Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana trzymam kciuki za lekki i bezpieczny poród
A tak wg. to Dzień Dobry
Ja niestety muszę urodzić dzisiaj albo powstrzymać się do końca tygodnia bo mój A w pracy jest i niestety nie wróci jeśli bym zaczęła rodzićale pociesza mnie fakt, że od przyszłego tygodnia do nowego roku będzie już z nami w domu
Idę chyba przytulić się do mojego psa lenia, który śpi jeszcze w łóżku
Miłego dniaMaga31, AgataP, Isia14, Mag.1990, ÓptimusPrime, Goplana, Marzena27, lkc, mada_lena, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Hmm...nie branie go nie działa niestety odwrotnie ;(
przez całą ciąże wzięłam może ze 3 i 2 nospy.
I dalej tylko lekkie spiny brzucha.
Ale chyba w nocy ćwiczy intensywnie - globulke mi wypycha i o 3 na siku jak idę to wypada nie rozpuszczona połowa
AgataP wrote:mi o magnezie mowila gin zeby pod koniec juz nie brac bo moge przenosic przez to. -
Goplana, kciukasy za szybki poród w takim razie! No i Ty już z tych bardziej donoszonych
Bo tak jak patrzyłam na listę naszą to dzieciaczki malutkie same jak na razie nam się rodzą, może Twój synek dobije do 3kg
A mój dzidziuś słodko baraszkował w nocy, tak, że już mi się mieszały sny i rzeczywistość i nie wiem czy ona tak często się ruszała czy to tylko moje wyobrażenia.
Poza tym kolejna średnia noc, brzuchol ciężki naprawdę, uciska mi wszystko co możliwe, potem niestrawność i zgaga, ech.
Kupiłam sobie kalendarz adwentowy i zacznę go jeść w listopadzie i tak będę odliczać do terminu porodujeśli Nati urodzi się w terminie to powinna zostać jedna czekoladka, a niech będzie dla męża
Mag.1990, Agusia ;), Agata92, natasza82, AgataP, Dotty84, Goplana, Marzena27, mada_lena, lkc, Maga31, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:PS.Mialyscie trzymac sztame z Ewelina
ja protestuję!!!
ja tu prawie codziennie skurcze regularne, które już olewam, bo ZAWSZE przechodzi, a tu Goplanka zaczyna rodzić nagle;).ÓptimusPrime, Mag.1990, Goplana, mada_lena, lkc, Viviana, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
lkc wrote:Madlen trzymaj sie dzielnie, niech szybko przejda te bole.
Alka dobrze pamiętam na jutro masz termin cesarki?? Jak tak to bede trzymac kciuki..
U mnie paciorkowiec kosztuje cale 17 zl. W czwartek jade zrobic.moglabym jutro ale musze wyniki -krew i mocz zrobic jeszcze raz tzn 10 dni po wizycie u gina i jutro by bylo na nie za szybko a nie mam zamiaru 2 razy tam jeździć. Wynik paciorkowca ma byc po 4 dniach...
Niecierpliwa zdrowiej.
Agata Tobie zycze skurczy& czopa& odejscia wod = porodu:)))
Hej Kochane. Dziekuje wszystkim za wszystkoCc niby w czwartek bedzie,mam nadzieje,ze nie przeloza...jak cos to dam znac po 9 bo wtedy bedzie wszystko wiadomo...Milego dnia. Bede z tel podgladac.
A moze jeszcze zapytam czy moze ktos polecic butelke jakas fajna? Moze z Tomme tepeenatasza82, Mamadomina, AgataP lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Goplana kciukasy zaciśnięte czyli historia moja się powtarza tylko tydzień później jesteś ;P no to za bezbolesny kochana :** a może nie de oczarować jak najmniej bolesny bierz zzo jak tylko będziesz mogła;** Czekamy na wieści
Izia kochana da się wszystko pogodzić tylko trzeba z Nimi wspo!pracowaćhehe i trzymać nerwy na wodzy co czasem jest ciężkie Marcel to istną burza trzeci dzień juz energia go rozpiera
hehe
Alka ja mam TT korzystała przy Marcelu i przy malej tez bedeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:40
Goplana, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ewelina_d wrote:NO WŁAŚNIE!
ja protestuję!!!
ja tu prawie codziennie skurcze regularne, które już olewam, bo ZAWSZE przechodzi, a tu Goplanka zaczyna rodzić nagle;).
Ja jeszcze nie chcę!
No i skurczy brak niestety nadal... zamęczą mnie oksytocyną... boję się...
I te cholerne klapki... no nie ma! nie ma! nie ma!lkc, KUNIAK, AgataP, ÓptimusPrime, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja coś dzisiaj nieprzytomna, jakoś stresująca noc była. Chyba poród się zbliża...
Pati nie strasz mnie ;p mi już czop odchodzi od 2 tygodni, ale oczywiście w małych częściach ;p
sylvi pyzunia słodka
Goplanko 3mam kciuki, oby szybko poszło :*
xpatiiix3, Goplana, sylvi lubią tę wiadomość
-
Kuuuuwa goplanka wspolczuje bo ja tez nie myslalam ze mnie oxy czeka ;/ a to cholerstwo jest do dupy ja się okropnie pocilam od tego... A wody do samego końca odchodziły...
Anusiaa n straszne tylko gasze zapał heheh bo to nie tak szybko może być jutro a może za dwa tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:52
Livia
Nela
Marcel
-
Goplana wrote:Tylko żem ja niegotowaaaa!
Ja jeszcze nie chcę!
No i skurczy brak niestety nadal... zamęczą mnie oksytocyną... boję się...
I te cholerne klapki... no nie ma! nie ma! nie ma!
Ślubnego swego po klapki wyślij:). Jeszcze skurcze mogą Ci się pojawić, albo możesz nawet nie czuć... może na KTG wyjdą
Moja położna mówiła, żeby po odejściu wód najpierw do niej zadzwonić, a potem iść spać, bo sen dobrze działa na wywołanie. Może jeszcze na godzinkę się skusisz?Marzena27 lubi tę wiadomość