Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjezdem....zakupy mnie wymeczyly,masakra nie lubie duzych skupisk ludzi ogolnie i juz wiem dlaczego,tlumy baranow zapatrzonych w przedhalloweenowe promocje..ja pierdole strzelalabym...no chyba ze 3 razy ktos mnie w brzuch lokciem pierdyknal....nie pozostalam dluzna a i owszem ale kurwa wez tu w ciazy do ludzi idz jeszcze cie chuje uszkodza...no ja pierdole ale mam nerwa dzisiaj.
robie obiad,chata wysprztana(padam na ryj)lustro trzeba powiesic,firanke kupilam,tez trzeba powiesic i do tego jeszcze dzisiaj Cardio mam na rowerku zaplanowane...drogie Panie ja nie rodze ja nie mam czasu....
Viv trzymaj sie kochana!
witaj Ana 0408!
Nata super fotki!
Optimus sie baba glupia nie przejmuj,szkdoa twoich nerwow i zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 16:55
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulka szybkiego i bezbolesnego !!!
Nata zdjecia super. Do szpitala wez jeszcze kubek, sztućce, swoj laktator, jaśka. Po to moj maz obracał do domu pare razy
Vivi wiesz jak to wyglada? Jakby czekali, az posmarujesz....trzymaj sie dzielnie, postaraj nie denerwowac, dla Amelki to zrob
Ja dzis mialam super dzien, do czasu, az mnie moja rodzona matka nie wyprowadziła na maksa z równowagi. Położyliśmy sie na drzemkę....a tu nagle telefony sie urywają. Wstaje patrze kto? Mama. Pisze jej esa, zeby juz nie wdawać sie w dyskusje czy cos sie stało? Cos ważnego? Bo spimy, korzystamy z wolnej chwili. A ta do mnie ze mam wyjsć do ojca bo mi ciuszki w lumpie kupiła, wyprała i mam sobie jeszcze mokre rozwiesić.
I chuj. Po spaniu. Jakby te ciuszki poczekać nie mogły. A moze nie mam miejsca na suszarce? A moze chce odpocząć a nie latać w ta i z powrotem? Czy tak trudno wysłać esa i zapytać? Po co? Lepiej napier... telefonem jakby cos sie stało....trza było sie ubrać i wynurzyć. Ojciec nie wchodzi, bo gardło ma chore. Jeszcze troche ja bede miała chora głowę.
Wczoraj mialam wykład na temat werandowania. Co ja odpierdalam. Powinnam zadzwonić do lekarza zapytać czy moge... Rece mi opadły. Po co ja narażać...nie, luuuuz bede ja w domu kisić do wiosny:/
Teściowej dobrych rad juz nie bede przytaczać bo na sama mysl mam ochote jebnac tym tabletem. Na spacery jak bede ja brac to tylko do lasu bo na ulicach sa zarazki- to jedna z nich....
Aaaaa do tego Hania sie rozbudziła i sie bawimy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:13
Fidelissa, ÓptimusPrime, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
hahaha Dotty padłam jak sobie wyobrazilam jak stukasz w sufit miotłą szczerze tez mi top przez mysl przeszło:D
Pati i Twój tekst ze stado psycholi lata haha nie moge z Was:D
Opyimusku tez kiedys ich wychwalilam ze sie cudownie zachowuja ze chyba zrozumieli a sie kurwa okazalo ze na 3 tyg do sanatorium wypieprzyli! Ale byl moj zdziw jak wrocili i zaczeli napierdalanke! Ja sie przespalam troszke za 2 godzinki przychodza znajomi musze sie ocknac bo po spaniu w dzien czuje sie gorzej jakbym tej drzemki nie uciela!
madziulka to lekkiego porodu kochana i czekamy na Was:)ÓptimusPrime, xpatiiix3, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMada_lenka,nastepnym razem wylaczaj telefonik,jak idziecie na drzemke
Evik,ale rozbawilas mnie tym sanatorium
Dotty,a sufitu nie szkoda Ci?Ja to taka jestem,ze raczej nie awanturuje sie z sasiadami,ale jak jest okazja zwrocic delikatnie uwage,zwracam...i pryskam trucizna
Aaaaaa,zapomnialam Wam powiedziec,skad wiedzialam,zanim otworzylam rano okno wywietrzyc w sypialni,ze jest zimno jak diabli?U mnie w przedpokoju i w pokoju nr 3,kt jest tuz przy drzwiach wejsciowych,stal slup dymu i smrod fajek.Glupi babsztyl rozpoczal sezon klatkowy - wychodzi jarac na klatke,bo na balkonie juz za zimno,a w mieszkaniu za nudno i juz duszno od smrodu....
Takze moja decyzja,ze Dzieciatko bedzie spalo z nami w sypialni byla bardzo dobra -
Cooookiei Pola gratulacje:)
Madziulka lekkiego porodu:)
Viv nie denerwuj sie. Dobrze, ze masz wsparcie męża:)
Opti ja tez chce czekoladę)
Nata śliczne zdjecia, jak nie urodzę do jutra to nasza druhna ze ślubu nam kilka fotek wspólnych zrobi. Ma byc piękna pogoda:))
Niesamowite jest to, ze siedzimy jak na bombie, w każdej chwili moze byc akcja.
U mnie najgorzej po południu i wieczorem, Młody szaleje, wypycha co sie da i jak sie dato jest bolesne...
Witam koleżankę położna:) moze nas trochę odstresujesz, dasz nadzieje, że normalni w szpitalach tez pracują.....
Julio trzymaj sie kochana, odpoczywaj....
ÓptimusPrime, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:
Opti ja tez chce czekoladę)
Niesamowite jest to, ze siedzimy jak na bombie, w każdej chwili moze byc akcja.
U mnie najgorzej po południu i wieczorem, Młody szaleje, wypycha co sie da i jak sie dato jest bolesne...
He,Pani Fidelissa ma cukrzyce,o ile dobrze kojarze!Tym bardziej,ze juz wciagnieta przeze mnie i ap
No moj Maly tez daje czadu od 12 w poludnie do 12,1 w nocy...Mial faze pepek,gdzie chyba najciesza skora i cos tam malego wypychal,obstawiam,ze piastke.Teraz ma faze piastka w zebro raz w lwwe,raz w prawe - bawimy sie w Superman'aNo i standardowo odpychamy sie o krzyrz
Trzeba przeciez nabrac rozpedu
ap1526, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem. u ciotki. rzyg i migrena przeszly. kuzynka wrocila wczoraj z apapem, polknelam , polozylam sie i obudzilam sie pare godzin pozniej, w ciuchach, lezac na fiolce z luteinka i leku na astme ktore zamierzalam wziac przed snem, bez bolu glowy i rzyga:).
nie nadrobilam, ciocia zakazuje mi przesiadywania na kompie bo ponoc ciezarnej to szkodzi;p.
mykam do kina z kuzynka hura hura:).
buzki!ÓptimusPrime, xpatiiix3, Mamadomina, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki. Juz jestem na sali. Ładne te sale w naszej Zosieńce
ÓptimusPrime, FK81, xpatiiix3, Marzena27, kittykate, e_v_e, Milaszka, Mag.1990, mada_lena, ap1526, Isia14, Mamadomina, natasza82, sisiiii, misiaczk25, Agata92, anusiaa90, Ninusia, Rybka Nemo, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Madziulka go go go łatwego i szybkiego porodu :**
Evik bo sufit mi się zaraz posypie te debiilne dzieci skaczą z łóżka akurat nadc moim pokojem...
Madalenka faktycznie wylacz kom na przyszłość ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 17:42
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny