X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Dotty patrzyłam teraz na allegro za kocykiem tam, gdzie mówiłaś. Ale widzę tylko cienkie, a ja chciałabym taki grubszy. Ten, co Ty masz, to z jakąś wkładką pomiędzy materiałami jest?Jest raczej cieńszy czy grubszy?

Bo ja w ogóle kupiłam kocyk, a raczej duuży koc, gruby (nie minky, jakiś zwykły) ale wkładając do pralki nie wiem jak sprawdzałam metkę, ale wstawiłam z rzeczami na 60st. a był do 30 :-/ Do tego wirowanie 800 sprawiło, ze z mięciutkiego, puszystego kocyka stał się jakiś stary, marny , twardy koc :-/ Nie mogę na niego patrzeć. Póki co, służy do przykrywania łóżeczka, bo już w nim wszystko gotowe. A później to chyba będzie taki ooo na ziemię, żeby mały miał ciepło jakbym chciała go położyć na macie. Wiem, wiem.. dałam czadu..

Milaszka, Agusia ;), lkc lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    Aaa Dotty patrzyłam teraz na allegro za kocykiem tam, gdzie mówiłaś. Ale widzę tylko cienkie, a ja chciałabym taki grubszy. Ten, co Ty masz, to z jakąś wkładką pomiędzy materiałami jest?Jest raczej cieńszy czy grubszy?

Bo ja w ogóle kupiłam kocyk, a raczej duuży koc, gruby (nie minky, jakiś zwykły) ale wkładając do pralki nie wiem jak sprawdzałam metkę, ale wstawiłam z rzeczami na 60st. a był do 30 :-/ Do tego wirowanie 800 sprawiło, ze z mięciutkiego, puszystego kocyka stał się jakiś stary, marny , twardy koc :-/ Nie mogę na niego patrzeć. Póki co, służy do przykrywania łóżeczka, bo już w nim wszystko gotowe. A później to chyba będzie taki ooo na ziemię, żeby mały miał ciepło jakbym chciała go położyć na macie. Wiem, wiem.. dałam czadu..

Ja kupiłam dwa kocyki od Makaszki:

- cienki bez wypełniacza:
    http://allegro.pl/cienki-kocyk-maluszka-70x100-minky-light-makaszka-i4569415842.html
    - cieplejszy z wypełniaczem w środku:
    http://allegro.pl/jesienny-kocyk-maluszka-minky-75x105cm-kolderka-i4569417896.html

Ten drugi wygląda na ciepły :) Prałam go w 40st i odwirowywaniem 1000.

ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz jeszcze takie coś znalazłam na Allegro:

http://allegro.pl/zimowy-gruby-kocyk-maluszka-minky-kolderka-70x100-i4711100322.html?source=mlt[/url}

ChciałabymJuż lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Szyjka 22mm, zamknięta. Adalat dalej mam brać. Malý wazy 2800 :) i ma się dobrze.
    Termin CC przesunięty z 13 listopada na 6 listopada bo w prawej nerce wodonercze i nie chce mnie długo z tym trzymać ażeby nerki nie uszkodzić.

Jak dobrze pójdzie to za 2 tyg będzie juz z nami nasz Skarbek.
    A jak cos się wczesniej zacznie to mam do bielańskiego jechac :/

Goplana cieszę się ,ze z Toba lepiej:) Teraz zbieraj siły dla małego Aloszki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:53

santoocha, Agusia ;), Agata92, Maga31, AgataP, Lavendula, Viviana, e_v_e, Rybka Nemo, zupaztytki, Marzena27, anusiaa90, karmelek, lkc, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość

r5bup6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko ale mam lenia dzisiaj,dalej w pizamie siedze a musze zaczac robic cos konstruktywnego bo skapcianieje na tej kanapie dzisiaj...ide wezme prysznic moze to cos da....

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplanka gratuluje :)
    Flo cudowna Adrianka i ukochany Twój kochany:)

Ja będę dziś i jutro pewnie malutko z Wami, ale nadrobie i jakby coś sie u mnie zaczynało dziać w tym czasie to dam znać ;)
    Miłego dnia kochane :*

AgataP, Goplana lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi dobrze że cc wcześniej szkoda nerki. Będziemy razem je leczyc choc wierzę że się po porodzie same ładnie oczyszcza. No i Mały ładnie wazy :)

sisiiii, AgataP lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hmmm, zamawiałam u Makaszki kocyk nie przez allegro bo nie miała na aukcjach takiego jak chciałam i zapłaciłam 45 zl plus 12 zl za przesyłkę za a kocyk minky 75x100 i cena nie była uzależniona od wypelnienia brak/1cm/2cm. Może to kwestia ze poza allegro?

Może jeszcze wzoru mają znaczenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:16

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi mojego Malenstwa, to tydz temu w pon u 1dra 3100, w szptalu 4dni pozniej, 2900, w pon u gina znajomego 2800, a u mojej tego samego dnia 2700. Cuda wszystkim dzieciory rosna,a moj sie kurczy :-)
    Taki bedzie Curious Case of Benjamin Button

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:25

Milaszka, sisiiii, HANA, Dotty84, Maga31, blue00, zupaztytki, AgataP, xpatiiix3, lkc, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

• eforts Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus mojemu ostatnio kość udowa się skróciła :)

ÓptimusPrime, AgataP, lkc, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Co do wagi mojego Malenstwa, to tydz temu w pon u 1dra 3100, w szptalu 4dni pozniej, 2900, w pon u gina znajomego 2800, a u mojej tego samego dnia 2700. Cuda wszystkim dzieciory rosna,a moj sie kurczy :-)
    Taki bedzie Curious Case of Benjamin Button

Kurde zaraz sie okaze ze moja zamiast 2800g wazy 4600g... I wez tu badz madrym :P

ÓptimusPrime, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Sisi dobrze że cc wcześniej szkoda nerki. Będziemy razem je leczyc choc wierzę że się po porodzie same ładnie oczyszcza. No i Mały ładnie wazy :)

Tez mam taka nadzieje z ta nerka. Nie chciałabym zeby cos się z Nia złego stało. Boje się ze po odstawieniu Adalatu pójdzie szybko i nie zdaze dojechać do Łodzi. Ale będę dobrej myśli , bo tylko to mi pozostaje:)
    Myslalam żeby wcześnie pojechać do Łodzi tj zaraz po odstawieniu Adalatu(3 listopada). Tam nocować w jakimś hotelu czy cos do tego 6 i na spokojnie pójść na CC tegoż dnia.
    Muszę z mężem pogadac co on na to.

Czy któraś dziewczyna z Łodzi orientuje się jaki hotel jest w pobliżu Salve?

r5bup6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:

Czy któraś dziewczyna z Łodzi orientuje się jaki hotel jest w pobliżu Salve?

Lookinij na Google maps, tam zaznaczone jest.
    Ja tak ogolnie w Europie polecam ibis budget (opr. Francji)

Edit: widze, ze salve jest niedaleko akademikow, zadzwon, czasem w asystenckich wynajmuja pokoje jako hotel, tanio I warunki ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:40

sisiiii, AgataP lubią tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki opti. Zaraz zerkne właśnie:)

r5bup6u.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze, ze rano poszłam na zakupy co za paskudna pogoda... nic tylko leżeć i gnić pod kocem pozostaje, właśnie przyjechał szlafrok, zaszalałam trochę i kupiłam o taki, stwierdziłam, ze po porodzie się przyda bo nie mam :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=4704519545

Viviana, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florentine, łezka w oku mi się zakręciła jak przeczytałam Twój post. Adrianka cudna:)

Pati no rzeczywiście malutka podobna do Twej mamy,

Pola super wieśći:)

Optimus żal mi Ciebie i to bardzo, kurcze trafiłaś na Takiego dupka, a z Tego co czytam o Tobie to w ogóle na Niego nie zasługujesz. Kawał ciula i Tyle.

U mnie tez pogoda paskudna, malutka szaleje w brzuszku, a ja ucięłam sobie drzemkę, bo w nocy znów spać nie mogłam. Ja nie wiem ale wkurzają mnie teksty ludzi o zobaczysz jaka będziesz chodzić nie wyspana jak dziecko się urodzi!. Pierdolenie o szopenie, no przecież ja juz od dobrych dwóch tygodni nie wysypiam się bo mam bezsenność nocną, a na dodatek co chwilkę do ubikacji wstaję. Co za parszywe mordy z tych ludzi.

AgataP, ÓptimusPrime, anusiaa90, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opti, sorry, ale muszę to powiedzieć: burak z tego Sr!
    Jak pojedzie do mamuśki, to nie masz możliwości, żeby wymienić zamki? Normalnie bym takiego nie wpuściła do domu :/

ÓptimusPrime, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robie obiad,pranie w miedzyczasie bawie sie z psem ,bo biedna niewybiegana jest i czytam forum...a do tego wszytskiego jeszcze czuje sie jak shit dzisiaj....mam ochote sobie zafundowac jakis basen,spa,masaz albo cokolwiek co mi poprawi sampopczucie,pieprzyc odpowiedzialnosc jade jutro na zakupy i nakupuje jakis nie koniecznie potrzebych rzeczy bo tak...normalnie swira dostaje ...moze to ta pogoda ...sama nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:01

lkc, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka mnie najbardziej wkurwiaja teksty ,wyspij sie teraz bo potem to juz koniec albo nooo teraz to juz zobaczycie ze zwiazek juz nie bedzie taki sam,sex nie ten,milosc nie ta,jeszcze laski mi wmawiaja ze juz moje zycie sie skonczy bo non stop z dziekciem zero czasu dla siebie....pierdolenie o szopenie tak jak piszesz,czas dla siebie znajde,dla mojego hippisa tez dla psa tez i dla dziecka tez na tym polega zycie w rodzinie wszyscy razem ale i czasem kazdy potrzevbuje czasu dla siebie...kurwa mac i najlepsze jest to ze to mowia ludzie z 2,3 dzieci...to na chuj robili sobie nastepne jak tak zle z dziecmi jest i niedobrze...

ja tam sie juz doczekac nie moge tej tak zwanej katastrofy jaka jest dziecko dla niektorych "mamus", ktore mnie tak bardzo strasza...mam zamiar im pokazac ze sie da i mam zamiar byc szczesliwa a nie taka zgorzkniala jak one i kropka !!! :P nikt nie mowil ze z dzieckiem bedzie latwo ale to nie jest koniec swiata do cholery jasnej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:08

Rybka Nemo, Agusia ;), Marzena27, ÓptimusPrime, Lafar_ra, Viviana, lkc, santoocha, ap1526, Maga31, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagdzam się z Tobą Agatko, ja też chcę pokazać wszystkim, że przy dziecku znajdę czas na wszystko, a wstawanie w nocy dla mnie nie problem, bo ja nie należy do tych co lubią długo spać.

A tekst zobaczysz jak będzie miało kolki to ciekawe co zrobisz jak będzie cały czas płakało. Tragedia.

AgataP, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
‹‹ 1707 1708 1709 1710 1711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ