Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o Warszawę to ja mogę tutaj polecić : http://www.znanylekarz.pl/monika-przybylkowska/ginekolog-polozna-poloznik/warszawa.
Z chęcią chodziłabym do Pani doktor,bo jest wspaniała, ale niestety przyjmuje głównie prywatnie, więc łażę na abonament lux-med do innej.
Reverie lubi tę wiadomość
-
Monique wrote:Jeśli chodzi o Warszawę to ja mogę tutaj polecić : http://www.znanylekarz.pl/monika-przybylkowska/ginekolog-polozna-poloznik/warszawa.
Z chęcią chodziłabym do Pani doktor,bo jest wspaniała, ale niestety przyjmuje głównie prywatnie, więc łażę na abonament lux-med do innej.
Znam ją z opinii, głównie jej męża haha (wykładowca), który ciągle powtarzał, że "ginekolog to nie zawód, to charakter..." Coś w tym jest, ja bym nie mogła w tym pracować
Kurcze, a ja już od 3 tygodni nie wiem co u mojego fasola... i w dodtatku dopiero za 4 tygodnie mam w planie...
Chyba nie wytrzymam, szczególnie po dzisiejszych wydarzeniach i polezę normalnie.
Co prawda echo w sedesie mówi mi, że chyba żyje sobie głodomór.RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dołanczam. Od poniedziałku leżę w łóżku bo twardnieje mi macica i mam skurcze. Cudak w zeszłą sobotę miał 1cm i bijące serduszko
Biorę lutkę i relanium.KocieOczy, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Zgłaszam się
Wszystko jak na razie cacy, maleństwo wcale nie jest takim maleństwem, ma już 3,35 cm!
Pech chciał, że wróciły mdłości dzisiaj, myslałam, że obrzygam mojego doktorka jak schodziłam z tronu, co skwitowane było "Mam się odsunąć?"
santoocha, Goplana, Czarnaa94, xpatiiix3, Lavendula, anusiaa90, Idia, KocieOczy, Fidelissa, Viviana, Cześka lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Goplana wrote:Znam ją z opinii, głównie jej męża haha (wykładowca), który ciągle powtarzał, że "ginekolog to nie zawód, to charakter..." Coś w tym jest, ja bym nie mogła w tym pracować
Kurcze, a ja już od 3 tygodni nie wiem co u mojego fasola... i w dodtatku dopiero za 4 tygodnie mam w planie...
Chyba nie wytrzymam, szczególnie po dzisiejszych wydarzeniach i polezę normalnie.
Co prawda echo w sedesie mówi mi, że chyba żyje sobie głodomór.
Ooo tak, ginekologów zatrzęsienie, ale znaleźć DOBREGO SPECJALISTĘ już dość ciężko
A z usg się nie stresuj, idź po prostu za tydzień i już
Viviana wrote:Dziewczyny doradźcie.
Mialam już robioną morfologię, mocz, glukozę i WR.
Teraz gin mi kazal na własną rękę, czyli prywatnie, za tamte nie płaciłam zrobić:
toxo IgG, IgM
HIV
rózyczka
HCV
i tyle. Czy robić jeszcze cytomegalię? Co jeszcze robiłyście? W ktorym tygodniu robiłyście badania? Już abstrahując, że są drogie, ale co poradzić.
Ja jeszcze robiłam EBV i cały profil wątrobowy i tarczycowy, ale robiłam w panice, także wystarczy Ci TSH, ft4 i cytomegaliaViviana lubi tę wiadomość
Idia wrote:Cześć dziewczyny, dołanczam. Od poniedziałku leżę w łóżku bo twardnieje mi macica i mam skurcze. Cudak w zeszłą sobotę miał 1cm i bijące serduszko
Biorę lutkę i relanium.
"CUDAK", o raju :D:DIdia lubi tę wiadomość
Ja dostałam skierowanie na morfologię, magnez (mówiłam że mam problemy ze skurczami nóg), tsh, ft4, ft3, cytomegalię, hiv, toxo, różyczkę.
Na grupę krwi nie, bo jestem/byłam honorowym dawcą, więc spisał sobie z legitymacji.
I badanie moczu ogólne. -
santoocha i ja też mam legitke dawcy
rewolucja ale wielkoludek ciekawe ile mój będzie miał we czwartek
ewelina świetne wieści
idia witamy na kiedy termin.?
Mloda.Mama apeluję do Ciebie co z Naszą tabelką.? odzywaj sięRewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cudak no bo lekarz stwierdził że po jedynie 2 miesiącach na clo, z PCO i niedoczynnością tarczycy to istny cud.
Poza tym jest- a jakby go nie było. Poza tym to Cudak i już
Termin mam na 21 listopada:)
Uziemiona w łóżku co najmniej do środy po świętach.
Jeszcze nie mam żadnych badań. Pewnie mi lekarz zleci w środę po świętach wszystko. On zwykle wysyła na 24h do szpitala.RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:santoocha i ja też mam legitke dawcy
No ładnie, a mnie się znowu wstyd robi:) mam Orh- i moim psim obowiązkiem powinno być oddawanie krwi, ale no kurde nie dam rady. Pewnie jakby coś przyszpiliło to wytrzymałabym te tortury na fotelu, ale dziewczyny z krwiodawstwa na BANK musiały by mnie resuscytować
Rewolucja ja też mam 0Rh- krew oddawałam dwa razy, pierwszy na WOŚP-ie a drugi na rzecz mojego byłego szefa bo była potrzebna dla niego krew i bank potrzebował uzupełnić braki, więc oddałam ja idę na badania w poniedziałek, nie wiem tylko czemu mam tokso jedynie Igm a różyczkę Igg, może powinnam sobie dopisać na tym skierowaniu?? Ja też bym chciała już wiedzieć czy wszystko jest z maluszkiem ok, a tu jeszcze 13 dni do wizyty!!!!
-
Nata wrote:Rewolucja ja też mam 0Rh- krew oddawałam dwa razy, pierwszy na WOŚP-ie a drugi na rzecz mojego byłego szefa bo była potrzebna dla niego krew i bank potrzebował uzupełnić braki, więc oddałam ja idę na badania w poniedziałek, nie wiem tylko czemu mam tokso jedynie Igm a różyczkę Igg, może powinnam sobie dopisać na tym skierowaniu?? Ja też bym chciała już wiedzieć czy wszystko jest z maluszkiem ok, a tu jeszcze 13 dni do wizyty!!!!
Masz tak dlatego, że IgG mówi o tym, że przeszłaś daną chorobę, natomiast IgM odnosi się do sytuacji, kiedy pierwszy raz się natykasz na wajrusa
Rewolucja ja jak zdawałam ostatnim razem to zemdlałam haha jak wstałam to nagle łubudu i tylko otwieram oczy a nade mną chyba z 10 osób tylko pamiętam takie światło i jak padałam nie pamiętam tylko, że jak spowrotem wylądowałam na fotelu to mi się okropnie żygać chciało hahah ja mam 0 rh + ajj 4kg klocuszki nie straszcie mnie hehe cukier zapewne bedzie mi caly czas wariować jak przed ciążą, bo tarczyca tak sbie steruje moim organizmem ,że jednego dnia po posiłku mam mniej niż miałam przed i mogę słabnąć, a drugiego cholernie wysokie chociaż prawie nic nie jem chyba taka uroda mojej tarczycy..
łaaa a ja aż do czwartku muszę czekać na to genetyczne stresuje się tym już trochę bo chciałabym wiedzieć jak tam mój dzieć kochany się trzyma ale całe szczęście usg z samego rana a na 10.45 wizyta u ginkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:58
Livia
Nela
Marcel