Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataP wrote:no jak to jak sie schylam? sekret tkwi w tym ze sie nie schylam, siadam na pufe i sobie zakladam wyginajac noge maksymalnie w bok coby brzucha nie przyciskac
ale jezeli juz musze sie po cos schylic...to...kucam
hah identycznie u mnieprzymierzyłam dzisiaj chyba z 10 par butów, ale pod koniec się poddałam i już nie miałam siły nawet szukać.. a co dopiero jakbym miała się schylać, masakra.
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecic jakieś fajne zelazko? Nie wiem czy iść w Philipsa czy bosh i którego? Wszystkie wydaja mi sie podobne
I odkurzacz pioracy? Taki zeby wyprac dywany i ewentualnie tapicerkę w aucie? Moze cos doradzicie..
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaaartinka wrote:Dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecic jakieś fajne zelazko? Nie wiem czy iść w Philipsa czy bosh i którego? Wszystkie wydaja mi sie podobne
I odkurzacz pioracy? Taki zeby wyprac dywany i ewentualnie tapicerkę w aucie? Moze cos doradzicie..
Ja polecam zelazko BRAUN model musialabym sprawdzickilka kolezanek tez taki ma i bardzo zadowolone
zaraz wlasnie musze wyprasowac nim ostatnie rzeczy dla Małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:59
-
Nata bierz lepiej cos przy duomoxie. ja nic poczatkowo nie bralam i miałam straszne biegunki, bóle brzucha z dnia na dzien coraz większe i generalnie był dramat. Ale nie pamietam co brałam. Bo dzwoniłam do lekarza na prywatny i mi kazał poc cośtam iść do apteki, a w aptece akurat nie było i dali co innego. Zapytaj w aptece co możesz wziąć.
Madziulka powodzenia!! trzymamy kciuki!! Szybkiego i bezbolesnego porodu!! -
nick nieaktualnyTaaa.. Poszla ciezarna do zamrazarki wyciagnac lody. I zamiast poczekac chwile zeby sie odmrozily (nawet tak bylo napisane na opakowaniu) to oczywiscie grzebala lyzka w nich na chama i teraz ma odciski
brawo!
Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Madziulka trzymam kciuki
ale fajnie w końcu pozytywne wieści i emocje
Agata podziwiam, ja buty stwierdziłam, że kupię po porodzie, teraz się nie schylę a boje się, że moje stopy spuchły w ciąży, poczekam kupię po
Ja mam maskaryczny dzień jakby mnie "brało jakieś choróbsko" ledwo chodzę, czuje się rozgrzana i zmęczona, bolą plecy, ogólnie muszę pomarudzić, idę pod ciepły prysznic zawsze oddaje mi energii -
Milaszka wrote:Ja polecam zelazko BRAUN model musialabym sprawdzic
kilka kolezanek tez taki ma i bardzo zadowolone
zaraz wlasnie musze wyprasowac nim ostatnie rzeczy dla Małej
-
z ciążowych historii... wywołany temat butów! pobiegłam zobaczyć i przymierzyć jeszcze raz dzisiejszy zakup!
Jeden but numer 39
Drugi but numer 38
zastrzelcie mniexpatiiix3, ChciałabymJuż, ÓptimusPrime, Mamadomina, Milaszka, AgataP, Nata, Agata92, santoocha, Rybka Nemo, Fidelissa, FK81 lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Nata ja brałam TRILAC ale nie wiem czy można brać w ciąży, najlepszą osłoną przy antybiotykach są jogurty
każdy probiotyk jest ok - ja już od miesiąca biorę dicoflor 60 - podobno zażywanie przynajmniej m-cy przed porodem obniżna ryzyko skazy białkowej - zobaczymy czy to coś da ale nie zaszkodzi..
madziulka trzymam kciuki !!! -
Marzena a jak to się stało.?? Hehe czyzbys mierzyla tylko jednego.?
Aaaa zmęczona jestem chce min się cos mam skrzydelka bede jadła chyba..
A i fotki wczoraj nie wrzucilam to wrzucam dzisiejsza tylko ze juz ciemno i dupe światło Hehe
Mój tygrysek kochany ma 22dni..!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 18:18
ÓptimusPrime, Mag.1990, maaartinka, ChciałabymJuż, mada_lena, Isia14, ap1526, Madlen222, Lafar_ra, natasza82, AgataP, Marzena27, sisiiii, santoocha, Nata, zupaztytki, misiaczk25, kittykate, Agusia ;), Agata92, Lavendula, anusiaa90, blue00, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Śliczna Nelunia;)
Coraz więcej tych naszych dzieciaczków - super!
Też czekam na relacje z Zosieńki naszej:)
A mi dziś rano wypadł duuży kawałek całego krwawego czopa, później spore kawałki mlecznego. Synek mój dziś leniwy, ale i ja jakiś taki dzień leniwy mam.
Mogłyby się zacząć skurczeAle wytłumaczyłam synkowi, że tato poszedł na noc do pracy, damy mu się jutro wyspać i może sie rodzić, ale pewnie się nie posłucha i dalej będzie siedział w brzuszku
Mój M. w nocy jak wstawałam do łazienki przez sen pytał czy ma mnie wieźć do szpitala i co się dzieje:D
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27, sisiiii, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Vivi racja Amelka najważniejsza. Konowały jedne
nóż w kieszeni sie otwiera.
Nic mi nie da wyłączenie kom. Musiałabym wył tez domofon. A potem byłaby panika co sie stało, ze nie odbieramy. I tak błędne koło. Po prostu niektórzy nie rozumieją tego, ze to ze siedze w domu nie oznacza ze siedze na dupie nic nie robie tylko czekam na niezapowiedziane wizyty. Szkoda gadać
Zrobilam se tiramisu i bede żrećÓptimusPrime, ap1526, AgataP, xpatiiix3, sisiiii, Agusia ;) lubią tę wiadomość