Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kittykate czyli kolejne osoby potwierdzają skuteczność tych butelek. Tak wiec kupuje a ty gdzie kupiłaś ? Na allegro sa moze ??
Vivi pneumokoki sa darmowe dla wcześniaków.
Moja zjadła odbiła a teraz słyszę wali w pampersa. I dupa ze spaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:47
-
nick nieaktualnyDziewczyny ktoraj pisala ze jej dzidzia ma problem z kupkami ze sie mocno napina przy oddawaniu. U nas tez tak bylo przez 2-3dni i wyczytalam gdzies w necie ze sok jablkowy pomaga. Kupilam, wypilam i sa kupy! Bez wiekszefo napinania
Do wyprobowania!! -
Moa przyaciółka też używała przy córeczce butelkę dr Browns i nie miała problemu z kolkami. Ale stwierdziła, ze przez to, że od początku tylko tej butelki używała to nie wiem czy to rzeczywiście jej zasługa czy taka uroda małej
Tak czy owak jak też kupiłam dr Browns
a co do szczepień to podobno lepiej tymi osobnymi szczepić. podobno są bezpieczniejsze. ale mój brat np. szczepił tymi kojarzonymi dwójkę dzieci i jest ok.
Aaa i szczepił na wszystko. Rotawirusy też. I powiem, że owszem zdarzało się, ze mieli coś z brzuchem, ale przechodzili łagodnie i rzadko. Pracuję w przedszkolu i tam jak jedno zachorowało to większość grupy leciała. Oni się nie zarażali. -
My lecimy szczepieniami podstawowymi + ja chcę na rota go zaszczepić.
W sumie to po rozmowie z dziewczyną ze szpitala z sali, że ona nie zaszczepiła swojej córy i cieżko przechodziła, a jej brata dziecko zaszczepione fakt złapało, ale przeszło po dniu.
Licze więc że nawet jeśli nie uchroni do końca, to chociaż zmniejszy/skróci cierpienie.
-
Mam kilka pytań Jak to w końcu jest z tymi skurczami. Wiem, ze już z milion razy była o tym mowa, ale ja dalej w czarnej d..
Od jakiegoś czasu spina mi się brzuch. Czasem bezboleśnie. Ale bywa, że mnie boli, ale nie na dole brzucha. To taki ból hmmm rwący. Ale nie na dole brzucha, tylko nad pępkiem albo na wysokości pępka po którejś stronie.. Czy to są TE skurcze? Znaczy nei chodzi mi o to czy zaraz zaczne rodzić , tylko czy to są te właściwe skurcze. Bo nie wiem czy mam liczyć czy nie Aaa i nieraz przy tym rwącym bólu brzuch nie jest taki twardy jak przy tych skurczach braxtona-hicksa.
Pomóżcie bo nie bardzo wiem co to jest -
ChciałabymJuż mnie się dzisiaj tak spinał brzuch od góry, pod żebrami początek tak jakby z obu stron brzucha równocześnie w kierunku środka i z góry na dół taka fala, trwało może 10-15sek i puszczało. Trochę bolało, zmiana pozycji nic nie dawała jedynie głęboki oddech przeponą
Dzięki wszystkim za życzenia!ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Kittykate czyli kolejne osoby potwierdzają skuteczność tych butelek. Tak wiec kupuje a ty gdzie kupiłaś ? Na allegro sa moze ??
Vivi pneumokoki sa darmowe dla wcześniaków.
Moja zjadła odbiła a teraz słyszę wali w pampersa. I dupa ze spania
Mada_lena ja kupilam w smyku. 35 zl kolezanka ma mi tez kupic jak sie mala urodzi ale powiem jej zeby kupila wieksza pojemnosc juz na potem ona tez dla swojej corki uzywala i mala nie miala kolek.
-
maaartinka, mi się też nic nie działo do tej pory. Wczoraj coś tak zarwało, ale przeszło i więcej się nie pojawiło. Dziś znów tak rwie.. ale ja nie wiem czy to nerka mi się odzywa czy to skurcz.
także jeszcze raz apeluję do kobiet doświadczonych skurczami Proszę o podpowiedź czy to co opisałam w poprzednim poście to to, czy to nie to -
ChciałabymJuż wrote:niecierpliwa dlaczego psychika? Bo tak bardzo chcesz, czy tak bardzo się boisz?
Nie mam czasu rodzić, chciałabym jak najwięcej przedmiotów zakończyć na uczelni przed porodem, ciągle sobie coś dokładam, w środę i piątek mam jeszcze kolokwium siedzę nad książkami , nawet nie mam czasu myśleć o porodzie.
Mam jakąś blokade, póki nie pozamykam wszystkiego to pewnie nie urodze...
A najgorsze jest to że nie potrafie przestać i odpuścić bo potem bede miała wyrzuty sumienia że skoro jeszcze nie urodziłam to mogłambym już mieć coś dodatkowego z głowy, a ja siedziałam z dupą w domu i nic nie robiłam. No i mamy błędne koło...
U santoochy chyba jest dość podobnie tylko że z pracąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:56
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa widocznie maluszkowi u ciebie dobrze
ChcialabymJuz w końcu czas najwyższy żeby i u nas cos się podzialo
Może weźmie nas wszystkie od tej nocy?
Ale chętnie tez dowiem się jak wyglądają skurcze słowa jak przed okresem nic mi nie mowia bo nigdy nic mi się przed @ nie dzialoChciałabymJuż, madlen1705 lubią tę wiadomość