Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Na dzisiejszą noc wyeksmitowałam męża do spania w przedpokoju (na rozkładanym fotelu), bo coś go chyba jakieś przeziębienie bierze, a jak on jest chory, to i jaPrzez całą ciążę nic mi nie było i mam nadzieję, że na finiszu też mnie nic nie dopadnie.
Nata, od piątku zdecydowanie częściej twardnieje mi brzuch, ale tak jak u Ciebie - bez dolegliwości bólowych. Ćwiczy se ta macica, czy jak? Niepokoić się? Ja jeszcze nie rodzę jakby co -
też już nie śpię ..
czekam aż mąż wróci z krwiodawstwa i zobaczę czy moja rodzinna przyjmuje, może mi wypisze skierowanie na ten GBS i przy okazji na paski do glukometru
dzidziek szaleje po śniadanku
śliczne macie te dzieciaczki
mój gin wczoraj skomentował moją córę "ale pyza"
nie wiem jak Wy ale ja już mam prezent świąteczny dla mamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 07:44
zupaztytki, mada_lena, karmelek, Agusia ;), natasza82, Milaszka, xpatiiix3, lkc, ÓptimusPrime, Dotty84, Marzena27, Maga31, Viviana, Agata92, AgataP, Mamadomina, anusiaa90, Rybka Nemo, blue00, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Ja tez jak zwykle nie spie, tyle tylko ze ja od rana musze wyszykowac starszego synka do szkoly..
Noc nawet dobra o dziwo! Bol nie byl az tak silny, a do kibelka wstawalam tylko raz!teraz ciesze sie kopniaczkami bo to przeciez juz ostatnie dni
Nie mam pomyslu na sniadanie.. ehh.. a glod daje juz o sobie znac -
zupaztytki wrote:Nata, od piątku zdecydowanie częściej twardnieje mi brzuch, ale tak jak u Ciebie - bez dolegliwości bólowych. Ćwiczy se ta macica, czy jak? Niepokoić się? Ja jeszcze nie rodzę jakby co
Zupaztyki mi też ostatnio twardnieje brzuch, dokładnie tak jak to opisujesz, mój ginekolog powiedział, ze jeśli brzuch twardnieje kilka razy dziennie i nie boli to jest ok, jeśli będzie twardniał coraz częściej z bólami to kazał jechać na IP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 08:14
-
lkc wrote:Milaszka nigdy w życiu! Będę się starała zasnąć bo bezsenne noce mnie wykoncza. Oby sie dzisiaj udalo.
U mnie czasami na zaśnięcie dziala rozwiazywanie krzyzowek.. polecam, niestety skutczne w 50 % -
nick nieaktualnyAgusia, mój brzuch twardnieje już od ok. 20 tc, ale zazyczaj działo się to kilka razy dziennie i objawiało jedynie lekkim dyskomfortem. Teraz natężenie twardnień wzrosło ( szczególnie wieczorami), ale ciągle nie wiąże się z bólem. W następną środę mam wizytę, dopytam o to. Wydaje mi się, że po prostu zbliżamy sie już do godziny 0 i teraz macica częściej się będzie stawiać.
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Zupaztyki dokładnie twardnienie łapie częściej, mój brzuch jest wtedy mega twardy - ale nie boli, jak zmienię pozycje to odpuszcza lub no-spa w sporadycznych przypadkach
też mi się wydaje, ze to ćwiczenia dlatego mój gin mnie uspokajał dopóki nie boli jest ok
natasza82, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
DIen dobry, my tez juz nie spimy
o 6.30 jedzonko chwilke pospane ale juz mam oczka jak 5zl
Zwazylam dzis niunie i ladnie przybrala w 5 dni 230g
Oczywiscie na badania nie pojechałam...pogoda dupnamyć wlosy i wyjść na deszcz bez sensu
jutro koniecznie musze!!
natasza82, Agusia ;), xpatiiix3, zupaztytki, ÓptimusPrime, sisiiii, Maga31, Viviana, AgataP, anusiaa90, Rybka Nemo, Madlen222, sylvi lubią tę wiadomość
-
hej hej ja też juz na nogach. Starsza córcia do przedszkola odprowadzona a ja mam czas dla siebie. Wkońcu oddali mi mój komputerek tylko bez programów i wszytsko na nowo musze instalować
Noc całkiem całkiem wstałam tylko 4 razy:) nie jest źle:)
Mój wczoraj kupił samochód jestem wściekła że to BMW no ale cóż chciał to ma...
-
Witamy a my sniadanko wtrojke zaraz będziemy szamac
hehe i tez na ważenie dzisiaj ale później tzn jak się ogarne
Wspolczuje nie przesłanych nocek u nas dzisiaj 24 a potem dopiero 5:10 pobudka na cyckai teraz glodomor się obudził
Agusia ;), ÓptimusPrime, natasza82, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
38 tydzień ciąży
lkc, natasza82, misiaczk25, Nata, Milaszka, karmelek, Mag.1990, ÓptimusPrime, Dotty84, zupaztytki, Marzena27, Maga31, Viviana, Strupka, Agata92, AgataP, Isia14, Mamadomina, anusiaa90, xpatiiix3, mada_lena, KUNIAK, santoocha, Rybka Nemo, blue00, Fidelissa, Madlen222, sylvi, ap1526 lubią tę wiadomość
-
Milego dnia. My wlasnie wstalysmy. Pora na kawe i. Drugie sniadanie...
Nastka chyba jesscze wysoko Twoj brzuszek siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:03
Milaszka lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Witamy się po dłuższej przerwie. Wczoraj miałam okrutnego lenia, nie zrobiłam nic, nawet się Wam nie meldowałam. Dziś lepiej - już po kawie z planami skompletowania torby.
Z objawów chyba niewiele się zmieniło, dziś rano ciut @ podbrzusze czuję, a wczoraj wieczorem kilkakrotnie spinał mi się brzuch i odpuszczał. Żadnych bóli przy tym. Jestem bardzo ciekawa jak tam moja 4cm szyjka - a wizyta dopiero w przyszłą środę. W mieszkaniu szczyt remontu - w przedpokoju twardnieje wylewka - patrząc na to wszystko z boku do normalnych nie należymy....
miłego dnia,
rozpakowanymgratulujemy
.Lnatasza82, lkc, zupaztytki, Maga31, Agusia ;), mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość