Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
FK w domku Jula też dalej w dwupakach z FK gadam codziennie a wczoraj Jula dzwoniła też chwile gadałyśmy
gdyby cos nie tak ja z jedna i druga jestem w kontakcie także dam znać
)
Alka FK tez trzyma mocnoo kciuki za Ciebie ;**
Jeeeeeju ibuprom.?? Boje się trochę brać ibuprom malej nie zaszkodzi...? Z mlekiem chyba pójdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:41
Maga31, Rybka Nemo, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Co do kosmetykow to ja tez biore
Krem bb, puder (bo inaczej swiece sie jak wiadomo co i komutusz do rzes i pomadke ochronna. Suszarke raczej tez bo wlosy mam mega geste i prawie do pasa wiec same schnac mi moga caly dzien..
Alka trzymamy jutro mocno kciuki za Ciebie!!
Agata twoje teksty sa the best;) idzie skurczow dostac ze smiechu
Cos jeszcze mialam, ale sama nie wiem..
A i w sobote jednak rzucilismy sie na wyprawienie synkowi urodzin, co prawda moje sily i energia oscylują wokol zera, ale nie chce by poczul sie pominiety przez zamieszanie jakie zapewne nastapi jak bede rodzicMaga31, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Ja mam w planach zabrać ze sobą do szpitala krem bb, puder, tusz i pomadkę (na SR mówili żeby do porodu sobie zabrać, bo od tego całego oddychania strasznie wysychają usta), suszarki nie biorę, bo włosy mam proste i bez problemu mogę spać z mokrymi
Alka powodzenia jutro
-
nick nieaktualny
-
Ja nie biorę żadnych kosmetyków do malowania... Po latach codziennego makijażu (bo szkoła, praca, etc) w końcu się nie maluję (chyba, że wychodzę "do ludzi", i muszę wyglądać extra;), ale nie na co dzień). Daję skórze odpocząć, a i potrzeby nie mam (mając PCOS miałam straszny trądzik i przed ciążą używałam 3 rodzajów podkładów jednocześnie do ukrycia pewnych partii twarzy, ale w ciąży minęło). Teraz twarz to pupcia niemowlaczka, odżywiona, nawilżona, nieskażona żadnymi chemikaliami. Ma kontakt tylko z delikatnym płynem do mycia i kremem brzozowym mega tłustym:). Więc zabieram tylko krem brzozowy i pomadkę do ust brzozową - to koniecznie na poród...
Suszarki nie biorę, bo nie mam potrzeby. Mam włosy do ramion i staram się ich nie suszyć, żeby ich nie przesuszyć (też w końcu teraz mogę sobie na to pozwolić). I myję rano zawsze, bo spanie z mokrymi powoduje łamanie włosów.lkc, AgataP, sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ano na punkcie kocyków to ja mam w ogóle fioła:) Kupiłam 2 w Home & You jak były w mega promocji (18 zł i 30zł
, z tego rodzaju: http://home-you.com/pl/salon-koce-pledy/75103115-koc-lucy-zielony.html, w rozmiarze 130/170), takie bardzo ciepłe, do składania na pół. Do tego mam jeden polarowy rozmiar jak dla dziecka. I jeden zrobiłam na szydełku, ale z włóczki akrylowej, czyli ciepłota bez szału.
-
matko i córko ile Wy żeście napisały przez te dwa dni, no jak nie mam jak czytać to piszecie i piszecie a jak mi się nudzi i bym poczytała to cisza jest
wróciłam z wawy, nadal w dwupaku, ale mały tak mi majstruje teraz w brzuchu że chyba zaraz urodzę
dzisiaj na wkładce chyba widziałam coś na kształt gluta małego, więc może zaczyna się coś dziać i odchodzi sobie coś po troszku...oby :p w piatek wizyta i paciorkowiec więc w przyszłym tygodniu mogę rodzić.
Wyjazd udany, ich synek (6miesięcy) fajny chłopczyk i grzeczny, oponki ma fajne jak ludzik michelline czy jak to się tam pisze :p
zabieram się za dalsze nadrabianie, w pociągu udało mi się kilka stron ale bateria jeść wołała i musiałam przerwać lekturę.lkc, Paju, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Kwaśniak i słodka po kąpieli
Kochające się rodzeństwo hehe :***
Marzena27, ChciałabymJuż, Fidelissa, Agata92, anusiaa90, Lavendula, KasiaKa, Rybka Nemo, Isia14, lkc, karmelek, AgataP, Evik, sisiiii, Strupka, misiaczk25, blue00, Nata, mada_lena, natasza82, Maga31, ÓptimusPrime, Eve, Ninusia, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
o jakie słodziaki
położna mówiła, że przy ibupromie można normalnie karmić, mówiła, że przy zapaleniach piersi, gorączce i tak dalej nie przerywać, jeśli nie ma krwawienia z piersi. Z tego co kojarzę, ale pewności nie mam nie wolno aspiryny. Ale może doczytaj Pati jeszcze, jeśli nie jesteś pewna.
tu coś takiego znalazłam http://www.bezpiecznekarmieniepiersia.com/lek/inne_leki/niesteroidowy_%C5%9Brodek_przeciwzapalny/ibuprofenWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:02
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Jutro rano odwiedza mnie kuzynka..
Ciekawe czy jej związek sie :
A. Rozwalił
B. Rozwala
C. Bedzie sie rozwalał
Zobaczymy , która opcja jutro bedzie obowiazywać.....Marzena27, lkc, Agusia ;), AgataP, Milaszka, mada_lena, natasza82, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość