Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
poszłam na pierwszą wizytę prawie miesiąc po spodziewanej miesiączce (której nie było), w tej klinice mają najlepszej jakości usg i po badaniu usg stwierdzają ciążę (bądź jej brak)
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Oj tam, od razu defetyzmy, pomyśl co to będzie jak już te dzieci będziecie mieć i melancholijna babcia będzie musiała się nimi zająć!
Mojej mamie to ja dziecka pod opiekę nie dam. Zresztą jak ja jadę do rodziców, to mogę tam być najwyżej pół dnia, bo mnie takie nerwy biorą na to czarnowidztwo, na to gderanie...RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Mojej mamie to ja dziecka pod opiekę nie dam. Zresztą jak ja jadę do rodziców, to mogę tam być najwyżej pół dnia, bo mnie takie nerwy biorą na to czarnowidztwo, na to gderanie...
Aaaa ten typ;)
to w takim razie...pięknie i z daleka, przynajmniej do początku II trymestru
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Fidelissa wrote:Czeska daj znać czy warto to sie jutro wybiorę
W międzyczasie pokazy różnych kosmetyków, specyfikow itp itd dla kobiet ciężarnych czyt. Reklama sponsorów ale fajne pod tym względem,ze dostalysmy mnostwo próbek do przetestowania . Na koniec losowanie podczas, którego udalo mi sie wygrac Uwaga! Zestaw kozich serkow z dostawa do domu
wiec jesli masz wolne 3h to polecam .Fidelissa, KocieOczy, Paju lubią tę wiadomość
-
Witam
A u mnie teraz duży zapierdziel jest szkoła potem dom i nie mam kiedy poczytać a jak już wejdę wiecorme to jesem taka zmęczona i nie mam kiedy nadrobić więc dzisiaj znowu rzepraszam ,że tak samolubnie i po krótce, nie do każdego się odniosę..
Uff 4 zaliczenia za mną z praktyk 5,5,5,4 jeszcze 9 także już z górki bo kwiecień maj także mam czas
Marcelo zrobił się taki maminsynek, ale zauważyłam, że już rozumie ,że muszę wychodzić, płacze czasem, ale zazwyczaj leci do okna uśmiechnięty robić mi papa i wysyła buziaki, a jak tylko wracam to stoi w drzwiach i czeka aż Go przytule, a on mnie tak fajnie wycałowuje słodziak mój kochany, no nie wiem co ja bym bez Niego w życiu robiła, moja największa miłość hehe żadnego faceta w życiu nie kochałam i nie kocham jak swojego syna, normalnie matka wariatka ze mnie ,bo dla Niego bym wszystko oddała, takie trochę chore podejście, ale liczę, że przy drugim dziecku troszkę się ogarne i już podziele się miłością do dwójeczki, bo teraz to normalnie komedia hehe chyba bym zabiła za Niego, taka chora miłość matki do syna rozumiecie, o co chodzi na pewno..
Nata kanapka z serem no ładnie dzisiaj pół bułeczki z plasteriem sera i co sruuuu po godzinie cukier ponad normę.. a z kolei wpierdzieliłam batona i deser czekoladowy to poniżej normy czy u mnie te cukry na odwrót działąją, bo ja już nic z tego nie rozumiem...?
Mysz będę mocno trzymała kciuki oby Twój maluszek pięknie przyśpieszył i urósł współczuję z tym gadanie mamuśki :*
Swan bardzo się ciesze świetne wieści
nastka A ja mam przeczucie a drugiego maminsynka, ale może mnie mylić nigdy nic nie wiadomo
Trzymam kciuki za wyniki i wizyty, oby było jak do tej pory kolorowo
A ja jutro wędruje do diabetologa na 8.30 pójdę na czczo to od razu zrobię wyniki pewnie na cito to mi je obejrzy uff troche się denerwuję tymi cukrami bo skacz jak szalone z góry na dół...
No więc dobrej nocy i kolorowiaszczych listopadóweczkiLivia
Nela
Marcel
-
izia wrote:dziewczyny a mnie rozkłada jednak coraz baardziej - dziewczyny które były przeziębione czy chore co brałyście? warto kupować te wszystkie prenaleny itd? jestem strasznie zła- nie ma to jak opiekować się chorym dzieckiem i samemu być w chora jeszcze w ciazy..
-
Ja też mam przeczucie, że syn...
Ale widzę, że to powszechne i najbardziej popularne wrażenie haha
Jakoś bardzo chciałabym syna i pewno dlatego. Dziewczynki mają w życiu ciężej... niestety, chyba pod każdym względem... mimo, że tyle lat minęło od pierwszych emancypantek i wydaje się, że tyle się w Świecie zmieniło, to nikt mnie nie przekona, że kobietom jest łatwiej, albo chociaż tak samo trudno w życiu jak płci brzydkiej.
-
Ja zawsze chciałam mieć syna, jednego mam więc tym razem jest mi to całkowicie obojętne, ble zdrowe było. W sumie to chciałabym się dowiedzieć dopiero przy porodzie, ale mąż uparł się, że nie wytrzyma w niewiedzy.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Witajcie i ja dziś po usg, już nie fasolka, tylko dzidziak ma 2,28 cm. Widziałam dyndające nóżki i bijące serduszko, nie wiem ile, ale bije. Nie chciało się powiercić dla mamusi i słodko spało. Jutro wstawie zdjęcia Krabika
Przesunęła mi się data na 11.11. Lekarka skomentowała: "piękna data, wszyscy mają wolne i rodzą się skorpiony niestety " . Rozmawiałam też z pielęgniarką, jak mam zaświadczenie o ciąży, to każdy lekarz, wystawi mi L4 jak będę chciała skorzystać.Viviana, anusiaa90, Lavendula, Aga89, xpatiiix3, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczęta
Byłam dziś rano na badaniach krwi i zapytałam skąd tyle próbówek (miałam 5) w różnych kolorach i dowiedziałam się, że to dlatego, że w każdej jest inny odczynnik. Więc inna próbówka do wirusów, inna do chorób zakaźnych, inna do morfologii, inna do cukru i inna do antyciał. -
nick nieaktualny
-
Monique wrote:Dzień dobry,
dziewczyny czy Wy też musicie codziennie wstawać w nocy na siusiu ? Wkurza mnie to od 3 tyg noc w noc pobudka, potem się męczę żeby zasnąć znów. Czy tak będzie już do końca ?