Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wczoraj wysłana krew di instytutu. Wyniki w ciągu 21 dni. Wiem, ze moje dziecko jest zdrowe musi byc dobrze ale stresy są. Dziś idziemy di neonantologa. Popytam czy dalej tezeba badać w kierunku tego konfliktu. Dzis moja zjadla i nie moze usnac. Lezy sobie.
Karmelek ja werandowalam 2 razy i musielismy wyjsc do przychodni.natasza82, Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w szpitalach, kciuki! Dzisiaj taka ładna data może już któraś rodzi!
Pati, trzymajcie się z Nelcią, będzie dobrze!
Strupka, gratuluję! Córeczka słodziutka
Viviana, Amelka musi być zdrowa, nie ma innej opcji! Trzymamy kciuki za wyniki!
U nas bez zmian Miłego dnia!Agusia ;), Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:) ja tez sie ciesze ze mam już poród za sobą
Karmelek my wczoraj pierwszy raz wyszliśmy na 10 min a małą ma juz 11 dni , trzymam kciuki za wyniki i szybki powrót do domku dzisiaj taka pogoda, że chyba sobie odpuścimy wychodzenie z domku ....
ja też poproszę ksiazeczkę :)mój adres [email protected]
Szybkich porodów życze ) i spokojnego dniaAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, witam się po ciezkiej nocy. Poki co mleka nadal ani kropli
Ale mala zdrowa jak rybka, stracila tylko 150g od porod, ja tez powoli dochodze do siebie i najprawdopodobniej jutro wychodzimy JUPI!!!!
Strupka - gratuluje!
Trzymam kciuki za rodzace i stymulowane
Santoocha, szykuj się bo 2000 strona już bliskoAgusia ;), ewelina_d, Marzena27, Florentine, zupaztytki, natasza82, Viviana, Madlen222, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
natasza82 wrote:O dziekuję już mam Agusia a Ty w koncu masz miec cc?
Do 24.11 lekarz dał mi czas na poród SN, jak nie urodzę mam się zgłosić do innego gina na mierzenie, ważenie i ocenę sytuacji, (mój w tym czasie będzie na urlopie) i położą mnie do szpitala i albo skończy się CC albo wywołaniem, pamiętam jak wychodziłam z gabinetu, myślałam, że mam trzy tygodnie do tej daty, już został praktycznie tydzień, ehh mam nadzieje, że w końcu posłucha mamusię i wyjdzienatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvi wrote:Santoocha nie boisz sie rodzic jak dzidzia ma ponad 4 kg?
Sylvi, pewnie że się boję. Chciałabym w tej chwili, choć przy średnicy główki 10cm i tak mnie natną konkretnie, albo niech czeka do tego 24 listopada, może dobije do 4,5kg i zrobią mi cesarkę.
Niczego tak się nie boję jak rodzenia kluska 4300-4400 sn
Dotty, jakoś nie sądzę żeby 2000 strona była dla mnie. Juz szybciej 2100
Jak pomyślę, że w poniedziałek gin znów będzie mi wbijał paluchy w zamkniętą szyjkę to aż mi słabo.
-
Witam się po nocy z balonikiem, zrobił zaledwie 2cm,
Od rana na oxy, skurcze sie pięknie piszą - regularne i na 99% ale ich nie czuję - w sensie bólu.... rozwarcie nie postepuje.
Czopa pożegnałam, czekam - nie ukrywam, że coraz bardziej zła.Milaszka, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość