Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Obudził mnie tak bolesny skurcz, że mało z lozka nie spadłam, potem jeszcze ze 3... i dupa... no nic, dziś ile mogę to wysiaduje piłkę rehabilitacyjna i czekam na słońce, to wezmę męża na spacer...
Ciekawe kto dzisiaj:-)xpatiiix3, sisiiii, FK81, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Goplanka moja je co 2-3h i je 10-15min przewijanie to 1-2min także moment ,ale niektóre dzieci nie tyle co jedzą a sobie ciumkają bo chcą być przy mamie wtedy jedynym wybawieniem jest smoczek co by odzwyczaic takiego delikwenta od ciągania cycka do snu albo ciagania aby tylko pociągać
kładę na boku od kiedy się urodziła ale wtedy podpieralam żeby na twarz się nie przewróciła a teraz swobodnie bo podnosi głowę i przekręca z policzka na policzek sama jak jej się znudzi wiec jestem pewna ze nic jej się nie stanie
i rozumiem Cie ,bo takie wizyty na tym etapie zanim ustalicie sobie rytmu dnia dobrze są stresujące strasznie przy pierwszym dziecku ,bo teraz to ja juz tak sin stresuje hehe nawet karmiłam mała w szpitalu wczoraj hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 10:29
Goplana, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Goplana - to cię urządził
nie dość ze pic poszedł, to jeszcze goście zostali
wpuszczenie do domu może uznać za akt dobrej woli;)
O ile niedawno odkryte cukrzyca i odlekowe 'przemęczenie' watroby u mojego męża to nie powód do śmiechu, to przynajmniej ma zakaz picia i najwcześniej planuje delikatnie w sylwestra... dla mnie pocieszające.Goplana, AgataP lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:Dzień dobry!
Obudził mnie tak bolesny skurcz, że mało z lozka nie spadłam, potem jeszcze ze 3... i dupa... no nic, dziś ile mogę to wysiaduje piłkę rehabilitacyjna i czekam na słońce, to wezmę męża na spacer...
Ciekawe kto dzisiaj:-)
Jak to kto dzis, Paju ze skurczami na ip jest. -
caśka wrote:Mnie ostatnio kilka razy robil sie twardy brzuch... Myslalam ze maly sie wypina, ale byl twardy po calosci. I dupa przeszlo. Hm. Wiec sobie tylko ćwiczenia macica urzadzila.
Jak to kto dzis, Paju ze skurczami na ip jest.Mag.1990 lubi tę wiadomość
-
Czekam na przyjęcie. 3 cm rozwarcia. I zaraz Beda podawać antybiotyk.
Mag.1990, santoocha, Lafar_ra, ewelina_d, blue00, zupaztytki, FK81, Milaszka, e_v_e, Dotty84, Lavendula, xpatiiix3, sylvi, natasza82, AgataP, misiaczk25, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Nata, mada_lena, Florentine, Marzena27, Agata92, Ninusia, anusiaa90, Fidelissa, Asiaa1201, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was:)
Ja musze z synkiem pogadać chyba żeby po północy się rodził
wszyscy bylibyśmy z 2go.
Mój M. 2.02
Ja 2.10
Mikołaj 2.11
No ale marzyć to sobie mogę
Paju - kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 11:28
santoocha, FK81, Milaszka, xpatiiix3, AgataP, lkc, Marzena27, Amnezja, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Leżę pod ktg. Masakra jak przychodzi skurcz.
Mam Jeszcze kroplowke nawadniająca.. położna mówi nie wiem po co to pani Ale pani doktor lubi nawadniac pacjentki..xpatiiix3, AgataP, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Lafar_ra wrote:a jestes na pato czy na porodowce juz
Na porodowce, sala przedporodowa.
Zapraszam są jeszcze dwa wolne łóżkaLavendula, AgataP, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Mamadomina, anusiaa90, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paju trzymam kciuki
a miałyśmy razem w czwartek rodzić
jestem wykończona,niby spałam w nocy ale tak mnie wszystko napierdzielało że się budziłam co chwilę jak się przekręcałam z prawy na lewy bok. a miednica, spojenie i krzyż taaak mnie boli że mam problem z chodzeniem
ooooooo pierwsza świąteczna reklama. w tym roku LidlÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Paju wrote:Leżę pod ktg. Masakra jak przychodzi skurcz.
Dasz radę! (Ale bierz znieczulenie jeśli tylko masz taką możliwość)
Trzymam kciuki coby to niezbyt długo trwało!
AgataP, Lavendula, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny