Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:Dziewczyny wpadlam sie pozegnac... Wczoraj bylam u lekarza... Diagnoza ciaza obumarla.... Peklo mi serce. nie wiem jak ja to wytrzymam... Dzis mnie juz do szpirala przyjeli
Mam nadzieje ze operacja bedzie bez komplikacji.
Trzymam mocno za Was kciuki.
Mam nadzieje ze kiedys uda mi sie miec swoje ukochane malenstwo
Trzymaj się Aga! :'(
Na pewno niedługo uda się, jesteś młodziutka, macierzyństwo jeszcze przed Tobą!
Strasznie smutne wieści z samego rana... -
KocieOczy wrote:u mnie jest o jedzeniu żeby jeść 5-6 mniejszych posiłków nic o piciu nie ma haha
O to może każda z nas ma inne porady Ja mam, żeby pić 10 szklanek wody dziennie !! Nawet jak wcześniej chodziłam na basen, saunę czy siłkę to tyle nie udawało mi się wypić )) -
Wskoczyłam na chwilę żeby zobaczyć co tam u Was i krew zmroziła mi się w żyłach. Strasznie współczuje zarówno Myszy jak i Adze, sama straciłam 2 ciąże i doskonale wiem co znaczy zobaczyć krwawienie a także usłyszeć słowa ciąża obumarła :'( jedyne co mogę chyba teraz powiedzieć to to, że z czasem ból maleje ...
Mysz dziewczyny maja rację, jedz do szpitala i nie przesądzaj tego co się jeszcze nie dokonało. Bądź dzielna .
-
Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.
Pytanie do kobietek co już były w ciąży czy one będą rosły przez całą ciążę czy w końcu się to zatrzyma ???? :o
-
nick nieaktualny
-
Cześka wrote:Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.
Pytanie do kobietek co już były w ciąży czy one będą rosły przez całą ciążę czy w końcu się to zatrzyma ???? :o
Mi też urosły ale w moim przypadku to mnie akurat bardzo cieszy ( i nie tylko mnie ), bo przed ciążą miałam miseczkę między A a B )) Ja to myślę, że one się raczej będą stale powiększały przez te 9 miesięcy...Ale niech powiedzą już te, które rodziły -
Cześka wrote:Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.
Kochana,
Mam ten sam problem - normalnie wyglądam juz jak dojna krowa, a teraz są jeszcze większe! Jak wchodzę do pokoju to najpierw wchodzą moje cycki, a potem reszta mnie...
Też mam nadzieję, że w końcu przestaną puchnąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak już wyglądam jak krowa. Zawsze miałam bujny biust. Najlepsze było, jak moja mama z olbrzymim wyprzedzeniem kazała mi kupić suknię ślubną. Tylko, że ja potem zaszłam w ciążę i w dzień ślubu okazało się, że się nie dopnę Nikt nie wiedział wtedy jeszcze, że jestem w ciąży. Udało się zapiąć sukienkę ale cały ślub zastanawiałam się, czy przypadkiem nie pęknie