Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeanzostalam przyjeta.. Od 9:30 czekałam w poczekalni. Ale chociaż dali obiad!!! Dietetyczne lazanki. Boli mnie glowa i pipka. . Zaraz podlacza mnie pod ktg. Cc moze jutro a moze po jutrze a moze to za roook??? masakra ja chce jutro z rana i ch...
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Agusia oby szybko poszło. Mój mial 4100 tydzień temu, mają mi zrobić usg, ale właśnie w gabinecie z usg wymieniają okna...
Aj, idzie nastepny....
Ufff. Idealnie co 6 min. A ja juz jestem mokra z bólu.
Dzwonić po tego małża czy czekać?
Ma 30km do pokonania....Agusia ;), Marzena27, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Isia miejmy nadzieję, że pójdzie sprawnie, mi jak balonik nie pomoże, to czeka mnie rano oxy, zaczyna boleć mnie brzuch, nie wiem czy to stres czy skurcze. A dziewczyny z tym balonikiem to można normalnie funkcjonować czyli siusiu, kąpiel itp?
Isia14 lubi tę wiadomość
-
ale się dzisiaj rozkręciło nieźle z Wami! mówiłam, że tak będzie cisza cisza... a tu nagle tyle Maluszków przywitamy
niedługo będę sobie sama do siebie pisać na tym liściu bo u mnie cisza, spokój... dryfowanie...
Trzymam kciuki Kochane
Santocha... ja bym już pewnie zadzwoniłaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:50
Isia14 lubi tę wiadomość
-
Caśka, mi skurcze idą od pleców, takie zaciskanie brzucha i lekki ból jak na @. Dziewczyny pisały wcześniej, że może być też uczucie parcia na dwójkę. No i trwają ok. 1 minuty, potem spokój, rozluźnienie.
Oby się zdecydowali jakoś kiedy Ci zrobią to cc!
Santoocha, może zadzwoń, niech się szykuje albo jak możesz, to weź prysznic i zobaczysz czy coś się zmieniło ze skurczami -
Dziewczyny przyszedł wynik badań z Warszawy, wynik jest prawidłowy nasza Córcia jest zdrowa )))))))))))))))))))))))))
Co to był za stres, Jezu pokochałam ją jeszcze mocniej.
Trzymam kciuki za rodzące, niedługo spotkanie z dzidziami
A mnie ta wiadomośc polepszyła humor, bo dziś znalazłam kolejne rozstępy no kurdę nie wiem czemu po porodzie mi się ich tyle robi, nie mam po prostu czasu się smarować balsamami. Ale dziś już głowa do góry, ważne, że Amelka zdrowa.
I mam podpowiedź dla Was, moja Mała płakała ciągle nie wiedzieliśmy czemu była u mnie koleżanka w gościnie i od razu mi mówi, odciągnij jej nosek Fridą, bo dlatego płacze i faktycznie i teraz jak tak płacze i się zanosi to odciągam nos i faktycznie zapchany jest i zaraz płacz przechodzi.Isia14, santoocha, Dotty84, Marzena27, Nata, natasza82, izia, ÓptimusPrime, zupaztytki, ewelina_d, Rybka Nemo, blue00, Agusia ;), Ninusia, xpatiiix3, mada_lena, Maga31, Goplana, Milaszka, anusiaa90, maaartinka, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Skacze na piłce! Skurcze bolesne jak cholera! O 15 jak samo nie pójdzie dadzą coś na wywołanie. M pomaga! Dziękuję za kciuki! :*
natasza82, Isia14, Viviana, Marzena27, Rybka Nemo, Agusia ;), santoocha, xpatiiix3, mada_lena, Maga31, Dotty84, anusiaa90, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
viviana super ze wyniki sa dobre!!!!!dziewczynki to rozumiem listopad to listopad,powodzonka:-). My po wizycie położnej mala cisnie z waga chyba na rekord,bo znowu w ciągu 6 dni przybrsls 420g tylko na cycu:-) też ma takie krostki na buzi i położna powiedziała ze to od hormonów i samo zejdzie:-) pupke też ma odparzona i kazała póki co nie używać chusteczek nawilżających,tylko myc pupę wacikam z woda z maka ziemniaczana,powiedziała też ze bardzo się wszystkim stresuje plus stres podczas ciąży związany z konfliktem mam się ogarnąć bo w depreche popadne.....
Viviana, Marzena27, santoocha, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
madlen1705 wrote:Skacze na piłce! Skurcze bolesne jak cholera! O 15 jak samo nie pójdzie dadzą coś na wywołanie. M pomaga! Dziękuję za kciuki! :*
skacz skacz Kochana! ))))
u mnie Zuzka bardzo mocno skacze po brzuchu dzisiaj, chyba Was dopingujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:39
-
nick nieaktualny
-
TRZYMAM KCIUKI ZA RODZĄCE!!
MY DZISIAJ POSPACEROALIŚMY MIMO WIATRU, KUPILIŚMY PREZENT DLA DZIADZIUSIA BO JUTRO IDZIEMY NA 60 URODZINY MOJEGO TATY. TERAZ ŚPI, ALE JĘCZAŁ COŚ PRZEZ SEN WIĘC PEWNIE GAZY JUŻ SIĘ POZBIERAŁY W BRZUSZKU GŁOWA MNIE BOLI JAKOŚ...JA NOSEK STARAM SIĘ CZYŚCIĆ CODZIENNIE. MÓJ SYN TEN POSAPUJE PRZEZ SEN, MAM WRĘCZ WRAŻENIE ŻE CHRAPIE, ALE NIE ZAWSZE.
Maga31, Agusia ;), mada_lena, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość