X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata92 wrote:
    Opti fajnie że wg. się z Tobą skontaktował, a teściową się nie przejmuj. Stare baby tak już mają :)Smacznego obiadku życzę:) aaaa, bym zapomniała:) Mój mąż powiedział, żebyś zostawiła SR, rzuciła wszystko i przyjechała na Pomorze. On Ci porządnego faceta znajdzie, który pokocha Ciebie i Piłkarzyka:).

Dzieki ;-)
    Hehe,Agatko,moj jest prawie z Pomorza :-D Ale dzieki,bede miala na uwadze te opcje :-)
    Wykrztalcona jestem dobrze,z dobrej inteligientnej rodziny,niezle gotuje,lubie ludzi i gosci,uwielbiam przyrode i podroze :-) Prawda,odkurzac nienawidze :-D
    Taka samopromocja :-) :-)

A od tesciowej w sumie nie spodziewalam sie jakies tam euforii.

Ide oprozniac lodowke...ale bym jakis galat zjadla taki tlusty....

Milaszka, Fidelissa, natasza82, Rybka Nemo, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Nata, z tymi wlosami to ja tez tak mam.Ogolnie zrobily sie bardziej sprezyste,grubsze,lsniace,a koncowki - tragedia,wczoraj sobie tak kilka rozdwoilam,by popatrzec czy sie lamia,a one skubane sie rozdwoily az po korzen,i tak kilka w roznych miejscach.Nigdy tak nie mialam!Ale te 2 wloski z tego 1 to tez sie nie oderwaly,a takie sprezyste i lsniace pozostaly!Aha i jak zawsze mi wlosy garsciami po calym mieszkaniu lataly,to teraz jakby lysi mieszkali :-D Jestem w szoku!
    musze kupic to,co wczoraj Amnezja polecala,tylko wlasnie nie wiem,ktory specyfik,bo na stronie bylo kilka ;-)

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Dzieki ;-)
    Hehe,Agatko,moj jest prawie z Pomorza :-D Ale dzieki,bede miala na uwadze te opcje :-)
    Wykrztalcona jestem dobrze,z dobrej inteligientnej rodziny,niezle gotuje,lubie ludzi i gosci,uwielbiam przyrode i podroze :-) Prawda,odkurzac nienawidze :-D
    Taka samopromocja :-) :-)

A od tesciowej w sumie nie spodziewalam sie jakies tam euforii.

Ide oprozniac lodowke...ale bym jakis galat zjadla taki tlusty....

My z mężem na szczęście jesteśmy oboje z Lubelskiego. Jakoś nie przepadam za ludźmi z Pomorskiego (z szczególnym naciskiem na wioski), ale może dlatego, że jak narazie nie poznałam fajnych ludzi, którzy mieszkają na pomorskiej wsi:)

A mój mąż naprawdę przejął się twoim losem i zawsze jak mu opowiadam o Twoim SR to go cholera strzela, jak można tak traktować kobietę.

Miejmy nadzieję, że SR teraz wróci od mamusi odmieniony i okaże Ci same pozytywne uczucia :)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

njr11rs.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Zaraz mnie Ch...WIELKI STRZELI jak na górze Ci sąsiedzi nie przestaną napier....!!!! No rodzina słoni! I to z ADHD! Wrrrrrrr

Jezu, mam ochotę dziś kogoś zamordować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Taaaaaaak! Skąd ja to kurwa znam?! Doskonale rozumiem u mnie tez dzis napierdalają! Rodzinka taka tatuś przyjezdny na weekend bo w trasy jezdzi i jak na ten weekend sie pojawi to rozpieszcza swoje córki słonie drze morde ale to juz maly pikuś latają skacza az sufit sie trzesie! Pierwszy raz w moich przeprowadzkach(a bylo ich 7)trafilam na takich sasiadów. My juz powoli sie tam wybieramy mąż to z marszu juz by 100 razy poszedl ale narazie go chamuje jednak kwestia czasu i trzeba isc niech uspokoja te swoje konie bo sami w bloku nie mieszkaja a ja juz mam dosc kladzenia sie i wstawania razem z nimi, caly dzien drzemki nie moge uciac bo konie skacza!
    Tak poza tym to witajcie kochane gratuluje rozpakowanym i oczywiscie zazdroszcze:) Do nas dzis przychodzi siostra z mezem na wieczorem pizza piwko tak czekalam na to a teraz mnie cholera przeziebienie łapie czuje to w kazdej mozliwej czesci ciala ehh myslalam ze tego unikne;/

Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivianka, Kochana, Ty to się biedna juz tyle wycierpiałaś.. ech.. mam nadzieję, ze Ci lekarze stana w końcu na wysokości zadania i przestaną przekladać cc,m tylko konkretnie coś ustalą. Zależy im na pewno, zeby malutka była jak najdłużej u Ciebie w brzuszku, ale sądzę, że mogliby się bardziej określić a nie zmieniać zdanie jak wiatr zawieje.
    Trzymam kciuki za Was Żabo :)

A co do włosów, to powiem Wam, że odkąd przestałam chodzić do pracy, przestały mi się pojawiać siwe włosy :D Z jednej strony super, ale z drugiej przerażający jest fakt, że jak wróce do pracy to co.. siwa się stanę??:o
    A poza tym ostatnio wycinałam sobie różne pomoce do przedszkola i kurdę zagapiłam się :D i sobie cały kosmyk włosów obciełam :D

A co do skurczy to bywa, że mam przez ponad 2h co 3 minutki, ale nie bolą, przechodzą po tym czasie więc nie szaleję póki co :P

ÓptimusPrime, Viviana lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Taaaaaaak! Skąd ja to kurwa znam?! Doskonale rozumiem u mnie tez dzis napierdalają! Rodzinka taka tatuś przyjezdny na weekend bo w trasy jezdzi i jak na ten weekend sie pojawi to rozpieszcza swoje córki słonie drze morde ale to juz maly pikuś latają skacza az sufit sie trzesie! Pierwszy raz w moich przeprowadzkach(a bylo ich 7)trafilam na takich sasiadów. My juz powoli sie tam wybieramy mąż to z marszu juz by 100 razy poszedl ale narazie go chamuje jednak kwestia czasu i trzeba isc niech uspokoja te swoje konie bo sami w bloku nie mieszkaja a ja juz mam dosc kladzenia sie i wstawania razem z nimi, caly dzien drzemki nie moge uciac bo konie skacza!
    Tak poza tym to witajcie kochane gratuluje rozpakowanym i oczywiscie zazdroszcze:) Do nas dzis przychodzi siostra z mezem na wieczorem pizza piwko tak czekalam na to a teraz mnie cholera przeziebienie łapie czuje to w kazdej mozliwej czesci ciala ehh myslalam ze tego unikne;/

Ja u nich raz byłam jak ich synowie postanowili grać w nogę na balkonie i metalowa barierka była bramką...
    A dziś zaczęłam im stukać miotłą w sufit (ich podłogę) hihihihihih - jak prawdziwa WIEDŹMA! A co!

Teraz siedzą cicho...może gdzieś wyszli...

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata92 wrote:
    My z mężem na szczęście jesteśmy oboje z Lubelskiego. Jakoś nie przepadam za ludźmi z Pomorskiego (z szczególnym naciskiem na wioski), ale może dlatego, że jak narazie nie poznałam fajnych ludzi, którzy mieszkają na pomorskiej wsi:)

A mój mąż naprawdę przejął się twoim losem i zawsze jak mu opowiadam o Twoim SR to go cholera strzela, jak można tak traktować kobietę.

Miejmy nadzieję, że SR teraz wróci od mamusi odmieniony i okaże Ci same pozytywne uczucia :)
    Nooo dzieki!Wiesz,ja tez pochodze z Lubelskiego,ale od 18roku zycia tam nie mieszkam :-) i kocham mentalnosc,otwartosc tych wspanialych ludzi :-) No ja tez nie poznalam fajnych ludzi u mojego w miejscowosci czy wsrod znajomych...
    ale...czas pokaze :-D

Agata92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sasiedzi z gory to taka w sumie dziwna rodzinka.Nie wiem dokladnie,ilu tam mieszka,na pewno maja beagla-gruba parowe o wdziecznym imieniu Paris. Jest jeszcze dziewczynka,tylko jak sie wprowadzalismy 8 lat temu to byla niska gruba klucha,a przez lato w zeszlym roku to nagle szczupla wysoka blondyna,wiec nie wiemy,czy to inna,czy ta kluche na jakis oboz odchudzajaco-wyciagajacy oddali :-)
    Ale jak jeszcze byla taka kluchowata,to pewnego wieczoru miala urodziny i....skakaly do jakies tam gry na paly station,ze nam sufit na laczeniach plyt popekal.Interwencji nie bylo,ale nastepnego dnia spotkalam matke w windzie i zwrocilam uwage,ze o takiej godzinie sie nie skacze i ze nam lampa latala.To byla zdziwiona i tylko powiedziala,ze cora miala urodziny. Teraz czasem tam u nich takie lazenie na pietach jest i jak pies z kanapy zlazi to wszystko sie trzesie.No o facet jak jest w domu,a jest nieregularnie,chrapie mocno :-)

Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana łaaaaał położna szkoda że na poczatku sie pochwaliłaś Hehe ;D no Nelki są zajebiste :))

Aaaaa trzymajta się laseczki mi 3dzien bóle głowy trochę w dupe dają... Także każdy glosniejszy krzyk o jeeeeju dzwoni mi aż w uszach... No ale żyje dalej żyje ;)) w dodatku gardziło i katar ale dajemy rady póki co ratuje się herbatkami ;) a dzieci zdrowe ;)

Viv kciuki oby szybko wszystko było wiadome juz ;**

Zdrowieć chorowitki ;** i donoszone mogłyby juz ruszyć cookie podbiłab stawkę w końcu dzidziuś ponad 3kg także przetarte szlaki macie i do roboty ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:23

Viviana, Marzena27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    namiętnie wymyłam kabinę prysznicową, wszystkie fugi szczoteczką, nakucałam się, nawstawałam, potem podłogę i gotuję obiadek, a ogólnie to chyba cos wisi w powietrzu, bo też taki wkurw,że najlepiej rzucać we mnie czekoladą i nie podchodzić

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agata92, AgataP, ChciałabymJuż, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ap1526 wrote:
    namiętnie wymyłam kabinę prysznicową, wszystkie fugi szczoteczką, nakucałam się, nawstawałam, potem podłogę i gotuję obiadek, a ogólnie to chyba cos wisi w powietrzu, bo też taki wkurw,że najlepiej rzucać we mnie czekoladą i nie podchodzić
    Ap,otwieraj szeroko buzke,bo wlasnie jem czekolade i Ci rzucam :-) Mam nadzieje,ze lubisz gorzka ;-)

ap1526 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ap do dzieła ;) Hehe ja się delektuje ciszą póki brzdące śpią ;D

Ja pierdole ,a mi stado psycholi biega po suficie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:37

ÓptimusPrime, ap1526, Evik lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki:)
    Witam sie sobotnio:)

Maż mnie wyprowadził dziś na spacer na chwilkę w słoneczku. Bosko.
    Dzisiaj padł rekord mojego cukru.
    Uwaga 180
    Po 3 domowych knedlach ziemniaczanych ze śliwka.
    Wniosek przynajmniej narazie Żegnajcie knedle....

Biorę sie za nadrabianie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:43

Marzena27, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spakowałam torbę : koszule do porodu, do karmienia, staniki, skarpety, kosmetyki, ręczniki, majtki siatkowe i zwykłe, podkłady i podpaski poporodowe, klapki, suszare do włosów,wkł.laktacyjne, dopakuje wode i sok i jakies batoniki musli i chlebki ryżowe, coś jeszcze mi potrzebne będzie?
    mam fotki z sesji jesiennej :-)
    ek48lt.jpgfnwx9v.jpg8y52xl.jpg8x62gy.jpg

xpatiiix3, e_v_e, ÓptimusPrime, Agata92, Agusia ;), Viviana, ap1526, Dotty84, zupaztytki, blue00, Marzena27, Paju, Mag.1990, Strupka, AgataP, mada_lena, Fidelissa, Madlen222, Florentine, ChciałabymJuż, maaartinka, Milaszka, Mamadomina, Isia14, natasza82, santoocha, sisiiii, karmelek, anusiaa90, Ninusia, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 25 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Hej ja zostaje. Mała coraz nizej bardzo boli. Dostalam z nerwów ciśnienia i strasznie plakalam bo mnie tak doluja. Mąż po rozmowie. Będą nas monitorować. Mała wazy 2600 kurde drobna jednak a ostatnio było 2500 ale inny gin czy co nie wiem. Ruchy bardzo bolesne malej i ciagnie mnie dołem. Brzuch jak na okres krzyz i w szyjce rozpiera. A to się rozkrecilo dzis przez te nerwy. Dostalam zastrzyk rozkurczajacy. Troche mi spokojniej. W poniedziałek decyzja kiedy cc.

Historia z życia wzięta : w ten sam dzień w szpitalu 1 lekarz 1 sprzęt 2800, inny lekarz inny sprzęt 2200 :D Mój lekarz prowadzący u siebie w gabinecie 2500 :D Więc nie ma co porównywać na innym sprzęcie, albo u innego lekarza, bo oszaleć można :D

Viviana lubi tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata ale sliczne zdjecia łaaaaał kopara opada ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:51

Nata lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata,super fotki!Slicznie wygladacie!!!Masz fantastyczny brzucho :-D

Edit:przechwalilam sasiadow z gory-wlasnie jakies wrzaski,piski,skakanie (chyba na glowke) w jednym miejscu...zaraz oszaleje!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:57

Dotty84, Nata, AgataP, Mamadomina lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za komplementa, ogólnie w szoku jestem że taki spory ten brzuchol na tych fotach :-) coś się z nich wybierze do albumu rodzinnego. Cholera mam jakby skurcz yyy wątroby, strasznie mnie tutaj boli/kłuje przy wdechu, miałam tak już kiedyś jeszcze przed ciążą takie bóle ale badania nic nie wykazały...brałyście coś osłonowo przy duomoxie?

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata, boskie zdjecia :) ja na szczescie mieszkam na ostatnim pietrze wiec to ja moge naskakac sasiadom heheheh

Paju, xpatiiix3, Agata92 lubią tę wiadomość

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak wpadam żeby poinformować że rodzę. Agatko przyjdzie czas na Ciebie, bo ja też czekałam i się doczekać nie mogłam a jednak!

e_v_e, ÓptimusPrime, AgataP, Mag.1990, Eve, mada_lena, lkc, Marzena27, misiaczk25, Fidelissa, Viviana, xpatiiix3, zupaztytki, Strupka, Milaszka, ChciałabymJuż, Agusia ;), blue00, Paju, ap1526, Mamadomina, natasza82, KasiaKa, sisiiii, Nata, Dotty84, Agata92, karmelek, anusiaa90, santoocha, ewelina_d, Ninusia, Rybka Nemo, Amnezja lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
‹‹ 1755 1756 1757 1758 1759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ