Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pojawił się średni ból miesiączkowy i powoli odchodzi czop. Zawsze coś
Ninusia gratulacje! Duży synek
Izia, Adaś świetny
Ciekawe jak Lavendula...?
Zmykam spać.
DobranocDotty84, ChciałabymJuż, Paju, lkc, Marzena27, Ninusia, Agusia ;), zupaztytki, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś odpadł nam kikut z pepowiny!
Sciagnelam z prawego cyca 190ml!
Zabieram się za lewego.
I dziś po wielu trudach Szym w końcu załapał cycka! Ciumkal 20 minut z polykaniem! Później Jeszcze obrócił 30 butli. Próbowalam dostawiac jeszcze później ale już nie chciał
A co do kup to mój też ma praktycznie w każdej pieluszce!santoocha, lkc, Agusia ;), xpatiiix3, Florentine, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Melduję się w jednopaku.
lkc, Paju, ewelina_d, Viviana, Dotty84, santoocha, anusiaa90, Madlen222, ÓptimusPrime, Tygrysek, Nata, caśka, Marzena27, Ninusia, misiaczk25, karmelek, Agusia ;), Papi, xpatiiix3, blue00, zupaztytki, Lafar_ra, ChciałabymJuż, Florentine, Isia14, Rybka Nemo, Maga31, ap1526 lubią tę wiadomość
-
Lavendula zdrówka dla Was Dziewczynki! :*
Ja wczoraj dałam czadu ze sprzątaniem, siostra przyjechała na weekend więc i pieczenie i gotowanie i latanie cały dzień i wieczorem myślałam że urodzę, takie miałam skurcze i ból WSZYSTKIEGO na dole, ale gdzieeee tam
Ale ale... przez jakieś 40 minut skurcze były nawet regularne, co 7 minut tak około. Ale mąż pozbawił mnie złudzeń - wstań Kochanie z lewego boczku, pochodź sobie - no i przeszło
W weekend nie marzy mi się rodzić bo mężu poza domkiem, w Krakowie do jutra. W razie czego będzie pędził do nas...
Miłego dnia Mamuśki, te w jedno i dwupakach
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Lavendula , Ninusia gratulacje
Okulista dlatego, ze Ur w 36 tyg.
Wlasnie zjadła córa sniadanie i śpiocha. Teraz pora na mamę równo co 2,5 h pobudka w nocy na mleko...i wciąga po 100ml spokojnie. Chyba ten bebilon jest dla niej zbyt mało sycący... Chociaz pyzulki wciaz sie powiększają
Kocham nad zycie moja kruszynkę. Wczoraj wyszłam na 2 godz z domu i tęskniłam jak cholera.... A od nast tyg w weekendy zaczynam zjada ze specjalizacji. I co na cały dzien mam ja zostawić??? Musze cos wymyślić....Ninusia lubi tę wiadomość
-
lavendula gratulacje
i mam pytanie do mam odciągających i dających z butelki - jakie macie butelki i czy polecacie... bo ja mam avent naturall i mam wrażenie że albo się leje, albo nie leci wcale bo się dziurka zapycha i chciałabym spróbować innej tylko jakiej.. -
Dzień dobry dziewczyny, u mnie nadal nic, bóle miesiaczkowe mam od tygodnia, jakoś nie robią już na mnie wrażenia:-)
Wczoraj z mężem skręcaliśmy 5 godz meble, w niewygodnych pozycjach, później przytulanki i nadal nic już go nie pośpieszam, najwyżej urodzę kluseczkę
Santocha Ty masz chociaż czopa ja nic z tych rzeczy.
Gratuluję kolejnym mamusiomWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:35
Ninusia lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj z mężem odkrylam ze mysz mamy w domu.. Wszedzie w kazdej szufladzie kupki i siki walilo mysza wszedzie... Wiec wyciąganie i mycie wszystkich garnków talerzy i sztuczcow, zmywarka nie wyrabiala, cora szorowala w łazience garnki a ja leciałam detergentami kazda szufladę... Przy okazji zrobiliśmy przedswiatecznie porzadki w kanciapie gdzie znalazla sie sprawczyni zamieszania. Mala myszka, dla ktorej los byl laskawy i wypuściliśmy ja na pożarcie kotom czyli na pole
Taka mala myszka szara dosłownie jak Jerry a tyle zamieszania i gowienek. Fuuuuu...
Pewnie od tego sprzątania mialam te skurcze. A juz myslalam ze nie bede musiała czekać tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:38
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Witam sie sobotnio
Zaciskam kciuki za wynik crp! Jesli bedzie dobry wychodzimy do domu!
Oczywiscie wczoraj rozmawiajac z tesciowa dobra rada polecila mi zostanie w szpitalu jeszcze pare dni -tak na wszelki wypadek! Ja jednak wolalabym nie skorzystac
Ninuia gratulacje!! Spory ten Twoj maluch! Domyslam sie ze bylo ciezko, ale teraz jaka masz nagrode!
Lavendula gratulacje rowniez! Czekamy na wiecej informacji
Ja sie do tej pory zastanawiam patrzac na starszego syna jak to mozliwe kochac az tak mocno a on ma juz 7lat i dalej jest to dla mnie niepojete a teraz patrze na ta nasza mala żabkę i tez nie moge uwierzyc jaki to cud ze urosl we mnie taki czlowiek
Agusia dzieki za ksiazke, aczkolwiek maila sprawdze dopiero w domu bo na telefonie cos sie odnalezc nie moge
Milego dnia!
A co do butelek to ja mam aventa ale mojej cos sie leje po brodzie jak z niej je.. natomiast taka najzwyklejsza co dostalismy teraz w szpitalu je bez problemu! Wiec sama nie wiem.. poza tym sie cycujemy, wiec licze na to ze wiecej narazie butla nie bedzie potrzebna