Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:Cześć dziewczyny wpadłam na chwilę z krótkim pytaniem do dziewczyn które straciły swoje maleństwa i w krótkim czasie po tym zaszły w ciąże.
Jak to było w waszym przypadku? Czy starałyscie się odrazu czy czekałyscie na @ i dopiero po niej? Czy byłyście u lekarza i dopiero jak on dał zielone swiatło to działałyście?
Ja powoli zbieram się do kupy chodź nie jest łatwoale teraz jeszcze bardziej jestem przekonana że chce zostać mama... i to jak najszybciej!
O tego Aniołka staraliśmy się kilka miesiecy więc zastanawiam się czy od razu nie iść na zywioł bo znając moje szczęscie i tak nie uda się za pierwszym razem. -
Idia wrote:Współczuję straty. Nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz
Rewolucja nie pisz o tostach bo ja ledwo utrzymuje bułkę z masłem!
Jeszcze tyle dni do środy
No, ale taki tościk kochana, zatapiasz zęby, słyszysz klasyczne "bżżż", bo chrupie, a w środku kakofonia miękkości, płynności i aksamitu w postaci roztopionego serka. I tak sobie zajadasz "bżż", "bżżż". Co tam jakaś bułka z masłem;)
Muszę kupić niezdrowe pieczywo tostowe i jakieś porządne serzyskoIdia, Goplana, scindapsus lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
ja własnie zjadlam lody o smaku mojito (miętowo - cytrynowe) powiem wam że ukoiły moje mdłości...
Jejku w niedziele takie pyszne wielkanocne śniadanko czy ja dam rade tak wcześnie rano coś ruszyć bo narazie tradycją stało się zabijanie głoda i mdłości rano serkiem DanioWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 13:10
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
okti89 wrote:ja własnie zjadlam lody o smaku mojito (miętowo - cytrynowe) powiem wam że ukoiły moje mdłości...
Jejku w niedziele takie pyszne wielkanocne śniadanko czy ja dam rade tak wcześnie rano coś ruszyć bo narazie tradycją stało się zabijanie głoda i mdłości rano serkiem Danio
Jakoś na myśl o śniadanku wielkanocnym leci mi ślina, jak sobie wyobrażę te pyszne sosiska chrzanowe, tatarskie i inne na jajach kminowych mmmmmm....
Ale Danio bym nie ruszyła - paw pewnyGoplana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Witam Was, u mnie też jest piękna pogoda.
Trochę sprzątam, trochę śpię i tak mi dzień leci.
Idia rozumiem Cię jeśli chodzi o leżenie, ja też musiałam tyle leżeć, aż krzyże bolały. No ale minęły dwa tygodnie i normalnie zaczęłam funkcjonować.
Gosia przykro mi z powodu Twojej straty:(, tulę mocno i trzymam kciuki:)
Super wieści z wizyt bardzo się cieszę.
Jeśli chodzi o dzisiejszy post to Nas nie dotyczy.Idia lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualny
-
Witam
Ja po USG i konsultacji z lekarzem, jezuuniu jak ja płakałam podczas USG ,znalazła lekarka krwiaka 3,3cm x 1,1cm pod łożyskiem a łożysko przodujące, od tego miałam wczoraj plamienia dzisiaj leciutkie brudzenie, mam leżeć i brać dupka i nospe, bo ciąża jest zagrożona , każdy wysiłek grozi mi stratą... Jestem załamana nic nie nosić i tylko leżeć w domu, kontrol za dwa tygodnie, a z maluszkiem wszystko dobrze ma 5cm już machał do Nas rączką, podskakiwał i ssał kciuka potem wrzucę foto muszę chwilkę się otrząsnąć... Ale wierzę, że będzie dobrzeMusi być.!!!
))
A i wyniki u endo , usg ponowili ,miałam ostatnie w grudniu jakoś pod koniec było w porządu i co dzisiaj już guzek jest i będę miała biopsję 7 maja, trochę felerny dzień, ale no jak wsystko za dobrze szło to musi być coś nie tak czasem, ale wyjdziemy z tego..!
izia magnez biorę sama sobie od początku prawie
Gosiu współczuję, trzymaj się cieplutko kochana, na pewno szybciutko się uda zafasolkować od nowa
Aga ja od razu
KUNIAK not o dobre wieści
a u mnie termin na 31.10 wyszedł z usg dzisiaj ,ale z kolei FL kości udowej nie było widać bo się kręcił maluch dostałam ,UWAGA aż 10 zdjęć
Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczyny, mogę dopisać się do listy ?
Kasia, Katowice, Termin na 7/11/2014
czy któraś z Was przechodzi ciążę póki co w miarę bezobjawowo ?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nom ciut niedobrych ale trudno, matko gdybym ja z babcia tu w domu nie mieszkała to niestety ale kto by mi się dzieckiem zajął... a tak przynajmniej mam dużo wsparcia i pomocy w mej babci-hitlerównie pogada pogada ale nic nie muszę robić pod nos podaje, zobaczymy ile to jeszcze potrwa..Livia
Nela
Marcel
-
Pati Kochana wspieram, też mam krwiaczka, tylko małego, ale blisko Dzidzi, powoli się wchłania bo dużo leżę i b. się oszczędzam. Ja biorę luteinę. Wiele kobiet ma takie sprawy w ciąży, nic się złego nie dzieje, tylko nie dźwigaj, mniej stresu, będzie dobrze.
-
Patii z ciebie to silna babka jest !!!! Tak trzymaj i jakbyśmy marudziły to dawaj nam kopniaki
Wypoczywaj teraz duuuuuzo niech narzeczony lub mama zajmie się Marcelkiem a ty leż sobie
Ja całą ciążę pewnie będę wlaczyć z tą grzybicą( do cholerki tak mnie tak swędzi ale muszę się powstrzymać wczoraj taka procę z kremem miałam do zaaplikowania że włożyć nie mogłam taki wielki ten aplikator był... dziewczyny rada dla was jeżeli któraś nosi wkładki przestańcie ja nosiłam bo luteina wypływała i co grzyb sie caly czas trzyma... wole teraz gatki z 5 razy dziennie zmieniać ale nie kisić się we wkładkach
-
Patix,
Będzie dobrze i koniec, tylko musisz się bezwzględnie oszczędzać! Absolutnie nic nierobienie to twoja misja teraz
.
Mnie po świętach czekają kolejne badania bo zlecili mi badanie enzymów wątrobowych Alt i Ast i wyszło że mam 3 krotnie przekroczona normę
Choć na razie staram się o tym nie myśleć bo i tak nic nie poradzę.
Teraz wybieram się do sklepu chciałabym coś ugotować lub upiec na święta żeby mężowi niespodziankę zrobić, bo od 4 tygodni nie weszłam do kuchni
Trochę się boję pawika w sklepie, ale biorę reklamówkę awaryjnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 14:06
Goplana lubi tę wiadomość