X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Optimus 62cm? toz to koszykarz nie piłkarz :-P

Zawsze moze byc bramkarz :-D

ap1526, AgataP lubią tę wiadomość

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    November Power o hahaha
    Madziulka :) poszła fajna, przyszła fajniejsza hehe, masz szczęście :)
    powodzenia

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do rozdania Toffifee,data waznosci 1.11.2014 - dostalam w prezencie od tesciowej :-) Sa jacys ryzykanci? ;-)

blue00, Milaszka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus kochana a wiesz że trafiłaś Hehe żebyś czytała od początku samego Nasz watek to właśnie taki mam plan po liceum ,czyli pójść do następnej szkoly w tym kierunku i zostać położną Hehe :D

Madlen a Ty skarbie sobie poradzisz, a powiem Ci, że zostaw męża na godzinie samego z dziećmi a Ty się przejdz gdzieś odsapnij pomysl zajmij się soba ;)) albo po prostu przespij się :**

ÓptimusPrime, Madlen222, AgataP, Marzena27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Optimus kochana a wiesz że trafiłaś Hehe żebyś czytała od początku samego Nasz watek to właśnie taki mam plan po liceum ,czyli pójść do następnej szkoly w tym kierunku i zostać położną Hehe :D

No widzisz,czyli nadajesz sie bez 2 zdan!!! :-D
    Mozna z tego wyzyc i w sumie fajna praca :-) :-) :-)
    Oczywiscie,nie bez smutnych momentow czasami,ale jednak bardzo wdzieczna praca ;-)

xpatiiix3, Mag.1990, Marzena27 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe najpierw liceum potem dalej będę się zastanawiać która szkoła, bo może się wyprowadze do innego miasta ;)

A tu moja siłaczka i wesołek ahaha a na ścianie arcydzieło moje u babci w pokoiku dziennym xD miałam 12lat Hehe

2lad43r.jpg

Mag.1990, ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena, ap1526, anusiaa90, blue00, misiaczk25, Rybka Nemo, sisiiii, madlen1705, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 25 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen a Ty karmisz swoim mlekiem czy teraz sztucznym?Postaraj sie karmic malego w pozycji pół wysokiej a po jedzeniu układaj na ramieniu wysoko tak zeby okolica zoladka opieral sie na ramieniu a raczki mial wyprostowane nie chodz i nie klep jedynie lekko masuj plecki nie rob nic co by powodowalo wstrzasy.Moze wystapic do trzech takich atakow potem powinno zasnac.Połóż tez na pół wysoko na klinie albo cos pod materac wsadz.Noworodki maja niedojrzaly i luzny dolny zwieracz przelyku co powoduje ulewanie,cofanie i prezenie cos jak zgaga u nas a wiecie jak sie czujemy jak zaczyna nas piec mnie sie czasem az ryczec chce a co dopiero taki maluch.

santoocha, ÓptimusPrime, Mag.1990, AgataP, ChciałabymJuż, Dotty84, ap1526, Madlen222, Agata92, Marzena27, Fidelissa, Nata, Milaszka lubią tę wiadomość

• caterina Koleżanka

Wysłany: 25 października 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Madziulka trzymam kciuki szybkiego porodu.
    Madalena no niestety nie bede pisac wprost ale niestety tak jest. Zawiodłam się ale Mała najważniejsza.
    Nie wiem kto się tobą zajmuje ale ja jak leżałam te dwa tygodnie na Kraśnickiej to byłam zadowolona z opieki. I nikt kieszeni nie nadstawiał. Kroplówki rozkórczowe miałam na życzenie.

wnidl6d8vwkrzqrv.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus z arszenikiem? :D haha

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kittykate zamierzam rodzić w Rydygierze z opłaconą położną. I nie przyjmuję zadnych negatywnych rzeczy na temat tego szpitala, bo się tylko bardziej zestresuje :P

Madlen, Skarbie, ja Cię podziwiam. Przecież przy dwójce maleństw jest roboty co nie miara. Ja się boję czy dam radę z jednym, a Ty masz 2!! Kochana dziewczyny dobrze mówią.. pozwól sobie pomóc. Idź w tym czasie się wyśpij, weź odpreżającą kąpiel, a jak już nie będziesz tak bardzo zmęczona to najlepiej wyjdź z domu np. na krótki spacerek. Ważna jest pomoc kogoś, komu nie szaleją hormony i przez to bardziej nabiera dystansu. Sądzę, ze dlatego Twojemu meżowi jest łatwiej karmić Julka. On się nie stresuje. A Ty jesteś tak dobrą mamą, że chcesz wszystko jak najlepiej i przejmujesz się swoimi maluszkami. Gdybyś była złą mamą to takie rzeczy nie robiłyby na Tobie wrażenia. A ponieważ jesteś wspaniałą mamą, to się przejmujesz :) Wszystko wróci do normy tylko odpocznij :) I pamiętaj! Jesteś wspaniała! I już samo urodzenie dwójki maluchów to ogromny wyczyn! Więc pamiętaj o tym ile dobrego juz zrobiłas, a to dopiero początek :)

Mag.1990, Madlen222, xpatiiix3, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko :) moja kolezanka tam rodzila i byla zadowolona. Na pewno bedzie wszystko super :)
    Powodzenia Ci zycze i trzymam kciuki!!!

ChciałabymJuż lubi tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ap1526 wrote:
    Optimus z arszenikiem? :D haha

Watpie,bo wtedy by termin waznosci bylby dluzszy ;-)

AgataP, ap1526 lubią tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kittykate uff :P

Moja przyjaciółka natomiast rodziła na Ujastku i o 23 pojechała na ip a o 1 juz miała córusie na rękach :)

ap1526 lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka trzymam kciuki za lekki i bezbolesny poród:)

Madlen dziewczyny mają rację. Jesteś cudowną mamą. Daj się wykazać czasami mężowi a sama odpocznij :)

Opti ale masz "kochaną" teściową:)

Ciekawe kto jeszcze dzisiaj zdecyduje się na rozpakowanie :)

ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:
    kittykate uff :P

Moja przyjaciółka natomiast rodziła na Ujastku i o 23 pojechała na ip a o 1 juz miała córusie na rękach :)

Wow ! Ale ekspres :D slyszalam ze tam sie nie cyckaja W koncu 400 porodow w miesiacu nawet :)
    A tak serio to chyba pojechala juz w 2 fazie porodu na same skurcze parte ;) no szacun!
    Zycze nam takiego wlasnie szybkiego porodu i po krzyku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:40

ap1526 lubi tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde znowu nawał mam mała nie nadąża zjadać ściągać i wylewać muszę...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę no... jak znowu mam fałszywy alarm, to pieprze, nie rodzę... co 5-9 minut, niektóre bolesne, kąpiel 50 minut nie pomogła... Czekam na jakieś bardziej zbieżne czasy, co 5-7, i dzwonię do położnej...

kittykate, Dotty84, Mag.1990, xpatiiix3, Agata92, AgataP, anusiaa90, ÓptimusPrime, natasza82, Paju, Ninusia, Mamadomina, Rybka Nemo, sisiiii, Fidelissa, Nata, mada_lena, Amnezja lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka - ekspresowego i bezbolesnego!!!!

Ewelina - trzymam kciuki, żeby tym razem to nie był fałszywy alarm!!!!

ewelina_d lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina o fajnie by było gdyby w koncu się rozkrecilo na dobre :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde - raczej;) bo od 2 tygodni już rodzę, rodzę... i nagle wyhamowuje;)

Dotty84, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Eve, Fidelissa, sylvi lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
‹‹ 1759 1760 1761 1762 1763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ