Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nata1987 wrote:
    Dziewuszki a duzo przytyłyście podczas ciaży?? Ja 23 kilo już :/ wyglądam jak słoń :)))
    równo 10, ale to tylko liczba. niektore tyja 30 i wygladaja extra, niektore 5 i wygladaja strasznie:)

Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie moze co u alki89 ? Miała dziś mieć cesarkę, trzymam kciuki za Tobiaszka :)

nxbhnwz.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:

Agusia myslisz ze mąż bedzie wiedzial gdzie co jest? ja sama pakowalam a juz nie wiem gdzie co jest :D

Hehe kochana chociaż nie będę miała wyrzutów sumienia, że nic nie wie biedaczysko, a tak to chociaż będzie wiedział mniej więcej gdzie co jest i co jak się nazywa, liczę na to... a tak będę miała stres: kochanie podaj podkład a odpowiedź WTF?? Tym bardziej, że jak wczoraj zaproponowałam chętnie się zgodził na wspólne pakowanie, kochany jest :) i spakuje się w końcówce 36 tygodnia :)

natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w najgorszym wypadku wysypię wszystko na środek i będę szukać :)

Agusia ;), nick nieaktualny, Nata, Lavendula lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nata1987 wrote:
    Dziewuszki a duzo przytyłyście podczas ciaży?? Ja 23 kilo już :/ wyglądam jak słoń :)))
    ja przytyłam 11 kg, ale dzięki diecie cukrzycowej gdyby nie ona, pewnie na koniec byłoby z 16 na plus

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytyłam 14 kg i jak to okreslila moja kuzynka, jestem chuda, z przodu mam korbola i nogi mi utyly;p. ja obiektywnie stwierdzam, ze poszlo w udziska, brzuch i cyc;). to ostatnie cieszy ;).w pierwszej ciazy utylam 11,5 i jeden z szokow poporodowych to: aaaa, ni ma brzucha;). faktycznie fald maly pozostal,ale miesnie rozciagniete gdzies przez pol roku zostaly z powodu lenistwa i braku cwiczen;). ZA to jak karmilam to czulam skurcze kurczacej sie macicy na poczatku ;). i zrobilam tez zonka, po porodzie, strwierdzilam ze jak waze jak przed ciaza, to i w dziny przedciazowe wleze . usilowalam ubrac i na udach utknely, na to weszla polozna srodowiskowa na pierwsza wizyte domowa i zrabala jak psa: co pani robi, sciagac te portki, zadnych portek w pologu, wietrzymy, wietrzymy;p.

ChciałabymJuż, xpatiiix3, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 18 kg na plusie, ale już się tym nawet nie przejmuje ;p się zrzuci ;p

FK81, Fidelissa lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spakowałam się sama,mąż wie jak wyglądają podpaski to poda, raczej tych wielkich nie da się przegapić :p torbę małego spakujemy razem.
    Ja przytyłam 11 ale codziennie ważę inaczej więc powiem że między 11-12 i niech już tak zostanie :p woda mi się teraz zatrzymała i obrączki ani zegarka na bransoletce już nie zakładam...pytałam lekarza i do porodu paznokcie u stóp moge mieć pomalowane u rąk wystarczy jeden zmyty, no ale bez jaj wolę bezbarwnym maznąć niż jednego wycierać później :-) grzeję rosołek bo mąż zaraz do domciu wróci.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nata1987 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena27,
    Podejrzewam że wujek miał bardzo dobrze w szpitalu :)) tutaj tez niby jest lista co wziaść ze sobia ale jak coś zapomni sie zabrać o oni wsYstko dają. I wyprawkę dostaje sie dla dziecka :)) w Pl też?

Co do kilogramów to zawsze byłam raczej szczupła, duzo cwiczylam, biegałam...
    Mam nadziej ze szybko wrócę do siebie ;))

d69canli3gjdxceq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka torba do szpitala 1sza klasa,ja powrzucalam wszystko jako tak po japonsku i jest tak od 2 msc....musze tam zajrzec i przypomniec samej sobie co gdzie jest :P serio...masakraa...

ratunku hippis mi wierci dziury w scianach...oszaleje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:58

Agusia ;), FK81, nick nieaktualny, Marzena27, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ostatnio bylo 15 na plusie, a teraz nie wiem. Aż się boję sprawdzić. Każdy mówi, że mam tylko brzuch, a po reszcie ciała nie widać. Ale ja od jakichś 2-3 tygodni mam wrażenie jakbym była hmm lekko opuchnięta, ale to pewnie przez wodę. No i według mnie trochę jednak tyłek i uda się powiększyły. Nie dużo, ale później trzeba sie bedzie wziąć ostro do roboty, bo ja mam łatwość w utrzymaniu płaskiego brzucha, ale gorzej ze szczupłymi udami :-/

Lali lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż wrote:

Milaszka! szaleństwo! Mi się nie chcialo nawet do reklamówek powkładać :D

I zeby nie bylo nie jestem jakims pedantem ;) wrecz odwrotnie ;) na szczescie pewnego dnia wlaczyl mi sie syndrom wicia gniazdka ;) i postanowilam popakowac wszystko ten sposób ;)

Agusia ;), ChciałabymJuż, natasza82, Amnezja lubią tę wiadomość

• nata1987 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh damy radę :)) bedziemy ćwiczyć z chodakowska ;)))

xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość

d69canli3gjdxceq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Milaszka,dzięki :) U nas wg lekarzy miało się nie udać.A nawet jakby się jakimś cudem udało to miałam szybko poronić.

Uwielbiam słuchac takich historii! I sie udalo i utrzymalo, dziecinka pewnie zdrowa i bedzie Wam sie super zylo! Zycze jeszcze trojki poza tym!!! ;):)

Amnezja lubi tę wiadomość

• madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nata1987 wrote:
    ja przytułam tylko 8 kg na szczeście dla mnie ale położna się tym przejmuje :)

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja 10 i tez dzieki diecie cukrzycowej....:)chociaz jakies plusy hehe :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... Z tą wagą to też mam podobnie. Przytyłam już chyba 17-18kg i jakoś specjalnie tego nie widać. Nie mam problemów z "puchnięciem". Wszyscy mi mówią, że nie widać, żebym przytyła, ale kurcze wszystko poszło w tyłek, brzuch i najgorsze - uda. Nie mogę na nie patrzeć, bo nie miałam z nimi wcześniej problemu, a teraz to normalnie wydaje mi się, że ten tłuszcz na nich to widać już z daleka. Ale ciągle się pocieszam, że zacznę ćwiczyć to może wrócę do stanu sprzed 9 miesięcy, a w ogóle to może nawet się uda zbić więcej :D

• nata1987 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę to tylko mnie tak poniosło ponad 20 kg :)) masakra!!!

d69canli3gjdxceq.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He a ja 16 i nie wiem ile zostało ale sadze ze niedużo ;) na pewno dupa Cyc i nogi swoje waza jeszcze ale mniejsza o to ;) a jak cyce po karmieniu jeszcze spadną to będę miały puste flaki do pępka ;oo ale dobry stanik załatwić sprawę i tak teraz takie kamienie wiszą, nie chce wiedzieć co będzie potem...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a wyszły wam moze żylaki? bo ja miałam jednego zawsze takiego malutkiego w sumie to tylko w lato było go widac jak było goraco, a teraz mam 3 o ! mam nadzieje ze da sie cos z tym zrobic?

iv09hdgenu0skffm.png
‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ