Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Padam na pychol. Ide spac. Mialsm kilka skurczy ale ustaly. Jutro zaczynam 39 tydzień. Alka powodzknka. Ppati ale slodziaki . Plawiaca sie w jeziora toni- a kapelusz na haloween masz? Ja planuje wdxiac jesli mnie wowczas dopiero zlapie
dobrej nocy wszystkim
AgataP, xpatiiix3, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamadomina wrote:Padam na pychol. Ide spac. Mialsm kilka skurczy ale ustaly. Jutro zaczynam 39 tydzień. Alka powodzknka. Ppati ale slodziaki . Plawiaca sie w jeziora toni- a kapelusz na haloween masz? Ja planuje wdxiac jesli mnie wowczas dopiero zlapie
dobrej nocy wszystkim
nie mam kapelusza,zastanawiam sie czy kostium kostuchy straczy na porodowkezawsze to lepiej podwinac i plum ...urodzic! co nie?
poszukam na necie za jakas plastkową kosą
koncze ogladac Pustkwoie Smauga i tez ide spac.Trzeba sobie przypomniec przed Grudniem...juz sie umowilismy z Hippisem ze na zmiane idziemy do kina na nowego Hobbita
Filmik super o tych tatusiach i kopniakach,kiedys juz go widzialam ale teraz ogladajac tez sie poplakalam
Pati piekne rodzenstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:34
xpatiiix3, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Marzenka dzięki
jak będzie źle to wezme póki co spadło po paracetamolu o stopień
a może ja się antybiotykiem nie doleczylam i sobie na robilam gdzie indziej zapalenia ;oo kurde bo nie wzielam do końca raz zapomniałam i po antybiotyku ,bo przestalam bralam chyba 5 czy 6 dni no ale obstawiam jednak cycki bo w środku takie igły czuje jak mała ssie... Nie ma tragedii ale boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:50
Livia
Nela
Marcel
-
Pati - Marcelek jest fajnym starszym bratem
Widać jaki jest opiekuńczy w stosunku do Nelci
Uważaj na siebie, jakby temperatura przez noc nie spadala to leć jutro do lekarza może.
Alka - trzymam kciuki za cc, na pewno wszystko będzie ok, nie martw się. Najważniejsze, żeby szybko przebadali Malutkiego i rozpoczęli leczenie.
Ewelina - szkoda, że się wyciszyło...na pewno niedługo też się doczekasz swojej Hani
Mam przy okazji do Ciebie pytanie. Pamiętam, że pisałaś, że kupiłaś kosmetyki Weledy. Zdecydowałaś się na całą serię, czy tylko płyn do mycia? Czy kupilaś może kremowy plyn do kąpieli z nagietkiem? Nie wiesz czy to się nadaje jako główny kosmetyk do mycia czy jest raczej dodatkiem do kąpieli (nawilżającym i uspokajającym)?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nadrobiłam! juhu! no więc tak nie pamiętam kto co ale tak w skrócie, jeżeli chodzi o elektroniczną nianię to podobno materace z gryką i lateksowe zakucają sygnał, tak nam w sklepie powiedzieli.
Ja kosmetyki biorę na pewno do szpitala ale zobaczymy jak z ich używaniem będzie.
Flo super że w domku jesteście, córka piękna, pokoik wymarzony a mąż cudowny.
Paju teraz sunia ma przygotowanie do rozstania, jak pojedziesz rodzić to przecież też będzie musiała zostać w domu bez Ciebie.
Mam zgagę, rano idę siuśki oddać ale nie wiem o której, się zobaczy :p
oczy mi się zamykają, dzidzia wariuje, dostałam kilka razy tak w szyjkę że nie mam pytań, jakby mnie kto nożem ciął... podbrzusze lekko boli i kręgosłup ale to pewnie zmęczenie po podróży, więc idę się myć i spadam do wyrka.
Buźki, przepraszam że pominęłam niektóre dziewczyny ale mózg mi już nie działa no i musiałam ponad 20 stron przeczytać więc nie pamiętam wszystkiego. Aha jeżeli pomyliłam osoby co też mi się zdarza to przepraszam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 23:34
Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...! Choć leje i jest okropnie za oknem. Przytulanki były u mnie z samego rana co by poród przyspieszyć. A teraz dostałam śniadanko do łóżka. Miłego dnia:)
lkc, natasza82, karmelek, Maga31, sisiiii, Marzena27, Fidelissa, Lavendula, ChciałabymJuż, Viviana, Nata, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 39 tygodniu
Mamy nadzieję, że dziś nas wypuszcza do domu bo mega nudy tu..natasza82, lkc, Maga31, ChciałabymJuż, Viviana, Nata, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Listopadowki
codziennie z rana wchodze na forum zeby sprawdzic, czy ktoras sie ńie rozpakowalla
no i chyba dzis cisza..
Wczoraj z moim M bylismy w kinie na "Bogowie". Jak ktoras ma mozliwosc i sile to bardzo polecamdobry film! Kot MISTRZ!!
Ciezko bylo mi wysiedziec, pod koniec juz stalam na schodach i wyprawialam jakies gimnastyki, ale warto bylo
Milego dzionka Wam zyczekarmelek, natasza82, Maga31, sisiiii, Marzena27, Fidelissa, ChciałabymJuż, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Faktycznie dzisiaj tu cisza
Pogoda paskudnawyprawiam syna do szkoly i wracam do cieplego lozka
I wskoczył nam 39tydzien!! O rety!!przeciez dopiero co w ciaze zaszlam, test robilam, takim ekspresem to minelo!!
Wszystkim zycze milego dniabo ja pogode to nie ma co liczyc..
natasza82, lkc, Maga31, Marzena27, Fidelissa, ChciałabymJuż, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Hej. Tylko tak wpadam,Pati jaki Marcel jest duuzy w porownaniu do tej slodzinki
Dziekuje za wsparcie
Nie pamoetam kto dostal ten list na lozeczku...chyba FLO.Tak mnie to wzruszylo,ze nie moge sie uspokoic. Dam znac ok 11 .dziekiAgataP, natasza82, Rybka Nemo, Mamadomina, Maga31, sisiiii, Agusia ;), Dotty84, Marzena27, Fidelissa, Lavendula, ChciałabymJuż, Viviana, xpatiiix3, anusiaa90, Isia14, karmelek lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Doberek
również sprawdzam czy ktoś w nocy się nie rozpakowałA wiecie, że to chyba dziś będzie nów? Zatem zobaczymy czy któraś z nas nie zacznie rodzić
(poza alką co ma ustalone cc).
Ja dziś mam wizytę kontrolną, jestem ciekawa jak tam moja szyjka, bo do terminu mam 2 tygodnie, więc nie obraziłabym się gdyby zaczęła się skracaćbędę dopiero po południu
Miłego dnia życzę wszystkim!Milaszka, natasza82, Marzena27, Rybka Nemo, Fidelissa, ChciałabymJuż, Nata, karmelek lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek,
U nas noc średnia,bo Malý się wiercil cos, kręgosłup boli. Nie wiadomo juz jak spać. Za oknem zimno i deszczowe brrr.
Czy któraś się orientuje jak to jest z zapisem niemowlaka do przychodni i pielęgniarki ,która ma wizyty po narodzinach dziecka? Robi się to zaraz po urodzeniu czy można wczesniej?
Rybka Nemo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Też podczytuję tylko czy żadna nie urodziła, ale dzielnie się trzymamy
Ja dziś wizyta u gin, zapytam ile czasu mi jeszcze daje w dwupaku:D
No i to USG musze jakoś wyczarować żeby zobaczyć ile ta moja "kruszynka" waży.
Miłego dnia dla wszystkich.
Alka - trzymam kciuki i czekamy na info.natasza82, karmelek lubią tę wiadomość