Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.Podczytuje Was od lutego:-),ale jakoś nie czułam potrzeby ujawniania sie, jesteście niesamowite,mam termin na 31.10.2014 spodziewam sie synka.
Pozdrawiam wszystkie z osobna i trzymam kciuki za lekkie i szczęśliwe porody.xpatiiix3, natasza82, sisiiii, Agata92, Isia14, anusiaa90, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Znowu mam chwile bezsilnosci i dość wszystkiego. I znowu raczej, no kurde co się dzieje. Dałam cycka Julkowi ale juz jest znowu głodny, co się dziwić skoro połowę ulał. Mam dość dziewczyny na prawdę. Kolejna noc bez zmruzenia oka. Zastanawiam się czy jest sens w ogóle sie kłaść. W ogóle dzisiaj przenoszę dzieci do ich pokoju, bo każde zamrukniecie stawia mnie na nogi a tak będą mogły mruczEC do woli
-
Dzien dobry
i ja nie skorzystałam z dodatkowej godziny snu..... wziełam prysznic i zaraz cos trzeba zjesc
wieczorem jakies kłucie na dole miałam a dzisiaj boli mnie spojenie....
Madlen a moze na spacer wyślij męza a ty w tym czasie troszke odeśpisz?
a kiedy przyjezdzaja rodzice? -
Eve wrote:Kciukam za rodzące!!
Mój był niby na wylocie od dawna, a skubaniec trzyma się, mimo, że na wizycie w środę było już 4 cm rozwarcia i akcja możliwa w każdej chwili, a mamy prawie niedziele, ah, uparciuszek.
Ja z takim rozwaciem już 2 tygodnie chodzę i jak na złość mała nie chce wyjść!Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:) -
Dzien dobry!
jak zobaczylam po wstaniu na zegarku 6:55 tro he sie przerazilam! Ale tak juz sobie przypomnialam ze zegarki sie przestawily
czyli dzisiaj pospalam calkiem dlugo
Jeszcze w lozeczku pod kolderka, ale zaraz na sniadanko trzeba ruszyc
No i jak tam z naszymi rodzacymi??
Ja dzis ostatni dzien w domu.. jestem przerazona jutrzejsza wyprawa do szpitala, ale z drugiej strony nie moge doczekac sie powrotu do domu z malenstwem na rękach
Madlen No wlasnie rodzice sie do was nie wybieraja?
I naprawde daj sobie pomoc, jestes wspaniala mama, ale tobie tez nalezy sie odpoczynek! Wyslij moze meza z dziecmi na spacer, albo do drugiego pomoju a ty sie przespij! Nie szukaj sobie dodatkowego zajecia typu sprzatajie, prasowanie tylko spanie!natasza82, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
No tak mialam isc na sniadanie, a zjadlam ciasto
no to polegujemy dalej
plan na dzis: nie robic nic
calkiem ambitny. Mamy zaproszenia na kawe od dwoch znajomych, ale raczej sie nie skusimy..
Musze przejzec i dopakowac torbe w jakis prowiant
Bo wiadomo jak karmia w szpitalach, ale nie chce wyjsc na wariatke jak dojade tam z torba wieksza ode mnienatasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z wanny:-) skurcze co 5-6 minut od pobudki czyli 6:00
00, wiec odpaliłam test na skurcze - porodowe czy przepowiadajace... I jeszcze z 40 minut musze siedzieć w tej duchocie...Dotty84, karmelek, KasiaKa, sisiiii, Milaszka, ÓptimusPrime, Marzena27, madlen1705, anusiaa90, AgataP, blue00, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) chciała bym wszystkim mamom które obecnie męczą się z brzuszkowymi problemami swoich maluchów polecić Lefax wg mnie rewelacyjny ratował nas w ciezkich chwilach przez dlugi czas.Kolki,ulewania,wzdecia,prężenia 2 nacisniecia i fakt dziecko zasypiało.
Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ewelina, żadne krzyki w nocy mnie nie zbudzily
moze teraz się uda
Moje dziecko oczywiscie nie zanotowalo faktu zmiany czasu i już od godziny tancuje mi na zebrach...ehhhbedzie mi tego brakowalo!
Madlen, jestes wspaniala mama, ja nie wiem czy poradze sobie z jednym dzieckiem, a Ty masz dwojeczke!! Po prostu potrzebujesz pomocy i wsparcia! Staraj się wysypiac jak tylko mozesz, bo niewyspanie na pewno nie sluzy... Już niedlugo opanujesz te swoje male rozrabiaki i wszystkie trudnosci minatrzymaj się kochana, jestes bardzo dzielna!
ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Meldujemy się jak zwykle po dłuższej nieobecności. Doczytałam wszystko z wypiekami i łzami. Wciągająca lektura...
Gratuluję rozpakowanym, trzymam kciuki za rodzące
U nas bez zmian [objawowych ] - nadal w rozsądnym dwupaku - pchamy remont rękami i nogami - byle do przodu
Z walki z praniem, prasowaniem i segregowaniem wyszłam z tarczą - teraz "tylko" ułożyć podłogę w pokoju Pyzy - do sklepu kupić i skręcić szafę i mogę chować ubranka.
Torbę może w końcu uda mi się spakować dziś - choć zacząć !!!
Pięknej niedzieli życzę - choć na razie u nas mglisto...
.Lnatasza82, Agusia ;), ÓptimusPrime, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, brzuszki ja też nie skorzystałam dodatkowej godziny, pokręciłam się i myślę co by zjeść a mąż dalej śpi. Dziś szykuje się leniwy dzień śniadanko, prysznic i na obiad do mamy
mój kochany synek rozrabia w brzuchu, pewnie głodny
Miłej, leniwej i słonecznej niedzieli dla wszystkich
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Zamiast pięknej jesiennej sesji z brzuszkiem
[szewc chodzi przecież bez butów ]
dokumentacja z placu boju:
1. Grayscale z akcentem
2.pierwsze przymiarki podłogi:
3. hurtownia ubranek:
miłegoooo
.LDotty84, santoocha, karmelek, ÓptimusPrime, natasza82, ewelina_d, Milaszka, Agata92, zupaztytki, Mag.1990, anusiaa90, AgataP, blue00, Rybka Nemo, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Uprzejmie donoszę że 26 października o godzinie 00.50 przyszła na świat Maja. Wzrost to 49 cm, waga to 2800g.
Lavendula, natasza82, ewelina_d, Paju, ÓptimusPrime, Agata92, madlen1705, FK81, karmelek, Marzena27, Madlen222, xpatiiix3, Dotty84, sisiiii, Isia14, Amnezja, kittykate, zupaztytki, maaartinka, Viviana, Agusia ;), santoocha, Mag.1990, KasiaKa, Milaszka, anusiaa90, misiaczk25, Fidelissa, e_v_e, AgataP, Asiaa1201, blue00, Evik, Florentine, Rybka Nemo, Mamadomina, sylvi, Maga31, Ninusia, Nata, ap1526, kasiakra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny