Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataP wrote:wiem wiem ze max 2 tyg u nas max 10 dni po terminie,ja tego Sylwestra wybralam dla podkreslenia powagi tej calej sytuacji i mojej potrzeby urodzenia JUZ!
Hej dziewczyny. Ja jestem urodzona w sylwestra .... kurde czytam, że te wadze maluchy duże. Mój 2 kg tylko ms
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
AgataP wrote:chcialbymjuz no ja to w ogle na trzech króli chce
ha !
Madlen a idziesz do lekarza z tym zatorem kochana? bo to jak sie pogorszy to bol bedzie niesamowity,wspolczuje Ci i mam nadzieje ze szybko minie.
Nie kochana, nie idę, bo jest już lepiej...w sumie chciałam iść jakby się pogrszyło ale że gorączki już nie mam i ból piersi mniejszy to stwierdziłam że chyba zimne okłady i odpoczynek pomogły,AgataP lubi tę wiadomość
-
Moja mala tez wlasnie cos sobie kombinuje w brzuszku, ale nad wyraz spokonie.. troszke sie kreci, tym razem bez bolesnych kopow i prawie rozrywanie brzucha
Agata spokojnie masz jeszcze chwile czasu.. a zobaczysz zlaoie cie i nawet nie bedziesz wiedziec kiedy
Chcialabymjuz ja wiem ze ci za duzo marudzenia to nie zdrowo, ale juz naprawde kiepsko znosze ta koncowke.. i psychicznie i fizycznie
Madlen jak juz jest goraczka to lepiej tego nie bagatelizuj, lepiej sprawdz u lekarza.. i ucaluj maluszki od nasno przy blizniakach naoewno macie rece pelne roboty
Przymierzam sie do spania.. niby oczy mi sie kleja a jakos spac sie nie chce...
AgataP lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:Chcialabymjuz ja wiem ze ci za duzo marudzenia to nie zdrowo, ale juz naprawde kiepsko znosze ta koncowke.. i psychicznie i fizycznie
Kochana we wszystkim jest tak, ze co za dużo to nie zdrowo. Ale ja natomiast nie mam nic przeciwko, żeby tu pomarudzićWręcz przeciwnie
Jesteśmy tu po to by sobie pomagać, więc marudź ile Ci potrzeba
Byleby Ci ulżyło
karmelek, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Madlen trzymaj sie dzielnie, niech szybko przejda te bole.
Alka dobrze pamiętam na jutro masz termin cesarki?? Jak tak to bede trzymac kciuki..
U mnie paciorkowiec kosztuje cale 17 zl. W czwartek jade zrobic.moglabym jutro ale musze wyniki -krew i mocz zrobic jeszcze raz tzn 10 dni po wizycie u gina i jutro by bylo na nie za szybko a nie mam zamiaru 2 razy tam jeździć. Wynik paciorkowca ma byc po 4 dniach...
Niecierpliwa zdrowiej.
Agata Tobie zycze skurczy& czopa& odejscia wod = porodu:)))Madlen222, AgataP, alka89 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
AgatkA rodzic czekam na Eska
Madlen cale szczęście ,ze przechodzi, no faktycznie zaraz miesiąc juz u Was) AAA.. Szok hehe
buziaki dla dzieciaczkow ;**
Alka trzymam kciuki za CC i synka ;**
A mój Marcel lunatykuje.. Wstał poszedł i na głowę spadł z lozka biedulek popłakał cicho przez sen ale huuuk jaki poszedł aż babcia przyleciała... Zabrała Go do siebie do łóżka i przytuliłam ,a Nela u siebie w lozeczku
Anusiaa mi ten zasrany czop odchodził sporo czasu a jak odszedł to jeszcze spoooooro pochodzilam odkorkowana ;0
Kochane to dzisiaj w sumie dobre wieści z wizyt ,niech dziec8aczki rosną ładnie a po 38 wyskakują jak z procy wystrzelonehehe i nie mecza długo mam
A ja spadam..
Oby noc bez przygódbuziaki na dobranoc ;*
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milaszka nigdy w życiu! Będę się starała zasnąć bo bezsenne noce mnie wykoncza. Oby sie dzisiaj udalo.
U mnie czasami na zaśnięcie dziala rozwiazywanie krzyzowek.. polecam, niestety skutczne w 50 %Milaszka lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny