Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastka151 wrote:misiaczk25 ja tez mam mdłości i bym tylko spała.
dziwne to wszystko
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
No mam nadzieję że jednak podejmą się cc, bo czuję że psychicznie bym nie dała rady gdyby mi kazali rodzic sn. Trzymajcie kciuki żeby ordynator podjął decyzję o cc.
Najgorsze jest to że nic nie wiem. Mam nadzieję że niedługo ktoś do mnie zawita i powie jaka jest decyzja.
Boję się.misiaczk25, ÓptimusPrime, Agusia ;), lkc, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Mnie znow ta okropna zgaga meczy i poty w nocy! Doslownie budze sie mokra w nocy tak ze az sie plamy na koszuli robia
mam to juz od dawna, a teraz jeszcze bardziej sie nasililo, moze to ze stresu?
Goplana najwaznejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo! Jak sie okazuje ryzyko jest zawsze bardzo duze przy kazdym porodzie..
Ja trzymam kciuki by teraz juz poszlo calej reszcie bezproblemowo! I najlepiej tak szybko jak u Kaski
I Cc tez bez komplikacji!Goplana, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Agata92 wrote:No mam nadzieję że jednak podejmą się cc, bo czuję że psychicznie bym nie dała rady gdyby mi kazali rodzic sn. Trzymajcie kciuki żeby ordynator podjął decyzję o cc.
Najgorsze jest to że nic nie wiem. Mam nadzieję że niedługo ktoś do mnie zawita i powie jaka jest decyzja.
Boję się.
Na pewno wszystko będzie dobrze i już niedługo przytulisz WitusiaAgata92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
Nastka mam
dziękuję
misiaczk25 ja też strasznie senna jestem. Mdłości czasem, ale z pewnością mniejszy apetyt niż jeszcze kilka dni temu. Podobno wymioty, biegunki i tego typu rzeczy to mogą byc objawy zbliżającego się porodu. Bo się organizm oczyszcza. Ale ile to może trwać to chyba najstarsi górale nie wiedzą
Agata92 myślę, ze przy takiej wadze maluszka nie będą ryzykować sn. Ale jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki!Będzie dobrze..
Moc Listopadówek jest z Tobą!
misiaczk25 lubi tę wiadomość
-
Agata oby podjęli dobra decyzję i wzięli pod uwagę Twoje samopoczucie przede wszystkim. Duży ten Twój Maluszek, nie mogą Cię przecież zmuszać cholera jasna do naturalnego
nie te czasy! trzymam kciuki pisz koniecznie jak tam, oby szybko dali znać, porozmawiali z Tobą, niepewność najtrudniejsza
Co do senności, też ostatnio odczuwam i się nawet przed drzemkami nie bronię, mimo, że nie przepadam spać w ciągu dnia. I odczuwam też od kilku dni spadek apetytu, w sumie to jem na siłę... nie mam smaków na nic szczególnego i tak rozumowo wciskam w siebie różne rzeczyChciałabymJuż, Agusia ;), Agata92 lubią tę wiadomość
-
Agata92 wrote:No mam nadzieję że jednak podejmą się cc, bo czuję że psychicznie bym nie dała rady gdyby mi kazali rodzic sn. Trzymajcie kciuki żeby ordynator podjął decyzję o cc.
Boję się.trzymam kciuki za decyzje po Twojej myśli !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:55
Lavendula, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Agata92 wrote:Właśnie badał mnie ordynator i powiedział po badaniu " proszę wracać do łóżeczka i zobaczymy co będzie dalej". Nawet sie uśmiechnął. Zobaczymy jaką decyzje podejmie.
Szkoda gadać, nie ma jak podać konkretyAgusia ;), Agata92 lubią tę wiadomość
-
Kasia, gratulacje, ale fajowo!!! Dobrze, że poród Cię nie wymęczył pod względem przedłużania się
I witamy Basię na świecie
wreszcie zaczęły się rozsypywać mamusie z donoszonymi maluszkami
Agata92, no to chyba żarty, żeby Ci teraz cc nie zrobili przy takiej wadze dziecka. Kciuki za pomyślne decyzje lekarzy!
Alka, będzie dobrze, teraz się liczy, żeby malutki trafił na najlepszych lekarzy, którzy będą wiedzieć jak mu pomóc!
Ja dziś byłam w labie, chyba ostatni raz w ciąży. I dobrze
Dziewczyny, fajnie poczytać o tych kupkach maluchów, karmieniu, łapaniu sikówtakże nie krępujcie się, temat super i niedługo każda z nas będzie z nim na bieżąco!
Agata92, ChciałabymJuż, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ale jestem wkur....iona
Dzwoniłam do mojej położnej
I dowiedziałam sie ze od poniedziałku jes nowe zarządzenie w szpitalu cały czas sie leży po ktg w czasie porodu.
To po co plan porodu i szkola rodzenia ja sie pytam!
Dzwoniłam do mojej lekarki podobno jeszcze nie ma nic na piśmie.
I ordynator mówi ze ktg co 15 minut.
Mam to w d....
Jak nic sie ni zmieni szukam innego szpitala. Jestem zdołowana. Zaraz rodzę a tu takie zmiany...
Mam ochotę zrobić aferę na pol miasta. A zarządzenie ministra zdrowia dot. Porodów wertykalnych, a szpital przyjezdny matce i dziecku? -
Kurcze, teraz już wiem co to znaczy zdrętwiałe i opuchnięte dłonie o których pisałyście jakiś czas temu...normalnie w nocy i nad ranem to wogóle jakbym nie miała w nich władania... nawet kołdrę ciężko złapać i przyciągnąć...masakra!
A krocze, spojenie, miednica i krzyż bolą mnie tak, że nawet ciężko mi się przekręcić z boku na bok...
Ehhh.. końcówka nie jest łatwa...ChciałabymJuż, Maga31, Fidelissa, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKa gratulacje!!! Ale expres:) zazdraszczam:)
u mnie dzisiaj łożysko II/III ponoć norma; zapisały sie regularne silne skurcze ale rozwarcie nie postępuje; już bym chciała ehh...noc fatalna, skurcze przez 4 h a potem ból krzyża - uroczo