X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Valentina Znajoma

Wysłany: 26 października 2014, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.Podczytuje Was od lutego:-),ale jakoś nie czułam potrzeby ujawniania sie, jesteście niesamowite,mam termin na 31.10.2014 spodziewam sie synka.
    Pozdrawiam wszystkie z osobna i trzymam kciuki za lekkie i szczęśliwe porody.

xpatiiix3, natasza82, sisiiii, Agata92, Isia14, anusiaa90, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mam chwile bezsilnosci i dość wszystkiego. I znowu raczej, no kurde co się dzieje. Dałam cycka Julkowi ale juz jest znowu głodny, co się dziwić skoro połowę ulał. Mam dość dziewczyny na prawdę. Kolejna noc bez zmruzenia oka. Zastanawiam się czy jest sens w ogóle sie kłaść. W ogóle dzisiaj przenoszę dzieci do ich pokoju, bo każde zamrukniecie stawia mnie na nogi a tak będą mogły mruczEC do woli

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen moja rży jak konik to Wam nagrań kiedy wrzuce te odgłosy bo chyba zmarłego by obudziły xD

U S dwie pobudki a ja miam chyba z 5 przez rżenie hahahah

Madlen222 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) i ja nie skorzystałam z dodatkowej godziny snu..... wziełam prysznic i zaraz cos trzeba zjesc :) wieczorem jakies kłucie na dole miałam a dzisiaj boli mnie spojenie....

Madlen a moze na spacer wyślij męza a ty w tym czasie troszke odeśpisz?
    a kiedy przyjezdzaja rodzice?

iv09hdgenu0skffm.png
  • karol Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    Kciukam za rodzące!!
    Mój był niby na wylocie od dawna, a skubaniec trzyma się, mimo, że na wizycie w środę było już 4 cm rozwarcia i akcja możliwa w każdej chwili, a mamy prawie niedziele, ah, uparciuszek.

Ja z takim rozwaciem już 2 tygodnie chodzę i jak na złość mała nie chce wyjść!

Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:)
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :) jak zobaczylam po wstaniu na zegarku 6:55 tro he sie przerazilam! Ale tak juz sobie przypomnialam ze zegarki sie przestawily ;) czyli dzisiaj pospalam calkiem dlugo :)
    Jeszcze w lozeczku pod kolderka, ale zaraz na sniadanko trzeba ruszyc ;)

No i jak tam z naszymi rodzacymi?? :)

Ja dzis ostatni dzien w domu.. jestem przerazona jutrzejsza wyprawa do szpitala, ale z drugiej strony nie moge doczekac sie powrotu do domu z malenstwem na rękach :)
    Madlen No wlasnie rodzice sie do was nie wybieraja?
    I naprawde daj sobie pomoc, jestes wspaniala mama, ale tobie tez nalezy sie odpoczynek! Wyslij moze meza z dziecmi na spacer, albo do drugiego pomoju a ty sie przespij! Nie szukaj sobie dodatkowego zajecia typu sprzatajie, prasowanie tylko spanie!

natasza82, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry a ja się zdenerwowalam bo synuś coś się ruszac nie chciał i juzw myślałam że na ip pojedziemy ale się rozbudzil. No i właśnie przeczytalam ze czas zmienili. Ehhh

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak mialam isc na sniadanie, a zjadlam ciasto :) no to polegujemy dalej :) plan na dzis: nie robic nic :) calkiem ambitny. Mamy zaproszenia na kawe od dwoch znajomych, ale raczej sie nie skusimy..
    Musze przejzec i dopakowac torbe w jakis prowiant ;)
    Bo wiadomo jak karmia w szpitalach, ale nie chce wyjsc na wariatke jak dojade tam z torba wieksza ode mnie ;)

natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z wanny:-) skurcze co 5-6 minut od pobudki czyli 6:00
    00, wiec odpaliłam test na skurcze - porodowe czy przepowiadajace... I jeszcze z 40 minut musze siedzieć w tej duchocie...

Dotty84, karmelek, KasiaKa, sisiiii, Milaszka, ÓptimusPrime, Marzena27, madlen1705, anusiaa90, AgataP, blue00, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) chciała bym wszystkim mamom które obecnie męczą się z brzuszkowymi problemami swoich maluchów polecić Lefax wg mnie rewelacyjny ratował nas w ciezkich chwilach przez dlugi czas.Kolki,ulewania,wzdecia,prężenia 2 nacisniecia i fakt dziecko zasypiało.

Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, żadne krzyki w nocy mnie nie zbudzily :) moze teraz się uda :)
    Moje dziecko oczywiscie nie zanotowalo faktu zmiany czasu i już od godziny tancuje mi na zebrach...ehhh :) bedzie mi tego brakowalo!

Madlen, jestes wspaniala mama, ja nie wiem czy poradze sobie z jednym dzieckiem, a Ty masz dwojeczke!! Po prostu potrzebujesz pomocy i wsparcia! Staraj się wysypiac jak tylko mozesz, bo niewyspanie na pewno nie sluzy... Już niedlugo opanujesz te swoje male rozrabiaki i wszystkie trudnosci mina :) trzymaj się kochana, jestes bardzo dzielna! <3

ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Meldujemy się jak zwykle po dłuższej nieobecności. Doczytałam wszystko z wypiekami i łzami. Wciągająca lektura...

Gratuluję rozpakowanym, trzymam kciuki za rodzące :)

U nas bez zmian [objawowych ] - nadal w rozsądnym dwupaku - pchamy remont rękami i nogami - byle do przodu :)
    Z walki z praniem, prasowaniem i segregowaniem wyszłam z tarczą - teraz "tylko" ułożyć podłogę w pokoju Pyzy - do sklepu kupić i skręcić szafę i mogę chować ubranka.
    Torbę może w końcu uda mi się spakować dziś - choć zacząć !!!

Pięknej niedzieli życzę - choć na razie u nas mglisto...

.L

natasza82, Agusia ;), ÓptimusPrime, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, brzuszki ja też nie skorzystałam dodatkowej godziny, pokręciłam się i myślę co by zjeść a mąż dalej śpi. Dziś szykuje się leniwy dzień śniadanko, prysznic i na obiad do mamy :) mój kochany synek rozrabia w brzuchu, pewnie głodny :)
    Miłej, leniwej i słonecznej niedzieli dla wszystkich :)

natasza82 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast pięknej jesiennej sesji z brzuszkiem
    [szewc chodzi przecież bez butów ]
    dokumentacja z placu boju:

1. Grayscale z akcentem ;)

vpih37y3ggxr_t.jpg

2.pierwsze przymiarki podłogi:

hc33jbqs4rx8_t.jpg

3. hurtownia ubranek:

x5i0c7j5l5k5_t.jpg

miłegoooo :)

.L

Dotty84, santoocha, karmelek, ÓptimusPrime, natasza82, ewelina_d, Milaszka, Agata92, zupaztytki, Mag.1990, anusiaa90, AgataP, blue00, Rybka Nemo, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Troszkę pospalismy. Juz po śniadanku. Zapowiada się leniwa niedziela:)))
    Miłego i spokojnego dnia kochane:)

natasza82 lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uprzejmie donoszę że 26 października o godzinie 00.50 przyszła na świat Maja. Wzrost to 49 cm, waga to 2800g.

Lavendula, natasza82, ewelina_d, Paju, ÓptimusPrime, Agata92, madlen1705, FK81, karmelek, Marzena27, Madlen222, xpatiiix3, Dotty84, sisiiii, Isia14, Amnezja, kittykate, zupaztytki, maaartinka, Viviana, Agusia ;), santoocha, Mag.1990, KasiaKa, Milaszka, anusiaa90, misiaczk25, Fidelissa, e_v_e, AgataP, Asiaa1201, blue00, Evik, Florentine, Rybka Nemo, Mamadomina, sylvi, Maga31, Ninusia, Nata, ap1526, kasiakra lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Uprzejmie donoszę że 26 października o godzinie 00.50 przyszła na świat Maja. Wzrost to 49 cm, waga to 2800g.

GRATULACJE :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!!!!!!!!!!! :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:

Gratulacje!
    Maluszek jak mój :)

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka,piekne wiesci z rana :-)
    Gratulacje!Czekamy na zdjecia!!!
    zdrowka!!!

‹‹ 1762 1763 1764 1765 1766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ