Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata92 wrote:Hej dziewczęta.
Już po obchodzie.
UWAGA decyzja ordynatora: no to dzisiaj wychodzi pani do domu.
Oczywiście wybieram się do innego szpitala, tam gdzie pracuje mój lekarz prowadzący. Tylko teraz muszę się z nim dogadać kiedy konkretnie będzie te cc.
A do mnie to w ogóle nie dociera.. bo początkowo przeczytałam: Już po porodzie, a nie po obchodzie
No cóż.. dobrze, że masz możliwość zmienić szpital. Bo tu jak widać buraki jakieś.Agusia ;), Agata92 lubią tę wiadomość
-
38+4
może tym razem ostatnie;)xpatiiix3, AgataP, anusiaa90, santoocha, ÓptimusPrime, Evik, Agata92, Strupka, FK81, e_v_e, Maga31, Goplana, Mag.1990, zupaztytki, Marzena27, Milaszka, ChciałabymJuż, blue00, misiaczk25, lkc, sisiiii, mada_lena, natasza82, Rybka Nemo, Fidelissa, Ninusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Kwiecie lotosu - zaloguj się
ja sem już tu! faluje i pluskam sobie,jest spokoj,jest nirvana...nie rodze jeszcze(chyba..... teraz to juz sama nie wiem,caly czas mnie cos tam boli strzyka i dolega mi )nadrobilam Was ale i tak zapomnialam wiekszosc...hmmm
Agata dobrze ze cc,gdzies tez czytalam ze niby lepiej jak sie akcja zacznie i wtedy cc ale skoro ten drugi lekarz nie widzi problemu zrobic cc wczesniej to spoko,zreszta 4900 wow bedzie co kochac
Madalena piekne malenstwo i te usteczka ach cudne!
a ja jade do sklepu i do apteki(cos mi ucho przytkalo cholera wie co bo nic nie boli,hmmm,nie chce rodzic z zatkanym uchem...bede do poloznych krzyczec zeby do mnie podchodzily z prawej strony bo z lewej nichuja nic nie slysze..masakra)
dobra lece sie ogarnac i po zakupy bo w lodowce tylko swiatlo jest...a ja jakas taka sie mega glodna zrobilam dzisiaj...jak nigdy..jak jesc nie moglam tak mnie dzis rano pierwszy raz w ciazy obudzil głód...masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:52
Agusia ;), Agata92, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiem tak musze sie pospieszyc bo to co sie ma dziac z pogoda to masakra jakas,a tak sie cieszylam ze w IRL nie ma zimy....super ....zajebiscie... Ninja wylaz bo bedziemy wozkiem za piaskarka chodzic
http://www.panoramairl.com/wydarzenia/4409-meteorolodzy-zapowiadaja-rychle-nadejscie-snieznej-i-mroznej-zimy.html -
nick nieaktualnynastka151 wrote:AgataP jutro hallowen może wkońcu nasz termin:P:P:P:P
oby kochana oby,jutro caly dzien bede w tym swoim stroju kostuchy i z kosą w reku śmigac coby byc przygotowanaAgusia ;), ewelina_d, Maga31, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:cholera wszytskie koleżanki mnie wyprzedaja z porodami a ja zaszłam jako pierwsza:/
;/ Dzisiaj kolejna o 11:07 normalnie czuję się poszkodowana już
;/
witaj w klubie....ja juz nawet nie odpisuje na sms jestem na nie obrazona i chuj
zreszta cala moja grupa ze szkoly rodzenia juz rozpakowana...super...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:00
ap1526, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina_d wrote:ja też! ja też chcę w helołin!
dawaj z nami tylko sie nie zdziw jak Ty urodzisz,Nastka urodzi a ja sie dalej bede kulac do Grudnia
lece moje drogie Panie do sklepu,tylko mam ZAGWOZDKĘdo jakiego bo jak mam zaczac rodzic w sklepie to lepiej w takim drogim moze jakiego bona zasponsoruja
ha!
do poźniej ! nie piszcie za duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:07
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,jaka macie temp?
Chyba czuje,ze mnie troche rozklada...mam nos przetkany,gardlo troche drapie..pije herb z miodaem od 3 dni i nic nie pomaga...glowa boli...
kurcze,nie moge byc chora!!!
Juz kupilam prenalen katar...nie wiem,co jeszcze...chyba mleko z miodem na noc walne,no i czosnek!Tylko czy go mam???musze pamietac,jak nast razem wyturlam sie z kanapy...
Kurka,nie mam koszuli do porodu,mam 3 takie ladne,kt mi bedzie szkoda,a juz nie mam sil na lazenie po sklepach...
koszulki wszystkie za krotkie,bo mam taaaaaaki brzuch,juz 124cm...Maz jest chudzielec i wysoki,ale rozmiar koszulek mamy ten sam,nawet niektore na mnie sa za male,bo on takie opinane lubilalus
Ewelina,piekny brzuch,taki malusienki,zazdroszczeOgladalas Ltl Brit? Ja od 2 dni odswiezam Modern fam
-
ÓptimusPrime wrote:Ewelina,piekny brzuch,taki malusienki,zazdroszcze
Ogladalas Ltl Brit? Ja od 2 dni odswiezam Modern fam
Modern Family oglądam z mężem:) a tzn. że musi cały sezon minąć, żeby obejrzeć (bo wtedy oglądamy jeden serial ciurkiem, potem następny, a to co sama oglądam, to na bieżąco, jak napływa z US:)). jedyne odstępstwa od tej reguły, to The big bang theory i Family Guy, które oglądamy jak nazbiera się kilka odcinków:).
Teraz oglądamy Boardwalk empire! ostatni sezon już i tylko 8 odcinków...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:14
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Piterowi sie ewidentnie nudzi. od wyjscia ze szpitala nie bylo przepowiadajacych a tu jajaja kokodżambo od wczoraj, raz na jakis czas. coby matce cisnienie podniesc. jakby czekajaca zaraz wizyta u giny to bylo za malo.
wogle jakos tak brzuch mi opadl. i ksztalt zmienil, jak wielkie mega opadajace jajo;p.
co do naturalnych metod wywolywania, a znacyz jednej konkretnej przy uzyciu meza;).
niee, ja moge zapomniec;p, ale tekst lekarza na obhodzie mi sie przypomnial. laska obok trafila na obserwacje z migrena, po nocy postanowili ja wuypuscic.
i lekarz mowi tak: pani 38 tydzien, idzie pani do domu bo wsio ok, ale tak wogle kobieto to Ty juz bys mogla rodzic. isc do domu, zamknac sie z mezem w lazience i cala noc intensywnie wywolywac porod:D.
no. zartownis;p. tylko ja nie rozumiem po kiego w lazience jak w sypialni przytulniej i wygodniej;).
edit. jak to z ta luteina? bo mi kazali brac a nie powiedzieli kiedy odstawic, spytam giny ale mozliwe , ze nie odpowie, bo jak nie ma humoru to u niej norma wzruszac ramionami na pytania ciezarnej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:23
Maga31, Agusia ;), lkc lubią tę wiadomość
-
co do luteiny - brałam do 17 tc
masaż krocza - preferuję "naturalny" z mężemale ostatnio jak usłyszał, że szyjka miękka i rozwarcie na palec to właśnie boi się, ze puknie małego w głowę
, więc już jest rzadziej... dlatego zaczęłam sama się masować (niezbyt regularnie ale jednak) i używam do tego celu "zwykłego" olejku babydream fur mama z Rossmana - w składzie ma te wszystkie olejki naturalne, nawet z migdałów, a nie chciało mi się szukać i "inwestować" w jakiś specjalny do tego celu
Fk - hehe, no właśnie - czemu w łazience? chyba że w jakiejś wypasionej wannie z hydromasażemAgusia ;), santoocha, lkc, FK81 lubią tę wiadomość