X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:
    Zagdzam się z Tobą Agatko, ja też chcę pokazać wszystkim, że przy dziecku znajdę czas na wszystko, a wstawanie w nocy dla mnie nie problem, bo ja nie należy do tych co lubią długo spać.

A tekst zobaczysz jak będzie miało kolki to ciekawe co zrobisz jak będzie cały czas płakało. Tragedia.

no tragedia ja nie wiem czemu ludzie gadaja takie glupoty,moze im siebie szkoda uzalaja sie nad soba i chce by inni tez mieli zle...ja tam sie doczekac nie moge tych kupek,katarkow,placzu i wogole,zdecydowalam sie na dziecko to razem z calym pakietem nooo chyba ze niektore mamy chialyby jak Kim Kardashian 10 nianiek a dziecko tylko na wyjscie :P

Agusia ;), ÓptimusPrime, lkc, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus ja pierdzielę gdzie Ty go znalazłaś? Ryba, na razie skup sie nad organizacją samej siebie do porodu, a potem bedzie czas na zastanowienie sie, co z tym typem zrobić. Ja chyba też jestem za rozwiazaniem typu "Hit the road JAck", po co Ci taki błazen? Ale poki co Ty i dzidzia jesteście najważniejsi. Pomyśł, może jednak jest ktoś , na kim można polegać. A z rodziny? Może jednak ktoś by przyjechał mimo odległości?

AgataP, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:

A tekst zobaczysz jak będzie miało kolki to ciekawe co zrobisz jak będzie cały czas płakało. Tragedia.

ja mowie ze oddam do szpitala ... wszyscy sie zamykaja z miejsca :P glupie pytania glupia odpowiedz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:11

Agusia ;), Mamadomina, ÓptimusPrime, lkc, Rybka Nemo, santoocha, Milaszka, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie mój maż ostatnio rozczulił, leżymy w niedziele w łóżku, błogie lenistwo, kawka i film jak co tydzień i mówię, ze niedługo nam się to zmieni, a mój maż mówi zmieni się na lepsze, bo będziemy małego brać w niedziele do siebie do łóżka i się z nim kokosić, aż mi łezka się zakręciła w oku :)

Mamadomina, Marzena27, ÓptimusPrime, karmelek, natasza82, Viviana, AgataP, lkc, Agata92, Lavendula, anusiaa90, Rybka Nemo, Milaszka, ChciałabymJuż, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooh, dziewczyny, ja jestem wrakiem fizycznym teraz, nawet obiadu nie podgrzeje, jestem na lasce...
    Pa porodzie sie zobaczy...

Ja ogolnie juz chce te nocki, pieluszki itp
    Ogolnie czuje, ze dla mnie dziecko bedzie wybawieniem...

Chyba mam temp., ma m zimne poty...

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko, a u Ciebie juz przytulasy przedporod8we byly?

AgataP lubi tę wiadomość

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    A mnie mój maż ostatnio rozczulił, leżymy w niedziele w łóżku, błogie lenistwo, kawka i film jak co tydzień i mówię, ze niedługo nam się to zmieni, a mój maż mówi zmieni się na lepsze, bo będziemy małego brać w niedziele do siebie do łóżka i się z nim kokosić, aż mi łezka się zakręciła w oku :)

mój to samo :)
    piliśmy kawę rano w łóżku jak zawsze i tak sobie głośno gadam, ciekawe czy nam mycha pozwoli na takie poranne przytulańce, przysunie się kołyskę do łóżeczka i będziemy sobie z nią gadać, a on na to, że weźmie się ją do wyrka i będzie się kokosić w pierzynce :P i że może i się zmieni po narodzinach małej, ale gdzie jest w cholera napisane, że na gorsze??

w ogóle z tekstów znajomych, rodziny, komentarzy na temat ciąży, brzucha, porodu, dziecka, wychowania to można książkę napisać. Albo doktorat zrobić, o!

ÓptimusPrime, AgataP, Agusia ;), ChciałabymJuż, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisii gdybym mieszkała jeszcze w Łodzi to napewno bym Cie przygarnela ;) ale coz od 4lat juz tam nas nie ma ;)

Opti ale wy slub macie? Bo jesli tak to przy sprawie rozwodowej miezzkanie napewno Ty dostaniesz, niezaleznie na kogo jest wpisane. A na początek spakuj mu walizke i powiedz ze moze zostac u mamy juz na stale bo i tak pozytku z niego zadnego nie masz.. a zreszta jak to mozliwe ze skoro on taki za mamusia to o ciazy Twojej chce dopiero jej teraz powiedziec? Bo nie rozumiem albo cos nie doczytalam?!

A co do posiadania dziecka to ze tak to ujme to nie koniec swiata!! :) mozna spokojnie zorganizowac sie tak ze i czas dla dziecka sie znajdzie i dla nas, ba! Nawet na randke z mezem ;) trzeba tyloo czasem usiasc i pomyslec, q nie siedziec i lamentowac ze sie nie da! Po prostu sie nie chce ;)

AgataP, ÓptimusPrime, Marzena27, sisiiii, Rybka Nemo, lkc, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Ninusia Ekspertka

Wysłany: 22 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Ninusia moje tez prawie nic nie urosły i mam ten sam dylemat czy starczy mleka. Na herbatkach hipp jest napisane by pić pod koniec ciąży i też się zastanawiam czy tak robić.

Viv, pytałam... Pani doktor mówiła, że jest jeszcze czas... mówiła też, że nie ma co świrować.
    Także Vivianko, czekamy cierpliwie ;)

tak w ogóle, to dzień dobry...
    mój Synuś ma się dobrze... ma już prawie 2.900 :D a tu jeszcze ponad 2 tyg...
    do porodu miał mieć 3kg.. kto Go urodzi :P wychodzą mamusi zachcianki :/
    a tak w ogóle...wszystko wysoko, nie zapowiada się na wcześniejszy poród :(

już Was nadrabiam :)

Viviana, Marzena27, Agusia ;), xpatiiix3, anusiaa90, sisiiii, Rybka Nemo, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

jmmg93c.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, Marzena ale słodkie rozmowy, u mnie też tak sobie gadamy, mąz coraz częsciej jakoś mówi sam od siebie o Malutkiej, a no i u nas inny temat na czasie, że będziemy lulać Małą by szybko usnęła by rodzice mogli się sobą nacieszyć po takim długim celibacie hehe. Ale też mąż mówi, że będziemy sobie w weekendy leżeć we trójkę i jak będzie pampers pełny to będzie losowanie kto ma zmienić hehe.
    Ale to wszystko nadal takie niewiarygodne, naprawdę czuje jak się ten moment zbliża i mam dreszcze :D

Ninusia dzięki Kochana za info, także jeszcze nie pijemy herbatek.

ÓptimusPrime, Marzena27, Agusia ;), sisiiii, Ninusia, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Sisii gdybym mieszkała jeszcze w Łodzi to napewno bym Cie przygarnela ;) ale coz od 4lat juz tam nas nie ma ;)

Opti ale wy slub macie? Bo jesli tak to przy sprawie rozwodowej miezzkanie napewno Ty dostaniesz, niezaleznie na kogo jest wpisane. A na początek spakuj mu walizke i powiedz ze moze zostac u mamy juz na stale bo i tak pozytku z niego zadnego nie masz.. a zreszta jak to mozliwe ze skoro on taki za mamusia to o ciazy Twojej chce dopiero jej teraz powiedziec? Bo nie rozumiem albo cos nie doczytalam?!

A co do posiadania dziecka to ze tak to ujme to nie koniec swiata!! :) mozna spokojnie zorganizowac sie tak ze i czas dla dziecka sie znajdzie i dla nas, ba! Nawet na randke z mezem ;) trzeba tyloo czasem usiasc i pomyslec, q nie siedziec i lamentowac ze sie nie da! Po prostu sie nie chce ;)

Karmelek to nie tak z tym mieszkaniem, bo jeśli np. było jego przed ślubem, to sorki, ale dalej jest jego, pozostaje kwestia majatku ruchomego :( no chyba, ze kupili po ślubie.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus nooo przytulanki u nas to na porzadku dziennym(no moze nie codziennym ...) wiec pewnie nic nie da co do przyspieszenia porodu...ja Wam powiadam ja rodze ostatnia z Was :P juz sie z tym pogodzilam ...juz osiagnelam spokoj wewnetrzny ...

Jestem oazą spokoju. Pierdolonym kurwa, zajebiście, wyciszonym kwiatem lotosu, na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora!.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:35

Mamadomina, ÓptimusPrime, Marzena27, Agusia ;), xpatiiix3, Dotty84, Evik, Rybka Nemo, lkc, natasza82, Ninusia, ChciałabymJuż, karmelek, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest wspolne, I kredyt tez... oplaty plus kredyt 3tys.nawet z ali ja pasuje... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Optimus nooo przytulanki u nas to na porzadku dziennym(no moze nie codziennym ...) wiec pewnie nic nie da co do przyspieszenia porodu...ja Wam powiadam ja rodze ostatnia z Was :P juz sie z tym pogodzilam ...juz osiagnelam spokoj wewnetrzny ...

Jestem oazą spokoju. Pierdolonym kurwa, zajebiście, wyciszonym kwiatem lotosu, na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora!.

No coz, Lotosie, to czkaj na rozkwit na tych swych falach....

Lavendula, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    No coz, Lotosie, to czkaj na rozkwit na tych swych falach....

faluje,faluje ...plum,plusk,plum... ommmmm....ommmm... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:41

ÓptimusPrime, Rybka Nemo, lkc lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnośnie Przytulanek mogę wiedzieć jaką macie częstotliwość :) sorki za pytanie ale zastawiam się czy nie zaniedbuję męża hihi

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia,celibat ot lutego :-(

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Wszystko jest wspolne, I kredyt tez... oplaty plus kredyt 3tys.nawet z ali ja pasuje... :(

Kurczaczki, sporo...no nic zawsze jest jakies wyjście z tej sytuacji, np. sprzedaż, albo niech Cię spłaci; najważniejsze to odzyskać spokój ducha

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus, a co na to wpłynęło? Jego zachowanie czy kwesti emedyczne? Może mu nie powiem co do mózgu uderza??

Agusia u nas różnie czasami raz w tygodniu, czasami dwa, a czasami raz na 10 dni - z gracja wieloryba

AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    Ja juz po wizycie. Szyjka 22mm, zamknięta. Adalat dalej mam brać. Malý wazy 2800 :) i ma się dobrze.
    Termin CC przesunięty z 13 listopada na 6 listopada bo w prawej nerce wodonercze i nie chce mnie długo z tym trzymać ażeby nerki nie uszkodzić.

Jak dobrze pójdzie to za 2 tyg będzie juz z nami nasz Skarbek.
    A jak cos się wczesniej zacznie to mam do bielańskiego jechac :/

Goplana cieszę się ,ze z Toba lepiej:) Teraz zbieraj siły dla małego Aloszki

Fajnie,spotkamy się w Salve :) Najbliżej masz motel Flora a o akademikach niedaleko Salve nic mi nie wiadomo.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
‹‹ 1708 1709 1710 1711 1712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ