Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek i ich pociech.
Lista dwupakow coraz krótsza ) ...ale fajnie:))
Dziewczyny z Warszawy macie może jakieś namiary na dobrego ortopede? Podobno w 6-7 tygodniu trzeba zrobić dziecku USG bioderek.
Właśnie jestem w trakcie poszukiwań jakiegoś sprawdzonego ortopedy dziecięcego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:24
-
nick nieaktualny
-
Strupka gratulacje!
Wróciłam z wizyty.
Szyjka istnieje, miękka, ale zamknięta.
Próbował mi na fotelu przebić się przez nią paluchem, bolało jak skurwysyn, ale nic z tego.
Młody wazy 4kg z hakiem...
W poniedziałek mam sie zgłosić popołudniu na patologię bo mój lekarz ma wtedy dyzur, popracuje jeszcze nas szyjką i zmierzy małego na sprzęcie szpitalnym.
Jak nadal nic, to 24 listopada szpital i wywoływanie.
Jakoś się Szymek nie spieszy na spotkanie z rodzicamiAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:31
-
nick nieaktualny
-
Saantocha no to oby zrobił światełko w tunelu dla Szymka Hehe
A tu moje grubaski na dobranoc Hehe
Milaszka, zupaztytki, misiaczk25, anusiaa90, karmelek, Evik, lkc, ChciałabymJuż, Maga31, Marzena27, Papi, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Maga31 wrote:aha - tą książkę mogę najwcześniej wyslać jutro,bo w nocy na szczęście Staś daje nam pospać i z tego korzystam - budzę go tylko raz na karmienie
Ja tez bardzo prosze i z gory dziekuje
[email protected] -
Wiecie co...przed chwila przyjęli dziewczynę na porodowke...skurcze co 10 min...przerazilam sie,bo myslalam ze wszystko bede slyszec
Zrobili jej ktg i wyszlo,ze dziecku skacze puls...wiec szybko badanie...A tam wyniszczone łożysko...wiec w te pedy na cc.trwalo wszystko moze z pol godziny.
-
Maga,czy ja tez moge prosic?
[email protected] -
Dobrej Nocy !
Trzymajcie kciuki - jutro o 6 się okaże, czy balonik zaprzyjaźnił się z szyjką. i co z nami dalej....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 23:22
zupaztytki, kittykate, lkc, ChciałabymJuż, misiaczk25, Viviana, ewelina_d, Agusia ;), Maga31, Marzena27, Isia14, natasza82, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowym mamusiom kuniak jeżeli dzidzia miała żółtaczkę to skórka się złuszcza, u nas to samo jest i smaruje go oliwka. Noc w miare ale wczoraj od 18-23 sie darl...on sie tak napina ze ja juz nie wiem i nie mozna go uspokoic. Dzisiaj bylismy u lekarza to wszystko ok i mamy dawac mu probiotyk na jelitka. Najgorsze ze on przez sen wrzeszczy czasem kilka razy i spi dalej. Wtf? Jestem wykonczona. Na dodatek Wojtek za malo na wadze przybiera co tez mnie martwi. Mam go karmic co 2h na spiocha nawet...wykonczona jestem. Marze zeby sie wyspac. Zeby mu ulzyc w cierpieniu jak placze ale nie umiem. Wszyscy mnie wkurwiaja ta presja karmienia piersia. Ja pitole juz sluchac nie moge. Przeciez wiem ze to najlepsze dla dziecka ale.co ja poradze jak.on kurwa nie umie cycka zlapac? Lakatorem sie zajebac idzie,mleka malo chociaz pi karmi wczoraj rano nawet niezle... Poprosze rowbiez ksiazke [email protected]. Ide sie kapac i spac. Pozdrawiam...
-
Hej ciotki
ChciałabymJuż, misiaczk25, xpatiiix3, Viviana, lkc, ewelina_d, Madlen222, santoocha, madlen1705, Lafar_ra, zupaztytki, Ninusia, Agusia ;), Maga31, blue00, karmelek, Marzena27, Isia14, Evik, natasza82, anusiaa90, kittykate, Lavendula, Milaszka, Goplana, Florentine, Nata, Agata92, Rybka Nemo, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Nata nie przejmuj się. Wiem co czujesz, bo mój też nie może złapać. Niby nadal karmię tylko swoim Ale nie wiem jak długo.. Niby 'zaleca się' odciaganie co 3 h Ale ja bym nic innego nie mogła robić tylko siedzieć z laktatorem, przewijac, karmić i tak ciągle. Albo jak mi Mały w nocy śpi 4-5 h to ja się nie będę budzić co 3 jeszcze mnie nie porypalo..
Strasznie to niesprawiedliwe, ze chce karmić piersią a nie potrafię..