X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89 wrote:
    Dziewczyny wpadlam sie pozegnac... Wczoraj bylam u lekarza... Diagnoza ciaza obumarla.... Peklo mi serce. nie wiem jak ja to wytrzymam... Dzis mnie juz do szpirala przyjeli :-(
    Mam nadzieje ze operacja bedzie bez komplikacji.

Trzymam mocno za Was kciuki.

Mam nadzieje ze kiedys uda mi sie miec swoje ukochane malenstwo

Trzymaj się Aga! :'(
    Na pewno niedługo uda się, jesteś młodziutka, macierzyństwo jeszcze przed Tobą!

Strasznie smutne wieści z samego rana...

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpuśćcie. Niech każdy robi to, co uważa za słuszne.

marynka lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga :(

ale dziś dzień - jakiś koszmar

u mnie tez dalej ponad 37 baa synek tez ma ponad 37 mimo 4 dnia na antybiotyku - czekaja nas dzis lekarze ..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Odpuśćcie. Niech każdy robi to, co uważa za słuszne.

trochę masz rację...Na poziomie forum "wirtualnie" ciężko czasem coś zadziałać niestety.

e43bfde7db.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na naszym portalu dzisiejsza porada dnia mnie "rozwaliła" ;) Ja piję średnio 3, takie po 250 ml ;)

e43bfde7db.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Na naszym portalu dzisiejsza porada dnia mnie "rozwaliła" ;) Ja piję średnio 3, takie po 250 ml ;)
    u mnie jest o jedzeniu żeby jeść 5-6 mniejszych posiłków :P nic o piciu nie ma :) haha

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    u mnie jest o jedzeniu żeby jeść 5-6 mniejszych posiłków :P nic o piciu nie ma :) haha

O to może każda z nas ma inne porady :D Ja mam, żeby pić 10 szklanek wody dziennie !! Nawet jak wcześniej chodziłam na basen, saunę czy siłkę to tyle nie udawało mi się wypić ;)))

e43bfde7db.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja porada dnia przypomina o braniu kwasu foliowego;) lece łyknąłc:)
    Ja przed ciaza piłam wiecej, niz teraz. Teraz herbatka, czasem woda. Soki prawie wszystkie odpadają, bo zgaga. No i weź tu 10 szklanek wypij.... ;)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wskoczyłam na chwilę żeby zobaczyć co tam u Was i krew zmroziła mi się w żyłach. Strasznie współczuje zarówno Myszy jak i Adze, sama straciłam 2 ciąże i doskonale wiem co znaczy zobaczyć krwawienie a także usłyszeć słowa ciąża obumarła :'( jedyne co mogę chyba teraz powiedzieć to to, że z czasem ból maleje ...

Mysz dziewczyny maja rację, jedz do szpitala i nie przesądzaj tego co się jeszcze nie dokonało. Bądź dzielna .

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.

Pytanie do kobietek co już były w ciąży czy one będą rosły przez całą ciążę czy w końcu się to zatrzyma ???? :o

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co ci Aga powiedziec, mocno ci wspolczuje :(

• Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześka wrote:
    Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.

Pytanie do kobietek co już były w ciąży czy one będą rosły przez całą ciążę czy w końcu się to zatrzyma ???? :o

Mi też urosły ale w moim przypadku to mnie akurat bardzo cieszy ( i nie tylko mnie ;)), bo przed ciążą miałam miseczkę między A a B ;))) Ja to myślę, że one się raczej będą stale powiększały przez te 9 miesięcy...Ale niech powiedzą już te, które rodziły :)

e43bfde7db.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześka wrote:

Kochana,
    Mam ten sam problem - normalnie wyglądam juz jak dojna krowa, a teraz są jeszcze większe! Jak wchodzę do pokoju to najpierw wchodzą moje cycki, a potem reszta mnie...:)
    Też mam nadzieję, że w końcu przestaną puchnąć :)

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja nosze 90 D ale juz widze, ze pod piersiami mnie cisnie, bede jak krowa wygladac hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A one powieksza sie jeszcze w okresie laktacji :D

• Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Monique - Zadzdroszczę :) :)

Dotty84 - ja mam to samo :D moja głowa jest chyba mniejsza niż pierś ;/ koszmar ...

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, to że rosną to tylko pół biedy - najgorzej że po karmieniu gruczoł ulega inwolucji i wizualnie są jeszcze mniejsze niż przed ciążą... to mnie akurat martwi.

jftycms.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 błagam nie strasz ;)

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, a ja wam powiem, ze mnie nic sie nie zmniejszyly :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już wyglądam jak krowa. Zawsze miałam bujny biust. Najlepsze było, jak moja mama z olbrzymim wyprzedzeniem kazała mi kupić suknię ślubną. Tylko, że ja potem zaszłam w ciążę i w dzień ślubu okazało się, że się nie dopnę :D Nikt nie wiedział wtedy jeszcze, że jestem w ciąży. Udało się zapiąć sukienkę ale cały ślub zastanawiałam się, czy przypadkiem nie pęknie :D

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ