Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:kurcze, wy ciągle o tych przepływach...a ja nigdy o tym nie słyszałam od mojego gina... Nie wiem czy on to bada, ale nic mi nie mówi? czy też tego nie bada?
Jak wogóle bada sie te przepływy? O co cho?
na pewno bada, a więc skoro nic nie mówi, na pewno jest dobrze -
nick nieaktualny
-
Saantocha śliczny okrągły brzuszek
Dorotucha gratulacje ;**
Aaaa ja się nudze... Moje dzieci śpią siostra ogląda bajki a ja zmuła totalna.. Nie chce mi się prasować ,a tylko parę ciuszków jest ;P a moja mała juz tak zasypana głowę ma plamami pryszczykow.. Marcelo lżejszy trądzik miał... A tej część zeszła i nowe wyskoczyły no, ale moment aż się ogarną hormony i zniknieDorotucha lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMaga31 wrote:dobry pomysł - też spakuję dodatkowo T-shirta od męża
, bo w torbie mam koszulę taką dłuższą we wzór panterkiOgólnie to nie przepadam za motywami zwierzęcymi na ubraniach, ale na czas porodu postanowiłam "zaszaleć" i liczę na to, że jakaś dzika pierwotna siła na mnie "spłynie" i w miarę szybko urodzę dzięki temu
ha hato chyba tez sobie cos walne w panterke moze tez obudzi sie się we mnie dzikie zwierze... coś czuje, że to leniwiec
Maga31, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:Dorotucha gratulacje:)
Kurde AgataP jak to tak pozwalamy sue w kolejke wpychac chyba musimy sie wziasc do roboty Ty strasz kosa a ja bede miotla:p
spoko ja dzisiaj targalam po schodach w gore tak ciezkie zakupy ze sama sie sobie dziwie ze jeszcze nie urodzilam....serio nie ma sily na te moje dziecię wyjdzie w Grudniu i koniec
ale mozemy sprobowac bierz te miotle i dzialamy -
coś o noszeniu dzieci, filmik super:
http://mataja.pl/2014/07/noszenie-a-rozpieszczanie-czyli-o-wplywie-noszenia-na-mozg-twojego-dziecka/
swoją drogą, takie chodzenie to fajny sposób na zrzucenie kg po ciążyAgataP, Marzena27, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrzcie jakie fajne przebranie na halloween
te co sie juz wpechaly w kolejke moga skorzytsac
nie nie wcale nie jestem zla,w ogole...nie,nie jestem zla,w zyciu....ok ide pofalowac na moim lisciu
....echhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:12
Marzena27, ÓptimusPrime, ewelina_d, Milaszka, lkc, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotucha gratuluję !
Ja właśnie spakowałam torbę do szpitala w razie W, bo za chwilkę ruszamy w podróż na Wszystkich Świętych do mojego rodzinnego miasta. Mam nadzieję, że tam nie urodzę…
Nawet fotelik w aucie zamontowaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:58
lkc, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - a daleko macie?
My zrezygnowaliśmy z podróży do teściów (300km) ze względu na ryzyko wcześniejszego porodu, które może u mnie niewielkie ale zawsze jest (nie chciałabym rodzić w nieznanym szpitalu). Wybieramy sie tylko do Sochaczewa (70km od szpitala) do moich rodziców, ale w razie W dojazd autostradką i S8 to jakieś 50 minuta z wizytą w domu (po torbę) jakaś 1h10min - więc powinniśmy dać radę
-
Jeszcze od Dorotuchy:
"Porod zajebisty do 9cm rozwarcia doslownie tanczylam i smialam sie. "
Ja tez tak chcę!!!ewelina_d, Dotty84, Agusia ;), ÓptimusPrime, Isia14, Fidelissa, ap1526, blue00, FK81, Paju, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, xpatiiix3, anusiaa90, Marzena27, Milaszka, Maga31, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Dotty84, Isia14, lkc, sylvi, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha gratulacje:)
Ewelina i Santoocha śliczne brzuszki:)
U mnie w szpitalu dalej bez zmian, gadałam z położna......
Myśle, ze tam była jakaś tragedia i dlatego jest takie zarządzenie...
Goplanka Aloszka przesłodki jak krasnoludek:)Goplana, ewelina_d, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny