzięki
Jesteście kochane
Ja też się obawiam, ze i o grudzień zahaczę.
Agatko myślisz, że aż do Sylwka będą Cię trzymać? Srutututu majtki z drutuchciałabyś
Nie ma tak dobrze
Podobno po 2 tyg. przenoszenia wywołują, więc nici z Twoich planów. Znaczy przynajmniej tak jest u nas, nie wiem jak u Ciebie
Dotty po prostu to wypatrywanie czopa mnie rozwaliłoAle miło wiedzieć, że nie będę tu sama pisała i sama sobie odpisywała
AgataP, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:maaartinka, Dotty dzięki
Jesteście kochane
Ja też się obawiam, ze i o grudzień zahaczę.
Agatko myślisz, że aż do Sylwka będą Cię trzymać? Srutututu majtki z drutuchciałabyś
Nie ma tak dobrze
Podobno po 2 tyg. przenoszenia wywołują, więc nici z Twoich planów. Znaczy przynajmniej tak jest u nas, nie wiem jak u Ciebie
Dotty po prostu to wypatrywanie czopa mnie rozwaliłoAle miło wiedzieć, że nie będę tu sama pisała i sama sobie odpisywała
wiem wiem ze max 2 tyg u nas max 10 dni po terminie,ja tego Sylwestra wybralam dla podkreslenia powagi tej calej sytuacji i mojej potrzeby urodzenia JUZ!Fidelissa, lkc, xpatiiix3, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Ale miło wiedzieć, że nie będę tu sama pisała i sama sobie odpisywała
To forum będzie trwało i trwało, myślę, że nie musisz się obawiać że zostaniesz sama;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:18
Dotty84, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A ja nie chce wam marudzic, ale czuje sie z dnia na dzien coraz gorzej. . Wszystko boli.. dodatkowo zaczynam bac sie juz nocy, bole miednicy sa okropnie, do tego bol jak na okres..
Z jednej strony boje sie tej cesarki, a z drugiej niech ten czas juz leci szybciej!! -
Dobry wieczór Mamulki
Witam nowe listopadówki
Pola - trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo
Scindapsus - gratulacje!
mada_lena i Pati - piękności te Wasze Maleństwa
Florentine - fajowo, że już wypuścili Was do domu
Nadrobiłam Was... ciężko było - szalejecie
dziś już padam, idę spać...
dobrej nocki - bez wstawania na siku ;PRybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Ja tez! Ja tez! Tzn ja tez jestem z koncowki listopada i licze na wsparcie jak już nadejdzie moj czas
no i modle się, zeby to nie byl grudzień, a niestety takie ryzyko jest...
Także ChcialabymJuz, Maartinka - bedziemy najwyzej we trzy ze soba pisac i wypatrywac czopaostatnia z listy proszę mnie nie pomijać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:30
Dotty84, xpatiiix3, maaartinka, ChciałabymJuż, Milaszka, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNici ze spania!Glowa boli,poszlam przed 22 lulac.A tu co? Maly ma Ibize!
Kopal Was ktos w plecy z lewej strony?Tylko ze od srodka...No ja wlasnie tak mam...
Juz w pepek kopnac to nie zabawa,w zebro -nuda,w biodro wlazic - dla slabeuszy...ale w plecy,w kregoslup -ha!
Mam dola,bo do porodu tak i nie zobacze buzki mojego Pilkarzyka.Dzis utknal sie mordka w moje plecy i odpychal sie stopkami (nie,chyba kopytkami,diabelek jeden) we wszystkie strony brzucha!
Ale zabawa!
padam na twarz,ale jak tylko sie poloze-histeria,kopanie,rozpychanie,szturchanie....Kochane Dzieciatko!
ChciałabymJuż, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
hej
wiem wiem dawno mnie nie było
dzisiaj byłam u gina, ostatnia wizyta będzie 3go a 4tego listopada jadę do szpitala na obserwację i poród także ostatnie dwa tygodnie ciąży mi zostały
mała waży 2777 (36+4), wszystkie przepływy bez zarzutów, ale dzidzia pyzowata się zrobiła
idę robić jutro paciorkowca... ile u Was kosztuje?
mój mąż baaardzo przeżywa to że to tylko dwa tygodnie do rozwiązaniaAgusia ;), xpatiiix3, lkc, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
sylvi fajnie masz
u mnie paciorkowiec 40 zł, będę miała w pt pobieranego. Od kilku dni czuję coraz częściej że mi się macica spina, ale nie boli czyli to są przepowiadające czy tylko nieśmiałe ćwiczenia macicy?? idę zaraz się kąpać, rano przed pociągiem tylko głowę umyję.
-
Cześć dziewczynki....
zaraz będę Was nadrabiać, oczywiście jak mi dzieci pozwolą bo coś już marudzą, a do pory jedzenia jeszcze godzinka.
Zdążyłam na szybko tylko przeczytać że Schidapsu urodziła:) Kochana gratulacje!!! dużo zdrówka dla Was:)
Ja cały weekend miałam wysoką temperturę i praktycznie nie wychodziłam z łóżka. Do tego samopoczucie jak przy grypie i okropny ból lewego piersią. No i drogą internetową i obserwacyjną doszła do wniosku że zrobił mi się zator w piersi co doprowadziło do zapalenia. Przyczyną może być to że JUlek źle trzymał pierś podczas jedzenia i strasznie mnie poranił. Tylko taką przyczynę widzę, bo ściągam regularnie oprócz karmienia. No ale dzisiaj już mi lepiej, tyle że mam mniej pokarmu w tej piersi...mam nadzieję, że nie zaniknie całkowicie.
Poza tym to dzieci nam nie dały dziś pospać, jak Juliusz się uspokoił to Lena się rozbudziłą i tak w kółko. Spałam może godzinę...no ale to te wady macierzyństwa...i tak jest super...
Co do literatury, uwielbiam kryminały i uwielbiam Cobena...swego czasu potrafiłam do6 rano czytać jego książki a na 8 do pracy szłam...
Niestety podczas ciąży totalnie odechciało mi się czytać, nie mogę się skupić po prostu..no a teraz czasu nie mam...
Ja klin też kładę pod materac, i z tego co wiem takie jest założenie tej poduszki...tak nam powiedziała pani w sklepie a poza tym gdzies tez tak wyczytałam w necie ale nie sądzę aby to źle wpływało na kręgosłup dziecka, w szpitlu mówiono nam że nie ma żadnych skutków ubocznych ...AgataP, lkc, natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Agatka dobra, dobra
Przyznaj się, ze chciałabyś z brzucholem jeszcze pohulać na Sylwestra i z wielką pompą 1 stycznia urodzić jako pierwsze dzieciątko
Karmelku jakie tam marudzenie.. chyba po to tu jesteśmy, żeby marudzić i się wspierać i tak na zmianęTak czy owak sądzę, że Twoje samopoczucie jest w 100% normalne i jedynie co, to mogę trzymać kciuki, zeby było lepiej
Ale powiem Wam, że dzisiejszy dzien to mam wyjątkowo do dupy. Nie dość, że nic mi się nie chce i nudzi mi się, to jeszcze ta pogoda i fakt, ze szybciej robi się ciemno wpływa na mnie nieco depresyjnieMam nadzieję, że od jutra będzie więcej energii i chęci do robienia czegokolwiek...
xpatiiix3, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychcialbymjuz no ja to w ogle na trzech króli chce
ha !
Madlen a idziesz do lekarza z tym zatorem kochana? bo to jak sie pogorszy to bol bedzie niesamowity,wspolczuje Ci i mam nadzieje ze szybko minie.
ChciałabymJuż, Milaszka lubią tę wiadomość