Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nata1987 wrote:Dziewuszki a duzo przytyłyście podczas ciaży?? Ja 23 kilo już
wyglądam jak słoń
))
Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:
Agusia myslisz ze mąż bedzie wiedzial gdzie co jest? ja sama pakowalam a juz nie wiem gdzie co jest
Hehe kochana chociaż nie będę miała wyrzutów sumienia, że nic nie wie biedaczysko, a tak to chociaż będzie wiedział mniej więcej gdzie co jest i co jak się nazywa, liczę na to... a tak będę miała stres: kochanie podaj podkład a odpowiedź WTF?? Tym bardziej, że jak wczoraj zaproponowałam chętnie się zgodził na wspólne pakowanie, kochany jesti spakuje się w końcówce 36 tygodnia
natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Przytyłam 14 kg i jak to okreslila moja kuzynka, jestem chuda, z przodu mam korbola i nogi mi utyly;p. ja obiektywnie stwierdzam, ze poszlo w udziska, brzuch i cyc;). to ostatnie cieszy
.w pierwszej ciazy utylam 11,5 i jeden z szokow poporodowych to: aaaa, ni ma brzucha;). faktycznie fald maly pozostal,ale miesnie rozciagniete gdzies przez pol roku zostaly z powodu lenistwa i braku cwiczen;). ZA to jak karmilam to czulam skurcze kurczacej sie macicy na poczatku
. i zrobilam tez zonka, po porodzie, strwierdzilam ze jak waze jak przed ciaza, to i w dziny przedciazowe wleze . usilowalam ubrac i na udach utknely, na to weszla polozna srodowiskowa na pierwsza wizyte domowa i zrabala jak psa: co pani robi, sciagac te portki, zadnych portek w pologu, wietrzymy, wietrzymy;p.
ChciałabymJuż, xpatiiix3, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ja spakowałam się sama,mąż wie jak wyglądają podpaski to poda, raczej tych wielkich nie da się przegapić :p torbę małego spakujemy razem.
Ja przytyłam 11 ale codziennie ważę inaczej więc powiem że między 11-12 i niech już tak zostanie :p woda mi się teraz zatrzymała i obrączki ani zegarka na bransoletce już nie zakładam...pytałam lekarza i do porodu paznokcie u stóp moge mieć pomalowane u rąk wystarczy jeden zmyty, no ale bez jaj wolę bezbarwnym maznąć niż jednego wycierać późniejgrzeję rosołek bo mąż zaraz do domciu wróci.
-
Marzena27,
Podejrzewam że wujek miał bardzo dobrze w szpitalu) tutaj tez niby jest lista co wziaść ze sobia ale jak coś zapomni sie zabrać o oni wsYstko dają. I wyprawkę dostaje sie dla dziecka
) w Pl też?
Co do kilogramów to zawsze byłam raczej szczupła, duzo cwiczylam, biegałam...
Mam nadziej ze szybko wrócę do siebie)
-
nick nieaktualnyMilaszka torba do szpitala 1sza klasa,ja powrzucalam wszystko jako tak po japonsku i jest tak od 2 msc....musze tam zajrzec i przypomniec samej sobie co gdzie jest
serio...masakraa...
ratunku hippis mi wierci dziury w scianach...oszaleje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:58
Agusia ;), FK81, Milaszka, Marzena27, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
u mnie ostatnio bylo 15 na plusie, a teraz nie wiem. Aż się boję sprawdzić. Każdy mówi, że mam tylko brzuch, a po reszcie ciała nie widać. Ale ja od jakichś 2-3 tygodni mam wrażenie jakbym była hmm lekko opuchnięta, ale to pewnie przez wodę. No i według mnie trochę jednak tyłek i uda się powiększyły. Nie dużo, ale później trzeba sie bedzie wziąć ostro do roboty, bo ja mam łatwość w utrzymaniu płaskiego brzucha, ale gorzej ze szczupłymi udami
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:
Milaszka! szaleństwo! Mi się nie chcialo nawet do reklamówek powkładać
I zeby nie bylo nie jestem jakims pedantemwrecz odwrotnie
na szczescie pewnego dnia wlaczyl mi sie syndrom wicia gniazdka
i postanowilam popakowac wszystko ten sposób
Agusia ;), ChciałabymJuż, natasza82, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmnezja wrote:Milaszka,dzięki
U nas wg lekarzy miało się nie udać.A nawet jakby się jakimś cudem udało to miałam szybko poronić.
Uwielbiam słuchac takich historii! I sie udalo i utrzymalo, dziecinka pewnie zdrowa i bedzie Wam sie super zylo! Zycze jeszcze trojki poza tym!!!Amnezja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch... Z tą wagą to też mam podobnie. Przytyłam już chyba 17-18kg i jakoś specjalnie tego nie widać. Nie mam problemów z "puchnięciem". Wszyscy mi mówią, że nie widać, żebym przytyła, ale kurcze wszystko poszło w tyłek, brzuch i najgorsze - uda. Nie mogę na nie patrzeć, bo nie miałam z nimi wcześniej problemu, a teraz to normalnie wydaje mi się, że ten tłuszcz na nich to widać już z daleka. Ale ciągle się pocieszam, że zacznę ćwiczyć to może wrócę do stanu sprzed 9 miesięcy, a w ogóle to może nawet się uda zbić więcej
-
He a ja 16 i nie wiem ile zostało ale sadze ze niedużo
na pewno dupa Cyc i nogi swoje waza jeszcze ale mniejsza o to
a jak cyce po karmieniu jeszcze spadną to będę miały puste flaki do pępka ;oo ale dobry stanik załatwić sprawę i tak teraz takie kamienie wiszą, nie chce wiedzieć co będzie potem...
Livia
Nela
Marcel