Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie boli glowa. Mam jakies tam skurcze na poziomie do 50, gaaretke na wkladce, co tam odchodzi. Mam leżeć żeby wody nie odeszły. Jesli mnie nie zlapie przez noc to rano lekarze postanowią kiedy cc we raczej dopiero w środę jeeezu.. Tyle czelania
-
Viv bardzo się cieszę, że z Amelką wszystko dobrze. Pewnie kamień Ci spadł z serca. Teraz już możecie spać spokojnie
Blue brzuszek już nisko to pewnie ostatnie zdjęcie :p a córę masz świetną
KUNIAK piękne zdjęcie. Taki mały aniołek
Caśka oby jednak się nad Tobą zlitowali i jutro zrobili, bo po co czekać
Pati jak ja Cie rozumiem. Też się boje tego co będzie w nocy... Niech jej się ten skok rozwojowy wreszcie skończy, bo jak się wykończę. Ileż można nie spać...Viviana, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Ehh.. To niech przechodzi bo od kilku dni chce być ciągle noszony (najlepiej w czasie snu też) albo wisieć na cycku, ewentualnie smoczek Ale on wypada i trzeba co chwilę podawać.. łóżeczko go parzy bo ledwo go tam wsadzimy to oczy jak 5 zł i koniec spania.. I zamiast snu głównie jest na czuwaniu..
Z grzecznego maluszka stał się giga marudaÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa21 wrote:Agusia kochana napisz mi proszę o co chodzi z tym cewnikiem na czym to polega? I jaki ma cel?
-
KUNIAK - mi poradzili Bepanthen, o dziwo koledzy z pracy męża, i co większe dziwo - pomógł nam zaleczyć odparzenie , a też walczyliśmy linomagiem, sudocremem, alantanem plus itp.
Zdjęcie prześliczne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 22:08
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:U mnie dalej takie same skurcze...
Ciężka to będzie noc.
Mam nadzieję ze rano przyspiesza akcje.
Dobranoc!
Kochana, spij jeśli tylko mozesz - ja zarawalam noc przed porodem i rodzilam po 46g bez snu i to byl koszmar... Wyspij się na wszelka cene!
Trzymam kciuki za pozostale rodzace tez!Agusia ;), Isia14 lubią tę wiadomość
-
skurcze co 3 min, trwają 60-90 sek. Ale wg nich nie rodze, bo na ktg słabe.
Nawet rozwarcia nie sprawdzają.
Pierdole zaraz zacznę sama tańczyć i kręcić ósemki biodrami, zawołam ich na parte.Dotty84, Paju, ÓptimusPrime, ewelina_d, lkc, Marzena27, Tygrysek, xpatiiix3, Maga31, zupaztytki, Lavendula, Fidelissa, polaola lubią tę wiadomość
-
mada_lena, BuBu, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, lkc, blue00, Marzena27, anusiaa90, Dotty84, xpatiiix3, Madlen222, Maga31, Lavendula, Fidelissa, Agata92 lubią tę wiadomość