Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataP wrote:no jak to jak sie schylam? sekret tkwi w tym ze sie nie schylam, siadam na pufe i sobie zakladam wyginajac noge maksymalnie w bok coby brzucha nie przyciskac

ale jezeli juz musze sie po cos schylic...to...kucam
hah identycznie u mnie
przymierzyłam dzisiaj chyba z 10 par butów, ale pod koniec się poddałam i już nie miałam siły nawet szukać.. a co dopiero jakbym miała się schylać, masakra.
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecic jakieś fajne zelazko? Nie wiem czy iść w Philipsa czy bosh i którego? Wszystkie wydaja mi sie podobne
I odkurzacz pioracy? Taki zeby wyprac dywany i ewentualnie tapicerkę w aucie? Moze cos doradzicie..
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaaartinka wrote:Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecic jakieś fajne zelazko? Nie wiem czy iść w Philipsa czy bosh i którego? Wszystkie wydaja mi sie podobne
I odkurzacz pioracy? Taki zeby wyprac dywany i ewentualnie tapicerkę w aucie? Moze cos doradzicie..
Ja polecam zelazko BRAUN model musialabym sprawdzic
kilka kolezanek tez taki ma i bardzo zadowolone
zaraz wlasnie musze wyprasowac nim ostatnie rzeczy dla Małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:59
-
Nata bierz lepiej cos przy duomoxie. ja nic poczatkowo nie bralam i miałam straszne biegunki, bóle brzucha z dnia na dzien coraz większe i generalnie był dramat. Ale nie pamietam co brałam. Bo dzwoniłam do lekarza na prywatny i mi kazał poc cośtam iść do apteki, a w aptece akurat nie było i dali co innego. Zapytaj w aptece co możesz wziąć.
Madziulka powodzenia!! trzymamy kciuki!! Szybkiego i bezbolesnego porodu!!
-
nick nieaktualnyTaaa.. Poszla ciezarna do zamrazarki wyciagnac lody. I zamiast poczekac chwile zeby sie odmrozily (nawet tak bylo napisane na opakowaniu) to oczywiscie grzebala lyzka w nich na chama i teraz ma odciski
brawo!
Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Madziulka trzymam kciuki
ale fajnie w końcu pozytywne wieści i emocje 
Agata podziwiam, ja buty stwierdziłam, że kupię po porodzie, teraz się nie schylę a boje się, że moje stopy spuchły w ciąży, poczekam kupię po
Ja mam maskaryczny dzień jakby mnie "brało jakieś choróbsko" ledwo chodzę, czuje się rozgrzana i zmęczona, bolą plecy, ogólnie muszę pomarudzić, idę pod ciepły prysznic zawsze oddaje mi energii
-
Milaszka jakbys mogła sprawdzić model to bylabym bardzo wdzięcznaMilaszka wrote:Ja polecam zelazko BRAUN model musialabym sprawdzic
kilka kolezanek tez taki ma i bardzo zadowolone
zaraz wlasnie musze wyprasowac nim ostatnie rzeczy dla Małej 
-
z ciążowych historii... wywołany temat butów! pobiegłam zobaczyć i przymierzyć jeszcze raz dzisiejszy zakup!
Jeden but numer 39
Drugi but numer 38
zastrzelcie mnie
xpatiiix3, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Mamadomina, Milaszka, AgataP, Nata, Agata92, santoocha, Rybka Nemo, Fidelissa, FK81 lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Nata ja brałam TRILAC ale nie wiem czy można brać w ciąży, najlepszą osłoną przy antybiotykach są jogurty

każdy probiotyk jest ok - ja już od miesiąca biorę dicoflor 60 - podobno zażywanie przynajmniej m-cy przed porodem obniżna ryzyko skazy białkowej - zobaczymy czy to coś da ale nie zaszkodzi..
madziulka trzymam kciuki !!! -
Marzena a jak to się stało.?? Hehe czyzbys mierzyla tylko jednego.?
Aaaa zmęczona jestem chce min się cos mam skrzydelka bede jadła chyba..
A i fotki wczoraj nie wrzucilam to wrzucam dzisiejsza tylko ze juz ciemno i dupe światło Hehe
Mój tygrysek kochany ma 22dni..!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 18:18
ÓptimusPrime, Mag.1990, maaartinka, ChciałabymJuż, mada_lena, Isia14, ap1526, Madlen222, Lafar_ra, natasza82, AgataP, Marzena27, sisiiii, santoocha, Nata, zupaztytki, misiaczk25, kittykate, Agusia ;), Agata92, Lavendula, anusiaa90, blue00, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Śliczna Nelunia;)
Coraz więcej tych naszych dzieciaczków - super!
Też czekam na relacje z Zosieńki naszej:)
A mi dziś rano wypadł duuży kawałek całego krwawego czopa, później spore kawałki mlecznego. Synek mój dziś leniwy, ale i ja jakiś taki dzień leniwy mam.
Mogłyby się zacząć skurcze
Ale wytłumaczyłam synkowi, że tato poszedł na noc do pracy, damy mu się jutro wyspać i może sie rodzić, ale pewnie się nie posłucha i dalej będzie siedział w brzuszku 
Mój M. w nocy jak wstawałam do łazienki przez sen pytał czy ma mnie wieźć do szpitala i co się dzieje:D
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Vivi racja Amelka najważniejsza. Konowały jedne
nóż w kieszeni sie otwiera.
Nic mi nie da wyłączenie kom. Musiałabym wył tez domofon. A potem byłaby panika co sie stało, ze nie odbieramy. I tak błędne koło. Po prostu niektórzy nie rozumieją tego, ze to ze siedze w domu nie oznacza ze siedze na dupie nic nie robie tylko czekam na niezapowiedziane wizyty. Szkoda gadać
Zrobilam se tiramisu i bede żreć
ÓptimusPrime, ap1526, AgataP, xpatiiix3, sisiiii, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url