Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My się serduszkujemy jak mi się chce. Czyli bardzo rzadko
Wcześniej nie chciałam bo susza była i taki dyskomfort. Teraz mi się nie chce. A z susza radzę sobie olejkiem ze słodkich migdałówsantoocha lubi tę wiadomość
-
Goplanko - mega gratulacje... trzymaj się dzielnie... a już niedługo będziesz z Aloszką w domciu... my wszystkie w dwupakach Tobie zazdrościmy
Optimus, nawet nie wiem co Ci napisać... mega dupek z Twojego męża... Kochanieńka, myśl teraz o sobie i o maluszku... Wy jesteście teraz na 1. miejscu.
Trzymam kciuki, aby było tak jak zechceszÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Dopakowałam ostatecznie torbę, nie wiem jak Wy ale ja biorę kosmetyki do makijażu i suszarkę po prostu wiem, że znajdę na to czas, loków robić nie będę
ale kurdę chcę się dobrze czuć, w wersji soft ale zawsze.
Agusia ;), Agata92, Amnezja, sisiiii, Dotty84, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mnie też kurwica bierze, jak słyszę różne teksty znajomych. Najbardziej mnie wkurza jak mowie, że nuuudy, nudy i że wysiedzieć już w domu nie można, a tu mi ktoś "ciesz się, fajnie Ci, ze jesteś w domu": Kurwa w domu ludzie umieraja!! Ileż można siedzieć? Tydzień? Miesiąc? A nie 8 kurwa miesięcy!! ech.. szkoda gadać. I do tego zawsze dochodzi "ciesz się z tej nudy, bo ci się zacznie jak urodzisz.." nosz.. ja pierdole.. Co mi się zacznie?!
A co do tych tekstów, że nie ma na nic czasu, ani na wyjście, to na mój gust to ludziom się nie chce wychodzić z domu, a dziecko to doskonała wymówka. Wiem po znajomych. Jak mi koleżanka narzekała, że na rocznice ślubu idzie z mężem i małym. A ja mowie, to zostaw w domu małego i idzcie sami. Przeciez Twoja mama tylko czeka, zeby sie nim zająć. A ona, a nieee, bo nie da rady, a nieee bo zobaczysz jak to jest, a nieeee bo ja go wole przy sobie mieć.
Ja nie wiem jak wy, ale jak usłyszałam, że ona wygoniła meża z łóżka i śpi z dzieckiem (4-latkiem), a mąż na kanapie, to padłam! Mówie do niej, ze to przeciez nie tak, ze powinien spac w swoim łóżeczku, a ona.. zobaczysz jak bedziesz miała swoje dziecko i tekst który mnie rozwalił całkiem. Jak sie urodził to musiałam go wziąć już w szpitalu do łóżka, bo tak patrzyłam na niego i widziałam, że on mnie potrzebuje, teskni za mna, ze beze mnie nie wytrzyma.. Masakra jakas.. Kto bez kogo, ja sie pytam? Spoko, ja wszystko rozumiem.. ale powiedziała by prawde. Cholera mnie brała, chciałam go miec caly czas przy sobie bo nie potrafiłam sie rozstać a nie pierdolenie kotka za pomocą młotka, że mały teskni ... No i od samego poczatku zamiast w łózeczku tu przy mamusi.
Moja przyjaciółka, która uwielbiam nad życie też spi z córką, tylko meza nie wywaliła na szczęście. Córka ma już prawie 1,5 roku. Mówiłam jej, że moze lepiej by małą do łóżeczka.. ale ona stwierdziła, ze tak jej wygodniej.. no i nie pogadasz. Ok. Przynajmniej nie ściemnia. A łóżeczko już rozłożyła.. więc nawet nie chce myslec do ktorego roku życia mała będzie z nimi spałaAgataP, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ja do szpitala nie biore suszarki- w domu uzywam tylko jak musze, uwielbiam zasypiac z mokrymi wlosami
kosmetykow do makijazu nie zabieram ...bo na co dzien tez ich nie uzywam. ale rozumiem wszystkie dziewczyny, ktore tego potrzebuja by czuc sie lepiej.
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:ja do szpitala nie biore suszarki- w domu uzywam tylko jak musze, uwielbiam zasypiac z mokrymi wlosami
kosmetykow do makijazu nie zabieram ...bo na co dzien tez ich nie uzywam. ale rozumiem wszystkie dziewczyny, ktore tego potrzebuja by czuc sie lepiej.
Kochana jakbym nie wysuszyła włosów tylko poszła z mokrymi spac, to z pewnością ewakuowaliby szpital:D Wstaje jak porażona prądem
By się przestraszyli
Viviana, Agusia ;), Lavendula, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Kochana jakbym nie wysuszyła włosów tylko poszła z mokrymi spac, to z pewnością ewakuowaliby szpital
:D Wstaje jak porażona prądem
By się przestraszyli
i nie zapomnij jej zabrac... szkoda ludzi w szpitalu, zeby sie stresowali
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ja z kosmetyków to delikatnie korektor, krem bb, róż i tusz. Ale tak dla poczucia własnego mi lepiej więc wezmę, co do suszarki to mnie jednak się przydaje, włosy mi długo schną a pozostawione mokre o rany hhehe każdy w inną stronę.
A i pomadka bezbarwna się przydaje, ja nie wiem ale w szpitalu ciągle mi usta schły.Dotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie wiem jeszcze nie zdecydowalam czy brac kosmetyki do szpitala,w suszarke to chyba nie bede sie bawic chociaz musze suszyc suszarka bo moje wlosy dlugo schna no i mam grzywke jak jej nie wyszusze to wyglada to hmmm dziwnie...ale nie bede sie tym przejmowac najwyzej co mi tam...
nie wiem czy bede miala jak sie umalowac,jeszcze sie zastanawiam...nie wiem kiedy mialabym sie tam umalowac,ale wzielam okulary przeciwsloneczne...bo mam taki plan ze pierwsza fotke z Ninja jebne sobie w tych okularach i dla niej tez mam takie male przeciwsloneczne...jak gwiazy filmowe a cozeby troche z jajem bylo,a no i koszulke do rodzenia mam uwaga....W CZACHE
jaki bedzie efekt koncowy przekonacie sie pod koniec Listopada bo pewnie dopiero wtedy kuwa urodze:P
Ommmmm....plusk,plum...faluje po jeziorze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:48
lkc, blue00, Amnezja, Agusia ;), xpatiiix3, Viviana, zupaztytki, Rybka Nemo, Maga31, Fidelissa, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Kosmetyki biorę podstawowe tj. podkład, pomadkę bezbarwną i tusz do rzęs i wsio, myślę, że jak pomaluje się bazowo to i tak będę piękna, nie będę bawić się w puder i róż
oczywiście makijaż po porodzie, do porodu, plan jest taki, że zmywam nie chcę się spocić i wyglądać jak panda
natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
U nas na SR nawet położna mówiła żeby wziąć swoje ulubione kosmetyki, kremy itp., żeby się poprostu lepiej poczuć a jak wiemy dobre samopoczucie pozwoli nam wrócić szybciej do formy
Viviana, Dotty84, Marzena27, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Wpadlam sie przywitac tylko. Dobry wieczor,juz spadam bo nerwowa jestem...
Goplanka,gratulujeAgataP, sisiiii, Dotty84, xpatiiix3, Agusia ;), Rybka Nemo, karmelek, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.