X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka!Lekkiego porodu!
    Agatke juz pewnie strzela ;-)
    Dawaj znac co i jak plus fotosy :-D

blue00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezdem....zakupy mnie wymeczyly,masakra nie lubie duzych skupisk ludzi ogolnie i juz wiem dlaczego,tlumy baranow zapatrzonych w przedhalloweenowe promocje..ja pierdole strzelalabym...no chyba ze 3 razy ktos mnie w brzuch lokciem pierdyknal....nie pozostalam dluzna a i owszem ale kurwa wez tu w ciazy do ludzi idz jeszcze cie chuje uszkodza...no ja pierdole ale mam nerwa dzisiaj.

robie obiad,chata wysprztana(padam na ryj)lustro trzeba powiesic,firanke kupilam,tez trzeba powiesic i do tego jeszcze dzisiaj Cardio mam na rowerku zaplanowane...drogie Panie ja nie rodze ja nie mam czasu....

Viv trzymaj sie kochana!

witaj Ana 0408! :)

Nata super fotki! :)

Optimus sie baba glupia nie przejmuj,szkdoa twoich nerwow i zdrowia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 16:55

Viviana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiecie,kupilas musztardowe kozaczki? ;-)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Kwiecie,kupilas musztardowe kozaczki? ;-)

musztardowych jeszcze nie mam...aleeee jutro tez jest dzien :)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    No to tak wpadam żeby poinformować że rodzę. Agatko przyjdzie czas na Ciebie, bo ja też czekałam i się doczekać nie mogłam a jednak!

a jaaaaa jak to jak to??? :) powodzenia, leciutkiego szybkiego porodu!!
    trzymamy kciuki <3

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka szybkiego i bezbolesnego !!! :)
    Nata zdjecia super. Do szpitala wez jeszcze kubek, sztućce, swoj laktator, jaśka. Po to moj maz obracał do domu pare razy ;)
    Vivi wiesz jak to wyglada? Jakby czekali, az posmarujesz....:/ trzymaj sie dzielnie, postaraj nie denerwowac, dla Amelki to zrob
    Ja dzis mialam super dzien, do czasu, az mnie moja rodzona matka nie wyprowadziła na maksa z równowagi. Położyliśmy sie na drzemkę....a tu nagle telefony sie urywają. Wstaje patrze kto? Mama. Pisze jej esa, zeby juz nie wdawać sie w dyskusje czy cos sie stało? Cos ważnego? Bo spimy, korzystamy z wolnej chwili. A ta do mnie ze mam wyjsć do ojca bo mi ciuszki w lumpie kupiła, wyprała i mam sobie jeszcze mokre rozwiesić.
    I chuj. Po spaniu. Jakby te ciuszki poczekać nie mogły. A moze nie mam miejsca na suszarce? A moze chce odpocząć a nie latać w ta i z powrotem? Czy tak trudno wysłać esa i zapytać? Po co? Lepiej napier... telefonem jakby cos sie stało....trza było sie ubrać i wynurzyć. Ojciec nie wchodzi, bo gardło ma chore. Jeszcze troche ja bede miała chora głowę.
    Wczoraj mialam wykład na temat werandowania. Co ja odpierdalam. Powinnam zadzwonić do lekarza zapytać czy moge... Rece mi opadły. Po co ja narażać...nie, luuuuz bede ja w domu kisić do wiosny:/
    Teściowej dobrych rad juz nie bede przytaczać bo na sama mysl mam ochote jebnac tym tabletem. Na spacery jak bede ja brac to tylko do lasu bo na ulicach sa zarazki- to jedna z nich....:/

Aaaaa do tego Hania sie rozbudziła i sie bawimy.... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:13

Fidelissa, ÓptimusPrime, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Agusia ;) lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Dotty padłam jak sobie wyobrazilam jak stukasz w sufit miotłą szczerze tez mi top przez mysl przeszło:D
    Pati i Twój tekst ze stado psycholi lata haha nie moge z Was:D
    Opyimusku tez kiedys ich wychwalilam ze sie cudownie zachowuja ze chyba zrozumieli a sie kurwa okazalo ze na 3 tyg do sanatorium wypieprzyli! Ale byl moj zdziw jak wrocili i zaczeli napierdalanke! Ja sie przespalam troszke za 2 godzinki przychodza znajomi musze sie ocknac bo po spaniu w dzien czuje sie gorzej jakbym tej drzemki nie uciela!
    madziulka to lekkiego porodu kochana i czekamy na Was:)

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Dotty84 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie kolejna sie wepchnela w kolejke... madziulka lekkiego i szybkiego porodu:)

Paju, ap1526, natasza82 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada_lenka,nastepnym razem wylaczaj telefonik,jak idziecie na drzemke :-)
    Evik,ale rozbawilas mnie tym sanatorium :-D
    Dotty,a sufitu nie szkoda Ci?Ja to taka jestem,ze raczej nie awanturuje sie z sasiadami,ale jak jest okazja zwrocic delikatnie uwage,zwracam...i pryskam trucizna :-D :-D :-D

Aaaaaa,zapomnialam Wam powiedziec,skad wiedzialam,zanim otworzylam rano okno wywietrzyc w sypialni,ze jest zimno jak diabli?U mnie w przedpokoju i w pokoju nr 3,kt jest tuz przy drzwiach wejsciowych,stal slup dymu i smrod fajek.Glupi babsztyl rozpoczal sezon klatkowy - wychodzi jarac na klatke,bo na balkonie juz za zimno,a w mieszkaniu za nudno i juz duszno od smrodu....
    Takze moja decyzja,ze Dzieciatko bedzie spalo z nami w sypialni byla bardzo dobra :-)

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cooookiei Pola gratulacje:)

Madziulka lekkiego porodu:)

Viv nie denerwuj sie. Dobrze, ze masz wsparcie męża:)

Opti ja tez chce czekoladę:))

Nata śliczne zdjecia, jak nie urodzę do jutra to nasza druhna ze ślubu nam kilka fotek wspólnych zrobi. Ma byc piękna pogoda:))

Niesamowite jest to, ze siedzimy jak na bombie, w każdej chwili moze byc akcja.
    U mnie najgorzej po południu i wieczorem, Młody szaleje, wypycha co sie da i jak sie da ;) to jest bolesne...

Witam koleżankę położna:) moze nas trochę odstresujesz, dasz nadzieje, że normalni w szpitalach tez pracują.....
    Julio trzymaj sie kochana, odpoczywaj....:)

ÓptimusPrime, Viviana lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Viviana Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka trzymam kciuki szybkiego porodu.
    Madalena no niestety nie bede pisac wprost ale niestety tak jest. Zawiodłam się ale Mała najważniejsza.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP szalejesz z tymi zakupami:) ja nie mam na to siły....
    A jak Ty sie schylasz zeby te buty zmierzyć?...:)

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:

Opti ja tez chce czekoladę:))

Niesamowite jest to, ze siedzimy jak na bombie, w każdej chwili moze byc akcja.
    U mnie najgorzej po południu i wieczorem, Młody szaleje, wypycha co sie da i jak sie da ;) to jest bolesne...

He,Pani Fidelissa ma cukrzyce,o ile dobrze kojarze! ;-) Tym bardziej,ze juz wciagnieta przeze mnie i ap :-D

No moj Maly tez daje czadu od 12 w poludnie do 12,1 w nocy...Mial faze pepek,gdzie chyba najciesza skora i cos tam malego wypychal,obstawiam,ze piastke.Teraz ma faze piastka w zebro raz w lwwe,raz w prawe - bawimy sie w Superman'a :-D No i standardowo odpychamy sie o krzyrz
    Trzeba przeciez nabrac rozpedu :-P

ap1526, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    AgataP szalejesz z tymi zakupami:) ja nie mam na to siły....
    A jak Ty sie schylasz zeby te buty zmierzyć?...:)

Ona ma sluzbe od zakladania jej buciorow ;-)

Fidelissa lubi tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. u ciotki. rzyg i migrena przeszly. kuzynka wrocila wczoraj z apapem, polknelam , polozylam sie i obudzilam sie pare godzin pozniej, w ciuchach, lezac na fiolce z luteinka i leku na astme ktore zamierzalam wziac przed snem, bez bolu glowy i rzyga:).
    nie nadrobilam, ciocia zakazuje mi przesiadywania na kompie bo ponoc ciezarnej to szkodzi;p.
    mykam do kina z kuzynka hura hura:).
    buzki!

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Mamadomina, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuki. Juz jestem na sali. Ładne te sale w naszej Zosieńce

ÓptimusPrime, FK81, xpatiiix3, Marzena27, kittykate, e_v_e, Milaszka, Mag.1990, mada_lena, ap1526, Isia14, Mamadomina, natasza82, sisiiii, misiaczk25, Agata92, anusiaa90, Ninusia, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka go go go łatwego i szybkiego porodu :**

Evik bo sufit mi się zaraz posypie te debiilne dzieci skaczą z łóżka akurat nadc moim pokojem...

Madalenka faktycznie wylacz kom na przyszłość ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:42

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Dzięki za kciuki. Juz jestem na sali. Ładne te sale w naszej Zosieńce
    Moze Goplane nasza dorwiesz :-D

Milaszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak to jak sie schylam? sekret tkwi w tym ze sie nie schylam, siadam na pufe i sobie zakladam wyginajac noge maksymalnie w bok coby brzucha nie przyciskac :)

ale jezeli juz musze sie po cos schylic...to...kucam :P

Fidelissa lubi tę wiadomość

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No narazie nie wychodze nigdzie bo słysze takie krzyki że aż strach

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27, AgataP, ChciałabymJuż, Paju, Mamadomina, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
‹‹ 1756 1757 1758 1759 1760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ