Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczestotliwosc bardzo zmienna Agusia,uzalezniona od mojego sampoczucia wiec bywa i tak ze posucha byla przez miesiac a bywa i tak ze jest pare dni pod rzad(ale pod rzad to swieto lasu jest )...raczej nieregularnie i niezgrabnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:51
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
Lavendula wrote:podaj namiary gps, już jadę
Daleko masz do Łodzi? Właśnie się obudziłam i planuję poprasowaćMuszę chyba zrezygnować z popołudniowych drzemek przez dziwne sny. Przyśniło mi się,że zaczęłam rodzić.Jak pojechaliśmy na IP to okazało się,że rodzi M. I urodził sn dziewczynkę-6900g i 74cm
ÓptimusPrime, Agusia ;), blue00, Agata92, zupaztytki, Viviana, santoocha, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamadomina wrote:Optimus, a co na to wpłynęło? Jego zachowanie czy kwesti emedyczne? Może mu nie powiem co do mózgu uderza??
No u mnie zagrozona od 5tyg ciaza...a teraz to szanowna orka sie klaniaTeraz tez mowil,ze malego w glowke nie chce pchac
Ogolnie przed tez bylo tak raz na 2 m-ce...mi to tam odpowiadalo,mu tez...
zobaczymy,jak tam po narodzinach....byleby te kg zgubic...
ogolnie jest malo czuly,boje sie,by dzidzial taki nie wyrosl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:58
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmnezja wrote:Daleko masz do Łodzi? Właśnie się obudziłam i planuję poprasować
Muszę chyba zrezygnować z popołudniowych drzemek przez dziwne sny. Przyśniło mi się,że zaczęłam rodzić.Jak pojechaliśmy na IP to okazało się,że rodzi M. I urodził sn dziewczynkę-6900g i 74cm
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:
ogolnie jest malo czuly,boje sie,by dzidzial taki nie wyrosl...
nie wyrosnie,nie boj sie bedzie mial Ciebie i bedzie wspanialy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:59
ÓptimusPrime, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Daleko masz do Łodzi? Właśnie się obudziłam i planuję poprasować
Muszę chyba zrezygnować z popołudniowych drzemek przez dziwne sny. Przyśniło mi się,że zaczęłam rodzić.Jak pojechaliśmy na IP to okazało się,że rodzi M. I urodził sn dziewczynkę-6900g i 74cm
Amnezja, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zem się przewietrzyła
z małą na 3h wybyłam na chodziłam się i czuje się cudownie park świeże powietrze trochę spalin hehe
jest zajebiście ;P
No rodzić mamuskihehe czekam na nowe foto
Agusia ;), mada_lena, karmelek, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Florentine wrote:Gratulacje Goplana!!! :*
Obiecane zdjęcia mojej 3 tygodniowej córci z samego rana:
W dniu przyjazdu do domu, jak rodzice i teściowie poszli do domu, przed pójściem spać zajrzałam jeszcze do łóżeczka. Ujrzałam długopis nad głową mojej Adrianki, list i pudełeczko. Mój mąż przeszedł samego siebie... Pamiętacie słowo dziękuję, które usłyszałam po tej szarpaninie przy cesarce? To był tylko wstęp. Dostałam list od mojej córki. To jest najpiękniejszy list jaki w życiu dostałam. Po prostu brak mi słów... Nawet gdy o tym piszę, łzy wzruszenia kapią mi na dekolt, który zdobi złoty łańcuszek z biało różowym kwiatkiem.
Flo, jaka laleczka...
przecudne zdjęcia
fajowego masz mężulka... -
Amnezja wrote:Fajnie,spotkamy się w Salve
Najbliżej masz motel Flora a o akademikach niedaleko Salve nic mi nie wiadomo.
Dzwonilam do Salve i powiedzieli ze spokojnie można u nich do CC polezec. Wiadomo za oplata dodatkowa,ale zawsze będę się bezpieczniej czuć
No to się spotkamy:) Ciekawe, może w jednej sali będziemy:)
Dziękuje karmelek za szczere chęci z Twojej strony:))Amnezja, karmelek lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:no tragedia ja nie wiem czemu ludzie gadaja takie glupoty,moze im siebie szkoda uzalaja sie nad soba i chce by inni tez mieli zle...ja tam sie doczekac nie moge tych kupek,katarkow,placzu i wogole,zdecydowalam sie na dziecko to razem z calym pakietem nooo chyba ze niektore mamy chialyby jak Kim Kardashian 10 nianiek a dziecko tylko na wyjscie
Zgadzam się w 100 % z tym, powyższymi i poniższymi postami
szlag mnie trafia jak słyszę teksty, jakby dziecko to było zło konieczne!!! Nie każdy musi mieć potomka!!
W ogóle jak można radzić ciążówce w 9 msc żeby się wysypiała? I czy do ludzi nie dociera, że nie da się wyspać na zapas, nawet jak juz któraś śpi spokojnie.
Jeszcze dzisiaj jak prasowałam pieluchy to pomyślałam o mojej mamie która miała czwórkę dzieci rok, półtorej po sobie w czasach bez pampersów, słoiczków i reszty udogodnień, także chyba kupa naszych dzieci nas nie wykończy
Agusia ;), Amnezja, Rybka Nemo, AgataP, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
sisiiii wrote:Dzwonilam do Salve i powiedzieli ze spokojnie można u nich do CC polezec. Wiadomo za oplata dodatkowa,ale zawsze będę się bezpieczniej czuć
No to się spotkamy:) Ciekawe, może w jednej sali będziemy:)
Dziękuje karmelek za szczere chęci z Twojej strony:))
A miałam się umówić na 6.11sisiiii lubi tę wiadomość
-
hahaha Agata rozwalają mnie Twoje teksty jebłam i spadłam z fotela:D:D:D:D
Dajcie spokój z tymi tekstami ja juzsie staram odseparowywac od tych ludzi i miec spokoj...te pieprzone "zobaczysz zobaczysz" z irytujacym usmiechem. No własnie kur...chce zobaczyc i nie moge sie doczekac!
AgataP, Agusia ;), Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzawsze do uslug,spiewam,tancze,recytuje,daje w morde i gotuje...tylko jakos urodzic jeszcze nie umiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:25
lkc, Viviana, Agusia ;), ÓptimusPrime, Amnezja, sisiiii, xpatiiix3, Evik, Rybka Nemo, karmelek, Maga31, Fidelissa, ap1526 lubią tę wiadomość
-
O kurcze to mój wyrozumiały, w trakcie ciązy to serduszko było tylko 3 razy. Ale a to krwiak był a to coś także posucha, dlatego liczę na szybki powrót do formy po porodzie
Dla mnie poród i opieka nad Małą to jakiś nowy etap na pewno lepiej dam rade niż teraz już taka obolała, niewyspana, ciągle chodząca siku, potrzebująca pomocy itp itd. Damy radę, nasze mamy nas wychowały na ludzi hehe to i my wychowamy nasze Maluszki.Evik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny