Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Trzymam za Was kciuki ja wierzę,że będzie dobrze. Leż i odpoczywaj:)
candy Witaj, dopisuj sięFajnie, że dołączyłaś
Niutek super wieści:)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dziewczyny dziękuję za wsarcie, szczerze na to liczyłam
Wiem, że nie jestem sama
Babcia i mama zabrały małego, szkoda tylko ,że on jeszcze nie rozumie, że mama nie może wziąć na rączki..
Smutno mi troszkę, ale tak chociaż póki wszystko nie będzie w porządku poprzytulam Go tylko
Chcieli od razu na patologię kłaść, ale ja pytam się ,że święta, że drugi rok z rzędu święta w szpitalu bym spędzała ;/ No i lekarz mówi, że na oddziale nic by i tak mi nie zrobili ,bo też bym leżała i brała leki w razie krwawienia albo silnych bóli od razu mam na IP jechać przyjmą z palcem w dupie mnieLivia
Nela
Marcel
-
12t0d Moje 5cm szczęścia
Viviana, Strupka, blue00, Dotty84, Idia, Rybka Nemo, Maga31, Lavendula, Cześka, Monique, anusiaa90, Fidelissa, Goplana, KocieOczy, okti89, KasiaKa, Jula222, scindapsus, Czarnaa94, Nata lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati leż. Nie jesteś sama. Moja kumpela tak miała w końcu krwiak się wchłonął i trochę chodzić mogła, tyle że potem szyjka zaczęła się jej skracać więc w efekcie leżała 9 miesięcy. Teraz będzie rodzić
na Wielkanoc ma termin
Ja też leże. Nemo dzięki za słowa wsparcia- będę się ich trzymać do środy. Zauważyłam, że przestało mnie bolec jak siedzę! A to cieszy
Na święta nie robię nic. Rodzice męża przyjadą ze wszystkimBardzo mnie to rozczula
Rybka Nemo lubi tę wiadomość
-
Ale fajnie Bobas już duży, wszystko ładnie widać.
Ja poleguję od 5tc. Trochę siedzę, chodzę po domu, czasem wyjdę, ale raczej tylko badania i gin. Raz miałam kryzys od leżenia, ale teraz mogę więcej się ruszać. Zobaczymy na następnej wizycie czy wszystko jest ładnie, to jakieś spacerki będę robić.
Jutro idę ze święconką do kościoła, to będzie wysiłek, bo tyle zapachów. Potem robię jedną sałatkę i tyle dam radę. -
Pati,trzymaj się i dużo leż. Wszystko będzie dobrze, krwiaki się wchłaniają
Dobrze, ze mama i babcia się zajmą Marcelkiem. Dzidziak rośnie pięknie
cześć Candyja mogę się zaliczyć do tej niewielkiej grupki prawie bezobjawowych. Mdłości miałam tylko 2 tygodnie (7 i 8 tc), ale nie wymiotowałam
Teraz mam lekką zgagę
Oczywiście nie ominęły mnie typowe objawy, czyli ból piersi i ciągnięcie w podbrzuszu, ale to norma
Pozdrawiam
-
A ja na święta jadę do rodzinki, więc za dużo w kuchni nie poszaleję
, to dobrze bo nadal mam wstręt do zapachów mięsnych...
Jutro upiekę jedynie dwie babki czekoladowe (moja 2-letnia siostrzenica je tylko ciasta w kolorze brązowym, białych nie rusza
Aha post ciężarnych nie dotyczy
Ja się ograniczyłam jedynie do jakościowego, bo na ilościowym dawno bym padła z głodu
właśnie pochłaniam kanapki z serem żółtym,przecierem i ogórkiem kiszonymmniam
-
nick nieaktualnyPati, dasz radę. Jesteś silną i twardą dziewczyną.
na pewno będzie dobrze.
Candy, ja mam ciążę prawie bezobjawową. Poza bólem brzucha, lekko bolesnymi piersiami, zawrotami głowy i wzmożonym apetytem nic mi nie dolega. Bóle brzucha też mam wrażenie zaczynają już przechodzić. Czasem się zastanawiam, czy na pewno jestem w ciążyxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
I będzie dobrze
Musi być
hehe Ale dzisiaj z R się jeszcze pożarłam, bo on do mnie ,że żaden Miłosz nie będzie, bo to imię dla pedała, to mu powiedziałam, że mój syn zrobi odstępstwo i będzie Miłoszkiem nie pedałem
i wsio, ale on i tak się uparł o jeeeeeeju wymyśla mi jakichś Leonów i Nikodemów... a ja się uparłam i na to ,że jak on tak, to papierów do ręki nie dostanie i sama pojadę zarejestruje bąbelka jak będzie sobie w pracy siedział ,jak będzie mi jakieś problemy robił z powodu imienia i tworzył powody do stresu, ale jestem uparta i dopnę swego
Livia
Nela
Marcel
-
candy wrote:Dziewczyny, mogę dopisać się do listy ?
Kasia, Katowice, Termin na 7/11/2014
czy któraś z Was przechodzi ciążę póki co w miarę bezobjawowo ?
ja... przez 3 tyg mialam lekkie mdlosci rano, i mam powiekszone i ciezkie piersi. poza tym NIC!