Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaśka wrote:A ja jestem wkurwiona ze nie wiem co. Placze.mi Lucek drze sie bo glodny a te pipy nie chca mi dać butelki ze smoczkiem każą z tego pieprzonego kieliszka karmić. Nie moge sie doprosić tej jebanej butelki. Jestem tak wkurwiona ze jutro pierdziele, jak mnie nie wypiszą wychodzę na własne żądanie i ch...
Ja juz mam wypis a dziecko ma miec jutro.... Bo kapac we fiolecie i przemywac oczy świetlikiem to moge sobie w domku
kochana wspolczuje uciekaj z tego miejsca -
nick nieaktualnya ja sie laski zlapalam na tym ze codziennie wieczorem gdzies wyjezdzam autem jak hippis wraca z pracy...zawsze znajde cos co trzeba kupic bo brakuje i jade na zakupy chocby po jedna rzecz,potem laze wsrod ludzi po sklepie zeby choc na chwile sie wyrwac albo jezdze po miescie i slucham glosno muzyki w aucie...mam wrazenie ze jestem zla matka...
..do tego potrafie spacerowac z mala 3 razy dziennie i laze po uniwerku wsrod znjaomych z pracy i z nimi siedze...bo panicznie sie boje siedziec w domu sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:35
Lavendula, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Agata ja z chęcią bym wyszła czekam na wiosnę Marcela za rękę mała w nosidelku i będę spacerować pierdole siedzenie w domu nawet nie wiesz jak mi źle... Ooo dzisiaj jak była mu gina wcale mi się nie spieszylo do domu.. Hehe a to wcale nie znaczy ze jestem a taka po prostu musimy czasem odpocząć
Aha i wypisal mi gin zastrzyki depo-provera ktoś cos.?? Powiecie cos więcej.? Jaką efekty uboczne czy cos ja m receptę na razie nie zamierzam się kluc i zastanawiam się czy wykupowac go jeszcze.? Hehe wiem wiem o tym długim okresie oczekiwania na płodność potem itd ale ja mam dwójkę juz i na serio niee spieszy mi się z trzecim no i po pierwsze to nie mam nikogo, ale tak na wszelki chce wiedziec co i jak
Dotty z cycami mam identyko szpile normalnie jak akupunktura ahahaa
Caska tez bym się wkurwiła muszą Was jutro puścić
L Zojka cudna cinka no i gratulejszyn z okazji odpadnięcia pępuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:48
AgataP, Lavendula, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati no ja tez czekam na wiosne,jak narazie ciesze sie ze u nas nie ma zimy takiej jak w PL a jesli bedzie to bede z mala po centrach handlowych lazic,bo w domu oszaleje,a potem jak juz bedzie wieksza to basen jakis,dzisiaj byla u mnie kolezanka i dala namiary na grupy matek spotykaja sie na kawe i ciasto i zajecia typu masaz dla dziecka czy joga dla matek z dzieckiem,chyba skorzytsam.
jutro hippisa biore na kawe i zakupy z mala pierwszy raz razem nie liczac spacerow po uniwerku.
w sumie dzisiaj go zmusilam zeby z mala do sklepu pojechac bo przeceny sa do 70 proc wszedzie.
wreszcie mala wystroje jakos a nie wiecznie w spiochach bo wygodnie przebierac,mam ciuszki i jej nie ubieram bo nie ma gdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:58
xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvik, Blue trzymajcie się dziewczyny, na pewno dacie jeszcze radę. My kobiety dużo zniesiemy dla naszych maluszków. Blue miałaś podany antybiotyk przed porodem, a pomimo tego mały zaraził się GBSem?
Ja się dzisiaj widziałam z moim ginem. Mam 3 dni na samodzielne rozpakowanie się. O ile jutro na KTG nie powiedzą mi nic konkretnego w szpitalu, to mój gin, chce żebym w poniedziałek stawiła się w szpitalu, żeby we wtorek zrobić mi próbę oksycytynową. Małemu jest wyjątkowo dobrze w moim brzuchu, ma dużo wód, a łożysko się nie starzeje. Zaczął się wstawiać w kanał, ale wciąż nie mam żadnych skurczy, a szyjka jest zamknięta na 4 spusty. W takim przypadku nawet nie ma jak włożyć cewnika czy balonika, żeby ją rozewrzeć. Trochę mnie to zdołowało, bo nastawiłam się na poród naturalny i boję się bóli po oksytocynie, które podobno są silniejsze. No i wogóle nie chcę być w szpitalu, bo jak już tam trafię to pewnie zatrzymają mnie, aż się rozpakuję.
Dziewczyny, nie dajcie się zwariować i wpędzić w poczucie winy. To, że jesteśmy matkami nie oznacza, że mamy się całkowicie pościęcić dla dziecka i zrezygnować ze swoich potrzeb czy chwili odpoczynku od macierzyństwa. Pamiętajcie, że dobre mamy, to przede wszystkim szczęśliwe mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 21:08
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,moj maly zawija stopke jedna do srodka...mam sie martwic?Ktorys z Waszych malenstw tak ma?W pon do ortopedy z Nim ide...schizy juz dostaje...od pon zostaje sama z Nim...jeszcze chora jestem,gardlo mnie boli...zadne strepsilsy,herbata z miodem,tantum verde,inhalacje nie pomagaja...temp nie mam...jakos jednak do dupy wszystko...Maly drze sie,ja myslalam ze zjem poki spi,do lozeczka a on ryk...wyprasowalam a on znowu glodny i ryk...
kurde,dzis prawie litr juz wyjadl a jeszcze jedno karmienie...dupa... -
ÓptimusPrime, ewelina_d, Milaszka, Lavendula, Viviana, xpatiiix3, lkc, Fidelissa, natasza82, anusiaa90, Madlen222, Rybka Nemo, Maga31, Dotty84, karmelek, santoocha, Agata92, Marzena27, blue00 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my po kolejnym karmieniu,dawkujemy malejj i w sumie sama się budzi co 2h-2,5h nowa metoda z dobrze wysuniętymi wargami,radzi sobie moje szczęście,tylko kurcze mogli w szpitalu tego przypilnować,a nie dziecko lykala w takim tempie ze szok,dziewczyny w szpitalach naprawdę przypomnijcie tego jak jedzą wasze maluchy,od złych nawykow niedaleka droga do kolek i innych problemów gastrycznych...
Maga31, Eve lubią tę wiadomość
-
28.11 godz 2.08 Michaś urodzony przez cc waga 2900 , 50 cm ;*;* jest kochany;*
Madlen222, ÓptimusPrime, mada_lena, ewelina_d, Rybka Nemo, Milaszka, anusiaa90, Maga31, Dotty84, natasza82, zupaztytki, Reverie, Fidelissa, xpatiiix3, Florentine, santoocha, Malinaaa91, Lavendula, Nata, Viviana, Eve, Marzena27, Lafar_ra lubią tę wiadomość
-
Po nocnej histerii po karmieniu o 2 (2:30-3:30) kiedy to tata usypial a ja spałam, moje dziecię obudziło się o 6:30! Spałam całe 4h!o nie wierzę troche:-)
Aż mi się kanaliki pozapychaly i teraz za karę masuje;-)
Moniix - gratulacje
Fidelissa - suplementacja wit k jest przerywana gdy butla przeważa i z dawek k w mm uzbiera się to 'dzienne zapotrzebowanie'. Karmienie w nocy to za mało.Maga31, natasza82, Fidelissa, Eve lubią tę wiadomość