Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana powodzenia! bedzie dobrze, skurcze sie pojawia, klapki sie znajda, porod pojdzie szybko i jeszcze szybciej wrocisz do domu! kurde co ja pisze... wrocicie!
))))))))))
alka89, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Alka oby nie przelozyli Ci juz terminu.
o butelkach sie nie wypowiem, bo nic nie wiem. mam jedna sztuke kupiona na sile nawet nie wiem jakiej firmy..ale tez najmniejsza.alka89 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Helou,
Goplana, ale czad:D:D:D:D
Trzymam kciuki, coby błyskawicznie poszło i doskonale Cię rozumiem, żeś niegotowa, bo ja sobie też tego nie wyobrażam teraz. Ani za tydzień
Oksy to nie do końca takie zuo, będzie dobrze, co ma nie być:D:D
A u mnie cudowne zapalenie zatok z fantastyczną głuchotą. Świetne uwieńczenie ciąży kurde.lkc, Goplana, karmelek, Fidelissa lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
alka89 wrote:Wystarczy jedna butelka ta 150 i jeden smoczek czy wiecej?
Ja kupiłam dwie butelki z lovi 150 i 250 ml. Kształt smoczka podobno zbliżony do kobiecego sutka tak wiec mały musi wykonać jakąs pracę żeby mleko ściagnąc i do tego też sa antykolkowealka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam jedną małą z Aventu, podobno najlepsza a prawda wyjdzie w użytkowaniu
więcej nie kupuje zobaczymy czy synkowi podpasuje jak nie będę się martwić tak samo myślę odnośnie smoczków, mam dwa Lovi przetestujemy zobaczymy
alka89 lubi tę wiadomość
-
JA Oliwkę tez rodziłam z oxy bo rozwracie sie zrobić nie chciało i męczyłam się tylko 3 godzinki z tym. Męczyłam własciwie tylko mocniejsze skurcze się pojawiły nic poza tym innego nie było.
RewolucjaSięDzieje, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Zamieniłam się miejscami z Pają. Ja do domu ona na Pato. Mam odpoczywać w domu, nie dźwigać itp. wszystko przez tą nerkę. Jak boli brać nospę, jak bardzo boli na IP jechać. Oj bardzo bym chciała żeby mój mały już był ze mną, przygody które mam z ciążą od półtora miesiąca już mnie zmęczyły a było tak pięknie wcześniej. Dodatkowo wczoraj jeszcze przed wyjsciem ze z Pato miałam robionego dopplera i lekarka zwróciła uwagę że mój mały ma wodniaka jądra
mówi że może to samoczynnie zniknąć i żeby zwrócić uwagę pediatrze na to jak już bedzie na świecie
Paju lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:JA Oliwkę tez rodziłam z oxy bo rozwracie sie zrobić nie chciało i męczyłam się tylko 3 godzinki z tym. Męczyłam własciwie tylko mocniejsze skurcze się pojawiły nic poza tym innego nie było.
Ja tak samo, jakby nie oksy to rodziłabym tydzień
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁaaaa, co za wieści! Goplanka dajesz czadu! Trzymam kciuki za w miarę bezbolesny poród
ChciałabymJuż, u mnie też teraz twardnienia są częstsze niż 15 razy na dobę, ale przy tym bezbolesne i do tej pory w ogóle nie skracały mi mojej pancernej szyjki (4 cm), mam nadzieję, że tak pozostanie.
W takim razie ja na pewno nie przestaję brać magnezu pod koniec ciąży, bo do 18.11. muszę dociągnąćGoplana, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość