Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgata92 wrote:Opti fajnie że wg. się z Tobą skontaktował, a teściową się nie przejmuj. Stare baby tak już mają :)Smacznego obiadku życzę
aaaa, bym zapomniała:) Mój mąż powiedział, żebyś zostawiła SR, rzuciła wszystko i przyjechała na Pomorze. On Ci porządnego faceta znajdzie, który pokocha Ciebie i Piłkarzyka:).
Dzieki
Hehe,Agatko,moj jest prawie z PomorzaAle dzieki,bede miala na uwadze te opcje
Wykrztalcona jestem dobrze,z dobrej inteligientnej rodziny,niezle gotuje,lubie ludzi i gosci,uwielbiam przyrode i podrozePrawda,odkurzac nienawidze
Taka samopromocja
A od tesciowej w sumie nie spodziewalam sie jakies tam euforii.
Ide oprozniac lodowke...ale bym jakis galat zjadla taki tlusty....Milaszka, Fidelissa, natasza82, Rybka Nemo, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Nata, z tymi wlosami to ja tez tak mam.Ogolnie zrobily sie bardziej sprezyste,grubsze,lsniace,a koncowki - tragedia,wczoraj sobie tak kilka rozdwoilam,by popatrzec czy sie lamia,a one skubane sie rozdwoily az po korzen,i tak kilka w roznych miejscach.Nigdy tak nie mialam!Ale te 2 wloski z tego 1 to tez sie nie oderwaly,a takie sprezyste i lsniace pozostaly!Aha i jak zawsze mi wlosy garsciami po calym mieszkaniu lataly,to teraz jakby lysi mieszkali
Jestem w szoku!
musze kupic to,co wczoraj Amnezja polecala,tylko wlasnie nie wiem,ktory specyfik,bo na stronie bylo kilka -
ÓptimusPrime wrote:Dzieki
Hehe,Agatko,moj jest prawie z PomorzaAle dzieki,bede miala na uwadze te opcje
Wykrztalcona jestem dobrze,z dobrej inteligientnej rodziny,niezle gotuje,lubie ludzi i gosci,uwielbiam przyrode i podrozePrawda,odkurzac nienawidze
Taka samopromocja
A od tesciowej w sumie nie spodziewalam sie jakies tam euforii.
Ide oprozniac lodowke...ale bym jakis galat zjadla taki tlusty....
My z mężem na szczęście jesteśmy oboje z Lubelskiego. Jakoś nie przepadam za ludźmi z Pomorskiego (z szczególnym naciskiem na wioski), ale może dlatego, że jak narazie nie poznałam fajnych ludzi, którzy mieszkają na pomorskiej wsi:)
A mój mąż naprawdę przejął się twoim losem i zawsze jak mu opowiadam o Twoim SR to go cholera strzela, jak można tak traktować kobietę.
Miejmy nadzieję, że SR teraz wróci od mamusi odmieniony i okaże Ci same pozytywne uczuciaÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Zaraz mnie Ch...WIELKI STRZELI jak na górze Ci sąsiedzi nie przestaną napier....!!!! No rodzina słoni! I to z ADHD! Wrrrrrrr
Jezu, mam ochotę dziś kogoś zamordować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak poza tym to witajcie kochane gratuluje rozpakowanym i oczywiscie zazdroszcze:) Do nas dzis przychodzi siostra z mezem na wieczorem pizza piwko tak czekalam na to a teraz mnie cholera przeziebienie łapie czuje to w kazdej mozliwej czesci ciala ehh myslalam ze tego unikne;/Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość
-
Vivianka, Kochana, Ty to się biedna juz tyle wycierpiałaś.. ech.. mam nadzieję, ze Ci lekarze stana w końcu na wysokości zadania i przestaną przekladać cc,m tylko konkretnie coś ustalą. Zależy im na pewno, zeby malutka była jak najdłużej u Ciebie w brzuszku, ale sądzę, że mogliby się bardziej określić a nie zmieniać zdanie jak wiatr zawieje.
Trzymam kciuki za Was Żabo
A co do włosów, to powiem Wam, że odkąd przestałam chodzić do pracy, przestały mi się pojawiać siwe włosyZ jednej strony super, ale z drugiej przerażający jest fakt, że jak wróce do pracy to co.. siwa się stanę??:o
A poza tym ostatnio wycinałam sobie różne pomoce do przedszkola i kurdę zagapiłam sięi sobie cały kosmyk włosów obciełam
A co do skurczy to bywa, że mam przez ponad 2h co 3 minutki, ale nie bolą, przechodzą po tym czasie więc nie szaleję póki coÓptimusPrime, Viviana lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:Taaaaaaak! Skąd ja to kurwa znam?! Doskonale rozumiem u mnie tez dzis napierdalają! Rodzinka taka tatuś przyjezdny na weekend bo w trasy jezdzi i jak na ten weekend sie pojawi to rozpieszcza swoje córki słonie drze morde ale to juz maly pikuś latają skacza az sufit sie trzesie! Pierwszy raz w moich przeprowadzkach(a bylo ich 7)trafilam na takich sasiadów. My juz powoli sie tam wybieramy mąż to z marszu juz by 100 razy poszedl ale narazie go chamuje jednak kwestia czasu i trzeba isc niech uspokoja te swoje konie bo sami w bloku nie mieszkaja a ja juz mam dosc kladzenia sie i wstawania razem z nimi, caly dzien drzemki nie moge uciac bo konie skacza!
Tak poza tym to witajcie kochane gratuluje rozpakowanym i oczywiscie zazdroszcze:) Do nas dzis przychodzi siostra z mezem na wieczorem pizza piwko tak czekalam na to a teraz mnie cholera przeziebienie łapie czuje to w kazdej mozliwej czesci ciala ehh myslalam ze tego unikne;/
Ja u nich raz byłam jak ich synowie postanowili grać w nogę na balkonie i metalowa barierka była bramką...
A dziś zaczęłam im stukać miotłą w sufit (ich podłogę) hihihihihih - jak prawdziwa WIEDŹMA! A co!
Teraz siedzą cicho...może gdzieś wyszli...ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata92 wrote:My z mężem na szczęście jesteśmy oboje z Lubelskiego. Jakoś nie przepadam za ludźmi z Pomorskiego (z szczególnym naciskiem na wioski), ale może dlatego, że jak narazie nie poznałam fajnych ludzi, którzy mieszkają na pomorskiej wsi:)
A mój mąż naprawdę przejął się twoim losem i zawsze jak mu opowiadam o Twoim SR to go cholera strzela, jak można tak traktować kobietę.
Miejmy nadzieję, że SR teraz wróci od mamusi odmieniony i okaże Ci same pozytywne uczuciai kocham mentalnosc,otwartosc tych wspanialych ludzi
No ja tez nie poznalam fajnych ludzi u mojego w miejscowosci czy wsrod znajomych...
ale...czas pokazeAgata92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie sasiedzi z gory to taka w sumie dziwna rodzinka.Nie wiem dokladnie,ilu tam mieszka,na pewno maja beagla-gruba parowe o wdziecznym imieniu Paris. Jest jeszcze dziewczynka,tylko jak sie wprowadzalismy 8 lat temu to byla niska gruba klucha,a przez lato w zeszlym roku to nagle szczupla wysoka blondyna,wiec nie wiemy,czy to inna,czy ta kluche na jakis oboz odchudzajaco-wyciagajacy oddali
Ale jak jeszcze byla taka kluchowata,to pewnego wieczoru miala urodziny i....skakaly do jakies tam gry na paly station,ze nam sufit na laczeniach plyt popekal.Interwencji nie bylo,ale nastepnego dnia spotkalam matke w windzie i zwrocilam uwage,ze o takiej godzinie sie nie skacze i ze nam lampa latala.To byla zdziwiona i tylko powiedziala,ze cora miala urodziny. Teraz czasem tam u nich takie lazenie na pietach jest i jak pies z kanapy zlazi to wszystko sie trzesie.No o facet jak jest w domu,a jest nieregularnie,chrapie mocno
Dotty84, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ana łaaaaał położna szkoda że na poczatku sie pochwaliłaś Hehe
no Nelki są zajebiste
)
Aaaaa trzymajta się laseczki mi 3dzien bóle głowy trochę w dupe dają... Także każdy glosniejszy krzyk o jeeeeju dzwoni mi aż w uszach... No ale żyje dalej żyje) w dodatku gardziło i katar ale dajemy rady póki co ratuje się herbatkami
a dzieci zdrowe
Viv kciuki oby szybko wszystko było wiadome juz ;**
Zdrowieć chorowitki ;** i donoszone mogłyby juz ruszyć cookie podbiłab stawkę w końcu dzidziuś ponad 3kg także przetarte szlaki macie i do robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:23
Viviana, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
namiętnie wymyłam kabinę prysznicową, wszystkie fugi szczoteczką, nakucałam się, nawstawałam, potem podłogę i gotuję obiadek, a ogólnie to chyba cos wisi w powietrzu, bo też taki wkurw,że najlepiej rzucać we mnie czekoladą i nie podchodzić
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agata92, AgataP, ChciałabymJuż, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:namiętnie wymyłam kabinę prysznicową, wszystkie fugi szczoteczką, nakucałam się, nawstawałam, potem podłogę i gotuję obiadek, a ogólnie to chyba cos wisi w powietrzu, bo też taki wkurw,że najlepiej rzucać we mnie czekoladą i nie podchodzić
Mam nadzieje,ze lubisz gorzka
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Cześć kobitki:)
Witam sie sobotnio:)
Maż mnie wyprowadził dziś na spacer na chwilkę w słoneczku. Bosko.
Dzisiaj padł rekord mojego cukru.
Uwaga 180
Po 3 domowych knedlach ziemniaczanych ze śliwka.
Wniosek przynajmniej narazie Żegnajcie knedle....
Biorę sie za nadrabianie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:43
Marzena27, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
spakowałam torbę : koszule do porodu, do karmienia, staniki, skarpety, kosmetyki, ręczniki, majtki siatkowe i zwykłe, podkłady i podpaski poporodowe, klapki, suszare do włosów,wkł.laktacyjne, dopakuje wode i sok i jakies batoniki musli i chlebki ryżowe, coś jeszcze mi potrzebne będzie?
mam fotki z sesji jesiennej
xpatiiix3, e_v_e, ÓptimusPrime, Agata92, Agusia ;), Viviana, ap1526, Dotty84, zupaztytki, blue00, Marzena27, Paju, Mag.1990, Strupka, AgataP, mada_lena, Fidelissa, Madlen222, Florentine, ChciałabymJuż, maaartinka, Milaszka, Mamadomina, Isia14, natasza82, santoocha, sisiiii, karmelek, anusiaa90, Ninusia, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Hej ja zostaje. Mała coraz nizej bardzo boli. Dostalam z nerwów ciśnienia i strasznie plakalam bo mnie tak doluja. Mąż po rozmowie. Będą nas monitorować. Mała wazy 2600 kurde drobna jednak a ostatnio było 2500 ale inny gin czy co nie wiem. Ruchy bardzo bolesne malej i ciagnie mnie dołem. Brzuch jak na okres krzyz i w szyjce rozpiera. A to się rozkrecilo dzis przez te nerwy. Dostalam zastrzyk rozkurczajacy. Troche mi spokojniej. W poniedziałek decyzja kiedy cc.
Historia z życia wzięta : w ten sam dzień w szpitalu 1 lekarz 1 sprzęt 2800, inny lekarz inny sprzęt 2200Mój lekarz prowadzący u siebie w gabinecie 2500
Więc nie ma co porównywać na innym sprzęcie, albo u innego lekarza, bo oszaleć można
Viviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNata,super fotki!Slicznie wygladacie!!!Masz fantastyczny brzucho
Edit:przechwalilam sasiadow z gory-wlasnie jakies wrzaski,piski,skakanie (chyba na glowke) w jednym miejscu...zaraz oszaleje!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 15:57
Dotty84, Nata, AgataP, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za komplementa, ogólnie w szoku jestem że taki spory ten brzuchol na tych fotach
coś się z nich wybierze do albumu rodzinnego. Cholera mam jakby skurcz yyy wątroby, strasznie mnie tutaj boli/kłuje przy wdechu, miałam tak już kiedyś jeszcze przed ciążą takie bóle ale badania nic nie wykazały...brałyście coś osłonowo przy duomoxie?
-
nick nieaktualny
-
No to tak wpadam żeby poinformować że rodzę. Agatko przyjdzie czas na Ciebie, bo ja też czekałam i się doczekać nie mogłam a jednak!
e_v_e, ÓptimusPrime, AgataP, Mag.1990, Eve, mada_lena, lkc, Marzena27, misiaczk25, Fidelissa, Viviana, xpatiiix3, zupaztytki, Strupka, Milaszka, ChciałabymJuż, Agusia ;), blue00, Paju, ap1526, Mamadomina, natasza82, KasiaKa, sisiiii, Nata, Dotty84, Agata92, karmelek, anusiaa90, santoocha, ewelina_d, Ninusia, Rybka Nemo, Amnezja lubią tę wiadomość