Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati mam na imie Sgnieszka wiek 36 termin 06.11 :)QUOTE=xpatiiix3]Witam mamuśki-listopadówki.!!
Od 3 dni wychodzą mi pozytywne testy ciążowe, mam nadzieję, że tym razem się uda, ponieważ miesiąc temu straciliśmy jedne dzieciątko... Mam rocznego synka i chciałabym ,aby miał już rodzeństwo Może tym razem dziewczynka.? Termin według ovu 1 listopad, więc otwieram listę listopadówek 2014, mam nadzieję, że szybko dołączą do mnie nowe ciężarówki i będziemy mogły dzielić się swoimi troskami, problemami i chwalić się brzuszkami i zdjęciami pociech z usg.:*
Pozdrawiam,
mama Marcelka (19 luty 2013)
Lista listopadowych mamusiek 2014 ( imię, miasto, wiek, cs ):
Jest Nas już 47
1 listopada
xpatiiix3 Patrycja Białystok 20lat 1cs
2 listopada
Czarna94 Kasia Grajewo 19lat 3cs
3 listopada
Agata92
Mika85
4 listopada
desou 24lata
5 listopada
6 listopada
karol
karmelek Monika 28lat 8cs
asia099 Asia Władysławowo 26lat 9cs
anusiaa90 Ania Łaziska Górne 23lata 2cs
mada_lena
Mamadomina
7 listopada
Paju Paulina Toruń 22lata 6cs
Monique Monika 28lat 3cs
8listopada
KocieOczy Mariola Wałbrzych 29lat 12cs
Maga31 Gliwice 32lata 9cs
Eve Ewelina 27lat 8cs
9 listopada
RewolucjaSięDzieje Aga 32lata 6cs
scindapsus Patrycja Wrocław 35lat 1cs
KasiaKa 34lata
10 listopada
gosia81 Gosia 33lata 16cs
Nata Natalia 28lat 5cs
11 listopada
Lavendula
Cześka
sylvi Kinga 28lat 2cs
Fidelissa Anna 35 lat 9cs
Strupka Paula Szczecin 28lat 6cs
e_v_e 25lat 11cs
12 listopada
KUNIAK Aneta Kraków 31lat 2cs
13 listopada
ewelina_d Ewelina Warszawa 29lat
14 listopada
Rybka Nemo Beata Staniątki 30 lat 40cs
talia22
15 listopada
okti89 Oktawia 24lata 1cs
Goplana 30lat
16 listopada
17 listopada
santoocha Aneta 28lat 2cs
alka89
18 listopada
Viviana
Dorotucha 30lat
19 listopada
20 listopada
21 listopada
Idia
22 listopada
Evik Ewa 26lat
23 listopada
sarra Karolina 27lat 9cs
Pria Paulina 24lata
24 listopada
Ana0408
Jula222
25 listopada
26 listopada
blue00 Lublin 35lat
marynka
Gosia_1987 Gosia 27lat
27 listopada
izia Iza Wadowice 29lat 1cs
Marzena27
Dotty84 Dorota 30lat 2cs
28 listopada
29 listopada
30 listopada[/QUOTE]
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Żegnam Was dziewczyny. Niestety leci już ze mnie porządnie, brzuch boli. Nie chcę jechać na razie do szpitala, bo chciałabym uniknąć łyżeczkowania, może się uda. Na razie dam sobie na wstrzymanie, odpuszczę kolejną ciążę, porobię badania, zrzucę parę kilogramów, zacznę zdrowiej się odżywiać, więcej się ruszać... Ale za jakiś czas spróbuję znowu...
Zdrówka Wam życzę.
Bardzo mi przykro, współczuję, aż łzy poleciały.
-
Aga89 wrote:Dziewczyny wpadlam sie pozegnac... Wczoraj bylam u lekarza... Diagnoza ciaza obumarla.... Peklo mi serce. nie wiem jak ja to wytrzymam... Dzis mnie juz do szpirala przyjeli
Mam nadzieje ze operacja bedzie bez komplikacji.
Trzymam mocno za Was kciuki.
Mam nadzieje ze kiedys uda mi sie miec swoje ukochane malenstwo
Straszne to jest i niesprawiedliwe. Trzymaj się kochana.
-
nick nieaktualny
-
Ana tak dziewczynka Nela ma być Ale czuję ,że jednak drugi syn będzie, chociaż mi to teraz obojętne ,bo mam pierwszego upragnionego syna i płeć drugiego dziecia już jest mi bez różnicy, aby zdrowe
O i mam wiadomości dzisiaj moja koleżanka urodziła chłopczyka Dawidka 2 tygodnie po terminie CC na żądanie prywatnie ,bo z porpodówki odesłali powiedzieli ,że może sobie tak chodzić jeszcze, a co do czego łożysko się rozkładało już i to była kwestia czasu, by zeszli razem, całe szczęście ,że jednak to CC zrobiono jej Dawidek ważył 3950g hehe więc kawał chłopa wzrostu nie podawała
edytowałam na pierwszej stronie już jest jest Nas 50.!! rozmnażamy się na liście w zastraszającym tempie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 21:54
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Czarna dzisiaj 12 zaczęłam, czyli dzisiaj kończe 11tygodni i 1 dzień a te suwaczki coś dzień do tyłu pokazują, a dla mnie to pierwszy dzień 12 tygodnia hehe albo ja niekumata z resztą wsio rybka w tamtej ciąży też tak przez lekarza miałam liczone jak mam na suwaczku, czyli tyle tygodni i dni ile w danym dniu kończę. Więc i sobie tak ustawiłam
A no tak to ja ciemnota haha zaspana chyba byłam -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:A ja nazywam sie Ela jakby co
Oooo Ela...straciłaś przyjaciela....
Wybacz Blue, nie mogłam się powstrzymać Buziak! :*xpatiiix3, Czarnaa94, Lavendula lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.