X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89 wrote:
    Dziewczyny wpadlam sie pozegnac... Wczoraj bylam u lekarza... Diagnoza ciaza obumarla.... Peklo mi serce. nie wiem jak ja to wytrzymam... Dzis mnie juz do szpirala przyjeli :-(
    Mam nadzieje ze operacja bedzie bez komplikacji.

Trzymam mocno za Was kciuki.

Mam nadzieje ze kiedys uda mi sie miec swoje ukochane malenstwo

Trzymaj się Aga! :'(
    Na pewno niedługo uda się, jesteś młodziutka, macierzyństwo jeszcze przed Tobą!

Strasznie smutne wieści z samego rana...

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpuśćcie. Niech każdy robi to, co uważa za słuszne.

marynka lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga :(

ale dziś dzień - jakiś koszmar

u mnie tez dalej ponad 37 baa synek tez ma ponad 37 mimo 4 dnia na antybiotyku - czekaja nas dzis lekarze ..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Odpuśćcie. Niech każdy robi to, co uważa za słuszne.

trochę masz rację...Na poziomie forum "wirtualnie" ciężko czasem coś zadziałać niestety.

e43bfde7db.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na naszym portalu dzisiejsza porada dnia mnie "rozwaliła" ;) Ja piję średnio 3, takie po 250 ml ;)

e43bfde7db.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Na naszym portalu dzisiejsza porada dnia mnie "rozwaliła" ;) Ja piję średnio 3, takie po 250 ml ;)
    u mnie jest o jedzeniu żeby jeść 5-6 mniejszych posiłków :P nic o piciu nie ma :) haha

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    u mnie jest o jedzeniu żeby jeść 5-6 mniejszych posiłków :P nic o piciu nie ma :) haha

O to może każda z nas ma inne porady :D Ja mam, żeby pić 10 szklanek wody dziennie !! Nawet jak wcześniej chodziłam na basen, saunę czy siłkę to tyle nie udawało mi się wypić ;)))

e43bfde7db.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja porada dnia przypomina o braniu kwasu foliowego;) lece łyknąłc:)
    Ja przed ciaza piłam wiecej, niz teraz. Teraz herbatka, czasem woda. Soki prawie wszystkie odpadają, bo zgaga. No i weź tu 10 szklanek wypij.... ;)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wskoczyłam na chwilę żeby zobaczyć co tam u Was i krew zmroziła mi się w żyłach. Strasznie współczuje zarówno Myszy jak i Adze, sama straciłam 2 ciąże i doskonale wiem co znaczy zobaczyć krwawienie a także usłyszeć słowa ciąża obumarła :'( jedyne co mogę chyba teraz powiedzieć to to, że z czasem ból maleje ...

Mysz dziewczyny maja rację, jedz do szpitala i nie przesądzaj tego co się jeszcze nie dokonało. Bądź dzielna .

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.

Pytanie do kobietek co już były w ciąży czy one będą rosły przez całą ciążę czy w końcu się to zatrzyma ???? :o

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co ci Aga powiedziec, mocno ci wspolczuje :(

• Monique Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześka wrote:
    Dziewczyny czy Wam tez tak bardzo urosły piersi ?. Ja jestem załamana ich wielkością ogólnie mam bardzo duże ale teraz to są OGROMNE a jak dziś wstałam rano to zauważyłam, że znowu się powiększyły ;/.

Pytanie do kobietek co już były w ciąży czy one będą rosły przez całą ciążę czy w końcu się to zatrzyma ???? :o

Mi też urosły ale w moim przypadku to mnie akurat bardzo cieszy ( i nie tylko mnie ;)), bo przed ciążą miałam miseczkę między A a B ;))) Ja to myślę, że one się raczej będą stale powiększały przez te 9 miesięcy...Ale niech powiedzą już te, które rodziły :)

e43bfde7db.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześka wrote:

Kochana,
    Mam ten sam problem - normalnie wyglądam juz jak dojna krowa, a teraz są jeszcze większe! Jak wchodzę do pokoju to najpierw wchodzą moje cycki, a potem reszta mnie...:)
    Też mam nadzieję, że w końcu przestaną puchnąć :)

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja nosze 90 D ale juz widze, ze pod piersiami mnie cisnie, bede jak krowa wygladac hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A one powieksza sie jeszcze w okresie laktacji :D

• Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Monique - Zadzdroszczę :) :)

Dotty84 - ja mam to samo :D moja głowa jest chyba mniejsza niż pierś ;/ koszmar ...

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, to że rosną to tylko pół biedy - najgorzej że po karmieniu gruczoł ulega inwolucji i wizualnie są jeszcze mniejsze niż przed ciążą... to mnie akurat martwi.

jftycms.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 błagam nie strasz ;)

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, a ja wam powiem, ze mnie nic sie nie zmniejszyly :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już wyglądam jak krowa. Zawsze miałam bujny biust. Najlepsze było, jak moja mama z olbrzymim wyprzedzeniem kazała mi kupić suknię ślubną. Tylko, że ja potem zaszłam w ciążę i w dzień ślubu okazało się, że się nie dopnę :D Nikt nie wiedział wtedy jeszcze, że jestem w ciąży. Udało się zapiąć sukienkę ale cały ślub zastanawiałam się, czy przypadkiem nie pęknie :D

‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ