Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati na pewno wszystko będzie dobrze, wierzę w to
Ja jestem wykończona po podróży. Jeszcze nam się samochód rozkraczył jakieś 250 km od domu ale tylko siedziałam i się śmiałam z tego. Na szczęście po pół godzinie sam się naprawił, odpocząć chciał chyba
U mnie mazurek i pascha gotowezostał mi jeszcze 3-bit, sernik na zimno i przekładaniec z gotowych kupnych biszkoptów i kremu
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Masakra jak wy mi robicie ochote na ciasta heeh
A ja z kolei znowu dziwne wiadomości dostaje, ale to chyba zazdrość, że mi się układa, tylko tym razem to już dość natarczywie ktoś do mnie pisał przekonując mnie o swojej racjiNo ,ale srali muchy była wiosna
hahaha ktoś chciał mnie namówić na testy na ojcostwo, ja napisałam, że to pomyłka jest hehe ale ktoś tak się upierał, no to mówię, a sfinansujesz to zrobimy
Ale tak się z R uśmialismy, aż mi brzuch robolał znowu... No ludzie mają te pomysły
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień Doberek!
Dzisiaj zaczynamy 11 tydzień
Wczoraj wieczorem jakoś nękały mnie tylko mdłości, bez wymiotów, toteż zrobiłam mazurek andrutowy z kajmakiem (którego nie lubi Rewolucja) i powidłami. To był dla mnie wyczyn nie lada po 2 tygodniach właściwie gapienia się w ścianę na przeciw łóżka
Zaraz idę malować pisanki... może dam radę, choć ostatnio u mnie od rana do ok. 14 katastrofa...xpatiiix3, KUNIAK, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ja już dziś będę zajęta, więc chciałam Wam już teraz życzyć zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, wypoczynku, miłej rodzinnej atmosfery, oby mdłości na święta odpuściły i radosnego czasu
Pozdrawiam)
Goplana, Strupka, xpatiiix3, KUNIAK, Cześka, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja również już nie będę miała czasu, więc życzę Wam spokojnych, radosnych, rodzinnych świąt i żebyście mogły zjeść co tylko zapragniecie
KUNIAK, Strupka, xpatiiix3, Goplana, Cześka, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
I ja Wam pożyczę kochane wesołych radosnych Świąt w rodzinnym gronie, bez mdłości bóli, żadnych objawów, byście najadły się aż boki popękają i dobrze się bawiły
hehe
Goplana, Cześka, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ode mnie również wesołych, rodzinnych, niczym nie pachnących, spokojnych od mdłości Świąt!
Coby nam wszystkie świąteczne potrawy dobrze wchodziły, i zaraz nie wychodziły, a brzuchy bolały co najwyżej z przejedzenia
W ten świąteczny czas niczym się nie martwcie Mamuśki, i relaksujcie w rodzinnym gronie ile się tylko da.Viviana, xpatiiix3, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, Czarnaa94, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Ja też życzę Zdrowych i pogodnych Święt i oczywiście bez zmartwień
Też mam dzisiaj napięty grafik zaraz śmigam z koszyczkiem. Do tego taki piękny dzień że spędze go na dworze. A wieczorakiem idziemy z mężem do Kina na film "Niebo istnieje naprawdę" Czytałam tą książkę po poronieniu i dzięki niej inaczej spojrzałam na tą szarą rzeczywistość która mnie wtedy otoczyła. Mam nadzieje że film będzie tak samo inspirujący jak książka:) Polecam
Wesołego zajączkaGoplana, xpatiiix3, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, Viviana, misiulka2000, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Smacznosci radosci zera nudnosci:) Wesolego Alleluja! my juz po genetycznym usg wyszlo super parametry dzidziusia w normie a termin porodu z 6go na 1go listopada. Babelek ma 5,2cm i na razie nie widac aby byl to chlopiec. Czekam jeszcze na wyniki pappa ale najwazniejsze ze usg ok:)
anusiaa90, Maga31, Goplana, Rybka Nemo, Viviana, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Witam Was:)
Ja też Wam życzę wszystkiego dobrego w te Święta, dużo dobrego jedzenia i wspaniałych chwil spędzonych w rodzinnym gronie:).Viviana, misiulka2000, xpatiiix3, scindapsus, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
I ja na szarym końcu życzę Wam Kochane Moje wspaniałych, rodzinnych i zdrowych Świąt, mnóstwa radości ze spotkań z najbliższymi, cudnego samopoczucia, żadnych pawi, nudności, katarów, "lumbagów" i innych dziwactw
odpoczywajcie, cieszcie się z jedzenia, spania, z bliskości Waszych bliskich i w ogóle same buziaki i uściski:D
Pati - Tobie w szczególności świętego spokoju i zdrowia. Będzie super, co ma nie być?!
Goplana - mazur przepiękny! pal sześć, że kajmakowy, wygląda nieziemsko:D
Ja jestem wykończona, prawie cały dzień przy garach, mój biedny kręgosłup już siada, więc i ja spocznęGoplana, Viviana, anusiaa90, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.