X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maga świetne wieści spory ten Twój maluszek :D

Maga31 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati na pewno wszystko będzie dobrze, wierzę w to :)

Ja jestem wykończona po podróży. Jeszcze nam się samochód rozkraczył jakieś 250 km od domu ale tylko siedziałam i się śmiałam z tego. Na szczęście po pół godzinie sam się naprawił, odpocząć chciał chyba :P
    U mnie mazurek i pascha gotowe :) został mi jeszcze 3-bit, sernik na zimno i przekładaniec z gotowych kupnych biszkoptów i kremu ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jak wy mi robicie ochote na ciasta heeh :D

A ja z kolei znowu dziwne wiadomości dostaje, ale to chyba zazdrość, że mi się układa, tylko tym razem to już dość natarczywie ktoś do mnie pisał przekonując mnie o swojej racji :P No ,ale srali muchy była wiosna :D hahaha ktoś chciał mnie namówić na testy na ojcostwo, ja napisałam, że to pomyłka jest hehe ale ktoś tak się upierał, no to mówię, a sfinansujesz to zrobimy :D Ale tak się z R uśmialismy, aż mi brzuch robolał znowu... No ludzie mają te pomysły :D

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra czego to ludzie nie wymyślą ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek!
    Dzisiaj zaczynamy 11 tydzień :)

Wczoraj wieczorem jakoś nękały mnie tylko mdłości, bez wymiotów, toteż zrobiłam mazurek andrutowy z kajmakiem (którego nie lubi Rewolucja :) ) i powidłami. To był dla mnie wyczyn nie lada po 2 tygodniach właściwie gapienia się w ścianę na przeciw łóżka :)

65ck18tv42wd_t.jpg

Zaraz idę malować pisanki... może dam radę, choć ostatnio u mnie od rana do ok. 14 katastrofa...

xpatiiix3, KUNIAK, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ja już dziś będę zajęta, więc chciałam Wam już teraz życzyć zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, wypoczynku, miłej rodzinnej atmosfery, oby mdłości na święta odpuściły i radosnego czasu :)

Pozdrawiam :))

Goplana, Strupka, xpatiiix3, KUNIAK, Cześka, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh... Pochwaliłam się wczoraj, że moja ciąża przebiega prawie bezobjawowo, a dzisiaj chciałam sobie pospać do 9 i zignorowałam uczucie głodu, w rezultacie przegłodziłam się i zaliczyłam bełta z samego rana :-(

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również już nie będę miała czasu, więc życzę Wam spokojnych, radosnych, rodzinnych świąt i żebyście mogły zjeść co tylko zapragniecie ;)

KUNIAK, Strupka, xpatiiix3, Goplana, Cześka, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego, spokojnych, radosnych Świąt w rodzinnym gronie :)

Strupka, xpatiiix3, Goplana, Cześka, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt mamuśki :)

KUNIAK, Strupka, xpatiiix3, Goplana, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja Wam pożyczę kochane wesołych radosnych Świąt w rodzinnym gronie, bez mdłości bóli, żadnych objawów, byście najadły się aż boki popękają i dobrze się bawiły :D hehe

Goplana, Cześka, Viviana, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie również wesołych, rodzinnych, niczym nie pachnących, spokojnych od mdłości Świąt!
    Coby nam wszystkie świąteczne potrawy dobrze wchodziły, i zaraz nie wychodziły, a brzuchy bolały co najwyżej z przejedzenia :)
    W ten świąteczny czas niczym się nie martwcie Mamuśki, i relaksujcie w rodzinnym gronie ile się tylko da.

Viviana, xpatiiix3, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, scindapsus, Czarnaa94, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też życzę Zdrowych i pogodnych Święt i oczywiście bez zmartwień:)
    Też mam dzisiaj napięty grafik zaraz śmigam z koszyczkiem. Do tego taki piękny dzień że spędze go na dworze. A wieczorakiem idziemy z mężem do Kina na film "Niebo istnieje naprawdę" Czytałam tą książkę po poronieniu i dzięki niej inaczej spojrzałam na tą szarą rzeczywistość która mnie wtedy otoczyła. Mam nadzieje że film będzie tak samo inspirujący jak książka:) Polecam

Wesołego zajączka :)

Goplana, xpatiiix3, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, Viviana, misiulka2000, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznosci radosci zera nudnosci:) Wesolego Alleluja! my juz po genetycznym usg wyszlo super parametry dzidziusia w normie a termin porodu z 6go na 1go listopada. Babelek ma 5,2cm i na razie nie widac aby byl to chlopiec. Czekam jeszcze na wyniki pappa ale najwazniejsze ze usg ok:)

anusiaa90, Maga31, Goplana, Rybka Nemo, Viviana, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam zdrowych, pogodnych Świąt, żebyśmy mogły bez stresów cieszyć się wraz z rodziną świętami i naszymi maluszkami :)

Maga31, Goplana, Rybka Nemo, Viviana, scindapsus, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również życzę Wam radosnych i zdrowych Świąt :)
    Właśnie wróciliśmy ze święcenia pokarmów :)

A to obiecane zdjęcia naszego bąbelka:
    pae4d3p4k8vz_t.jpg
    9upmvxe6hxxc_t.jpg

oar89n73xsvk879c.png

Goplana, Rybka Nemo, Viviana, misiulka2000, xpatiiix3, scindapsus, Cześka, RewolucjaSięDzieje, sylvi, santoocha, anusiaa90, Nata lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was:)

Ja też Wam życzę wszystkiego dobrego w te Święta, dużo dobrego jedzenia i wspaniałych chwil spędzonych w rodzinnym gronie:).

Viviana, misiulka2000, xpatiiix3, scindapsus, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maga, ale śliczności :)

Mamadomina no to świetnie mamy ten sam termin ,tylko mi z USG na 31 październik zahaczył już hehe :P

Mamadomina, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja na szarym końcu życzę Wam Kochane Moje wspaniałych, rodzinnych i zdrowych Świąt, mnóstwa radości ze spotkań z najbliższymi, cudnego samopoczucia, żadnych pawi, nudności, katarów, "lumbagów" i innych dziwactw :D
    odpoczywajcie, cieszcie się z jedzenia, spania, z bliskości Waszych bliskich i w ogóle same buziaki i uściski:D

Pati - Tobie w szczególności świętego spokoju i zdrowia. Będzie super, co ma nie być?!

Goplana - mazur przepiękny! pal sześć, że kajmakowy, wygląda nieziemsko:D

Ja jestem wykończona, prawie cały dzień przy garach, mój biedny kręgosłup już siada, więc i ja spocznę :D

Goplana, Viviana, anusiaa90, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja a dziękuje bardzo :) Musi być super, w końcu wielkanocnie, a jeszcze jak pogoda dopisze to będzie świetnie :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ