Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastka151 wrote:MOGĘ WSTAWIĆ A MOGĘ TEŻ NA MEILA WYSŁĄĆ JAK KTOŚ CHCE WNIOSKI:)
to ja poproszę na maila:
[email protected]
-
Agusia ;) wrote:Ja wyczerpałam również, będąc w 38+2 jestem w 38 tygodniu itd., liczy się skończone tygodnie
Nie ważne każdy ma swoją inną teorię i nie miejsce na forum na takie mijanki
38+2 - skończyłaś 38 tc - jesteś aktualnie w 39tc i jak czytasz info o ciąży to o 39tc bo ten tydzień aktualnie trwa
w szpitalu liczyli mi skończone tygodnie a mój gin zawsze pisze aktualnie trwającemisiaczk25 lubi tę wiadomość
-
Blue, a co ci sie nie podoba w tej dacie;p mi tez wszyscy truja nie rodz 1-go, w haloween tez nie, jakby to zalezalo ode mnie;). przyjaciolka miala termin na 16 list, modlila sie byle nie 1-go ja dopadlo i koniecv koncow 2-go wody odeszly i bach;)
mi tam wszystko jedno, byle gładko poszlo;p). -
No ja również nie chcialabym rodzić 1 listopada i to głównie z tego powodu, że wszędzie będą korki (znając życie nawet na A4), a szpital w którym chcę rodzić położony jest akurat w okolicy cmentarza, wiec nie mam pojęcia jak się tam dostaniemy!
No chyba, że na cmentarzu nagle mnie złapią skurcze i będę mogła na nóżkach tam doczłapać, ale na taki cud to ja nie liczę ;PAgusia ;), ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dziewczyny, planujecie odwiedzać groby czy darujecie sobie ze względu na końcówkę ciąży?
w ogóle to zastanawiałam się nad kwestią w co się ubrać na dojazd do szpitala? czy zwykła podpaska wystarcza czy trzeba się zaopatrzyć w pieluchomajtki jak wody będą odchodzić?
Bo prawdę mówiąc mam tylko jedne spodnie ciążowe z pasem i jedne leginsy, a jak one mi przemokną to nie wiem w co się "wystroję"??? -
nick nieaktualnyJa odpuszczam wyjazd,m sam z dziecmi pojedzie,zostane z najmlodsza,my to mamy godzine jazdy od domu,a poza tym brzuch mi twardnieje podczas pokonywania dziur w jezdni hehe,wasze dzieci juz uspokajaja sie w brzuchu a moje to chyba adhd ma,no az za bardzo dzis traktuje moje zebra,moze co mu dolega
ÓptimusPrime, Maga31 lubią tę wiadomość
-
yyy ja jechalam na "porod" ze Stasiem razy 3( skurcze przepowiadajace sie mi pomylily z prawidzwymi;), mialam podpaske, a pecherz plodowy mialam przebijany na porodowce dopiero popoludniu jakos, a przybylam o 22 dnia poprzedniego.
teraz w podpasce chodze od 3 tyg jakos non stoper, ale opcji na wieeelka powodz nie mam. pytalam pana taksowkarza co jak mi wody odejda w taksie, a on spoko, poradzimy se;).Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue u mnie jeszcze kilka dni temu trwała wieczna impreza w brzuchu.
Od dwóch dni jest grzeczny.
Co do ubrania też mam taki zestaw "ciążowy"ale myślę że nawet jak pójdą wody jako pierwsze i mnie zaleją, to później oddam mojemu M. te spodnie do prania i mi je przywiezie na wyjście
lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny