X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana,no super Misiak :-) Na pewno tam jest Aleksander?Czy jakas laleczka schowana? ;-)
    Co do koszuli...hmmm,no na 99% czeka na mnie cc i dr powiedzial,ze najlepiej wziasc cos,czego nie bedzie szkoda,bo sie moze niezle ubrudzic nie tylko krwia,ale rowniez ich srodkami...
    Wiec szukalam w necie czegos czarnego,ale siedze teraz i zaszywam stara koszule nocna w serduszka (ramiaczka mi sie podarly) i bede robila w niej rozciecie jakies,na wypadek gdyby mi Malego jednak dali...

Goplana lubi tę wiadomość

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Goplana,no super Misiak :-) Na pewno tam jest Aleksander?Czy jakas laleczka schowana? ;-)
    Co do koszuli...hmmm,no na 99% czeka na mnie cc i dr powiedzial,ze najlepiej wziasc cos,czego nie bedzie szkoda,bo sie moze niezle ubrudzic nie tylko krwia,ale rowniez ich srodkami...
    Wiec szukalam w necie czegos czarnego,ale siedze teraz i zaszywam stara koszule nocna w serduszka (ramiaczka mi sie podarly) i bede robila w niej rozciecie jakies,na wypadek gdyby mi Malego jednak dali...

Upewniłaś się kochana czy w szpitalu nie dają swoich koszul do cesarki? takich operacyjnych?

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena27 wrote:
    Upewniłaś się kochana czy w szpitalu nie dają swoich koszul do cesarki? takich operacyjnych?
    Haha, rzeczywiście w szpitalu do planowych zabiegów, najchętniej odziewają pacjentów we własne oryginalne kreacje z gołym zadkiem :) :) :)

lkc, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas w razie CC dają właśnie szpitalne :) tylko do naturalnego w swoich ciuszkach pomykasz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:57

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aloszka superowy! :)

Ja mam nadzieję ostatni raz chwalę się brzuszkiem.
    Początek 38 tyg ciąży:

zmm43r.jpg

ap1526, ÓptimusPrime, Evik, Agusia ;), Marzena27, ewelina_d, sisiiii, AgataP, mada_lena, xpatiiix3, lkc, Maga31, ChciałabymJuż, Dotty84, Madlen222, anusiaa90, zupaztytki, Goplana, Milaszka, Mag.1990, blue00, Agata92, Rybka Nemo, misiaczk25, Fidelissa, Strupka, FK81, maaartinka, Mamadomina lubią tę wiadomość

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz mnie rozniesie
    agresja normalnie
    pół nocy bolały mnie płuca, każdy ruch bolał
    zwariuję z tym hemoroidem, kto by pomyślał, że to tak boli! non stop, jakiś koszmar, strach się ruszyć
    dość już, dość :(

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Marzenko:):*
    Goplanka no wspaniały ten Twój Aloszka słodycz piekna:)

Goplana lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ap a czopki glicerynowe stosowałaś?Mi pięknie pomogły

ap1526 lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak z nim rozmawialam,powiedzial,ze mam miec swoja koszule,ale wiem,ze dziewczyna,kt pol roku temu robil cc w tym samym szpitalu miala szpitalna...moze im sie limit koszul na ten rok sie skonczyl :-D
    Santoocha - sliczny domek Szymka :-) Sielas wlosy?Cos mi sie kojarzylo,ze mialas dluzsze...
    :-)

Goplana,a powiedz mi prosze,bo wczoraj taka spanikowana przyszlam po wizycie o tych przplywach i afi.Kurcze,im bardziej wczoraj w lekture sie wdawalam,tym bardziej mi sie robilo niedobrze.
    Wiec mam z afi dziwna syt,bo gdzie-nigdzie mam 4,a przy pepowinie ok 7,czyli srednia wychodzi 6.
    W pepowinie przeplywy na srodkowej granicy, w glowce jak u gory mialam mierzone to na dolnej granicy,a jak w glowce na dole mierzone bylo to ponizej dolnej granicy.
    Probowalam rozszyfrowac usg z dopplera,ale kurcze nie potrafie,wwiec rzucilam,by nie wpadac w szal.... Ogolnie chyba nie straszne,bo bym mnie gin nie wypuscila z gabinetu,no nie???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:08

Marzena27, santoocha lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ścięłam już jakieś 2 mies temu.
    Dla wygody mycia i suszenia ;)

Ja chyba właśnie też dopakuję mężową koszulkę, też w takich śpię. Na sam poród oczywiście, potem te do karmienia.

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana piekny Aloszka :P tonie w tym wdzianku jeszcze :) malenki :)

Santoocha piekny brzusio :)

Marzena no ja rodze(o ile kiedys urodze wreszcie) w czarnej koszulce xxl mojego hippisa z wielka biala czacha punishera na srodku :) oczywiscie to wszytsko pod strojem kostuchy :P beda mialy polozne dyscypline narzucona :P

juz sobie kose ostrze: :P przeciez jutro halloween i moj 155 z kolei termin porodu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:22

Agusia ;), Marzena27, lkc, Maga31, ChciałabymJuż, Goplana lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jak mi sie kudly przetluszczaja:/ codziennie musze juz myc je a zawsze mylam co 2 dni.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha urodziła dziś sn.

"13.35 przyszla na swiat Zosia 10/10 3500g 53cm"

Gratulacje Dorotka! :)

Oczywiście wbiła się w kolejkę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:23

mada_lena, Agusia ;), ewelina_d, ap1526, AgataP, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Marzena27, lkc, Maga31, ChciałabymJuż, Lafar_ra, sisiiii, Dotty84, KUNIAK, e_v_e, Madlen222, anusiaa90, Milaszka, zupaztytki, Goplana, blue00, Agata92, misiaczk25, Fidelissa, karmelek, FK81, Rybka Nemo, Mamadomina, Ninusia, Dorotucha lubią tę wiadomość

• ap1526 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry pomysł z tą mężową koszulką,
    ja przygotowałam ładną ale znowuż bardzo wzorzystą w różach brązach,
    dobrze się zamaskują plamy, wezmę jednak też jakieś męża,
    z synkiem nawet nie wiem kiedy wylądowałam w szpitalnej koszuli
    jak przyjeżdżały z pralni czyste i można było wymienić sobie, bo sie ciągle krwawiło i brudziło to był wyścig szczurów bo niektóre były dużo krótsze od innych i tyłek było widać ;) trzeba się było spieszyć żeby nie pozabierały :)
    cyce i tak na wierzchu bo był głeboki dekolt wiązany troczkami
    aczkolwiek ja leżałam 6 dni po porodzie i każdego dnia brudziłam, nie wyrobiłabym z własnymi koszulami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:28

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Dorotuchny! :-D

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Dorotucha!

Przyszly moje nalejki Baby Ninja on board idem kleic auto :P ciesze sie jak glupia :P

Agusia ;), santoocha, Dorotucha lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje!!!
    la........................... Ona miala termin na 18.. jak ja ;/

AgataP, santoocha, Dorotucha lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aloszka - słodziak!, w tym kombinezonku wygląda z daleka jak pluszowy króliczek :D

Dorotucha - serdeczne gratulacje!

Chyba faktycznie już codziennie jakiś maluch będzie się u nas pojawiał na świecie :)

Agusia ;), Goplana, lkc, Dorotucha lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Dorotuchy :)

Ja za chwilę jadę na wizytę, trzymajcie kciuki :P

Agusia ;), Maga31, AgataP, zupaztytki, lkc, Agata92, Fidelissa, Dorotucha lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry pomysł - też spakuję dodatkowo T-shirta od męża :)
    , bo w torbie mam koszulę taką dłuższą we wzór panterki ;) Ogólnie to nie przepadam za motywami zwierzęcymi na ubraniach, ale na czas porodu postanowiłam "zaszaleć" i liczę na to, że jakaś dzika pierwotna siła na mnie "spłynie" i w miarę szybko urodzę dzięki temu ;)

ChciałabymJuż, mada_lena, Marzena27, Agusia ;), KUNIAK, AgataP, anusiaa90, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
‹‹ 1842 1843 1844 1845 1846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ