X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    no jak to jak sie schylam? sekret tkwi w tym ze sie nie schylam, siadam na pufe i sobie zakladam wyginajac noge maksymalnie w bok coby brzucha nie przyciskac :)

ale jezeli juz musze sie po cos schylic...to...kucam :P

hah identycznie u mnie :P przymierzyłam dzisiaj chyba z 10 par butów, ale pod koniec się poddałam i już nie miałam siły nawet szukać.. a co dopiero jakbym miała się schylać, masakra.

AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe a ja nie potrafię krzyczeć jak boli, bo mnie zatyka, zaciska gardło i łzy wyciska ;P

No dobra jak nie boli mega mocno, ale tak mocno to krzyczeć potrafię kuuurwa mój sutek.. Malo co mi nie odgryzła... ;(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka powodzenia!!!

201411191762.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka trzymam kciuki!!do boju Pooooolko:).

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A własne FK słońce w kinie nie urodz ;P

FK81 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecic jakieś fajne zelazko? Nie wiem czy iść w Philipsa czy bosh i którego? Wszystkie wydaja mi sie podobne :) I odkurzacz pioracy? Taki zeby wyprac dywany i ewentualnie tapicerkę w aucie? Moze cos doradzicie..

karmelek lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka!!! Powodzenia!! Czekam pozniej na relacje z naszej Zosienki :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecic jakieś fajne zelazko? Nie wiem czy iść w Philipsa czy bosh i którego? Wszystkie wydaja mi sie podobne :) I odkurzacz pioracy? Taki zeby wyprac dywany i ewentualnie tapicerkę w aucie? Moze cos doradzicie..

Ja polecam zelazko BRAUN model musialabym sprawdzic ;) kilka kolezanek tez taki ma i bardzo zadowolone :) zaraz wlasnie musze wyprasowac nim ostatnie rzeczy dla Małej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:59

• ChciałabymJuż Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata bierz lepiej cos przy duomoxie. ja nic poczatkowo nie bralam i miałam straszne biegunki, bóle brzucha z dnia na dzien coraz większe i generalnie był dramat. Ale nie pamietam co brałam. Bo dzwoniłam do lekarza na prywatny i mi kazał poc cośtam iść do apteki, a w aptece akurat nie było i dali co innego. Zapytaj w aptece co możesz wziąć.

Madziulka powodzenia!! trzymamy kciuki!! Szybkiego i bezbolesnego porodu!! :)

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Strupka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka szybkiego i bezbolesnego!:)

relg9vvjdzp246mx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa.. Poszla ciezarna do zamrazarki wyciagnac lody. I zamiast poczekac chwile zeby sie odmrozily (nawet tak bylo napisane na opakowaniu) to oczywiscie grzebala lyzka w nich na chama i teraz ma odciski :( brawo!

Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka trzymam kciuki :) ale fajnie w końcu pozytywne wieści i emocje :)

Agata podziwiam, ja buty stwierdziłam, że kupię po porodzie, teraz się nie schylę a boje się, że moje stopy spuchły w ciąży, poczekam kupię po :)

Ja mam maskaryczny dzień jakby mnie "brało jakieś choróbsko" ledwo chodzę, czuje się rozgrzana i zmęczona, bolą plecy, ogólnie muszę pomarudzić, idę pod ciepły prysznic zawsze oddaje mi energii :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Ja polecam zelazko BRAUN model musialabym sprawdzic ;) kilka kolezanek tez taki ma i bardzo zadowolone :) zaraz wlasnie musze wyprasowac nim ostatnie rzeczy dla Małej :)
    Milaszka jakbys mogła sprawdzić model to bylabym bardzo wdzięczna :)

201411191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    brałyście coś osłonowo przy duomoxie?

Nata ja brałam TRILAC ale nie wiem czy można brać w ciąży, najlepszą osłoną przy antybiotykach są jogurty :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ciążowych historii... wywołany temat butów! pobiegłam zobaczyć i przymierzyć jeszcze raz dzisiejszy zakup!
    Jeden but numer 39
    Drugi but numer 38
    zastrzelcie mnie :P

xpatiiix3, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Mamadomina, Milaszka, AgataP, Nata, Agata92, santoocha, Rybka Nemo, Fidelissa, FK81 lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Nata ja brałam TRILAC ale nie wiem czy można brać w ciąży, najlepszą osłoną przy antybiotykach są jogurty :)

każdy probiotyk jest ok - ja już od miesiąca biorę dicoflor 60 - podobno zażywanie przynajmniej m-cy przed porodem obniżna ryzyko skazy białkowej - zobaczymy czy to coś da ale nie zaszkodzi..

madziulka trzymam kciuki !!!

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena a jak to się stało.?? Hehe czyzbys mierzyla tylko jednego.?

Aaaa zmęczona jestem chce min się cos mam skrzydelka bede jadła chyba..

A i fotki wczoraj nie wrzucilam to wrzucam dzisiejsza tylko ze juz ciemno i dupe światło Hehe

Mój tygrysek kochany ma 22dni..! <3

k44fq.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 18:18

ÓptimusPrime, Mag.1990, maaartinka, ChciałabymJuż, mada_lena, Isia14, ap1526, Madlen222, Lafar_ra, natasza82, AgataP, Marzena27, sisiiii, santoocha, Nata, zupaztytki, misiaczk25, kittykate, Agusia ;), Agata92, Lavendula, anusiaa90, blue00, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka zabiłaś mnie :D

Pati Nelusia śliczna :) Aż chce się schrupac :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Nelunia;)

Coraz więcej tych naszych dzieciaczków - super!:)

Też czekam na relacje z Zosieńki naszej:)

A mi dziś rano wypadł duuży kawałek całego krwawego czopa, później spore kawałki mlecznego. Synek mój dziś leniwy, ale i ja jakiś taki dzień leniwy mam.
    Mogłyby się zacząć skurcze :D Ale wytłumaczyłam synkowi, że tato poszedł na noc do pracy, damy mu się jutro wyspać i może sie rodzić, ale pewnie się nie posłucha i dalej będzie siedział w brzuszku ;)

Mój M. w nocy jak wstawałam do łazienki przez sen pytał czy ma mnie wieźć do szpitala i co się dzieje:D

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi racja Amelka najważniejsza. Konowały jedne :/ nóż w kieszeni sie otwiera.
    Nic mi nie da wyłączenie kom. Musiałabym wył tez domofon. A potem byłaby panika co sie stało, ze nie odbieramy. I tak błędne koło. Po prostu niektórzy nie rozumieją tego, ze to ze siedze w domu nie oznacza ze siedze na dupie nic nie robie tylko czekam na niezapowiedziane wizyty. Szkoda gadać
    Zrobilam se tiramisu i bede żreć

ÓptimusPrime, ap1526, AgataP, xpatiiix3, sisiiii, Agusia ;) lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 1757 1758 1759 1760 1761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ