Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny

Nakleilam ptaszki
kurde, tylko zle zrobilam z tym motylkiem.. Moglam go dac wyzej.. A jak probowalam go odkleic, to odchodzi z farba.. Wiec go nie tykam
przyzwyczaje sie.
Hehe polki na zdjęciu wyglądają jakby były Krzywe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:33
xpatiiix3, Marzena27, ÓptimusPrime, Fidelissa, AgataP, ChciałabymJuż, Nata, lkc, anusiaa90, zupaztytki, natasza82, sisiiii, ewelina_d, Viviana, santoocha, Agusia ;), Dotty84, Agata92, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Heheh mam dużo czasu Marzenko i lubię to Hehe taaaaakie emocje są przy tym, że czuje się jakbym sama miała iść rodzić znowu ,także nie bać się pisać Hehe ja przy necie cały czas jestem

Aaaa... Chce mi się jeszcze jedno albo i dwoje ,jak ja kocham moje dzieci i nie tylko moje ,wszystkie są cudowne
jakby mi tak za parę lat przyszło znowu być w ciąży i blizniaki urodzić to bym już zamknęła fabrykę Hehe albo i nie wiem szaleje, ale taka kurde miłość mnie przepełnia ,że szok 
..ale najpierw to ja muszę mieć za męża księcia na małym koniu, który będzie kochał mnie i moje diabełki
hahahha
A jest coś takiego jak skurcz cycek.?! Bo przez jakiś czas poczułam jakby ktoś mi je wycisnął jak grejfruty i jakbym upadła na jeża cyckami ;oo aaaała
i co zalało mnie znowu mleczną rzeką ;P dzieci śpią to ja sruu pod prysznic.. Czyli jednak skurcz cycków hahahaha
Seeeeee ya lejdis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:34
ÓptimusPrime, Marzena27, Fidelissa, AgataP, Nata, lkc, natasza82 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualnyOj,Patka,od ksieci - jak najdalej!
Ja sobie wymarzylam ksiecia na bialym Mustangu i co?
Dostalam ksiecia,mial bialy samochod i nosil niebieskie Mustangi....i co teraz?Jestem jego sluzba,znosze fochy itp.
Najwazniejsze jest dobre serce i poukladane w glowie,a ksieciunie niech mieszkaja z mamusia!
xpatiiix3, Milaszka, lkc, Viviana, AgataP, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Hej hej witam
my tez dzis leniuchujemy
zmieniłam rano tylko kolor koszuli nocnej
i tak doginam cały dzien. O 6 ugotowałam rosół, mężowi kurczaka do piekarnika, pranie do pralki i koniec na dzis roboty
Hania po mlesiu śpi a mama buszuje w necie
szukam dobrego nawilżaczo-oczyszczacza powietrza....maz ma przewlekłe zapalenie zatok a i nam sie przyda...
Jula trzymaj sie!
ÓptimusPrime, xpatiiix3, sisiiii, Rybka Nemo, Nata, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Optimusku a Ty masz jakieś problemy z serduszkiem? W ogóle kobitki które były u kardiologów w ciąży to ginek was wysłał?Z jakimiś zaleceniami? Ja sie tak zastanawiam bo przed ciaza miałam czesto bóle serca nerwobóle ale nawet nie zagadałam o tym z ginem a juz tak malo czasu zostało przy najblizszej wizycie musze chyba wspomniec
-
nick nieaktualnyEvik,ja mam problemy sercowe od malego i doslownie i w przenosni

No niby mam wypadanie zastawki,jestem pod stala opieka kardiologa,w ciazy sie pogorszylo,ale na konsultacji w II trym nie bylo przeciwwskazan do sn,w III trym jest mi jeszcze gorzej,wiec jutro zobaczymyy,co powie...
-
nick nieaktualny
-
O matko jaki ten sprzet drogi

Mamuski dalej rozpakowywać sie
nie ma z kim pisać o kupkach
a dzis było konkretnie
gdzie to sie zmieściło to ja nie wiem 
Chciałam dzis powerandowac mała ale zimno... Jutro tez ma byc podobnie. W sobotę ma byc cieplej. Moze uda nam sie powerandowac a w nd na pierwszy krotki spacer polecimy. Ma byc ponad 10 st i słoneczko. Cały nast tydz mam nadzieje na słoneczko i spacerki
Położna zaleciła pierwszy spacer nawet pol godziny
ÓptimusPrime, Agusia ;), sisiiii, ChciałabymJuż, natasza82, Marzena27, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja z innej beczki. Ma któraś garnek rzymski?
Coś w ten deseń:

Muszę sobie znaleźć prezent od teściowej w ramach parapetówki i waham się między takim glinianym garnkiem, a brytfanną.
http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/46/90/76/97/4690769763
Brytfanna ma tę przewagę, że można jej używać i w piekarniku i na gazie,a pokrywka spełnia funkcję patelni grillowej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:20
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH