Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pojawił się średni ból miesiączkowy i powoli odchodzi czop. Zawsze coś ;)
    Ninusia gratulacje! Duży synek :)
    Izia, Adaś świetny :)

Ciekawe jak Lavendula...?

Zmykam spać.
    Dobranoc <3

Dotty84, ChciałabymJuż, Paju, lkc, Marzena27, Ninusia, Agusia ;), nick nieaktualny, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, oby to byly zwiastuny rychlego porodu! U mnie od podobnych objawow minely jakies 3 dni :)
    Masz jeszcze 5 stron hihi

Ninusia - gratki!

Ninusia, Agusia ;), santoocha lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Ninusia :-)

Ninusia lubi tę wiadomość

• Paju Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś odpadł nam kikut z pepowiny!

Sciagnelam z prawego cyca 190ml!
    Zabieram się za lewego.

I dziś po wielu trudach Szym w końcu załapał cycka! Ciumkal 20 minut z polykaniem! Później Jeszcze obrócił 30 butli. Próbowalam dostawiac jeszcze później ale już nie chciał :(

A co do kup to mój też ma praktycznie w każdej pieluszce!

santoocha, lkc, Agusia ;), xpatiiix3, Florentine, Maga31 lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Evik Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez mam ból okresowy, zaczął sie tydzien temu ale dzis boli mocniej i dluzej oby to bylo to:) izia cudowny Twoj maluszek buzka piekna.
    Niusia gratuluje:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia gratulacje !! Kolejny dorodny maluszek sn podziwiam Was :-)

Izia Adas to niezly przystojniak :-)

rwi37s6.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się w jednopaku.

lkc, Paju, ewelina_d, Viviana, Dotty84, santoocha, anusiaa90, Madlen222, nick nieaktualny, Tygrysek, Nata, caśka, Marzena27, Ninusia, misiaczk25, karmelek, Agusia ;), Papi, xpatiiix3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lafar_ra, ChciałabymJuż, Florentine, Isia14, Rybka Nemo, Maga31, ap1526 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lav gratulacje !!!!!! Zbieraj sily i ciesz sie Pyza;))

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Paju Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    Melduję się w jednopaku.

Gratulacje!
    Czekamy na więcej info!

My po karmieniu.. nieśpi... zasypia...
    oby pospal do 6 :)

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninusia i Lavendula gratuluje :)
    Izia śliczny synek.
    A my po karmieniu Mała powoli usypia.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze i patrze na tego mojego skarba i zastanawiam się czy mzna kochac bardziej... <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 03:24

ewelina_d, Viviana, caśka, Marzena27, nick nieaktualny, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 03:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula swietne wiesci. Gratulacje !!

Dotty tez zadaje sobie to pytanie i chyba bardziej sie nie da ;-)

Dotty84 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dwupaku... Skurcze przeszly. Chyba przepowiadajace byly. Zobaczymy co nam sobota przyniesie.

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Marzena27 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula zdrówka dla Was Dziewczynki! :*

Ja wczoraj dałam czadu ze sprzątaniem, siostra przyjechała na weekend więc i pieczenie i gotowanie i latanie cały dzień i wieczorem myślałam że urodzę, takie miałam skurcze i ból WSZYSTKIEGO na dole, ale gdzieeee tam :P
    Ale ale... przez jakieś 40 minut skurcze były nawet regularne, co 7 minut tak około. Ale mąż pozbawił mnie złudzeń - wstań Kochanie z lewego boczku, pochodź sobie - no i przeszło :)

W weekend nie marzy mi się rodzić bo mężu poza domkiem, w Krakowie do jutra. W razie czego będzie pędził do nas... :)

Miłego dnia Mamuśki, te w jedno i dwupakach :)

ChciałabymJuż lubi tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Ninusia Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek.
    Synus przespał cała noc...A ja praktycznie nie w ogole...patrzyłam na Niego i nie mogłam uwierzyć ze jest juz z nami.
    Lavendula-gratuluję

lkc, nick nieaktualny, ewelina_d, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość

jmmg93c.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula , Ninusia gratulacje :)
    Okulista dlatego, ze Ur w 36 tyg.
    Wlasnie zjadła córa sniadanie i śpiocha. Teraz pora na mamę :) równo co 2,5 h pobudka w nocy na mleko...i wciąga po 100ml spokojnie. Chyba ten bebilon jest dla niej zbyt mało sycący... Chociaz pyzulki wciaz sie powiększają :)
    Kocham nad zycie moja kruszynkę. Wczoraj wyszłam na 2 godz z domu i tęskniłam jak cholera.... A od nast tyg w weekendy zaczynam zjada ze specjalizacji. I co na cały dzien mam ja zostawić??? Musze cos wymyślić....

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lavendula gratulacje :)

i mam pytanie do mam odciągających i dających z butelki - jakie macie butelki i czy polecacie... bo ja mam avent naturall i mam wrażenie że albo się leje, albo nie leci wcale bo się dziurka zapycha i chciałabym spróbować innej tylko jakiej..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, u mnie nadal nic, bóle miesiaczkowe mam od tygodnia, jakoś nie robią już na mnie wrażenia:-)
    Wczoraj z mężem skręcaliśmy 5 godz meble, w niewygodnych pozycjach, później przytulanki i nadal nic :-( już go nie pośpieszam, najwyżej urodzę kluseczkę :-)
    Santocha Ty masz chociaż czopa ja nic z tych rzeczy.
    Gratuluję kolejnym mamusiom :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:35

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj z mężem odkrylam ze mysz mamy w domu.. Wszedzie w kazdej szufladzie kupki i siki walilo mysza wszedzie... Wiec wyciąganie i mycie wszystkich garnków talerzy i sztuczcow, zmywarka nie wyrabiala, cora szorowala w łazience garnki a ja leciałam detergentami kazda szufladę... Przy okazji zrobiliśmy przedswiatecznie porzadki w kanciapie gdzie znalazla sie sprawczyni zamieszania. Mala myszka, dla ktorej los byl laskawy i wypuściliśmy ja na pożarcie kotom czyli na pole :D
    Taka mala myszka szara dosłownie jak Jerry :D a tyle zamieszania i gowienek. Fuuuuu...
    Pewnie od tego sprzątania mialam te skurcze. A juz myslalam ze nie bede musiała czekać tygodnia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:38

Maga31 lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie sobotnio
    Zaciskam kciuki za wynik crp! Jesli bedzie dobry wychodzimy do domu! :)
    Oczywiscie wczoraj rozmawiajac z tesciowa dobra rada polecila mi zostanie w szpitalu jeszcze pare dni -tak na wszelki wypadek! Ja jednak wolalabym nie skorzystac ;)

Ninuia gratulacje!! Spory ten Twoj maluch! Domyslam sie ze bylo ciezko, ale teraz jaka masz nagrode!

Lavendula gratulacje rowniez! Czekamy na wiecej informacji :)

Ja sie do tej pory zastanawiam patrzac na starszego syna jak to mozliwe kochac az tak mocno a on ma juz 7lat i dalej jest to dla mnie niepojete ;) a teraz patrze na ta nasza mala żabkę i tez nie moge uwierzyc jaki to cud ze urosl we mnie taki czlowiek :)

Agusia dzieki za ksiazke, aczkolwiek maila sprawdze dopiero w domu bo na telefonie cos sie odnalezc nie moge ;)

Milego dnia!

A co do butelek to ja mam aventa ale mojej cos sie leje po brodzie jak z niej je.. natomiast taka najzwyklejsza co dostalismy teraz w szpitalu je bez problemu! Wiec sama nie wiem.. poza tym sie cycujemy, wiec licze na to ze wiecej narazie butla nie bedzie potrzebna

‹‹ ‹ 1993 1994 1995 1996 1997 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: