Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No to Aloszka się pcha na świat
A mojemu się jakoś nie śpieszy...ale po dzisiejszej nocy, gdzie wstawałam prawie co godz na siku to się cieszę, bo padnięta jestem i raczej nie miałabym siły rodzić
mam nadzieję Goplana, że wyspana jesteś i wypoczęta
A GBS zdążyłaś zrobić?
Goplana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoplana wrote:Hej dzień dobry,
Dzisiaj ostatni dzień w 36 tyg, jutro skończymy 37...
Tzn. nie wiem czy skończymy, bo o 7:30 ni z gruszki ni z pietruszki wody mi zaczęły odchodzić...
Zdziwiona jestem bardzo.
Czynności skurczowej regularnej brak, o 13 jestem umówiona w szpitalu- i chyba podadzą mi oxy... kurde bardzo tego nie chciałam...
Wczoraj jeszcze zdążyłam pójść na USG - mały był wysoko, owinięty pępowiną i ważył 2900g, a wód miałam bardzo dużo - AFI 19,5.
Trzymajcie za nas kciuki, coby wszystko poszło prawidłowo.
Goplanka!Kciuki,kciuki,kciuki!!!!
Zazdroszcze Ci,bo moim marzeniem bylo urodzic 22.10...
Zycze Ci lekkiego porodu (jesli to juz to) i Twojej Poloznej na miejscu!!!
PS.Mialyscie trzymac sztame z Ewelina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:05
Goplana, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Goplanka powodzenia, trzymamy wszystkie mooocno kciuki :*
Witamy się w całkiem niezłym nastroju, chociaż w nocy bardzo bolała mnie miednica, krocze, chyba Malutka już nisko i naciska. Poleguję ile daję radę, dzisiaj zaczynamy 36 tydzień więc każdy dzień, który Zuzia wytrzymała w brzuszku uznaję za sukcesuspokaja mnie to, że jest Kluseczką prawie 3 kilo i wyprzedza o te parę dni. Dzisiaj konsultacja u kardiologa, ostatecznie wypowie się, czy mogę próbować rodzić naturalnie. Chciałabym, aby tak było...
Podczytuję Was regularnie, mimo mniejszej aktywności na forum
Udanego dnia Kochane :*Maga31, Goplana, natasza82, lkc, santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agusia, że też w ogóle stoisz
Ja podczas prasowania poszłam na łatwiznę i obniżyłam deskę tak, żeby przy niej siedzieć
Może szczyt komfortu to nie był, ale nie wystałabym tyle
Agusia ;), Marzena27, karmelek, lkc, mada_lena, madziulka112 lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie zdążyłam porobić aktualnych badań, gbsa nie pobrała mi gin, bo stwierdziła, że jeszcze się długo nie urodzę i miała to zrobić w sobotę.
Eeee, ja nie kcem do tego szpitalaaaaa!
Nie cierpię szpitali!
Oooo, ludzie
Ja niegotowa jestem psychicznie i mieszkanie nie przygotowane...lkc lubi tę wiadomość
-
Goplana o matko to już dziś pewnie bedziecie mieć Aloszkę ! Szok
duzo sily życzę!!!
Jeszcze jedno pytanko korzystajac z okazji ze jestes - jaki syrop na kaszel polecasz? Mam taki suchy, meczacy boje sie zeby zapalenie pluc sie z tego nie zrobilo...
Co do GBSa to ja juz wczoraj kazał sobie pobrac, własnie moj J. pojechal zawiezc do labu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:08
Goplana lubi tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Agusia, że też w ogóle stoisz
Ja podczas prasowania poszłam na łatwiznę i obniżyłam deskę tak, żeby przy niej siedzieć
Może szczyt komfortu to nie był, ale nie wystałabym tyle
Prosiłam męża właśnie, żeby maxymalnie mi ją obniżył, ale jakoś zapomniał później ja i tak zostało, a to już ostatnie prasowanie ciuszkowe, zostanie tylko pościel jak w końcu uda się wybrać łóżeczko bo nie wiem na jakie wymiary kupić, może jutro się udaprzyjdzie jeszcze mój szlafrok ale zastanawiam się czy prać i prasować?? Koszulki do karmienia wszystkie wyprałam w płynie dla dzieci i wyprasowałam bo duży kontakt ze skórą ale szlafrok??
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Hej dzień dobry,
Dzisiaj ostatni dzień w 36 tyg, jutro skończymy 37...
Tzn. nie wiem czy skończymy, bo o 7:30 ni z gruszki ni z pietruszki wody mi zaczęły odchodzić...
Zdziwiona jestem bardzo.
Czynności skurczowej regularnej brak, o 13 jestem umówiona w szpitalu- i chyba podadzą mi oxy... kurde bardzo tego nie chciałam...
Wczoraj jeszcze zdążyłam pójść na USG - mały był wysoko, owinięty pępowiną i ważył 2900g, a wód miałam bardzo dużo - AFI 19,5.
Trzymajcie za nas kciuki, coby wszystko poszło prawidłowo.
Trzymamy !! Ty też się trzymaj !!
I dawaj znaki co i jak
.LGoplana lubi tę wiadomość
-
TO Goplana trzymam kciuki za bezbolesny i szybki poród. Ale zazdroszczę też juz bym chciała:)
AgataP Goplana wepchnęła się nam w kolejkę:P:P:P Czyli Nas chyba faktyczie czeka sylwester:P:P:P:P
AgataP, ChciałabymJuż, natasza82, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Hehe to się pani gin przeliczyła.
Dasz radę kochana.
Goplana wrote:No właśnie nie zdążyłam porobić aktualnych badań, gbsa nie pobrała mi gin, bo stwierdziła, że jeszcze się długo nie urodzę i miała to zrobić w sobotę.
Eeee, ja nie kcem do tego szpitalaaaaa!
Nie cierpię szpitali!
Oooo, ludzie
Ja niegotowa jestem psychicznie i mieszkanie nie przygotowane...
A ja próbuję się od piątku zapisać na to usg - i już nawet powiedziałam dobra pójdę do innego lekarza (tak ten do którego chodziłam dalej ma terminy na grudzień dopiero) i co? Od piątku są jakieś awarie techniczne w serwisie i rejestracja nie działa. Grrr -
nick nieaktualnyNie no Goplana! TRZYMAM KCIUKI !!! ale zeby tak bez kolejki sie pchac no wiesz co
,kochana zeby bylo szybko i bezbolesnie ,zaciskam kciuki z calych sil!!!
Nastka pieknie wygladaszszykuj kreacje na sylwestra z miejscem na brzuszek bo my to serio ostatnie urodzimy
Maga31, ÓptimusPrime, Goplana, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny