Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina trzymamy kciuki
Kitty hehe no ekspresowo to załatwiłaWcześniej dopadła ją taka energia, że poszła z mamą kopać grządki w ogrodzie. Skończyli koło 20 to była wymęczona, a później zaczeły się skurcze. Ale też mówiła, ze 2 dni wcześniej magnez odstawiła, który wcześniej hamował jej troche skurcze.
kittykate lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny może Wy wiecie o co chodzi od wczoraj niewiem jak to nazwać drętwieje mi górna część brzucha mam wrażenie jakbym dostała znieczulenie brzuch i nie czuła całej góry
nie wiem czy to normalne czy Wy też tak macie?
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
madlen nie wiem czy to takie uczucie, ale mi czasem drętwieje kawałek z prawej strony tuż pod biustem. Tak jakby mi ktoś kostkę lodu przyłożył. Może biustonosz uciska, czy coś.. bo jak zmienie pozycje i odsunę stanik, to po chwili przechodzi. Ale generalnie takie uczucie mam dosłownie w najwyżej kilki centymetrach skóry. Nie dużo.
ap1526, madlen1705 lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:madlen nie wiem czy to takie uczucie, ale mi czasem drętwieje kawałek z prawej strony tuż pod biustem. Tak jakby mi ktoś kostkę lodu przyłożył. Może biustonosz uciska, czy coś.. bo jak zmienie pozycje i odsunę stanik, to po chwili przechodzi. Ale generalnie takie uczucie mam dosłownie w najwyżej kilki centymetrach skóry. Nie dużo.
ChciałabymJuż, madlen1705 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny od razu lżej
a mój M mówi jedzmy do szpitala na co ja żeby poczekal doradcze się dziewczyn na listopadowkach i wtedy zdecyduje :p i co od razu wiedziałam że dobry pomysł
Dotty84, santoocha, Fidelissa, ChciałabymJuż, Agusia ;) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dobry wieczór. Ja dzisiaj coś zabiegana i nie miałam nawet czasu zajrzeć do Was, ale już nadrobiłam. Mi dzisiaj coś mała stasznie napiera na dół. Co chwilke kawałek czopa odchodzi. Kurde ja che żeby te moje dziecko wreszcie się zdecydowało pojawić po tej stronie
madziulka 3mam kciuki żeby szybko poszło
Nata świetne macie te zdjęcia:)
Pati uwielbiam patrzeć na Nelcie, ona taka słodka. Z resztą jak wszystkie maluszki. Dawajcie zdjęcia
Ewelinko oby nie był fałszywy. Trzeba się rozpakowywać
xpatiiix3, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe kurde bo wiecie ,ze mi to mówili ze tak było bo moje ciało było gotowe a mała nie i miała jeszcze sporo miejsca ;oo a po drugie ona mi cofała się co raz z reszta było widać jak brzuch raz w gorze raz przy kolanach prawie i rozwarcie się zmieniało raz było mniejsze raz większe raz szyjki wcale nie było raz ciut było.. Zależało jak mała była ,a jak już wywoływali to dupa mała raz w dole raz w gorze pod samymi żebrami i przez to leżenie pierdolone nie postępowało rozwarcie, bo ona mi się cofała aż pod samiuśkie żebra właziła... ;/ i tak się przeciągało, a miało być tak pięknie i ekspresowo ;P
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Kciukam za rodzące!!
Mój był niby na wylocie od dawna, a skubaniec trzyma się, mimo, że na wizycie w środę było już 4 cm rozwarcia i akcja możliwa w każdej chwili, a mamy prawie niedziele, ah, uparciuszek.ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Tak samo jak moja a w końcu nie mogli jej wykurzyć ;P Hehe i mi wracała a co wstalam i grawitacja po działała to ona w dół schodziła a co lezalam to zaraz w gore wracała.. Chore to było, ale juz za mną na szczęście długo z bólami się nie meczylam tylko jakieś 6h takich konkretnych
aż szczerze ja prawie nie pamiętam porodu )0;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 23:05
Eve lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam ponownie Ana 0408:)
Nata zdjęcia czadowe:)
madziulka112 trzymam kciukaski:)
ewelina_d oby nie był fałszywy alarm.
U mnie dziś dzionek zleciał, aż za szybko, chatę ogarnęłam, a popołudniu zrobiłam ze szwagierką 4 pizze. Masakra jak się objadłam. Mykam spać, bo coś mnie łamnie. Nie zapomnijcie przestawić zegarków:)xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dziewczyny dziękuję, kochane jesteście. Ja natomiast mam dzisiaj takiego dola, że szok. Nie wiem czy kiedykolwiek tak miałam. Chyba zmęczenie bierze góra. Łeb mi pęka a jeszcze jak Lena zacznie płakać to koniec, cała Holandia ja słyszy. Dzisiaj to już w ogóle to ona jest głodna co godzinę. A Julek znowu 2h po jedzeniu steka i ulewa. Jezu ja chce spać!!!
ÓptimusPrime, Eve lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie rodzace!!
Mnie cos tam znow pobolewa, do tego serce mi cos nawala, ale pewnie to ze stresu.. wdech, wydech.. Agata faluje razem z Tobabo ja dopóki nie dotre do szpitala w poniedzialek mam zakaz na jakie kolwiek akcje porodowe..
Ach tylko te moje bolace serce.. wdech, wydech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 23:06
-
Dobry wieczór Kobitki
Dziś paskudnie zimno-zachciało mi się zakupów i teraz mam...teraz to taka pociągająca jestem...zimno mi i mam dreszcze...poza tym obiecałam teściowej, że jej pomogę przy wyprawieniu imienin... padam na pyszczek ...
i też mam dziś paskudny humor, pokłóciłam się z mężem... o co? no tak jak większość z nas-o nictak dla zasady i rozładowania emocji
a teraz siedzę sama ;(
Cookie i Pola - gratulacje:) dużo zdrówka dla Was i dzieciaków
Ana0408 - witaj
Fk - a Ty jak się czujesz?? byłaś w szpitalu?
Viviana - trzymaj się Słońce...to już końcóweczka
Nata, Twoje zdjęcia są booossskie
Madziulka, jeśli jeszcze nie urodziłaś... to bezbolesnego porodu
Pati - Twoja Nelka wymiata... taka do schrupania
Madlen, może nie powinnam się wypowiadać, bo przecież nie jestem jeszcze sama mamą karmiącą,,,, ale może pozwól sobie pomóc...a każdy z nas ma chwile słabości. Musisz trochę odpocząć, zrelaksować się...
Jesteś przecież super mamuśką
Ewelina - nie odzywasz się...czyżby to już ???
xpatiiix3, Madlen222, Viviana lubią tę wiadomość