Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kittykate wrote:Fidelissa robia Ci inne badania typowo pod znieczulenie krzepniecie etc i te sa wazne tylko 3 dni i tak mi moja gin tez mowila...
Wiec mam spr info
Izia dziekuje za opinie:) z pewnoscia kazda sie przyda ze mna bedzie maz i mama tez przyjedzie wiec mysle ze spoko,
Jakos trzeba dac rade planuje sn z zzo wiadomo moze faktycznie troche lepiej bo mala juz glowka obrocona prawidlowo wiec mam nadzieje ze nic nagle nie wyskoczy
Tobie zycze powodzenia i szybkiego powrotu do formy po cc no i czekamy na dobre newsy jak sie rozpakujesz!!!!
Ja tez mam sprawdzone informacje bo byłam na konsultacji u anestezjologa przed porodem.
Jeśli nie urodzę do 1.11 to mam powtórzyć bo mam badania z krzepnięcia i płytek z 15.11.
-
ÓptimusPrime wrote:Znalam moze z 2 Adrianow - wesoli i szaleni
Troche synusiowie mamusi,ale slodcy
Fajne imiedzięki Opti
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:25
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Wróciłam. Była Jajeczniczka i......
3 malusienkie biale bułeczki z masłem i herbatka
A potem sok z pomarańczy i grejfruta wyciskany
I ledwo żyje
Mam zgagę gigant cukier 133
Zjadlam gviston i dupa
Jak siedzę to oddycham
Jak sie położę umieram
Ile mozna tego gavisconu naraz zjeść?
Pomocy
Milaszka, Agusia ;), ÓptimusPrime, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Jeśli masz to pewnie, że warto matki karmiące polecają, ja nie kupowałam i się zastanawiam nad tym zakupem.
ja dostałam od znajomej - wychwala pod niebiosa. Chyba faktycznie przygotuję do dowiezienia - bo nie chcę tirem pod szpital zajechaćAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To fakt, najważniejsze nie zwariować w tym pakowaniu, i tak maż pewnie codziennie będzie dojeżdżał
ja pakuje dwie torby, jedną małą dla synka, a drugą większą dla siebie na kółkach, jednak będzie trochę tych podkładów, podpasek wkładek itp.
dla dziecka mniej rzeczy wymagają aaaaa i ja pakuje się razem z mężem, to on będzie podawał różne fanty, więc dobrze, żeby wiedział gdzie co jest
Lavendula, Amnezja, ChciałabymJuż, natasza82 lubią tę wiadomość
-
U mnie poduchy do karmienia są w szpitalu na kazdej sali ale nie korzystałam ;P
4*15-20ml a jak w tabletkach to nie wiem ja w zawiesinie bralam
Juz mam
Dawkowanie
Lek stosować doustnie. Dokładnie przeżuć tabletkę przed połknięciem.
Dorośli w tym osoby w podeszłym wieku oraz dzieci w wieku 12 lat i powyżej: w przypadku wystąpienia objawów 2 do 4 tabletek po posiłkach i przed snem (do czterech razy na dobę).
A myslicie że mogę zyrtec wziąć karmiąc ,bo alergia mnie zabije oczy katar gardło zawalone, masakra... ;/ kurz kurwa kurz wietrzenie nie pomaga tak mnie to dobija... A posprzatane jest i dalej ;( tak się aktywowalo z 3dni temu ale jak dzisiaj padło juz mega na oczy to masakra zapuchniete i czerwone takie mam.. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:58
Fidelissa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnydzińdybry...zmartwychwstałam godzine temu...i dopiero Was nadrobiłam..i nic nie pamiętam...lovely
a więc co następuje(jak codziennie)...ku mojemu wielkiemu rozczarowaniu nie urodziłam jeszcze-wiadomo...pospałam-wiadomo,faluje dalej pluskam i plumkam-wiadomo wiadomo.
Alka,Karmelek,Viv trzymam kciuki niezmiennie caly czas!
u nas ciemno i szaro,katastrofa...chyba trzeba sie umyć umalować i spadać na kawe do miasta,dzis jest dzien wolny od pracy w Irl wiec hippis w domu ,kreci mi sie po chacie i stuka młotkiem po scianach..chyba ma syndrom wicia gniazda..hmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:57
Agusia ;), Viviana, Maga31, sisiiii, ChciałabymJuż, Fidelissa, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam tak popakowane w torbie:
Wszystko pochowane do woreczkow zamykanych z IKEII i podpisanemezowi bedzie latwiej znalezc, no i porzadek latwiej utrzymac
Agusia ;), Agata92, Eve, ewelina_d, Amnezja, ÓptimusPrime, sisiiii, Rybka Nemo, Nata, ChciałabymJuż, Fidelissa, AgataP, natasza82, misiaczk25, sylvi, Maga31, ap1526 lubią tę wiadomość
-
Zaglądam do Was. Dzis juz pozwolili zjesc. Jutro nq czczo. Jak ktg wyjdzie ok to jeszcze dwupak. Trochę to wszystko stresuje ale a to chcą dłużej małą trzymać a to znowu nie przedobrzyc dlatego codziennie badania i dopiero decyzja. Rany zaczynam się bać i dociera do mnie hehe. Na pewno do końca tygodnia przytule Amelke
Agusia ;), Agata92, Milaszka, Amnezja, Strupka, sisiiii, Marzena27, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, xpatiiix3, Nata, ChciałabymJuż, Fidelissa, AgataP, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv bedzie dobrze
fajnie ze juz niedlugo bedziesz miala Amelke
ja tez sobie mysle ze doslownie pare, maks parenascie dni dzieli mnie najprawdopodobniej od najwiekszej zmiany w moim zyciu
chyba do mnie to nie dociera
Viviana, Fidelissa, natasza82 lubią tę wiadomość