Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Optimus kochana a wiesz że trafiłaś Hehe żebyś czytała od początku samego Nasz watek to właśnie taki mam plan po liceum ,czyli pójść do następnej szkoly w tym kierunku i zostać położną Hehe
Madlen a Ty skarbie sobie poradzisz, a powiem Ci, że zostaw męża na godzinie samego z dziećmi a Ty się przejdz gdzieś odsapnij pomysl zajmij się soba) albo po prostu przespij się :**
ÓptimusPrime, Madlen222, AgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Optimus kochana a wiesz że trafiłaś Hehe żebyś czytała od początku samego Nasz watek to właśnie taki mam plan po liceum ,czyli pójść do następnej szkoly w tym kierunku i zostać położną Hehe
No widzisz,czyli nadajesz sie bez 2 zdan!!!
Mozna z tego wyzyc i w sumie fajna praca
Oczywiscie,nie bez smutnych momentow czasami,ale jednak bardzo wdzieczna praca
xpatiiix3, Mag.1990, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Hehe najpierw liceum potem dalej będę się zastanawiać która szkoła, bo może się wyprowadze do innego miasta
A tu moja siłaczka i wesołek ahaha a na ścianie arcydzieło moje u babci w pokoiku dziennym xD miałam 12lat Hehe
Mag.1990, ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena, ap1526, anusiaa90, blue00, misiaczk25, Rybka Nemo, sisiiii, madlen1705, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen a Ty karmisz swoim mlekiem czy teraz sztucznym?Postaraj sie karmic malego w pozycji pół wysokiej a po jedzeniu układaj na ramieniu wysoko tak zeby okolica zoladka opieral sie na ramieniu a raczki mial wyprostowane nie chodz i nie klep jedynie lekko masuj plecki nie rob nic co by powodowalo wstrzasy.Moze wystapic do trzech takich atakow potem powinno zasnac.Połóż tez na pół wysoko na klinie albo cos pod materac wsadz.Noworodki maja niedojrzaly i luzny dolny zwieracz przelyku co powoduje ulewanie,cofanie i prezenie cos jak zgaga u nas a wiecie jak sie czujemy jak zaczyna nas piec mnie sie czasem az ryczec chce a co dopiero taki maluch.
santoocha, ÓptimusPrime, Mag.1990, AgataP, ChciałabymJuż, Dotty84, ap1526, Madlen222, Agata92, Marzena27, Fidelissa, Nata, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Madziulka trzymam kciuki szybkiego porodu.
Madalena no niestety nie bede pisac wprost ale niestety tak jest. Zawiodłam się ale Mała najważniejsza.
-
kittykate zamierzam rodzić w Rydygierze z opłaconą położną. I nie przyjmuję zadnych negatywnych rzeczy na temat tego szpitala, bo się tylko bardziej zestresuje
Madlen, Skarbie, ja Cię podziwiam. Przecież przy dwójce maleństw jest roboty co nie miara. Ja się boję czy dam radę z jednym, a Ty masz 2!! Kochana dziewczyny dobrze mówią.. pozwól sobie pomóc. Idź w tym czasie się wyśpij, weź odpreżającą kąpiel, a jak już nie będziesz tak bardzo zmęczona to najlepiej wyjdź z domu np. na krótki spacerek. Ważna jest pomoc kogoś, komu nie szaleją hormony i przez to bardziej nabiera dystansu. Sądzę, ze dlatego Twojemu meżowi jest łatwiej karmić Julka. On się nie stresuje. A Ty jesteś tak dobrą mamą, że chcesz wszystko jak najlepiej i przejmujesz się swoimi maluszkami. Gdybyś była złą mamą to takie rzeczy nie robiłyby na Tobie wrażenia. A ponieważ jesteś wspaniałą mamą, to się przejmujeszWszystko wróci do normy tylko odpocznij
I pamiętaj! Jesteś wspaniała! I już samo urodzenie dwójki maluchów to ogromny wyczyn! Więc pamiętaj o tym ile dobrego juz zrobiłas, a to dopiero początek
Mag.1990, Madlen222, xpatiiix3, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulka trzymam kciuki za lekki i bezbolesny poród:)
Madlen dziewczyny mają rację. Jesteś cudowną mamą. Daj się wykazać czasami mężowi a sama odpocznij
Opti ale masz "kochaną" teściową
Ciekawe kto jeszcze dzisiaj zdecyduje się na rozpakowanieÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:kittykate uff
Moja przyjaciółka natomiast rodziła na Ujastku i o 23 pojechała na ip a o 1 juz miała córusie na rękach
Wow ! Ale ekspresslyszalam ze tam sie nie cyckaja W koncu 400 porodow w miesiacu nawet
A tak serio to chyba pojechala juz w 2 fazie porodu na same skurcze parteno szacun!
Zycze nam takiego wlasnie szybkiego porodu i po krzykuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:40
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Nie mogę no... jak znowu mam fałszywy alarm, to pieprze, nie rodzę... co 5-9 minut, niektóre bolesne, kąpiel 50 minut nie pomogła... Czekam na jakieś bardziej zbieżne czasy, co 5-7, i dzwonię do położnej...
kittykate, Dotty84, Mag.1990, xpatiiix3, Agata92, AgataP, anusiaa90, ÓptimusPrime, natasza82, Paju, Ninusia, Mamadomina, Rybka Nemo, sisiiii, Fidelissa, Nata, mada_lena, Amnezja lubią tę wiadomość