Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • caśka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kula pojechala do pracy... Niestety pracuje w innym wojewodztwie i jedzi od pon do pt .. Tak wiec bezsennosc to tesknoty

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj szalone Wy moje. :)
    Dzień dobry :)
    Mój M. Sie zerwał pojechał po coś tam do munduru wiec i ja nie mogę coś już zasnąć bo o dziwo wyspana jak nigdy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 06:23

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja też już dawno nie śpię, obudził mnie ból pleców dokładnie krzyża i czkajacy brzuszek; hihi poleze jeszcze troszkę i wstaję na śniadanie :)
    Miłego dnia :)

natasza82 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Na dzisiejszą noc wyeksmitowałam męża do spania w przedpokoju (na rozkładanym fotelu), bo coś go chyba jakieś przeziębienie bierze, a jak on jest chory, to i ja :/ Przez całą ciążę nic mi nie było i mam nadzieję, że na finiszu też mnie nic nie dopadnie.

Nata, od piątku zdecydowanie częściej twardnieje mi brzuch, ale tak jak u Ciebie - bez dolegliwości bólowych. Ćwiczy se ta macica, czy jak? Niepokoić się? Ja jeszcze nie rodzę jakby co :P

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

U mnie dzisiaj tez cos kiepsko ze spaniem. Obudzilam się ok 4 i juz zasnąć nie mogłam. A to mi duszno, a to Malý się wierci, a to głód mnie dopadł. IDE wiec zaraz jakieś sniadanko naszykowac. Może jak zjem to cos odespie.

:)

r5bup6u.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też już nie śpię ..
    czekam aż mąż wróci z krwiodawstwa i zobaczę czy moja rodzinna przyjmuje, może mi wypisze skierowanie na ten GBS i przy okazji na paski do glukometru

dzidziek szaleje po śniadanku :)

śliczne macie te dzieciaczki :)

mój gin wczoraj skomentował moją córę "ale pyza" :D
    29cpf08.jpg

nie wiem jak Wy ale ja już mam prezent świąteczny dla mamusi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 07:44

nick nieaktualny, mada_lena, karmelek, Agusia ;), natasza82, nick nieaktualny, xpatiiix3, lkc, nick nieaktualny, Dotty84, Marzena27, Maga31, Viviana, Agata92, nick nieaktualny, Mamadomina, anusiaa90, Rybka Nemo, nick nieaktualny, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jak zwykle nie spie, tyle tylko ze ja od rana musze wyszykowac starszego synka do szkoly..
    Noc nawet dobra o dziwo! Bol nie byl az tak silny, a do kibelka wstawalam tylko raz! :) teraz ciesze sie kopniaczkami bo to przeciez juz ostatnie dni ;)
    Nie mam pomyslu na sniadanie.. ehh.. a glod daje juz o sobie znac ;)

• sylvi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wcinałam otręby owsiane z jogurtem i łyżeczką nesquika :)

nick nieaktualny, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki wrote:
    Nata, od piątku zdecydowanie częściej twardnieje mi brzuch, ale tak jak u Ciebie - bez dolegliwości bólowych. Ćwiczy se ta macica, czy jak? Niepokoić się? Ja jeszcze nie rodzę jakby co :P

Zupaztyki mi też ostatnio twardnieje brzuch, dokładnie tak jak to opisujesz, mój ginekolog powiedział, ze jeśli brzuch twardnieje kilka razy dziennie i nie boli to jest ok, jeśli będzie twardniał coraz częściej z bólami to kazał jechać na IP.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 08:14

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Moniix20 Znajoma

Wysłany: 21 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Milaszka nigdy w życiu! Będę się starała zasnąć bo bezsenne noce mnie wykoncza. Oby sie dzisiaj udalo.
    U mnie czasami na zaśnięcie dziala rozwiazywanie krzyzowek.. polecam, niestety skutczne w 50 %
    Dzień dobry:D dobrze że ja mam przespane noce:D fajnie tak do 8 pospac:D jeszcze miesiac i juz nie bedzie tak dobrze :PP

f2w3dqk3dtvozx9q.png
    200911112438.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)witamy sie w 36 tygodniu w 9mc wg Belly :) u mnie nocka nawet nawet nie moge narzekac:) Miłego dnia kobietki :)

Agusia ;), xpatiiix3, karmelek, Marzena27, Maga31, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi niezłą macie pyzę, przeurocza, fajnie, ze wiesz na czym stoisz ja czekam na moja wizytę, mam nadzieje, że też dowiem się konkretów :)

sylvi lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, mój brzuch twardnieje już od ok. 20 tc, ale zazyczaj działo się to kilka razy dziennie i objawiało jedynie lekkim dyskomfortem. Teraz natężenie twardnień wzrosło ( szczególnie wieczorami), ale ciągle nie wiąże się z bólem. W następną środę mam wizytę, dopytam o to. Wydaje mi się, że po prostu zbliżamy sie już do godziny 0 i teraz macica częściej się będzie stawiać.

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztyki dokładnie twardnienie łapie częściej, mój brzuch jest wtedy mega twardy - ale nie boli, jak zmienię pozycje to odpuszcza lub no-spa w sporadycznych przypadkach :) też mi się wydaje, ze to ćwiczenia dlatego mój gin mnie uspokajał dopóki nie boli jest ok :)

natasza82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DIen dobry, my tez juz nie spimy :) o 6.30 jedzonko chwilke pospane ale juz mam oczka jak 5zl :)
    Zwazylam dzis niunie i ladnie przybrala w 5 dni 230g :)
    Oczywiscie na badania nie pojechałam...pogoda dupna :/ myć wlosy i wyjść na deszcz bez sensu ;) jutro koniecznie musze!!

natasza82, Agusia ;), xpatiiix3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sisiiii, Maga31, Viviana, nick nieaktualny, anusiaa90, Rybka Nemo, Madlen222, sylvi lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej ja też juz na nogach. Starsza córcia do przedszkola odprowadzona a ja mam czas dla siebie. Wkońcu oddali mi mój komputerek tylko bez programów i wszytsko na nowo musze instalować:(

Noc całkiem całkiem wstałam tylko 4 razy:) nie jest źle:)

Mój wczoraj kupił samochód jestem wściekła że to BMW no ale cóż chciał to ma...

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy a my sniadanko wtrojke zaraz będziemy szamac ;) hehe i tez na ważenie dzisiaj ale później tzn jak się ogarne ;)

Wspolczuje nie przesłanych nocek u nas dzisiaj 24 a potem dopiero 5:10 pobudka na cycka ;) i teraz glodomor się obudził ;)

Agusia ;), nick nieaktualny, natasza82, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    38 tydzień ciąży

10roizo.jpg

lkc, natasza82, misiaczk25, Nata, nick nieaktualny, karmelek, Mag.1990, nick nieaktualny, Dotty84, nick nieaktualny, Marzena27, Maga31, Viviana, Strupka, Agata92, nick nieaktualny, Isia14, Mamadomina, anusiaa90, xpatiiix3, mada_lena, KUNIAK, santoocha, Rybka Nemo, nick nieaktualny, Fidelissa, Madlen222, sylvi, ap1526 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia. My wlasnie wstalysmy. Pora na kawe i. Drugie sniadanie...
    Nastka chyba jesscze wysoko Twoj brzuszek siedzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:03

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po dłuższej przerwie. Wczoraj miałam okrutnego lenia, nie zrobiłam nic, nawet się Wam nie meldowałam. Dziś lepiej - już po kawie z planami skompletowania torby.
    Z objawów chyba niewiele się zmieniło, dziś rano ciut @ podbrzusze czuję, a wczoraj wieczorem kilkakrotnie spinał mi się brzuch i odpuszczał. Żadnych bóli przy tym. Jestem bardzo ciekawa jak tam moja 4cm szyjka - a wizyta dopiero w przyszłą środę. W mieszkaniu szczyt remontu - w przedpokoju twardnieje wylewka - patrząc na to wszystko z boku do normalnych nie należymy....

miłego dnia,
    rozpakowanym <3 gratulujemy <3

.L

natasza82, lkc, nick nieaktualny, Maga31, Agusia ;), mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość

‹‹ 1682 1683 1684 1685 1686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ