Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś posliznelam sie na schodach i pojechalam na kolanie trochę.. Obilam sobie piszczel. Mam siniaka i obrzęk. Wykapalam sie z tych nerwów. Teraz maly jakis aktywny za bardzo
Do tego jeszcze dzis dostalam na jutro wezwanie na policje jako świadek w sprawie jakiegoś pobicia... Nie mam pojecia o co chodzi, mam nadzieje ze to tylko jakaś pomylka, bo ja zupełnie nie mam pojecia o co chodzinigdy nie brałam ani nie widziałam bójki ani nic eech
-
Dziekuje wam dziewczyny za wsparcie!!
I tak dzis o 10:25 pojawila sie na swiecie Alicja
Jeszcze to chyba do mnie nie dociera!!
Najwazniejsze ze jest zdrowiutka
Ma 3540g. I 57cmWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:06
lkc, Agusia ;), natasza82, sisiiii, izia, blue00, sylvi, Madlen222, AgataP, ewelina_d, e_v_e, FK81, ÓptimusPrime, ap1526, Dotty84, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, Goplana, misiaczk25, santoocha, Viviana, zupaztytki, mada_lena, Mag.1990, anusiaa90, Marzena27, Mamadomina, xpatiiix3, Milaszka, Maga31, Fidelissa, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Ja juz na oddziale,koleżanki z sali pozytywne wariatki:-):przeplywy w normie,dostałam pierwsza dawkę sterydów w pupę po 24h kolejna ,dobrze ze mnie uprzedzili ze cukry beda wysokie bo bym szok przeżyła po kolacji 145 masakra. Pozdrowienia:-)
lkc, Agusia ;), AgataP, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, mada_lena, zupaztytki, Marzena27, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelek,Dorotuchna gratuluje dzieciaczkow
ja dzis sobie ostro posprzatalam a teraz cierpie
boli mnie kregoslup,nie mowiac juz o kosci ogonowej,brzuch w dol ciagnie i ogolnie chodze jak polamana,oby to swiadczylo o zblizajacym sie wielkimi krokami porodzie,to wtedy bede bardzo zadowolona i nie bede narzekac
lkc, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Szykujcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny!!!!
Przebrnelam przez przeglad techniczny, przyjelam taktyke: pitu pitu jestem mila i sie nie czepiam. gina tez mila byla jak na siebie, raczyla wysluchac z czym sie bujalam w szpitalu po krotce. i informacji na ktore czekalam udzielila.
Mlody 3 kilo. szyjki brak, rozwarcie 2 cm wiec akcja moze byc lada moment..jak i za tydzien. luteine mam odstawic. przyjsc dopiero 6 tyg po porodzie. no a wczesniej podeslac kogos z ksiazeczka ciazowa po kwitek do becikowego.
aaa na to czekam na meeega gwozdzie w dupie regularne albo wielka powodz. i ponoc mam sie spieszyc z przybyciem do szpitala bo tym razem powinno poojsc szybko.
obyyy, ale i tak w cuda wianki nie wierze;).
juz Was nadrabiam!!lkc, ÓptimusPrime, Agusia ;), Marzena27, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nazarlam sie dzis slodkiego jak nigdy w ciazy... podwojny snickers z orzechami laskowymi, goralek orzechowy i popilam kefirem truskawkowym. nie poprawilo mi to nastroju.. chyba dawka za mala
a teraz rozpalilam w kominku... i podziwiam ogien...szkoda, ze w domu tylko koty do towarzystwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:28
Agusia ;), AgataP, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019