Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mmmm relaks, w końcu
wymoczyłam się za wszystkie czasy, pierwszy raz od pół roku
z olejkiem mmm
brzuch sie pod wodą nie zmieścił haha
wysmarowałam się oliwką bambino
ten zapach uspokaja
i tak miło, jakby dzidzia już tu była kiedy tak pachnie
idę żreć jogurcik
i jakiś film zapodam
od razu lepiejÓptimusPrime, lkc, sisiiii, Maga31, Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ja tez nie spie. Zbudzilam sie o 3. Cora u kolezanki spi na hallowen, maz spi a ja nadrabiam forum. Paju tez tak mi wody pdchodzily stopniowo... Tyle ze ja mialam zamknieta szyjkę, wiec bokami sobie znalazły ujście
wiec wydaje mi się ze to to, bbo byłam przekonana ze to mocz niekontrolowany.
Opt naprawde nie masz ciekawie z tym swoim mężem. Jeja mnie tez się gotuje jak cie czytam.co za typ. Ma kobietę w ciazy do tego taaak zaawansowanej a foszki strzela jakby sam chodzil z brzuchem albo jakiś rozkapryszony nastolatek, któremu zabrania sie wyjsc na dyskoteke. Jeeezuuu. Ja to bym mu strzelila dawno na zatrybe.
Madlen kochana, ponoc chłopcy w większości przypadków sa bardziej absorbujacy. Dziewczyny grzeczne, moja cora jak byś malusia to jej obojętnie bylo czy spi sama czy przy mnie, wazne ze najedzona i nic nie boli. W ogole nie plakala, tylko pattzyla i obserowala sobie otoczenie. Julek pewnie szuka sposobu zeby sie wykorzystać i sprawić byś go wziela na ręce, wymusza na tobie bliskośćcwaniaczek hehehe. Jeja mam nadzieje, ze mój synu nie bedzoe tyle plakal
chociqz powiem ci ze oglądałam niedawno program o placzu dziecka, najlepszym sposobem jest położenie go na taty brzuchu aż zaśnie. Ponoc bliskość taty wywołuje w dziecku respekt, bo mama to tam zawsze przekupna. Spróbujcie moze zeby tatus Julka sobie tak polozyl i uspal a potem do łóżeczka spowrotem.
Viv oj biedna ty, co ty sie nie nacierpisz to twoje. 3 mam ogromne kciuki za malutka, wszystko bedzie dobrze zobaczysz. Strasznie mi przykro ze musicie byc rozdzielone, ale jesli to ma pomoc malutkiej to tak trzeba. Nie martw sie czas wam potem wynagrodzi cale te rozstanie.
O i dostalam mega zgagę, gdzie moje renni???????Madlen222, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Maga31, AgataP, Viviana lubią tę wiadomość
-
Caska kochana sek w tym ze Julek nie płacze dużo, on steka, wierci się i lekko poplakuje, ale to nieważne co robi bo to i tak wszystko jest denerwujące i nie pozwala zasnąć. Ale chyba zaczęłam go trochę rozkminiac bo wczorajszej nocy jak tak dawał mi czadu to w końcu położyłam go na boczku i normalnie jak ręką odjal wszystko, zasnal. Dzisiaj było to samo, o 24 kładł am go spać ale o 2 jeszcze nie spał (i ja tez), zaczynał poplakiwac wiec położyłam go znowu na boku i zasnął. Może jemu po prostu jest niewygodnie.
Milaszka, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen,tam z tym kladzeniem na boku uwazaj...zwlaszcza po jedzonku
Ja wciaz ocy na zapalki...ogladam na palyerze mamo to ja...
glowa mnie boli...
troche jestem zdenerwowana,bo przez glupie przemeblowanie pokoju jestem taka przeziebiona...
teraz mamy glowy przy kaloryferze i jest mega cieplo,bo moj musi miec odkrecone na 5,ja jestem przegrzana,dusze sie,teraz bol glowy...
tak sie spocilam,ze mam cala posciel mokra,jakbym sie zsiusiala...koldra do wyciskania...
chcialabym jutro zmienic posciel,ale juz dzis byla histeria,ze dopiero za tydzien...
jakbym nie byla taka slaba,wszystkobym jevla i sama robila...a moze tego oczekuje ode mnie?nie moge Wam opisac,jaka wsciekla jestem!Samolub ...
-
Optimus czemu uważać? Właśnie kładzenie na boku jest dobre tym bardziej po jedzeniu, dziecko jak uleje nie ma prawa się wtedy udławić, co w przyoadku pozycji na plecach jest bardziej prawdopodobne. Trzeba tylko uważać aby dziecko nie przekręciLO się na brzuszek, wiec tak można robić dopóki niemowlę słabo ruchliwe. Tak nam położne w szpitalu mówiły i same tak robiły.
Masz jakąś inną wiedzę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 04:45
santoocha, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj Julek grzeczny, śpi, zasnął od razu po jedzeniu za to Lena w formie... nie myśli o spaniu. Ja juz byłam w łóżku, robiło mi się juz blogo i nagle słyszę mega krzyk mojej córki, wchodzę a ona macha jezorem, ręce do buzi wkłada wiec znowu mam ja przy cycku. Jak nie jedno to drugie...ciężkie me życie, heh. ...w ogóle kobiety mają przerabane całe życie. Nie dość, że w ciąży muszą się meczyc, potem poród to jeszcze karmienie i nocne wstawanie, masakra.
-
Skurcze mam jakby częściej i bolesniejsze ale nadal nieregularne.
Teraz Wylatuje mi różowy śluz.. to chyba czop?
Zaraz jedziemy na ip.Madlen222, santoocha, lkc, mada_lena, Maga31, xpatiiix3, Marzena27, ChciałabymJuż, Dotty84, anusiaa90, Lavendula, blue00, sylvi, AgataP, Nata, Rybka Nemo, Fidelissa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen,tak jak piszesz bok=ryzyko przewrocenie sie na brzuszek=SUDI.Najlepiej na pleckach,a dziecko samo glowke przekreci na bok,nie zakrztusi sie
Paju,powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 05:16
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Paju do boju!
Poleglam wieczorem.
Viviana teraz bedzie juz tylko lepiej.
Wojtus ladniutki, wyglada na bardzo spokojnego:)
Nie pamietam co jeszcze chcialam.. przespie sie do 7, pojade po mojego K. I mozna zaczac swietowanie;))
Jak ja nie lubię tych Wszystkich Swiętych. . . Wkurza mnie to nagle coroczne pospolite ruszenie na cmentarze.. jakby przez reszte roku byly nieczynne dla odwiedzajacych.Maga31, Viviana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyDzien dobry
No! I nastał ten nasz wyczekaiwany LISTOPAD! Niektorym sie nigdy z nas nawet nie snilo ze bedzie on dla nas tak wazny w tym rokua wiec wszystkie zapominamy o naszych niedogodnosciach, slabosciach, zlych rzeczach ktore nas spotkaly i spotkaja i ladnie dziekujemy ze mamy wymarzone brzuszki, albo juz dzieci
jestesmy kobietami i w nas sila! Damy rade
teraz juz tylko lepiej!
Milego dnia! Milego LISTOPADAÓptimusPrime, sisiiii, Maga31, KUNIAK, mada_lena, karmelek, ewelina_d, xpatiiix3, lkc, Marzena27, ChciałabymJuż, Evik, FK81, Dotty84, anusiaa90, Florentine, Mag.1990, Lavendula, madlen1705, zupaztytki, blue00, sylvi, AgataP, Rybka Nemo, Amnezja, Fidelissa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane witam się w Listopadzie juhu!!!! Wczoraj na ust wyszło ze moje dziecko wazy 3245??? Hello? A 2 tyg temu 2300 ,chyba ze faktycznie ta granica błędu i mala wazy z z 2900 Maks,trochę się zszokowalam...
Maga31, mada_lena, lkc, Amnezja, Viviana, Fidelissa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
madlen - każda firm ma inną butelkę i inne smoczki do niej z inną dziurką - avent ma najmniejszą - TT taką średnią, lovi największą - także jeśli masz gęstsze mleko to i butelke muszisz dobrać do tego - albo smoczek do butelki n wiekszy tzn dla starszych 0 albo zmienić mleko na innej firmy bo te zwykłe są rzadkie ale już mleka na kolkę czy ulewanie są zagęszczane..
Madlen222, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Hej,witamy się i my w listopadzie.
Spać juz nie możemy wiec trzeba jakieś sniadanko zjeść. Dzisiaj noc spokojna.Jedynie mój maz sapal przez zatkany nos. Rozkłada go jakieś chorobsko. Wrrrrr i to akurat w tym tygodniu kiedy mały ma się zjawić. Muszę mu cos zapodać żeby się wykurowal.
Paju powodzenia. To juz Twój czas:))
Listopadowki w nas jest sila , w nas jest moc!!!!))
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 07:32
Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość