Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta. Ja dziś przez cały dzień mam lekkie skurcze co jakiś czas ale nic konkretnego. Meble pomierzone, inne sprawy pozałatwiane,mogę rodzić.
AgataP, mada_lena, xpatiiix3, lkc, Agusia ;), Viviana, Maga31, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Daleko masz do Łodzi? Właśnie się obudziłam i planuję poprasować
Muszę chyba zrezygnować z popołudniowych drzemek przez dziwne sny. Przyśniło mi się,że zaczęłam rodzić.Jak pojechaliśmy na IP to okazało się,że rodzi M. I urodził sn dziewczynkę-6900g i 74cm
cholera, daleko....Miasto Smoka
-
Ciężko was nadgonić po całym dniu... Najważniejsze - Goplana gratuluje syneczka. Powiękssza się nam grono rozpakowanych.
Ewelina, ja wiem jakie rozczarowanie może przynieść taki fałszywy alarm. Teraz staram sie nie nakręcać przy regularnych skurczach tylko czekam. Widać taka nasza uroda.
Ja do szpitala biorę tylko podkład i tusz do rzęs. Wprawdzie też mam grzywkę i podobnie jak u Ciebie Agatko, wygląda ona co najmniej głupio jak jej nie ułożę, ale zamierzam ją sobie upiąć do góry.
Też wkurzają mnie teksty typu wyśpij się teraz póki możesz. No jasne w 9 miesiącu mogę. I to mówi to kobieta która tez byla w ciąży. Zasrane matki polki cierpietnice, jak tak im źle to po co sobie dzieci robią... Zawsze na takie teksty odpowiadam że ja swoje dziecko będę kochać i nie mogę sie na nie doczekac a jak ktoś zaliczył wpadkę to rzeczywiście mogł mieć problem z dzieckiem. I taka ciekawostka... Pracuje w szkole. Jestem tam najmłodsza i jedyna która nie ma dzieci jeszcze, i uwierzcie mi wszystkie koleżanki mi zazdroszczą, bo one twierdza ze siedzenie z dzieckiem w domu to byl najpiękniejszy okres w ich życiu. Wiec wszystko zależy od człowieka, i tego czy jest sie gotowym na dzieckoAgataP, mada_lena, Marzena27, natasza82, ChciałabymJuż, Amnezja, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo jessuuu ale mnie naszlo..pobiegalabym sobie..az taki wewnetrzny bol poczulam ze nie moge wyjsc i pobiegac...bo jak z takim brzuchem...wiem wiem szukam dziury w calym ale hormony to hormony,zawsze cos musi byc na rzeczy...
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moge napisać od siebie weźcie kosmetyki do szpitala. Do porodu wiadomo bez, ale na drugi dzien sie przydają
odrobina podkładu, lekko pociągnięte rzęsy i jak pisze Vivi pomadka. Ja wzielam tez swoj ulubiony olejek co prawda sie nim cała nie smarowałam, ale chociażby stopki maz mi pomasował wieczorem
suszarka u mnie tez podstawa
Agusia ;), AgataP, Marzena27, ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agata92, Rybka Nemo, natasza82, ChciałabymJuż, Viviana, Amnezja, karmelek, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja tez trzymam kciuki Alka i Czekamy jutro na wiesci buziaki
Kurka 38,4 temp mam trochę głową boli i cycki aż spod pachy to chyba ich sprawka, bo dobrze się czuje ogólnie tylko ciut głowa ćmi...
Paracetamol na to.?? Jeszcze mleko w cycku się zetnie hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:34
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Ja tez trzymam kciuki Alka i Czekamy jutro na wiesci buziaki
Kurka 38,4 temp mam trochę głową boli i cycki aż spod pachy to chyba ich sprawka, bo dobrze się czuje ogólnie tylko ciut głowa ćmi...
Paracetamol na to.?? Jeszcze mleko w cycku się zetnie hahaha
Pati nam mówiła położna na SR, żeby brać ibuprom, bo paracetamol nie ma nic przeciwzapalnego, a ibuprom ma i pomoże na ból głowy, gorączkę i ewentualny stan zapalny. -
Wróciłam
Jestem wykończona.....
Kręgosłup mnie boli
Pediatra/neonatolog bardzo miła
Anestezjolog mnie zakfalifikował na zzo
Rozmowa z położną super
Ledwo żyje
Za intensywnie dzisiaj.....Agusia ;), AgataP, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, karmelek lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:No u mnie zagrozona od 5tyg ciaza...a teraz to szanowna orka sie klania
Teraz tez mowil,ze malego w glowke nie chce pchac
Ogolnie przed tez bylo tak raz na 2 m-ce...mi to tam odpowiadalo,mu tez...
zobaczymy,jak tam po narodzinach....byleby te kg zgubic...
ogolnie jest malo czuly,boje sie,by dzidzial taki nie wyrosl...
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny