X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, piękny obrazek. Aż miło się robi na duszy.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na pychol. Ide spac. Mialsm kilka skurczy ale ustaly. Jutro zaczynam 39 tydzień. Alka powodzknka. Ppati ale slodziaki . Plawiaca sie w jeziora toni- a kapelusz na haloween masz? Ja planuje wdxiac jesli mnie wowczas dopiero zlapie ;) dobrej nocy wszystkim

AgataP, xpatiiix3, karmelek lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:
    Padam na pychol. Ide spac. Mialsm kilka skurczy ale ustaly. Jutro zaczynam 39 tydzień. Alka powodzknka. Ppati ale slodziaki . Plawiaca sie w jeziora toni- a kapelusz na haloween masz? Ja planuje wdxiac jesli mnie wowczas dopiero zlapie ;) dobrej nocy wszystkim

nie mam kapelusza,zastanawiam sie czy kostium kostuchy straczy na porodowke :P zawsze to lepiej podwinac i plum ...urodzic! co nie? :) poszukam na necie za jakas plastkową kosą :P

koncze ogladac Pustkwoie Smauga i tez ide spac.Trzeba sobie przypomniec przed Grudniem...juz sie umowilismy z Hippisem ze na zmiane idziemy do kina na nowego Hobbita :P

Filmik super o tych tatusiach i kopniakach,kiedys juz go widzialam ale teraz ogladajac tez sie poplakalam :)

Pati piekne rodzenstwo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:34

xpatiiix3, Mamadomina lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka dzięki ;) jak będzie źle to wezme póki co spadło po paracetamolu o stopień ;) a może ja się antybiotykiem nie doleczylam i sobie na robilam gdzie indziej zapalenia ;oo kurde bo nie wzielam do końca raz zapomniałam i po antybiotyku ,bo przestalam bralam chyba 5 czy 6 dni no ale obstawiam jednak cycki bo w środku takie igły czuje jak mała ssie... Nie ma tragedii ale boli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:50

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 22 października 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - Marcelek jest fajnym starszym bratem :) Widać jaki jest opiekuńczy w stosunku do Nelci :)
    Uważaj na siebie, jakby temperatura przez noc nie spadala to leć jutro do lekarza może.

Alka - trzymam kciuki za cc, na pewno wszystko będzie ok, nie martw się. Najważniejsze, żeby szybko przebadali Malutkiego i rozpoczęli leczenie.

Ewelina - szkoda, że się wyciszyło...na pewno niedługo też się doczekasz swojej Hani :)
    Mam przy okazji do Ciebie pytanie. Pamiętam, że pisałaś, że kupiłaś kosmetyki Weledy. Zdecydowałaś się na całą serię, czy tylko płyn do mycia? Czy kupilaś może kremowy plyn do kąpieli z nagietkiem? Nie wiesz czy to się nadaje jako główny kosmetyk do mycia czy jest raczej dodatkiem do kąpieli (nawilżającym i uspokajającym)?

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam! juhu! no więc tak nie pamiętam kto co ale tak w skrócie, jeżeli chodzi o elektroniczną nianię to podobno materace z gryką i lateksowe zakucają sygnał, tak nam w sklepie powiedzieli.
    Ja kosmetyki biorę na pewno do szpitala ale zobaczymy jak z ich używaniem będzie.
    Flo super że w domku jesteście, córka piękna, pokoik wymarzony a mąż cudowny.
    Paju teraz sunia ma przygotowanie do rozstania, jak pojedziesz rodzić to przecież też będzie musiała zostać w domu bez Ciebie.
    Mam zgagę, rano idę siuśki oddać ale nie wiem o której, się zobaczy :p
    oczy mi się zamykają, dzidzia wariuje, dostałam kilka razy tak w szyjkę że nie mam pytań, jakby mnie kto nożem ciął... podbrzusze lekko boli i kręgosłup ale to pewnie zmęczenie po podróży, więc idę się myć i spadam do wyrka.
    Buźki, przepraszam że pominęłam niektóre dziewczyny ale mózg mi już nie działa no i musiałam ponad 20 stron przeczytać więc nie pamiętam wszystkiego. Aha jeżeli pomyliłam osoby co też mi się zdarza to przepraszam :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 23:34

Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka spokojna noc u nas byla.....;))
    Dzien dobry, u mnie dzisiaj rozrywki- krew, mocz a potem gbs....
    Milego

Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...! Choć leje i jest okropnie za oknem. Przytulanki były u mnie z samego rana co by poród przyspieszyć. A teraz dostałam śniadanko do łóżka. Miłego dnia:)

lkc, natasza82, karmelek, Maga31, sisiiii, Marzena27, Fidelissa, Lavendula, ChciałabymJuż, Viviana, Nata, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja też już nie śpię, syn nie da pospać jak on się wierci i główką napiera do tego czkawka hihi :) idę na kanapę na tv może jakoś zamuli i dalej zasne.
    Kasiaka mam nadzieję, że przytulanki pomogą :)

Maga31 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 39 tygodniu :)
    Mamy nadzieję, że dziś nas wypuszcza do domu bo mega nudy tu..

natasza82, lkc, Maga31, ChciałabymJuż, Viviana, Nata, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Listopadowki :) codziennie z rana wchodze na forum zeby sprawdzic, czy ktoras sie ńie rozpakowalla :) no i chyba dzis cisza.. ;)

Wczoraj z moim M bylismy w kinie na "Bogowie". Jak ktoras ma mozliwosc i sile to bardzo polecam :) dobry film! Kot MISTRZ!! <3
    Ciezko bylo mi wysiedziec, pod koniec juz stalam na schodach i wyprawialam jakies gimnastyki, ale warto bylo ;)
    Milego dzionka Wam zycze :)

karmelek, natasza82, Maga31, sisiiii, Marzena27, Fidelissa, ChciałabymJuż, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie dzisiaj tu cisza :)

Pogoda paskudna :/ wyprawiam syna do szkoly i wracam do cieplego lozka :)

I wskoczył nam 39tydzien!! O rety!! :) przeciez dopiero co w ciaze zaszlam, test robilam, takim ekspresem to minelo!!

Wszystkim zycze milego dnia :) bo ja pogode to nie ma co liczyc..

natasza82, lkc, Maga31, Marzena27, Fidelissa, ChciałabymJuż, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Tylko tak wpadam,Pati jaki Marcel jest duuzy w porownaniu do tej slodzinki

Dziekuje za wsparcie

Nie pamoetam kto dostal ten list na lozeczku...chyba FLO.Tak mnie to wzruszylo,ze nie moge sie uspokoic. Dam znac ok 11 .dzieki

AgataP, natasza82, Rybka Nemo, Mamadomina, Maga31, sisiiii, Agusia ;), Dotty84, Marzena27, Fidelissa, Lavendula, ChciałabymJuż, Viviana, xpatiiix3, anusiaa90, Isia14, karmelek lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • lkc Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze w przychodni i czekam. Laboratorium bardzo skrupulatne.. czynne od 8 wiec jeszcze nie czynne. ...

natasza82, Maga31, Rybka Nemo, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimno......brr, przywdziewam cieplutki sweterek. No właśnie "Hobbit"...też musze iść, też na zmianę:)

Noc faktycznie spokojna, wchodzę rano, a tam żadnych rewelacji niet, może moja będzie następna:)

Maga31, AgataP lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zostajemy do poniedziałku.. masakra :/

Obym szybciej urodziła..

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)
    również sprawdzam czy ktoś w nocy się nie rozpakował ;) A wiecie, że to chyba dziś będzie nów? Zatem zobaczymy czy któraś z nas nie zacznie rodzić ;) (poza alką co ma ustalone cc).
    Ja dziś mam wizytę kontrolną, jestem ciekawa jak tam moja szyjka, bo do terminu mam 2 tygodnie, więc nie obraziłabym się gdyby zaczęła się skracać ;) będę dopiero po południu

Miłego dnia życzę wszystkim!

Milaszka, natasza82, Marzena27, Rybka Nemo, Fidelissa, ChciałabymJuż, Nata, karmelek lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek,

U nas noc średnia,bo Malý się wiercil cos, kręgosłup boli. Nie wiadomo juz jak spać. Za oknem zimno i deszczowe brrr.

Czy któraś się orientuje jak to jest z zapisem niemowlaka do przychodni i pielęgniarki ,która ma wizyty po narodzinach dziecka? Robi się to zaraz po urodzeniu czy można wczesniej?

Rybka Nemo lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się pisze na poród dziś!!!

Ale dziecko uparte i nie chcę wyjść.. :/

Dotty84, Nata lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Też podczytuję tylko czy żadna nie urodziła, ale dzielnie się trzymamy :D

Ja dziś wizyta u gin, zapytam ile czasu mi jeszcze daje w dwupaku:D
    No i to USG musze jakoś wyczarować żeby zobaczyć ile ta moja "kruszynka" waży.

Miłego dnia dla wszystkich.
    Alka - trzymam kciuki i czekamy na info.

natasza82, karmelek lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
‹‹ 1713 1714 1715 1716 1717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ