X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    no nic nie pozostaje tylko czekac :-)
    co do imion to mamy duzo propozycji i raczej jestesmy zgodni:-)
    ale zobaczymy jak juz konkretnie bedziemy wiedziec co sie w brzuszku kryje:-) narazie sama nie moge sie zdecydowac :-)

Ale zdradź nam swoje typy no :D

karmelek lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek - mój gin ostatnio jak byłam na wizycie to dziewczynie w 13 t3d już podał płeć, ale to chłopaka ma ona i było widać już i powiedział jej, z dziewczynką tak szybko pewnie nie potwierdzi, ale to zalezy też czy Dzidzia się odkryje :)

Też chciałabym córcię i mąż bardzo nastawiony na córcię, a jak będzie synek to będzie mamusiny synek :)

karmelek, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) no wiec jesli dziewczynka to myslimy o Alicji, Adriannie, Jagodzie, Zosi, Aleksandrze ( tu typ mojego meża i synka ale ja raczej jestem na nie bo mamy synka Aleksandra ;) )
    jesli chlopiec to Filip, Wojtek, Jaś, Antek

i pewnie jeszcze nam coś do glowy wpadnie :-)

xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Goplana lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe synki to mamusine z natury zazwyczaj hehe :D Mój to taki maminsynek ,że dzisiaj rano przez godzinę wisiał mi na szyi nie chciał ode mnie odejść, ale to chyba temu, że troche się rozpłakałam, a potem już mnie nie chciał puścić i głaskał mnie po policzku, dziecko to skarb najcenniejszy na świecie ,a teraz sobie słodko chrapie mój syńcio hehe :P

Viviana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie nadal wstręt do jedzenia :P troszeczke zjem czegokolwiek i już mnie mdli

a jak tam Wasze brzuszki ? powiększyły się co nieco? bo mój póki co stoi w miejscu, jaki był taki jest

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh Pati,fajnie to zabrzmialo,ze chcialabys zobaczyc ptaszka :-) :-) ,ja wczoraj zrobilam szarlotke i zjedlismy na goraco z lodami,pychotaaaa

xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj synek tez mamusi jest :-) a pieszczoch z niego straszny, z tym tylko ze moj już starszy i bardzo rozumny :-). teraz tak sie o mnie troszczy bo wie ze w brzuszku nosze dzidziusia, to co chwile biegaja z moim męzem na zmiane i pytaja czy mi czegos nie potrzeba :-)

sylvi u mnie troche brzuch juz widac, ale w szczegolnosci czuje to ja bo mam problem juz ze spodniami, szczególnie w nich usiaść :-) dzisiaj to na powaznie musze usiasc i zakupic sobie jakies spodnie na allegro :-)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi mój ciągle rośnie :D ostatnio miałam już 15cm więcej w talii :) jak się położę też sterczy do gry a wcześniej na leżąco był płaski tylko jak stałam albo siedziałam to wyskakiwał do przodu :D

blue hehe bo jednak chłopcy łatwiejsi w obsłudze są, a i ciuszki mam po Marcelu hehe a tak to wstążeczki kokarki opaski czesanie hehe no i ruszoffe ciuszki trzeba kupować, a szczerze nie lubię różowego :P więc jednak ptaszek mi bardziej by odpowiadał ^^

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no i narobiaś mi ochoty na szarlotke idę zaraz na spacer jak tylko się wykąpię hehe to chyba zrobi się dzisiaj i lody kupimy :P jak zjem mały kawałek to nie zaszkodzi może :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patii podobno w kolejnej ciązy brzuszek szybko wyskakuje :)

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    a u mnie nadal wstręt do jedzenia :P troszeczke zjem czegokolwiek i już mnie mdli

a jak tam Wasze brzuszki ? powiększyły się co nieco? bo mój póki co stoi w miejscu, jaki był taki jest

Mój jest ogromny i go widać!
    chodzę w bluzkach i swetrach oversize, więc na razie maskuję, gorzej z dołem, zwykłe spodnie odpadają, a ciążowe mi ... spadają.
    Zostają mi sukienki dresowe ;)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    patii podobno w kolejnej ciązy brzuszek szybko wyskakuje :)
    z tym bywa różnie bywa chociaz teraz tez mam szybciej brzuszek niz w pierwszej ciazy, ale bez przesady :-)

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tym bardziej ,że niecały rok po porodzie druga ciąża :) Ale mi się wydaje, że część brzuszka to tak naprawdę wypchnięte jelita do góry, bo dopiero teraz zaczął mi się robić taki prawdziwy ciążowy powoli i czuć już z linią majtek powiększającą się macicę tak parę cm nad spojenieniem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 12:41

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    z tym bywa różnie bywa chociaz teraz tez mam szybciej brzuszek niz w pierwszej ciazy, ale bez przesady :-)

U mnie jest przesada, naprawdę..:D
    nie napiszę o obwodzie, bo wstyd :D:D:D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze już się nie mogę doczekać brzuszka a tu póki co spadek wagi i brak jakichkolwiek krągłości :(

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ok ja spadywuje sobie się wykąpię w końcu bo ile można w łóżku leżec hehe a zaraz trzeba iść :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba zaraz z ciekawosci sie zmierzę i na wagę stane :-). ostatni raz robilam to miesiac temu :-)

• Viviana Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie malutki brzuszek wyskoczył, ale normalnie wchodze w spodnie. W ubraniu nie widać, a już bym chciała widoczny. Jedynie jak leżę na plecach to widać fajną kuleczkę :)
    Ja narazie to nie moge przytyć i tak mało ważę, jem ile mogę i codziennie ciągle mniej, no moje Dzidzi to głodomorek. :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas będzie Kalina, Jagoda albo Hubert, Kajetan :) chociaż wolałabym chłopaka :)

goOlp2.png NJmJp2.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja razem z mężem jesteśmy zgodni co do imienia dziewczynki - jeżeli nic się nie zmieni będzie Jagódka, jednak na chłopca pomysłu nie mamy żadnego. Mam nadzieje, że będzie po mojej myśli i nie będę musiała wymyślać :p

Jak na razie nie mam jeszcze problemu ze spodniami, ale to pewnie kwestia czasu, macica już tak delikatnie się wybrzuszyła :))

rwi37s6.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ